Zasavka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Mysti, pozdravi se takoj!!! Danes sem dobila leče . Važna sem. http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Se bo treba naučit ven pa not jih dajat. Že znam - sem naravni talent za not pa ven dajat ( leče ). mi je uspelo v čisto prvem poskusu, doma pa tudi. Ma carica sem, ni kaj :) http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 cestitke za lece,ce te bo zanimalo imamo nekje med recepti tudi kaksne so najboljse in kako se jih skuha,najboljse so baje sicer Klarus lece, ampak vsaka leca je dobrodosla Mys za prstke Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Ja. Na maturanstkem izletu mi je en bik skočil na nogo na žuru pa mi je potem noht odpadu. Mislim, da se je celilo pol leta. ej, meni je enkrat, ko sem v kopalnici odprla omarico, padel deodorant direkt na nožni mezinec. noht mi je počrnel, odstopil, jaz sem ga seveda iz radovednosti odtrgala, potem je pa začel rasti nov. sem mela pa kdaj že tud zarad čevljev kakšen črn noht. nov res rabi pol leta, da popolnoma zraste. jebiga, salonarjem se pa tudi ne morem odpovedat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ....yeeeeeessssssssss..... .....dobila job v lj...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 .....dobila job v lj......čestitke! ej, sem se že spraševala, kje si. no, samo, da si na broju in to takole on fire, kar je sploh super . pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Tocka moci je v sedanjem trenutku - tole sem zjutaj prebrala na LN in nekako tole je tisto kar deluje zadnje čase pri meni...in nadvse sem hvaležna... ok dost o tem, ne bom pocukrano padla v kakšno razpredanje za kaj vse sem hvaležna Akutek da te prehitim danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 OK, dihat, dihat pa umirit se.. pa ne bit besna.. pa pejd zrihtat tole... sem šla po napotnico pa mi kartica pravi, da nimam urejenega zavarovanja.. saj vem kaj je fora.. najbrž sem že 3 mesce brez, ker nekdo ni odnesel potrdila o šolanju... bi morala večkrat težit pri zdravniku, da bi prej opazla.. eh, ko bi vsaj vedla kam in kako zdaj to zrihtat na miklošičevo najbrž.. saj ne da nimam drugega dela... ah ja... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 amis dobrodosla v mlecni ljubljani (ko smo ze pri tem, jaz jo verjetno ucvrem na primorsko, bojda je na goriskem sooonce ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Danes sem dobila leče . Važna sem. ql Že znam - sem naravni talent za not pa ven dajat ( leče ). mi je uspelo v čisto prvem poskusu, doma pa tudi. Ma carica sem, ni kaj :)itaq ....yeeeeeessssssssss..... .....dobila job v lj...... Jiiiiihaaaaa ČESTITKE!!!!!!!!!!!!! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 .....dobila job v lj...... čestitam ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 o ti šment, sem ugotovila da so še kar dve Ksenije tu gor mogoče pa še ktera Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Čestitke, Amis WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2008 ....yeeeeeessssssssss..... .....dobila job v lj...... eh, ko bi vsaj vedla kam in kako zdaj to zrihtat na miklošičevo najbrž.. saj ne da nimam drugega dela...po telefonu se zmeni.ja, na miklosicevi to urejas.Tule najdes (sam men zdej ni odprl): http://www.zzzs.si/MIKLOŠIČEVA CESTA 24 N.C. (01) 307 72 00(*sm nasla na TISu) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 bojda je na goriskem sooonce )Dobre informacije imaš. RES JE SONCE! Amis... čestitke Zasavka... ej super, vesela zate. Jst sm jih tudi že enkrat kupla, samo mi je bolj enostavno z očali, samo natakneš gor in je. Ksenia... samo navzgor s poz mislimi. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 dr dan ! vcer mela konc cistke (kao dieta sadje pa zelenjava,sokovi ...) ,pa sm si zvecer eno pivichko prvoshchla .....spploh ni pasal... cudno,ampak cool.tko da danes normalno jem,pa se jutr...pol pa spet mal posta ,pa sokov.morm rec ,da sm se po dooolgem cajtu spet spravila na cistko in mal tezje je bilo kot ponavadi ,kr mikale so me sladkarije ,ki jih ponavadi bolj malo jem...hm....zanimivo,najbrzh cukr padu.no vazno je to ,da sm teden zdrzala in pocutim se velik boljse zdej.tko ,da lahko spet nadaljujem dokler je se cajt in sem v formi.clo laufala sem s psom ob morju.prov ponosna sem nase. telovadba mi tud gre in mislim ,da sem na dobri poti ,da kmalu udarim 40-dnevni post.juhuhuhulep dan vsem! vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ....yeeeeeessssssssss..... .....dobila job v lj...... FUlllllllllllllllllllllllllllllll vesela zate. Just go on ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 po telefonu se zmeni.ja, na miklosicevi to urejas.Tule najdes (sam men zdej ni odprl): http://www.zzzs.si/MIKLOŠIČEVA CESTA 24 N.C. (01) 307 72 00(*sm nasla na TISu)Hvala sem že našla vmes, samo danes ne delajo, tko da bom jutri zjutraj poklicala kaj moram imet s sabo in šla zrihtat... *** 3 mm globok sem se urezala s papirjem, ko sem v kuverte zlagala, pa ne moreš verjet WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 *** 3 mm globok sem se urezala s papirjem, ko sem v kuverte zlagala, pa ne moreš verjet dans je očitno your lucky day You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ...madonca ste me presenetle, pupe....vsem hvala za čestitke sicer pa sem običajno vsaj 1x na dan na netu....če me ne zagužvajo že pred 7uro.....preberem dnevnik....če ni napisanga prav preveč.....pa u sco grem.....sej nisem zginla, sam nimam cajta, pa menda tud volje ne, po vseh temah gledat......in itak, da vam vsem zmer želim vse najboljše..... ajd, mejte se najlepše..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ....yeeeeeessssssssss..... .....dobila job v lj...... Super , a to pomeni, da se tudi selis, a se bos vsak dan vozila? *** 3 mm globok sem se urezala s papirjem, ko sem v kuverte zlagala, pa ne moreš verjet Ojoj, to pa skeli in boli k strela . Cez par minutk sibam, ze slisala za dobro jutro Mehisko himno na radiu, kot vsak dan . Vceraj mi je Pilar poslala SMS, da ima sestanec v Toluci in ne more prit, tako mi je bil prihranjen metro pa sprehod do njene pisarne, da ugotovim, da je ni v sluzbi. Fajn . Zvecer me pa itak en od ucencev pelje domoL, tko da ne pesacim po temi. Jaz imam vedno fajn sefe in fajn studente. Lucky me . En fajn dan vam zelim 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 morgen.... :o|o: she kr prehlajen...pa neka vrochina se me loteva.... zhival zjutri shla domou.... tkode zdej samevam.... lohk pride kera na obisk.... drgach pa kle sonchek.... x:)x pa niti ni tolk neobljudeno za ta letni chas.... no ja....che se do jutr pocajtam....grem v soboto smuchat na mojstrovko.... x:)x zlomk....tralala777 -ou v mehiko...pa 1 v revirje tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 morgen.... :o|o: she kr prehlajen...pa neka vrochina se me loteva.... zhival zjutri shla domou.... tkode zdej samevam.... lohk pride kera na obisk.... drgach pa kle sonchek.... x:)x pa niti ni tolk neobljudeno za ta letni chas.... no ja....che se do jutr pocajtam....grem v soboto smuchat na mojstrovko.... x:)x zlomk....tralala777 -ou v mehiko...pa 1 v revirjelahk ti mojga mačka pripeljem.. (pač tko, ko vidim da večinoma živali s sabo voziš ) sam po drug stran... bi ga pa še kdaj celga vidla ma ne, nč ne bo z mačkom, pozab. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts