Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

DOBRO JUTRO :) gnezdo.....

Danes proti jutru je SCORPIOGIRL rodila Nala ( težak 2900, velik 50 cm) ati in mami sta presrečna :2src:

Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeee xsrcx

:hepko:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Čestitke za Scorpiogirl :hepko: :hepko: :hepko:

nism vedla, da je bla noseča :eek: :inocent: x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

čestitke Scorpiogirl!!! in atiju xrosex xwizardx :palec:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Čestitke Scorpiogirl tudi od mene.

Samo, da je vse ok.

V naših krajih je ravno danes pogreb mrtvorojenega dečka :V:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O heeeejjj! x8Dx

Cestitke scorpio oz. vsem trem! :flower: :flower: :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tečno mi je. Zdaj skoraj uro visela na telefonu - nenormalno kako lahko se lahko na stacionarcu pogovarjam, na mobilcu pa živčna ratam in v minuti ali še prej odpravim folk.

Z mamo se lahko uro dolgo pogovarjam, z eno frendico tudi - da je starejša enkrat rekla, da bi bilo skoraj cenej, če bi se tja na kofe odpeljala, kot pa tule doma stroške delam...mislim froc no

Morala bi se lotit kakšnih zadev, pa mi ne diši glih..

Do zdaj reševala neke zadeve, ful jezna nase in na vse zavarovalnice tega sveta. :vragec: :vragec:

In tak.

SCORPIOGIRL xsrcx - - - ČESTITKE (VSEM TREM xsrcbumx ) http://shrani.si/f/3y/I4/2KSNg4Gx/2/rozica-02.gif

:palec: :hepko: :hepko:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Berem Alamuta(kadar glih imam čas no) in si mislim, mater sreča za Bartola, da bila knjiga napisana 1932 - da je napisana v današnjem času, bi itak bila razpisana smrtna obsodba nanj.

No...jaz sem pa dons postal že tretjič stric...sestrica rodila deklico ZALO

x;)x

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

No...jaz sem pa dons postal že tretjič stric...sestrica rodila deklico ZALO

x;)x

u, čestitke mali zali, tvoji sestri, pa seveda tudi tebi, stric x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jaz pa žehte na tone: maček markiral v omaro :vragec: :vragec:

da se ne bom pritoževala, kako mi je dolgčas ali pa kaj drugega..in gospodič tožijo čez zdravje..ful utrujen in spoti se ob vsakem naporu. ga prepričujem, da obisk dohtara nadnujna zadeva, pa ne čuje na ovo uho :xx!:

U, Nat, hvala da si spomnila, mam še ene cunje oprane v stroju... hiter ven dat, da ne zasmrdi..

Evo, Tristana odpeljala na počitnice, sploh ne mara več avta :sori: saj nič ne zganja, sam prestrašen zgleda, kar mi ni všeč, ker je ponavad ful užival v vožnji.. zdaj pa očitno sam z vet asociira pa najbrž še s tisto nočjo, ko je bil not zaprt v lastnem smradu..

nakupla alkohol za v Egipt x:o)x so zahtevali vodko in vino v zameno za prenočišče.. itak ne gre več kot 2 litra čez, kar je fajn, ker se mi res ne da nahrbtnika pol vlačit okol..

pakirat bom počas začela, na izi.. dragi moj ves živčen, ker ma še full stvari za naredit... :o|o:

aja, toaster so nam na gorenje servisu v enem dnevu popravli :palec: :palec:

pa mogoče mi bo uspelo prodat motor, neki resnih se je že javilo.. (poleg unih, ki sprašujejo v stilu, jooj, a pa to si res ti vozila, ko maš tak otroški glasek, kok si pa stara, a si že poročena, a maš fanta xrolleyesx x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O okoljskih izzivih preko umetnosti: ERA VULGARIS

(16:08) Razstava eksponatov iz asfalta oz. bitumna se dotika samomorilnosti sodobne potrošniške družbe, ki skuša svoje nespametno početje kozmetično zakriti z vtisom skrbi za okolje.

nakupla alkohol za v Egipt x:o)x so zahtevali vodko in vino v zameno za prenočišče.. itak ne gre več kot 2 litra čez, kar je fajn, ker se mi res ne da nahrbtnika pol vlačit okol..

pakirat bom počas začela, na izi.. dragi moj ves živčen, ker ma še full stvari za naredit... :o|o:

Uživaj v Egiptu Aliana :palec:

X~EDGE~X ... ČESTITKE!!! xsrcx

--> ta luna je pa močna, sami novi angelčki se rojevajo.... :inocent: x:)x

Moja mama gre pa v Antalyo jutri, za en teden... jst bom pa tu uživala!!! :2src:

Če bo sonček mam namen it na kolo... bi bil že čas!!! x:)x

LEP DAN VSEM, UŽIVAJTE MAX... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

x edge, čestitke tudi iz moje strani

jaz pa bom te dni prvič teta

skrajni rok ima 3.5 (tamlada)

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Jure's Log...

Madoniš, že celo večnost me ni bilo na forum in nekako se spodobi, da vsaj za rojstni dan napišem kaj. Letos, za razliko od mnogo preteklih let, sem imel pravo zabavo za rojstni dan. Trajala je približno tri dni in šele danes sem si malo opomogel.

Zadnje čase se ogromno ukvarjam z različnimi ljudmi. Vse to pod budnim očesom moje Psihologinje ;). Tako je moje internetno socialno življenje v zatonu. Vseeno nekako pogrešam vse Lunatke in Lunate. Z veseljem bi se kaj dobil z vami, da kako dobro rečemo... (Tortožerke, Party? Kdaj Kje...)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Čau, El Nino, vse najboljše x:Xx

Prodala motor v Zagorje oziroma nekam blizu Čemšeniške planine al tko nekak.. fajn, všeč mi kupca, dedi in babi se bosta vozila z mojim motorčkom x:)x

Zdaj pa pakirat na divje, ob 5h zjutraj morava bit v Salzburgu za v Egipt.. tko da mejte se fajn do maja x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xrainbowx

morgen, kak ste ...iščem kako primerno temo, pa nisem nič našla, eno malo podpitanjce

ali kdo ve, kak je s temi šivi, ki kao sami odpadejo....so rekli naj ne diram , da bo čez tri tedne samo odpadlo oziroma , da se bo stopilo :vragec:

pa nič ne kaže , da bi se kaj topilo , odpadlo pa samo od sebe tud ne bo zgleda....

al sem sam nestrpna pa nepotrpežljiva xcivx

no če bi me kdo prosim malo razsvetlil, kake cvirne pa niti to kirurgi nucajo...ker me res firbec, kaj je to za ena nit , da se kr stopi :eek:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ma sej se ne raztopi..telo ga razgradi..

itak so vsi ti cvirni iz takega materjala, da ga lahka telo razgradi...

za vsak slučaj...če potem noče šiv ven it al pa maš kako 'pametno' sestro, ki 'strokovno' ven vzame šiv in ga pol notr ostane..

tak da nč bat :kiss:

pa prstke stran

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

xrainbowx

morgen, kak ste ...iščem kako primerno temo, pa nisem nič našla, eno malo podpitanjce

ali kdo ve, kak je s temi šivi, ki kao sami odpadejo....so rekli naj ne diram , da bo čez tri tedne samo odpadlo oziroma , da se bo stopilo :vragec:

pa nič ne kaže , da bi se kaj topilo , odpadlo pa samo od sebe tud ne bo zgleda....

al sem sam nestrpna pa nepotrpežljiva xcivx

no če bi me kdo prosim malo razsvetlil, kake cvirne pa niti to kirurgi nucajo...ker me res firbec, kaj je to za ena nit , da se kr stopi :eek:

ti "cvirni" se delijo (poleg debeline seveda) na razgradljive in nerazgradljive - vsaj tko so men povedal par let nazaj, ko sem bila na operaciji kile; notranjo trebuš.stran/opno so zašili z razgradljivim cvirnom (tp, da ga nič ni treba odstranjevati, ker ga telo samo razgradi), zun.stran/kožo pa so zašili s cvirnom, ki ga je bilo treba fizično odstranit. To sem naredila kar sama. V bistvu vse šive, ki jih lah dosežem, odtsranim sama - mam vsaj filing kak to ven povlečt, ne da se vse na/(s)trga.

Če boš to delala sama, uporabi škarjice za striženje nohtov in pinceto za puljenje obrvi. Oboje razkuži v lekarniškem alkoholu (etanol 70% al kok že, sej v lekarni vejo). Jst "rane" (tisto kar je bilo zašito in se je pravzaprav že preraščalo čez cvirn nism nič razkuževala, morda sem imela le srečo). Z razkuženimi škarjicami se prerezala cvirnčke in z razkuženo pinceto pobrala/potegnila šivčke ven. Nato zašito mesto namazala z Bephanten plusom - za hitrejše celjenje/obnovo kože. Ponavljala par dni. Šive (po odstranjenih materinih znamenjih) sem si ven jemala nekako po 14-ih dneh, oz, sej vidiš, kdaj začne meso preraščat cvirne in je skup lepo zaceljeno.

V kolikor ne želiš tega storiti sama (pravzaprav je bolje, da ti šive odstrani zdr. ali med.sestra), stopi do os.zdravnika oz. njegove med.sestre, pa ti bodo šive oni odstranili. Jst sm bolj neučakane sorte in težko čakam pr dohtarjih, če res ni muss.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

hvala obema Klarus :flowers: , Cookie :flowers:

:switz: eh, včas se sama sebi zdim tok butasta...sam kaj ,madoniš, če je pa to taki grdi cvirn.....še šuhov ne bi z njim zašila.....

nč čiči pa čakaj...itak :xx!: xrolleyesx pa to ni hujšga, ko sam čakat :sori:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...