nataly 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Draga moja prjatlca. Potrpljenje je božja mast. Pridno čiči ino čaki, nič nea reži, ka bi rada, da ti brazgotine ostanejo???? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 morgen.... x:)x zunaj jako lepo vreme....dezh.... like it... x:)x drgach pa chas postaja vedno bolj relativen....zadnje chase ga spljoh ni vech... delam k zamorc...de si bom polet prvoshu dooooooolge pochitnce..... x:)x in spizduuuu.... ucheri se je frensd odpravu z jeepom v mongolijo...za 8 mescou.... x:)x pizda me je mel debv se zram v karjolo usedu... ampak she mal....pa jst tut spichkim... zlomk....tralala777 + 1 X vsi zaostali -ki na oba noskota.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 ampak she mal....pa jst tut spichkim... zlomk....tralala777 + 1 X vsi zaostali -ki na oba noskota.... me ma da bi jst tudtnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 ....siten skoraj 2 dni skupaj, zdaj sem pa prov fajn.........celo dež me ne moti več! Lubezn vse pozdravi! ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Draga moja prjatlca. Potrpljenje je božja mast. Pridno čiči ino čaki, nič nea reži, ka bi rada, da ti brazgotine ostanejo????provzaprov zdej je, kar je. Brazgotino bo mela tak al tak, nevarno je samo, da se zadeva infecira (okuži in vname). Da pa se bo hitrejše celilo, je dobro mazat z Bephantenom ali kako zadevo iz ognjiča in oliv.olja, jojoba je krasna, torej nečesa takega, kar pospešuje celjenje/obnavljanje kože.Jst pr teh minizadevah prisega na Bephanten - k ga mam že glih doma in je za porabit. Extra to kupovat - BZ. Uspešno prestala evaporacijo lepot.pike na obrazu. Mam miniflajštrček in se zdej hecam, kadar me kdo vpraša kaj imam to na obrazu, da sem se urezala pri jutranjem britju reakcije so pa in ne vejo al se hecam al milsm resno...pr men se nkol ne ve Tale flajštrček bom dans pop odstranila (in nadomestila z novim, jasno - uni steristrip zadeva al kaj že), pa da vidm to luknjo v obrazu You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 še dobro da si vtakno smrkavi rilc ne moreš da ne bi da se neoš razpokno, ko milni mehurček, diploma te pred demenco nea ščiti tako izkušeno bitje pa tak nevečlavo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 lia brazgotino zmanjšaš z katerokoli kremico..sam da se nonstop mažeš in masiraš...za hitrejšo obnavljanje kože oz manjše brazgotince so pa za to kreme, ki vsebujejo urea kislino....v lekarni ti bojo pokazali kar nekaj produktov There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 eh, sej nisem M.M. po tisoč in eni lepotni plastični botulinski operaciji al pa kaka druga estradnica,ko je vsa plastik fantastik popravljena, nea rabim tega...sam zanimalo me je kaj je to za ena klinčeva nit, iz česa je, pa to, sam spet ni tak nujno to mojo firbčnost potešit... *** no če ne bi bla tak firbčna, bi bila še ziher danes nedolžna ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Bemu... so mi poslali racun za eno internet gostovanje za 2 leti za nazaj... kot da niso mogli sproti posiljat. pa se tisto za sproti ni malo. sem kuj skenslal 3 gostovanja in mam samo se enega. ze samo domene nanesejo prevec.skrajni cas, da je gostovanje in da so domene brezplacne. potrosni material, itaq.narobe svet, itaq! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Šit ej free..ni druge, plačat boš moral. Včerajšnjega pol dneva preživela v zdravniških čakalnicah. Nad dobro in kvalitetno preživet dan..in pol smo hodili gledat v mesto, koliko je ura - šli dokupovat ploščice - prišlo do spremembe plana in zdaj težim za ploščicami, ki smo jih pred petimi leti položili v predsobi in bi jih jaz imela tudi v hodniku..(ja saj vem..)..in mogoče jih v Mb skladišču celo imajo...samo morala bi kakšno prinesti zraven...Ja..In potem ugotavljam, da bi morala v kuhinji vrečti laminat ven, ker ves razlezel in vse(meni krasno rado z rok leti in mojster polivanja sem), pa ful jezna na laminat, ker rada bosa poleti hodim pol pa se vse sledi vidijo..skratka - ne vem kako se pluta obnaša? ve kdo?In takšne imam ja... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 pluta se obnaša čist kul....le lak naj bo kvaliteten....tud tista s plastificiranim zgornjim slojem se dobro obnese.....trenutno sicer ni v modi, pa zna bit manjša izbira.......večen pa tako noben tlak ni...... ....pa fajn nakup...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 morgen.... :o|o: she en teden.... pol pa freeej.... x:px zlomk.....tralala777 +1 na oba noskota... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 zakaj pa ne keramika?večje dimenzije ploščic, ne standardne, zelo lepo zgleda in enostavno se čisti..če ti pa polni piskri z rok letijo pa noben pod tega ne zdrži brez posledic, razn kaki pvc šit Ja, vem. Samo v kuhinji nimamo talnega gretja - mene pa strašno rado zebe v noge. Pa definitivno pol nič ne bo preživelo, kar bo zletelo na tla. Čeprav keramika bo pod elementi, kakšnih dvajset cm še izven, tole iz čisto praktičnih razlogov. Voda in tako. pluta se obnaša čist kul....le lak naj bo kvaliteten....tud tista s plastificiranim zgornjim slojem se dobro obnese.....trenutno sicer ni v modi, pa zna bit manjša izbira.......večen pa tako noben tlak ni...... ....pa fajn nakup...... Pa res ni izbire neke. V Merkurju opazila, da imajo na klik tole. V bistvu pomembnejša stvar, da bo preživelo moje boso stipicanje po kuhinji, pa pad kozarcev kakšnih, tudi mojster polivanja znam biti.Definitivno se sprijaznila z ugotovitvijo, da v lajfu nikoli ne bo kakšnih elektro šporhetov na kakšno termokeramično ploščo ino takih modernih zadev. Še klinčeva kavi mi skoraj vedno spizdi po šporhetu. Da o kakšnih župah silnih niti ne govorim. Tak, da obični plinsko + električni športhet z dobro pečico.Joj.Danes že boljša. Klela včeraj Dravsko polje in pela hvalnico Halozam. Tako me hrbet bolel od celodnevnega poljeprivrednog udejstvovanja pri naših, da komaj bila gibljiva pol.Ampak ker se gremo zdravega kmetovanja, je tole ena klinčeva cena. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 nataly....keramika s talnim ogrevanjem je ...sam brez tega pa zebe v tačke.....js bi se odločla za industrijski parket...je mal nenavaden...sam če ti odgovarjajo mal bolj odštekane reči, je prva liga....prednost je trdota lesa...cena do neke mere tudi....razpon barv zadosten....mal patine pa jasno dobi z lonci in vsem.....pa sej s tem v končni fazi ni nč narobe, a ne..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Ja - res je keramika s talnim zakon (meni vsaj), ful obžalujem res, da nismo uštimali tega še v kuhinjo, se meni takrat čisto dovolj zdelo, da v kopalnicah in predsobi pa hodniku zadostuje...(če bi stokrat kaj gradil, bi stokrat spremenil-ziher) V osnovi je tale pluta na klik kar draga - skoraj 40 eurov, bi res raje dala toliko za parket, če smo pošteni. Tale industrijski - je že zlakirani in tak? V mansardi imamo lam bukov parket - nad dober in ker pač bukev temu primerno občutljiv..tudi ta mlajši rado leti z rok, pol pa so rezultati tu. Sicer pa živimo v bajti, nimamo je za okras. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 dan sedaj je vse uradno, danes sem položila aro za stanovanje je 8 km iz strogega centra mb(hoče)novogradnja in bo vseljivo v augustu There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 dan sedaj je vse uradno, danes sem položila aro za stanovanje je 8 km iz strogega centra mb(hoče)novogradnja in bo vseljivo v augustu Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 dan sedaj je vse uradno, danes sem položila aro za stanovanje je 8 km iz strogega centra mb(hoče)novogradnja in bo vseljivo v augustu ČESTITAM. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 dan sedaj je vse uradno, danes sem položila aro za stanovanje je 8 km iz strogega centra mb(hoče)novogradnja in bo vseljivo v augustuBRAVO!!!! ČESTITKE!!! Hehe, tam imam pa sorodnike... Mi je všeč kot kraj. Se bova lahko še kaj vidle ko bom šla gor na obisk. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 nat....nanajdi.si vtipkaj industrijski parket, pa si oglej.....več vrst....eni že lakirani...cene različne....sam najprej poglej, če ti je sploh všeč...mal drugač je zložen skup, kot smo navajeni...men je sicer ful všeč...sam sej veš, okusi so različni....sicer sem pa nekje vidla reklamo za ruski (menda) macesen....al sibirski....hm....nisem zihr....zlo stisnjene letnice, zaradi kratke vegetacijske dobe, posledično bolj trd in manj porozen, menda bolj oljnat do smolast in zato prežvi tud brez lakiranja....vsaj na zunanjih površinah....cena zelo spodobna...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 BRAVO!!!! ČESTITKE!!! Hehe, tam imam pa sorodnike... Mi je všeč kot kraj. Se bova lahko še kaj vidle ko bom šla gor na obisk. to bi se že lahka prej vidle, ne da čakam na selitev There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 to bi se že lahka prej vidle, ne da čakam na selitev Vse je mogoče... zaenkrat le, če prideš ti dol. Zna bit pa da pridem v maju kaj na mariborski konc, tudi v Maribor, kjer je še en del sorodnikov (na Lentu )... je pa vse odvisno tudi od moje selitve, ki bo zdaj enkrat v kratkem... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Ko ze ravno govorite o stanovanjih, lesu, hisah ipd... Zakaj je lesena hisa naj... > free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 klarus......super.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 dan sedaj je vse uradno, danes sem položila aro za stanovanje je 8 km iz strogega centra mb(hoče)novogradnja in bo vseljivo v augustuČestitam, vesela zate! pa mal sm tut fovš no ja, sej je MB zame predaleč You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts