Marsa 2. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2008 Hehe kar si pa res želim, je videti, kako Bobnar pleše boogie Jst sm pa jezna, žalostna, niti ne vem kaj vse občutim... ma SRANJE v glavnem.... so mi spizdili kolo!!!! PRASCI!!!:xx!: () na... sploh nisem vedela, da se barve da spreminjat ravno na vsak gumb pa tudi ne kliknem zdaj me pa firbec matra kakšno barvo ima kdo nastavljeno. jaz mam modro/oranzno, najbrz default. sicer pa dizajni itak se niso spedenani.Mitja zdej bloge pedena (kjer pa bo tud dal vec dizajnov, sam to pomen da mora it od zacetka, se pravi nou prec to) Mleko...Jaz porabim povprecno 1 deci dnevno oz. manj (ker ne pijem vec kave - mleka pa tud skorajda ne, mi pa vcas zapase, redko sicer, recimo 1x na dva meseca, kak cornflakes al pa kej), tko da moram alpskega kupovat (da je za tamalga na broju) in se ta se mi vcas pokvar.Porabim pa se kar velik jogurta. pa sir kar redno uzivam (ga pa leta nisem, ko sem bla *veganka* ( ) in tud zdej mam dostkrat brejk in ga neham al pa cist mal al pa kake lazje sire sam, no bi kr tezko (zaenkrat) se mu cist cist odpovedala.Pravzaprav se pa nocem nicemur odpovedovat, kar mi pase in je dobr zame in je na broju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2008 Aja, nisem videla ne nutrij, ne bobrov, mamicu vam. Najbrž zato, ker nisem šla v Fužine. :vragec: aja mislis da v tem cajtu so glih do ene fuzin prisli. saj mozno. torej res skoda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Ob tem se spomnila na debato od zadnjič... v stilu -kam it v Ljubljani- ... Tko da če bi rad kdo videl in doživel Ljubljano malo drugače, je to fajn sprememba... pa še brezplačno je. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Jaz bi tudi morala oprati in posesati avto. Trava pa je pokošena Še vedno ne vemo, ali bo gospodič odpeketal na tuje ali ne. Seveda je keš vredik, samo probljem je, da nekam na redko domov hodi..hm. Se še kregat ne bom imela s kom, da o vseh pomanjkljivostih niti ne govorim. Pa najstnica - mlajša, ki jo razganja in tak. Čeglih smo v prvo tole dobro spedenale, so deca in žwali bolj bogale kot sicer..ampak..no, nema pol rame za spanje hudiča.Bomo izvedeli torej - (ampak mislim, da s tega ne bo nič, ker nemogoče, da mesec dni pred odhodom, še vse v zraku - ok.retro merkur in vse..) Maturo je gospica menda kar dobro odpisala - najslabše glih slovnico, ker se ji enkrat sploh ni sanjalo, kaj hočejo od nje.. zdaj pa samo še ustni del..pa bo. In jočemo ful zadnje čase - zdaj spet zaradi ptiča..ni preživel človeške nege in v nedeljo poginil..ah..žalostni vsi. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Rada bi zadela na loteriji... jok...sem jaz na vrsti (ze itak zamujajo z izplacilom) Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 hja, ampak jaz sem ze duso hudicu prodal zato, tako da se moras z njim zmenit Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 hja, ampak jaz sem ze duso hudicu prodal zato, tako da se moras z njim zmenit uradne ure imam od 7.00 do 15.00...za več me nočejo plačat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 uradne ure imam od 7.00 do 15.00...za več me nočejo plačat Ni problema. in, sta se zmenla kaj? Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 in, sta se zmenla kaj? ne še...stranko sem imel...pa vrsta je dolga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 revček You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 hejjj, mal pa morš bit zbirčen x!x You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 čistilka puca Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Jaz pa odhajam iz foruma do nadaljnega...sem si končno prislužil potovanje v neznano novim dogodivščinam naproti...! Amen! ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Jaz pa odhajam iz foruma do nadaljnega...sem si končno prislužil potovanje v neznano novim dogodivščinam naproti...! Amen! Ma nemoj... .. Zabi lase m seav. To fuc....hehe... mi neč ne moreš. Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Sem dons slišal fajn primer stopnjevanja /a se tko reče, če rečeš lep, lepši, najlepši/ v srbskem jeziku: kurac,kurac bre,kurac u pičku mater. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Jaz pa odhajam iz foruma do nadaljnega...sem si končno prislužil potovanje v neznano novim dogodivščinam naproti...! Amen!čao prijatelj...pogrešali te bomo...smrk...smrk...pomanjkanje duhovitosti...ki je vela iz tvojih komentarjev...nas bo za vedno zavila v temo žalovanja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 čist sem mačkasta :xx!: in najhujš - niti mal od alkohola al pa vsaj čikov.. sva šle s frendico tretji del triperesne detelce pobrat na letališče v Munchen. Ob 3h šle gor, vmes še lekarno iskale po Avstriji, ob 8h pobrale D. in smo šibale nazaj doov... ob ene 4h sem šla spat. Ampak je prav pasalo.. vožnja, vožnja, vožnja kok sem pa uživala pa vse tri smo spet drugač pa bli na morju čez vikend, sem nardila skor do konca seminarsko.. še pol ure službe, pol pa mal spat nazaj, pol pa mal študirat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 ... vožnja, vožnja, vožnja .. a ves, kaj je trip? 60ur (od petka ob 18h do ponedeljka ob 6h) 2800km, v pariz in nazaj, s polnoletnim avtom (je mel dobre 18 let, ja, pa nas ni na cedilu pustil, celo lepse in udobneje je bilo, kot v marsikaterem novem)...ampak hudicevo lep trip Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 a ves, kaj je trip? 60ur (od petka ob 18h do ponedeljka ob 6h) 2800km, v pariz in nazaj, s polnoletnim avtom (je mel dobre 18 let, ja, pa nas ni na cedilu pustil, celo lepse in udobneje je bilo, kot v marsikaterem novem)...ampak hudicevo lep trip že šla tole varianto, gasa do Pariza, ampak med tja in nazaj tri dni počitnic blo. Moja najdaljša je Granada - Ljubljana... vmes ene par ur spanja na počivališčih, samo jaz in moj Kajči in muzka WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Jaz pa nič takih voženj nimam za sabo.Hm - kakšna strelka te sem???? Aha-hotla se považit...da gospodič nikam nea gre. Tak. Retro merkur in to..vesela, da ga bom gnjavila do onemoglosti doma. (ničvečplehpička.net) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 hoj Najprej se nej kr tuki vsem za čestitke zahvalim, mam vse na broju Sm čist nekak...hm.....pač tko no, sej veste sem lepo presenečenje pokasirala :xx!: namreč v službi mi niso pogodbe podaljšali :xx!: in to so mi povedli dva dni pred izteom in po tem, ko sem se že zmenla z njimi kdaj začnem delat in da bom še dopust lanski pokoristla itd banda....tko da u dveh dneh sem si nov job zrihtala, nardila zdravniškega, zaključla porodniško in tamalo v vrtec spravla...ludo, vam rečem....sam se je mega vse speljalo, nimam prekinitve, dobim regres in dopust sem jackica, al kaj seveda vse mal z grenkim priokusom, sam itak nism za cukr prevč jaz tko da zaenkrat bo, sej ni bohvekaj job, pač en frend, k je direktor, me je uturu not, pa sam zjutri delam, pa nič sobot itd. zaenkrat, pol s časom se bo pa že kej našlo, ni vrag....za prevetrit bo pa čist kul.... ula je pa tud carica, ni blo nč zdej časa jo uvajat v vrtec, kr vrgli smo jo not in zdej plava.... mal je problem, k ji joška fali, sploh za zaspat, samo je kul, nč ne joka, se ful vživi in igra, tud zaspi pol sama, k je itak že tolk utrujena, da tko ni drugega....po moje še kakteden, pa se bo super ujela, k je res že zdej brez večjih problemov....cukr moj je menda men bolj hudo, k pa njej tko, zdej grem pa kokice spečt, pa kak film pogledat (prespat) KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 a ves, kaj je trip? 60ur (od petka ob 18h do ponedeljka ob 6h) 2800km, v pariz in nazaj, Ah, jebi ga. Ko sem prebral trip, sem zastrigel z ušesi in učki, upajoč, da boš povedal kaj zanimivga o LSDju, ti pa o enih fuckin' vožnjah z avtom ... dolgosurli Nosorog http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Ah, jebi ga. Ko sem prebral trip, sem zastrigel z ušesi in učki, upajoč, da boš povedal kaj zanimivga o LSDju, ti pa o enih fuckin' vožnjah z avtom ...dolgosurli Nosorog Pa ajej, pardon, če se smejim človekovi "nesreči", ni namerna tale moja pre-prešerna volja ... ...mater, mi dogaja?" x:Dx ...mi se zdi, de grem rajš spat, kr če ne, bom še kaj prepametnega pogruntala tule (je pa ziher vsega luna kriva) ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Je kdo na banki Koper? Se dobimo? Bi mi šel za poroka? Če se bi dalo zmenit mail Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 --> http://howiwillberich.com/2007/10/enthusia...way-to-success/ Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts