Michelle 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Tu je opis: NIET Igor Demovšek Ustanovil nove NIET-e. x:o)x Kdo pa je Igor DeMovšek Madona!!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 x:o)x Kdo pa je Igor DeMovšek Madona!!!Očitno slovnična napaka ... Igor Dernovšek http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2008 Pa ker smo glih pri tem, mam že neki cajta eno vprašanje zate, če mogoče veš, a jebla Tanja Ukmar iz Šiške ?jp. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 jp. thanks , pol pa je bla tista, pa mlajšega brata je imela, moja generacija ,mam jo še zdej kot fotko v spominu, v miniki itak Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 še mal o živalih... sem se dopoldne zmenla pri vet, da mačka cepit pripeljem..pridem prej domov, mačkona od nikoder, eno uro sem ga klicala.. pol pride čist ko potihem, sam v krožnik pade in je že hotel nazaj ven zašibat.. sem na srečo okno zaprla čist mal prej.. pol pa ves nesrečen, sedi na polici in mijavka in me ful očitajoče gleda.. vmes se je že v kopalnico skril.. zdaj pa na kavču, se stiska zadi za deko.. dlaka pa kar frči od njega.. (normalen scenarij je, da me počaka pred vrati, ko pridem, šiba not, se 5 minut crklja, je, se še mal crklja, pol se pa čufne na sredo kavča in zaspi..) nič, greva zdaj, da bo hitr konc... (hmm.. tole se je najbrž od mene nalezel ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2008 mlajšega brata je imela, moja generacija ,hecn.. ona je mlajsa kot jaz, njenga brata (btw - mojga dobrga frenda) pa *stejem* za svojo generacijo. smo vadl skup, muzko spilal, rolal, smo bli poglavje zase. Niet so se nam zdel pa prevec pop - razen Habica.(na enem od TZB videov sva se pa s krischko prav iz Tanje pohecali )Tko da, ceprav je 'tamal' tamal, smo si bli blizje. Sicer pa zlo dobr bobnar (in muzkonter), btw. (*mdr. SDA, ki kasnej 3. kategorija, s katerimi smo spilale v grciji na mediteranskem festivalu) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2008 (hmm.. tole se je najbrž od mene nalezel )hehe, po mami aliani. * enkrat smo se pogovarjal s timovim frendom, ki je bil cist majcken se... in se pogovarjamo o bratih, sestrah itd.da eni jih majo, eni jih nimajo itd.In pol skratka nanese debata na nas pa tima in tko.. in tud ce bomo kao mel se kaksno sestrico al bratca.pa pravim: saj tim ma ze sestrico - Mishko (tedanja muca).Pa tamal gleda... nc mu jasn... pol pa ves zamisljen in zaskrbljen prav: sam kako pa to, da ma timcek muco za sestrco? x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 njen tipo, ona.. majo restavracijo vegedrom ane to si lepo povedala, ženske znate lepše Pa ker smo glih pri tem, mam že neki cajta eno vprašanje zate, če mogoče veš, a jebla Tanja Ukmar iz Šiške ? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2008 jp. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 hecn.. ona je mlajsa kot jaz, njenga brata (btw - mojga dobrga frenda) pa *stejem* za svojo generacijo. če je on škorpijon pol se ga tudi jaz spomnim simpatičen tip, tak črn je bil včasih...in ja, iz šiške...smo žurali včasih skupaj preko tretjih frendov...v metalskih časih (sam mi je bil kul, ker je tip plesal pa tko...)šminkerja sta se mi zdela pa oba... Tale Tanja menda strelka...sem ji enkrat en horoskop gledala...meni se zdi, da imava celo isti dan r.d....ma kake bedarije se spomnim,jaz se spomnim vseh, ki sem jih spoznala v življenju po znamenjih, očitno Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 hehe, po mami aliani. * enkrat smo se pogovarjal s timovim frendom, ki je bil cist majcken se... in se pogovarjamo o bratih, sestrah itd.da eni jih majo, eni jih nimajo itd.In pol skratka nanese debata na nas pa tima in tko.. in tud ce bomo kao mel se kaksno sestrico al bratca.pa pravim: saj tim ma ze sestrico - Mishko (tedanja muca).Pa tamal gleda... nc mu jasn... pol pa ves zamisljen in zaskrbljen prav: sam kako pa to, da ma timcek muco za sestrco? x:Dx x:Dx danes maš same 'Timove' smo preživeli cepljenje, mislim, da je bil čist presenečen, ker blo tko hitr konc in nič groznega se zgodil.. bla faca veterinarka, mu niti ni temperature merla, ker sem ji prepričano rekla, da je vse ok z njim, ne rabi ga matrat s tem.. je pa tolk dlake tam pustil, bogi pa čist smešno kako se začne potit, čist mokre tačke dobi... ja, pa dobila sem telefonsko od ene gospe, ki pride tole na dom naredit grem shisho si naštimat in na balkončka eno knjigo za seminarsko brat.. kok se mam jaz fajn WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 k brez Habica (po mojem mnenju) ni Nietov. Nieti = Habic. strinjam. Vse kar je nastalo v osemdesetih je aktualno, to si pišite za uho, mile Strelke in poslušalci Evrovizije, z nami vštric ne pojdejo. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2008 če je on škorpijon pol se ga tudi jaz spomnim aha, je. sam ze zdavnaj ni vec crn oz. se sploh ne spomnim dabi bil... je sicer blond tip (no zdaj pac ne vec, so mu potemnel).Ja, fajn je. tud se kasnej (recimo zdaj pred cca 10 leti al kej tacga) je delal fenomenalno muzko, pa je zal nehal. Ja, ona je strekla.no on ni sminker, stekam pa, zakaj se ti je (tud on) zdel. x:Dx danes maš same 'Timove' Jp, sem ze prej pomislila, da kaj mi je. retro merkur al kaj... smo preživeli cepljenje........ja, pa dobila sem telefonsko od ene gospe, ki pride tole na dom naredit ... jaz tud na balkon, k glih ni vec vroce.. ~ evo tle je totalen muky se (Matjaz)! (za bobni) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 njen tipo, ona.. majo restavracijo vegedrom ane Tega nisem vedela...Vegerdom me je popolnoma razočaral. Kako sem se fino sprostila, z mati sva igrali Scrabble! Me je premagala, kar je dobro Zdaj sem nama skuhala čajčka in počasi spat...še jutri! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 lUBI, KDAJ BOŠ PRŠU NA OBISK POGLEDAT sosede- 10 baje, ...15 minutnih? a veš. maš še en dan časa.- Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Danes je natanko 4 leta, odkar sem preživela prometno nesrečo.Tko da si bom pole eno tortico privoščila, pa 4 svečke prižgala... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Danes je natanko 4 leta, odkar sem preživela prometno nesrečo.Tko da si bom pole eno tortico privoščila, pa 4 svečke prižgala... in še zmer brcaš Lepo praznuj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 ALE ŠE TUKAJ, KATARINA SREBOTNIK JE DOBILA 6:4, 6:4 POTI SERENI WILLIAMS!!!! KAKO SEM VESELA! KAKŠEN USPEH JE TO!!! :onfire: DEJMO MAL PODPIRAT SLOVENSKE ŠPORTNIKE NO! BRAVO KATA!!!!!!AAAAAAAA!!!!! ja no, pač mam rada tenis.... pa kato!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!skačem! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2008 Danes je natanko 4 leta, odkar sem preživela prometno nesrečo.Tko da si bom pole eno tortico privoščila, pa 4 svečke prižgala... xrosex ŠE TUKAJ, KATARINA SREBOTNIK JE DOBILA 6:4, 6:4 POTI SERENI WILLIAMS!!!!Dbest! Pr men bo pa jutr 2 let ('uradno', od tedaj tece pogodba, sicer pa sem bla ze kakih 14 dni prej k sem se kej pedenala pa tko), odkar sem tu.Kwa se vse zgodi v 2 letih! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 in še zmer brcaš Lepo praznuj ALE xrosex xsrcx Hvala punce! Ja, še brcam, zmerej bolj! x:Dx ŠE TUKAJ, KATARINA SREBOTNIK JE DOBILA 6:4, 6:4 POTI SERENI WILLIAMS!!!! KAKO SEM VESELA! KAKŠEN USPEH JE TO!!! :onfire: DEJMO MAL PODPIRAT SLOVENSKE ŠPORTNIKE NO! BRAVO KATA!!!!!!AAAAAAAA!!!!! ja no, pač mam rada tenis.... pa kato!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!skačem! :palec: http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2008 Ja, še brcam, zmerej bolj! x:Dx pol moram pa bit zmer kak meter od tebe - vsaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Pr men bo pa jutr 2 let ('uradno', od tedaj tece pogodba, sicer pa sem bla ze kakih 14 dni prej k sem se kej pedenala pa tko), odkar sem tu.Kwa se vse zgodi v 2 letih! Ja, jst tudi ko gledam za nazaj, vidim kolko se mi je zgodilo v določenem obdobju.Včash je že 14 dni kot cela večnost (v poz smislu, ker vidim koliko je bilo napredka). pol moram pa bit zmer kak meter od tebe - vsaj. Se ni za bat... samo uni ki izzivajo pa morajo res pazit da ne kaj prileti... aja... pa tudi to zadnje čase ne prakticiram več, raje udarim nekam drugam če mi že dvigne pritisk http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2008 Ja, jst tudi ko gledam za nazaj, vidim kolko se mi je zgodilo v določenem obdobju.Včash je že 14 dni kot cela večnost (v poz smislu, ker vidim koliko je bilo napredka). jp. () vcas pa tud v neg. k vidis vcas, kok cajta se v/po cem valjas...ampak pac. rabis ocitno. Uh... smo kar mocni, no, to sem hotla rect (tud). Se ni za bat... samo uni ki izzivajo pa morajo res pazit da ne kaj prileti... ok. bomo pazl in v vatki te mel, s celofanckom govorl... (odkar vemo pac da s bl take sorte ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 jp. () vcas pa tud v neg. k vidis vcas, kok cajta se v/po cem valjas...ampak pac. rabis ocitno. Uh... smo kar mocni, no, to sem hotla rect (tud). ok. bomo pazl in v vatki te mel, s celofanckom govorl... (odkar vemo pac da s bl take sorte ) Ma ja kaj čem, Luna v Ovnu pač... Pa mam hitre reakcije, se pa potem tudi hitro spiham... Vatke pa ne maram, pri meni pali direktnost in odkritost. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Madona gre cajt Dve leti je že? Pa štiri leta od prometne?...Pismo.. Pa super nad vesela za Kato..bravo bejba.. Od doma pa tehnično vprašanje: Kaj naj kuham??(ta velka tole)..Se spomnila na hrano, ko bi morala že nekaj v usta dati.. Mi pa kar na trnih..mogoče je, da gospodič odpeketa malo v tuje kraje...in ni tole novica ob kateri bi skakala od veselja.Bomo videli kako bo. Je pa res, da retro merkur in...mah tolažim se nekaj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts