Aliana 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 jaz hodim 5 km na uro...tečem pa malo hitreje...ampak se mi zdi, da za prvič je čisto ok, si gledala okrog in vsaj ritke ti ne bo razneslo, če nisi pretiravala mene je prvič in zadnjič vrgel oče na finto, naj grem z njim kolesarit....in je rekel 20 km...in potem je bilo seveda 20 km v eno smer znorela sem...in me je minilo za vedno. tako da 7,5 km je po moje ok....za začetek všeč mi je tvoja barva, ko smo že ravno pri tebi, pa učke tudi thanx rit me nič ne boli, noge tud ne.. se mal pozna od jahanja, da delajo že mišice.. bolj je v kondiciji problem, ker je nimam sploh...sej bo, počas, letos sem ful športat začela, kar se mene tiče.. pa v bistvu se pozna, ker se mi na jahanju ni treba več vsakih 10 minut ustavljat in počivat..noge so itak moja šibka točka, roke mam ful bolj močne.. .. tole s fotkami na netu pa ne vem.. težko sem ful proti, ker sem jaz tud že kaj takega gor dajala, kar je skor too much, sam ok, sem to delala pri 24ih in mi je blo dost jasno kaj in kako.. sam mularija, 14letna.. aja, folk, kok časa bi pa pol 'normalno' morala porabit za 7,5 km? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 tam so vse okrog 15 in se mi di prezgodaj.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 pecikl ( a to je mašina za pecanje kikl ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 a je to, kar imaš na ikonci? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Je bilo enkrat na Preverjeno ja. In takrat bila stran glasujzame aktualna. Sem takrat gledala ko nora, če bi slučajno katero našo smrkljo gor našla. Pa hvala bogi ni bilo nobene. Starejši se tole vedno mimo zdelo, ta mlajšo pa še niso hormoni razganjali takrat.Zdaj je aktualna stran ii2.org. in naš lokalni ptuj-on.net. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Home alone tole je za izkoristit vstala sem že, zajtrk tud na balkončku..zdaj moram pa šibat v knjižnico, preden mi jo zaprejo, da zbrskam dve knjigi in se lotim seminarske..pa mal bomo reda po flatu nardil..pa kak obiskec.. včer pa mal zapretiravala s shisho in martinijem mele s frendico girl's evening WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Kolk se lahko na hitr clovk poleni . Po par cist prespanih dnevih, zdajle ze tretji dan buljim NMK, za spremembo ne steka vsake 3 sekunde, fajn mi je mal Slovenscino slisat, pa se mal se nasmejim zraven . Jutri grem poskusno ven . Upam da v ponedeljek ze zares . 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 Pravkar prisel iz (slovenskega) morja, vreme ravno pravo.Voda mrzla kot peklo tik pred zamrznenjem, plaval bolj malo,pa vendarle No, ko si na slovenski obali, moras tako vedno vse delati po malem,pa pocasi, nikoli ne ves, kje je meja V plitvini naletel na giant meduzo:klikklik P.S.Po koncanem fotografiranju sem jo, jasno, zivo in neposkodovanovrnil v morje....naj se koga useka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 morgen..... x:)x kak huuuuud vikend..... x:px najprej v petek rolal olnajtarja v jalla-jalla....antibeatminimal....itaQ de mega ratal.... pol zvleku bivsho k seb... sobota elektronika v krizhankah....dve urci luchk pa mal rolanja... hepol pa after pr men...ratu en zanimiv trojchek... x:px in pol vcheri she ves pochen in nabliskan na roza nedeljo v K4... blo chist odbito vse skupizej pa nou delovnozhurerski teden... zlomk.....tralala777 nartabltagromozanskih -ou na rilc, pa en tanartabltaneopisljivogromozanski v revirje.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 hejjj Akhut, jst sm pa tebe v sob zvečer v Knaflju vidla tm nek pr Cutty Sarku si sedel You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Danes sem najsrečnejše bitje pod soncem!!!!! :onfire: :onfire: Bil je eden izmed najbolj stresnih dni v mojem življenju... Zdravje mi pomeni vse in KONČNO (po 6. mesecih!!!!!!!!) sem izvedela, da ni tisto, kar sem mislila, da sem OK in da se more o kemoterapiji in obsevanju ne bodo uresničile (trkam, zdaj ne, potem pa tudi ne!!! tako)!!!!!!!!!!!!!!!!KONČNO!!!!!!Ko sem čakala na rezultat, sem čutila bitje srca v vsakem delu telesa. Ampak dobro!!! Se je izšlo!Moram izkoristiti preostanek dneva (sem seveda frej danes), predvsem se moram pa naspati, ker včeraj nisem praktično nič! JOJ KAKO SEM VESELA!!!!!!!!!!!!!!!! xsrcx xsrcx Radi se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 hejjj Akhut, jst sm pa tebe v sob zvečer v Knaflju vidla tm nek pr Cutty Sarku si sedel nekje med deveto in desetopa itaQ ti je chist odvech strichka pocukat za rokav zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Danes sem najsrečnejše bitje pod soncem!!!!! :onfire: :onfire: JUHU, veselim(o) se s tabo You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Danes sem najsrečnejše bitje pod soncem!!!!! xrosex tak kot pravi cookie, vesela zate ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Danes sem najsrečnejše bitje pod soncem!!!!! :onfire: :onfire: Bil je eden izmed najbolj stresnih dni v mojem življenju... Zdravje mi pomeni vse in KONČNO (po 6. mesecih!!!!!!!!) sem izvedela, da ni tisto, kar sem mislila, da sem OK in da se more o kemoterapiji in obsevanju ne bodo uresničile (trkam, zdaj ne, potem pa tudi ne!!! tako)!!!!!!!!!!!!!!!!KONČNO!!!!!!Ko sem čakala na rezultat, sem čutila bitje srca v vsakem delu telesa. Ampak dobro!!! Se je izšlo!Moram izkoristiti preostanek dneva (sem seveda frej danes), predvsem se moram pa naspati, ker včeraj nisem praktično nič! JOJ KAKO SEM VESELA!!!!!!!!!!!!!!!! xsrcx xsrcx Radi se mejte Izkoristi ga čimlepše. VESELA SEM ZATE!!! x:Xx xsrcx http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Danes sem najsrečnejše bitje pod soncem!!!!! :onfire: :onfire: Bil je eden izmed najbolj stresnih dni v mojem življenju... Zdravje mi pomeni vse in KONČNO (po 6. mesecih!!!!!!!!) sem izvedela, da ni tisto, kar sem mislila, da sem OK in da se more o kemoterapiji in obsevanju ne bodo uresničile (trkam, zdaj ne, potem pa tudi ne!!! tako)!!!!!!!!!!!!!!!!KONČNO!!!!!!Ko sem čakala na rezultat, sem čutila bitje srca v vsakem delu telesa. Ampak dobro!!! Se je izšlo!Moram izkoristiti preostanek dneva (sem seveda frej danes), predvsem se moram pa naspati, ker včeraj nisem praktično nič! JOJ KAKO SEM VESELA!!!!!!!!!!!!!!!! xsrcx xsrcx Radi se mejte Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Danes sem najsrečnejše bitje pod soncem!!!!! :onfire: :onfire: Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 :xx!: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Kraj dogajanja: ena izmed srednjih šol v Sloveniji. Cca 1600 dijakov in 100 zaposlenih.Konec šole za četrtošolce oz. maturante. Itak je vsem jasno, da imajo vsako leto nekakšno "poslovilno presenečenje". Ponavadi se na tak dan oblečem kar kavbojke in eno navadno majico, ker itak pridem cela premočena domov al whatever ...Ampak tole letos fuck ljudje no!!! Spustili so nekaj čez 30 mičkenih ubogih piščančkov med množico ljudi na šoli. Boga bitjeca mala vsa prestrašena ... valda potem vse posrano po šoli, sam to je še najmanj. Ne razumem - ali je res že vse tako izrojeno, da ne razumejo, da to ni fora. Njim se je zdela to dobra fora ali kaj no ... ampak to so živa bitja, ne vodni baloni, ne vtikanje zobotrebcev v ključavnice, ne mazanje kljuk z zobno pasto in polivanje z modro galico. Zdaj se gremo že igrice z malimi nedolžnimi živimi bitji. Jaz dajem odpoved takemu svetu. Fuck! :xx!: ja... najdit pobudnika in izvajalca, izdat ukor pred izključitvijo, starše pa poklicat na moralko v šolo. pa ene dvajset ur javnih del... matura gor al dol. Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 tolk za info... : najvecja zival na svetu je menda (antarkticna) meduza Pravkar prisel iz (slovenskega) morja, vreme ravno pravo.Voda mrzla kot peklo tik pred zamrznenjem, plaval bolj malo,pa vendarle No, ko si na slovenski obali, moras tako vedno vse delati po malem,pa pocasi, nikoli ne ves, kje je meja V plitvini naletel na giant meduzo:klikklik P.S.Po koncanem fotografiranju sem jo, jasno, zivo in neposkodovanovrnil v morje....naj se koga useka free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 ne morem verjet, da se kaj takega dogaja na šolah mi smo v srednji šoli lepili čigumije na stole....to je blo to Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 tolk za info... : najvecja zival na svetu je menda (antarkticna) meduza Ja...in jaz to drzim v levi roki usro.bi.se.i.brus.li.com Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Dva prfoksa sta jih vzela domov. Ja, dijaki so to naredili. sick in kaj na to pravi solski svet? Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Ja...in jaz to drzim v levi roki usro.bi.se.i.brus.li.com Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts