Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

diplomatsko. x:px xDDx x8Dx

ja, a ne!! xokx

men je blo ze to da so ribe nad!!

k gledam race pa sve zivo, tko, blazno rada v vodo gledam... in zdanje cajte se ful vid dno... itak je prenizka za plavat x;)x xDDx

no in saj pravim: ribe! kot postrvi, se prav kar velke (mrene, kleni najbrz) in pol pa se tale dva modela!!!

take resne face, tok nekak nepasajoc ke v ljubljanco.. taka prav Zival pa to. x:o)x

ne uno nekaj... hm, plavajocega letecega pa tko... ampak rpav ornk... telo pa tko.

cist hecn.

ja ful nad!

ce mam vse to tu dnevno, tok spet svinjsk ze ne mroe bit. al kaj.

Sej to sem mislila....se Ljubljanice spomnim kot neke zelene gmote-nič živega. Ribe so odličen znak.......rib iz Ljubljanice zaenkrat še ne bi jedla x:Dx in tudi plavala še ne bi....v Gradaščici pa že....

Sem gledala "našo" Savo...ribic bolj malo, jih čaplje pridno lovijo.Žal mi je, da nimam fotoaparata vedno s seboj....toliko lepih prizorov zamudim......

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ko je ze govora o zvadih...pa prosim, ne se smejat, ce bo vprasanje smesno izpadlo, ampak...imamo v nasih koncih tudi jazbece? ce ja, kje priblizno? (mi je enkrat ponoci ena cudna zvad preko ceste letela, pa mi je edino na to zver slicla :ermm: )

jp....jazbeci so povsod..... xyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Morm it pogledat al majo nutrije al bobre, no. x:o)x

x:px

in tudi plavala še ne bi....

ja saj ti pravim da je prenizka oz. preplitka. x:px

~

evo je ze vroce. :o|o:

pa nobenga zraka....

eh ja.

mi pa precej pomaga ionizator (ena stara velka rec, a k sreci delujoca in clo ucinkovita) - ful se pozna, v bistvu. x^x

Dons bom sla pa s fotoaparatom morda ven (in jih seveda najbrz nom vidla - bobrov xDDx)

kok je res odstekana faca... prvo k sem se zbudila zjutraj, sem se spomnila te face. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se spomnim, kakšno navdušenje me je prevzelo, ko sem ob treh zjutraj na jazbeca naletela. Tacal po cesti, nekaj godrnjal. Jaz pa cela hepi v avtu. Najprej sploh nisem dojela kaj gledam, pol pa mi šine..mater sredih Hazol jazbec...

Se s frendico pogovarjava o tem in tudi ona pred leti ga videla na istem mestu. Zgleda, da gnezdijo nekje v tisti stari,na pol porušeni bajti. Face :palec:

Pri nas še ni tak hudo vroče.

Celo zavese zelo pomagajo( nad katerimi tako zelo razočarana bila), prav poletne so. Modre in zadržujejo vročino. Tako, da dnevna soba ena izmed hladnejših prostorov v bajti.

Bom pa seveda morala spraviti psa v garažo. pa mačka itak, ampak pes ga je našpukal v tej vročini in komaj čaka, da ga spustim not.

Pozimi zato, ker ga reveža zebe x;)x poleti, ker mu je vroče x;)x ne vem pa kakšen je izgovor za pomlad in jesen x:Ix

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pozimi zato, ker ga reveža zebe x;)x poleti, ker mu je vroče x;)x ne vem pa kakšen je izgovor za pomlad in jesen x:Ix

x:Dx

Tko k Mimi... k je totalen pusy.. vcas k zracim pozimi, pa sem hod pa mijavka in se pritozuje in 1x sem postekala da mi hoce povedat, naj vrata zaprem oz. da je mraz!

zato k gre pol na radiator al pa v kopalnico..

Zavese?

Jaz jih pa nekje sploh nimam, nekje pa cist eno tenko, prosojno, ki nic ne zadrzzi.

sem hotla ze vcer nekam napisat, pa nisem vedla kam.

v glavnem, ce ma kdo kake une stare plahte, zelene ali modre (kakrsne so ble vcas vse te zavese/rolete), ki jih ne rabi vec, bi ble dobrodosle men. :8):

ker zdaj imajo vsi ta moderna okna, nove zavese in rolete, pa morda komu kje guzvo dela.

Skratka, to si moram nujno ubost...

ker nimam tok rjuh oz. ce jo zmocim in obesim, da mal zadrzi vrocino, je v trenutku suha. x:o)x

en moj kolega je mel polha doma v bajti, kao kot domačo zverinico, hehe

vse posrano x:o)x

pr moji sestri so ga mel (k ga je resla z enga polhovanja al kaj je ze blo) in je bla tamala cist navdusena, sam potem so ga zlo kmal nekam odnesli, k nekomu ki ima vrt al kaj... ne vem tocno, kaj je bilo pol z njim, vem da so ga hitr dal stran, pa ne zato, k bi sral pa to (no morda tud), ampak predvsem ker je bil zlo nesrecen oz. se nekak ni mogel prilagodit na 'notranje zivljenje'.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kak sem žalostna :V: :V:

Nič se nea znajdem v blugu :C: Komaj sem začela malo se udejstvovat tam...pa se bom spet morala vse na novo vučit...kaj ste pa spreminjala???

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

xDDx

po mojem bo se vse kul, Nat. x;)x

Mitja pravi da ima cel problem z Blogi...

Bo ze resil valjda pa tud vi boste postekal... morda pa bo pol vse skup clo cist lazje, al pa kej....

Je pa tud Jeti napisala da se ne znajde dobr..

ce hocs kej konkretnega vprasat oz. prpomnit, je pa tule spesl tema za to. :palec:

Picasso

Zavese?

Jaz jih pa nekje sploh nimam, nekje pa cist eno tenko, prosojno, ki nic ne zadrzzi.

sem hotla ze vcer nekam napisat, pa nisem vedla kam.

v glavnem, ce ma kdo kake une stare plahte, zelene ali modre (kakrsne so ble vcas vse te zavese/rolete), ki jih ne rabi vec, bi ble dobrodosle men. :8):

ker zdaj imajo vsi ta moderna okna, nove zavese in rolete, pa morda komu kje guzvo dela.

Skratka, to si moram nujno ubost...

ker nimam tok rjuh oz. ce jo zmocim in obesim, da mal zadrzi vrocino, je v trenutku suha. x:o)x

Ojla!

Pri nas že tudi udarla sopara not v stanovanje, zgleda da bo danes najhujše... že ponoči je blo za znoret, potem sem pa vseeno zaspala okrog 2h zjutro. Misim da je to zaradi vse te vlage ki je bla do zdaj, sam dež.

Zavese - a to misliš une platnene, ki smo jih imeli po šolah? Sej ne vem če so še, mi smo imeli v osnovni, ful debelo platno... mogoče bi pa s šotorskim krilom probala za prvo silo? - Ne se smejat, samo predlog. Ker vem da platno tko najbolj zadrži. Samo potem boš imela temo not.

Bom jutri vprašala mamo, ona je "skladiščnik"...

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ojla!

Pri nas že tudi udarla sopara not v stanovanje, zgleda da bo danes najhujše... že ponoči je blo za znoret, potem sem pa vseeno zaspala okrog 2h zjutro. Misim da je to zaradi vse te vlage ki je bla do zdaj, sam dež.

Zavese - a to misliš une platnene, ki smo jih imeli po šolah? Sej ne vem če so še, mi smo imeli v osnovni, ful debelo platno... mogoče bi pa s šotorskim krilom probala za prvo silo? - Ne se smejat, samo predlog. Ker vem da platno tko najbolj zadrži. Samo potem boš imela temo not.

Bom jutri vprašala mamo, ona je "skladiščnik"...

Jp, pr men je tud ubitacno. Letos sem *pozabla* da "me mora bit groza". x:o)x

(tezko prenasam vrocino in sem kot nalasc *obsojena* na razne tele pechice. :o|o: x:o)x (:bomb: xredx)

In mam strahoto - ves dan sonce direkt nabija in sem cist bliz soncu. x:o)x x:px

cist na vrh neba in sonce buta, buta vame.

eni shizijo, k so bl zmrzljive sorte, jaz sm pa bl pr ta eksplozivnih pa vrocinskih, pa mi ne sede.

ja, kr prtiska, nobenga zraka (tud v chartu ga mam (pre)mal - sam 1, pa se to saturn x:o)x :o|o:)

ja, kadar je dost vlage v zraku, se vid triglav. no predvcerajsnjim se je videl, vcer pa ne.

Plahte sotorske? xDDx x:Dx

ja, sej... sam to je pa vseen premal pronicajoce.

k je najverjetneje clo kej povosceno al pa kej, jaz bi pa bl platno.. sej v bistvu barva ni tok vazna, ce se lohk zmisljujem, itak hocem zeleno al pa oranzno, sam ne vem ce slednja sploh obstaja.. nekak se mi 'znano zdi'. xDDx

aja tvoja mat je skladiscnik? xDDx

hecna riba, tvoja mat. x;)x xDDx

Picasso

Uh, cela živalska tema :)

pa ravnokar od tete mail prebrala... kako so dve mladi vrani, ki še ne znata letat, posvojili... dve uri hranjenja na dan.. pa varovanje pred mačkami.. (ne morem fotke dat gor...)

Aja, pa včeraj šla une fotke živalske v Tivoli pogledat :2src: v glavnem, pejte gledat, če še niste x!x

pa vročina :eek: kakšna vročina? kje vi vidte vročino? x:o)x men pa tolk dogaja x:px včer šla peš do faksa, v kavbojkah in eno rutko dala čez majčko, ker mela občutek, da bo not na faksu bolj mraz... in me žgalo sonce pol.. in ugotovila, da mi tolk paše.. ta občutek.. ko te pregreva skoz in skoz xsrcx

*bemti štorkljo, ki se ni mal potrudila in ene par km dlje me nesla :o|o: sej tko težka pa tud nisem bla :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Plahte sotorske? xDDx x:Dx

k je najverjetneje clo kej povosceno al pa kej, jaz bi pa bl platno.. sej v bistvu barva ni tok vazna, ce se lohk zmisljujem, itak hocem zeleno al pa oranzno, sam ne vem ce slednja sploh obstaja.. nekak se mi 'znano zdi'. xDDx

Ma ja, prva ideja ki mi je pač padla na pamet... x:Dx

Sem pa šla malo raziskovat po netu, kakšne so možnosti in kombinacije, pa sem tole Dekor senčila stran našla (če bo še kdo rabil)... Sej jst tudi še ne vem kaj bom skombinirala v mojem novem stanovanjcu, samo je itak na zahodno stran obrnjeno in po mojem ne bo tko hudo.

aja tvoja mat je skladiscnik? xDDx

hecna riba, tvoja mat. x;)x xDDx

Ma ja, sej jo počasi odvajam od tega. x:Dx Menda je to sindrom "otrok", ki so se rodili v časih takoj po vojni (1950), in je bilo pomanjkanje vsega, pa so začeli vse šparat v stilu (ja kaj pa veš, lahko bo pa še prav prišlo x:o)x ). Je pa potem spoznala prijatelja, ki je še hujši kot ona, pa še jst sm ji enparkrat zatežila, pa se je začela zavedat, da so zdaj drugi časi... če ne potrebuješ, daj naprej... ne pa kot hrček vse "skladiščit". V bistvu zdaj samo še čakamo da dobim ključ, da si izberem kaj bom rabila, ostalo pa naprej, da se naredi plac. xDDx

... če se mi zdi, da bom rabila, shranim, sicer pa dam komu, ki rabi oz vržem stran.

Isto jst. :palec:

Plahte sotorske? icon1_biggrin.gif icon_smile_big.gif

k je najverjetneje clo kej povosceno al pa kej, jaz bi pa bl platno.. sej v bistvu barva ni tok vazna, ce se lohk zmisljujem, itak hocem zeleno al pa oranzno, sam ne vem ce slednja sploh obstaja.. nekak se mi 'znano zdi'. icon1_biggrin.gif

Sem se spomnila kako sem to reševala, ko sem v garsonjeri živela...tudi sonce direkt v okno sijalo...pa sem rolo potegnila dol in na uno zadevo za sušenje perila pritrdila...tak šotor ratal...svetlobe dovolj in nič vroče pa še zraka je bilo dovolj.

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Ja x!x

Solkanski most.

Anyway...

NIETI so nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh :2src: :2src: :2src: :sori:

Ko sem bila v zgodnji puberteti, sem obžalovala, da se nisem rodila kar nekaj let prej, da bi lahko hodila na koncerte in gledala Habiča x:o)x x:o)x x:o)x

No, kakorkoli že...

Novi pevec je prav fajn (sodeč po posnetkih), pesmi še vedno zažigajo in komaj čakam, da se udeležim kakšnega koncerta x:px x:px

Joj, kako sem imela rada to skupino x:px

Gledam malo po netu, samo rtv ma dober članek in posnetke :palec: KLIK

A kdo sploh pozna ta bad tukaj? x:px Marsa ga najbrz x;)x

Okej, bom nehala z navdušenjem, čeprav sem navdušena x:px

Pri vodnarjih maš mojo kratko recenzijo x;)x, je bla res dobra energija :onfire:, Križanke so itak zakon :2src:

Vprašanja pa ne ne razumem, tiskarska napaka x?x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

bad=band x;)x Tiskarska napaka ja! Nieti niso bad, so pa band x:Dx

O super, bom šla prebrat!

Septembra bo klubska turneja se mi zdi... x!x Yes!!!

Mene se kar koža naježi, ko poslušam Bil je maj! Čeprav sem imela takrat raje njihove "hard" komade x:Ix

Bil je maj

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:Dx x;)x

a se zmer shizite, tud brez Habica?

k brez Habica (po mojem mnenju) ni Nietov. Nieti = Habic. x;)x

je pa tamal opletal okol Krizank, sam nisva se nc podrobneje rekla na to temo, tko da nc ne vem, kako je izpadlo.

Picasso

Mene se kar koža naježi, ko poslušam Bil je maj! Čeprav sem imela takrat raje njihove "hard" komade x:Ix

Bil je maj

Meni je bil pa ta najbolj

Ruski vohun (ko sem še poslušala)

Lih pisala sem tja v Vodnarje, da je Habič vseeno legenda. Moram pa reči, da je ta pevec pozitivno presenetil. Ni Primož, ampak vseeno dovolj dober (pač tud za ta band), da lahko spet začenjo fejst x:Dx

Jaz sem najbolj uživala ob Perspektive, Februar, Ritem človeštva, Trip in vijolice, Lep dan za smrt (jasno), Depresija... ma brezveze sploh naštevat...

ale, Ruski vohun je nastal po Habičevi smrti... tako kot Bil je maj.

Ne spomnim se, kdo je to pel Vohuna...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ma ja, sej jo počasi odvajam od tega. x:Dx Menda je to sindrom "otrok", ki so se rodili v časih takoj po vojni (1950), in je bilo pomanjkanje vsega, pa so začeli vse šparat v stilu (ja kaj pa veš, lahko bo pa še prav prišlo x:o)x ). Je pa potem spoznala prijatelja, ki je še hujši kot ona, pa še jst sm ji enparkrat zatežila, pa se je začela zavedat, da so zdaj drugi časi... če ne potrebuješ, daj naprej... ne pa kot hrček vse "skladiščit". V bistvu zdaj samo še čakamo da dobim ključ, da si izberem kaj bom rabila, ostalo pa naprej, da se naredi plac. xDDx

ja saj stekam, to je res velikrat v teh enih raznih generacijah. xDDx

Sem se spomnila kako sem to reševala, ko sem v garsonjeri živela...tudi sonce direkt v okno sijalo...pa sem rolo potegnila dol in na uno zadevo za sušenje perila pritrdila...tak šotor ratal...svetlobe dovolj in nič vroče pa še zraka je bilo dovolj.

thanx za (fajn) predlog :palec:

sam tle mam razne *probleme in komplikacije* (x;)x) k so pol kaksne izvedbe mal tezje.

sem svasta kombinirala, mam clo fajn slamnato (tako ornk, s patenti in tem, sem pritrockala s sabo, ena je bla pa ze tle) in sem hotla ze takoj, ko sem prisla sem, namontirat.

sam je tok vetrovno, da je se tisto vprasljivo, tko da mora bit al ornk (zasteklitev, mosjstrsko pedenanje in ne improvizirano) al pa pac sam na kljukce (k moram 4 porabit za majcko, da je ne odnese).

In je skratka tud nevarno - komu na glavo pade, ga ubije kaj tacga.

(zato tud onega koritka za roze nimam, lazjo rozo mi pa razmece veter po balkonu)...

In rolete niso rolete (rolo da dol potetgnes - tle ce pipas, ti dol se sesede, pade, v al na glavo al pa v uch prileti x:o)x), pac pa nekaj dekorativno zelo cednega, prakticno pa povsem neuporabnega in celo motecega (pregosto pridejo zlozene, tako da ne morem vrat balkonskih pol opdirat x:o)x in taksno)..

mah. sej se mi niti ne da razlagat pa prtozvat pa jamrat. tko pac je.

sam v danem nimam kej dost moznosti v glavnem. x:o)x

men vrata bobnijo. xyesx sklopotajo. sklepetajo. brnijo. x:o)x

bi blo treba V S E zamenjat.

jaz se moram pa pac znajdt s tem kar je.

no v glavnem - ce ma kdo kako uno zaveso (pr mat smo jih stran vrgl al nekam dal, k "noumo vec rabl" :o|o:), bi blo dobrodoslo (k nimam *blagovnega materiala* tacga dovolj)

...

Picasso

Lih pisala sem tja v Vodnarje, da je Habič vseeno legenda. Moram pa reči, da je ta pevec pozitivno presenetil. Ni Primož, ampak vseeno dovolj dober (pač tud za ta band), da lahko spet začenjo fejst x:Dx

Jaz sem najbolj uživala ob Perspektive, Februar, Ritem človeštva, Trip in vijolice, Lep dan za smrt (jasno), Depresija... ma brezveze sploh naštevat...

Tu je opis:

NIET

Nastanek in člani

Glasbena skupina NIET je nastala novembra 1983. Ustanovil jo je njihov pevec Primož Habič. Ob ustanovitvi so skupino sestavljali pevec, Primož Habič, kitarist, Igor Demovšek, basist, Aleš Češnovar in bobnar, Tomaž Dimnik. Maja naslednjega leta se jim je pridružila še vokalistka Tanja Ukmar. Tako je imel NIET dva vokalista. Istega leta decembra je NIET-ovega starega bobnarja zamenjal Tomaž Bergant. Skupino je zapustila tudi Tanja, ki pa jo je nadomestil kitarist Robert Likar. Leta 1986 je skupina ponovno zamenjala bobnarja. Namesto Tomaža Berganta je v skupino prišel Dadi Kašnar. Leta 1988 so skupino sestavljali Primož Habič, Igor Demovšek, Tomaž Dimnik, Aleš Češnovar (druga kitara) in Tadej Vobovnik (bas).

NIET-ove poti in smrt Primoža Habiča

NIET je svoje prve pesmi posnel januarja 1983 v studiu Boruta Činča. To so bili: Umiranje, Srečna mladina ter Zastave in melodije. Aprila 1984 So posneli svoj prvi hit z naslovom Depresija. Istega leta septembra so prvič nastopili na festivalu Novi Rock. NIET je od februarja do marca odšel na turnejo po Franciji. Maja istega leta so imeli tudi dva koncerta v Parizu, januarja 1986 pa kar tri koncerte v Beogradu. Nato je sledil dvoletni premor, saj so vsi člani NIET-a služili v jugoslovanski vojski.

Leta 1988 so se ponovno zbrali. Posneli so dva hita: Sam in Tvoje oči. Jeseni istega leta je skupina razpadla.

Maja 1991 je umrl pevec Primož Habič, zaradi prevelikega odmerka mamil.

Dve leti kasneje je avtor večine besedil, Igor Demovšek Ustanovil nove NIET-e. Sam je prevzel vlogo pevca, v skupini pa so bili še kitarist, Šani Kolbezen, basist, Tadej Vobovnik in bivši bobnar Pankrtov, Slavc Colnarič. S to zasedbo je skupina posnela Sick of you, Pure and divine, Till we fall, Queen of snakes, Ruski vohun ... Kmalu je izšla zgoščenka z vsemi njihovimi pesmimi, z izjemo angleških, nato pa je sledila še promocijska turneja po Sloveniji in ponovni razpad.

Kljub temu, da je NIET nastopal kratek čas in pred toliko leti, je še zmeraj aktualen.

-> "copy iz www.dogaja.se"

je pa tamal opletal okol Krizank, sam nisva se nc podrobneje rekla na to temo, tko da nc ne vem, kako je izpadlo.

s tem se strinjam, sicer so pa tut sami to priznali pred koncem koncerta x;)x, ker take pesmi imaš v sebi, ali

jih pa nimaš x:)x Za kakšnega analitika pa je, da ugotovi, kaj je v tej muzki, da lohk tolk potegne :vio:

kul. :palec:

sem se pa odlocla, da noum kej dost o tem. x:)x

namrec.... jaz drugace vem, gledam in zaokrozham.

O Nietih bom torej tih, sva pa s Habicem bila celo frenda v enih obdobjih. x:)x

Smo se kar dost rolal skup in tud dost jih uspicil. (xvrtcx)

Picasso

Bil je maj

se mi je zdelo x;)x, osebno jih vsekakor ne poznam x:)x

Men je blo pa ravno to všeč na koncertu, menjavanje brzine x:px Ja, ja, srečna mladina :inocent:

s tem se strinjam, sicer so pa tut sami to priznali pred koncem koncerta x;)x, ker take pesmi imaš v sebi, ali

jih pa nimaš x:)x Za kakšnega analitika pa je, da ugotovi, kaj je v tej muzki, da lohk tolk potegne :vio:

ja kaj? filing pac, artikuliran v obliki, ki si si jo izbral za izrazanje sebe in svoje umetnosti.

Habic bi prav tako lahko ustanovil benn Zhbljed in bi prav natancno isto uspel. x:o)x x;)x

je rabil pac pomagala in pomagace, da je izrazil, kar je blo v njem. :vio:

fajn fant, habicek. xsrcx xyesx

Picasso

ja kaj? filing pac, artikuliran v obliki, ki si si jo izbral za izrazanje sebe in svoje umetnosti.

Habic bi prav tako lahko ustanovil benn Zhbljed in bi prav natancno isto uspel. x:o)x x;)x

je rabil pac pomagala in pomagace, da je izrazil, kar je blo v njem. :vio:

fajn fant, habicek. xsrcx xyesx

to si lepo povedala, ženske znate lepše x;)x

Pa ker smo glih pri tem, mam že neki cajta eno vprašanje zate, če mogoče veš, a je

bla Tanja Ukmar iz Šiške ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...