Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Aha-hotla se považit...da gospodič nikam nea gre. Tak. Retro merkur in to..vesela, da ga bom gnjavila do onemoglosti doma. x:px (ničvečplehpička.net)

vesela zate x:Ix x:o)x

(težko je vzgajat sam) xcivx

....tko da u dveh dneh sem si nov job zrihtala, nardila zdravniškega, zaključla porodniško in tamalo v vrtec spravla...ludo, vam rečem....sam se je mega vse speljalo, nimam prekinitve, dobim regres in dopust x^x sem jackica, al kaj x:Dx seveda vse mal z grenkim priokusom, sam itak nism za cukr prevč jaz xcivx x;)x

Todi, čestitke za job :palec: , kanalje pokvarjene bodo pa že še doble svojo porcijo :vragec:

Pa Ula je pridna/zdrava, to je važno xsrcx

sam...jackica si pa vseeno xsrcx :palec:

malina, jst ne x:)x

mam na sumu kyllah, da je alterego Diane

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Jaz tudi. Že zadnjič z eno tako njej slično finto ven prišla.

Todi :O: kaj vse ti dogaja, svinjarija ej..no, pa glavno, da si rešila.

glede Ule - mi je tole uvajanje v vrtec malo mimo..ker otroci itak splavajo, še praj kot odrasli. :palec: tak, da se nea nič sekiraj, na koncu še ne bo hotla domov it x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ti si strelec??? :O:

eh, škorpija že, zakrnjena xDDx

x:Dx ne dam jaz svojega strelca(pa magari zj. z neptunom) škorpija pa pika na i. okrasek na torti x:Dx

Ah, jebi ga. Ko sem prebral trip, sem zastrigel z ušesi in učki, upajoč, da boš povedal kaj zanimivga o LSDju, ti pa o enih fuckin' vožnjah z avtom ...

dolgosurli Nosorog

samo zate x;)x

http://www.jyi.org/articleimages/1398/originals/img0.jpg

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

cestitke, teta K. xpartyx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Čestitke, Klarus :onfire: :onfire: :onfire:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

pri nas imamo pa novega člana :2src: ponoči je sestra rodila :hepko:

imamo še eno pupiko več :vio:

juhu!

čestitke tetica x:Xx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Se, po predolgem času x:Ix , še pofočkam v Dnevnik.

Nisem bral za nazaj, ker ni časa xnckrivx, 30+ strani je preveč za na hitro preleteti.

Teti K. čestitam za nečakinjo, Lana dobrodošla na našem planetku x:Xx bom še v drugi, za tovrstne zadeve namenjeni, temi še enkrat čestital in se tudi zahvalil lunatkam za lepe želje x:Xx x:Xx x:Xx

Sem v totalni gužvi in zmedi, birokracija me vsak dan na novo preseneti :xx!: neverjetno kako lahko nekatere zadeve zakomplicirajo in razvlečejo :eek:

Sem pa, končno, opravil z zdravniki in mojimi obveznostmi glede nove službe, zdaj so na vrsti birokrati, ki se jim nikamor ne mudi :xx!:

Ne glede na vreme, ki je grozno :xx!: je današnji dan LEP

In naj tak tudi ostane xcrossfingx še naslednjih 40 let x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

naj! :palec: x;)x :flower: xcheersx

Hvala x:Xx

Ti si tudi zdaj enkrat na vrsti x;)x

Uradno (Os. stran) kar okrogla trimestna številka :eek: x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Čestitke Klarus :palec: :palec: xsrcx

Aja še eno vprašanje: A veste za kakšnega dobrega zobozdravnika v Ljubljani (nujno v Lj oz. bližnji okolici)?

Takega, ki ima res pravi pristop, kjer ni treba, da se kmalu vrneš, ker je površen in tako dalje...

Moj zobar je šel.... V bistvu sploh ne vem, kakšen je bil, ker mi še nikoli v življenju niso vrtali (ja - xegox ), ampak ne morem pa pričakovati, da bom imela take zobe celo življenje... Torej, če ima kdo kakšno dobro izkušnjo, naj prosim pove ime x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Klarus, cestitke vsem 'vpletenim' in velik radosti in srece! xwizardx

xokx

vse NAJ NAJ Onix in cimmanj birokratskih in drugih tecnih scen - sam vse lepo pa dbest da bi blo skoz! xDDx x;)x

:flower: xmusicx xrosex

Aja še eno vprašanje: A veste za kakšnega dobrega zobozdravnika v Ljubljani (nujno v Lj oz. bližnji okolici)?

Tule mas dve temi, morda kej najdes. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tole je pa prav za v Dnevnik. x:o)x

dva vecera so mi mal *unicle* letece zivali; v tork ogromna osa (kot ena mesanica med oso in srsenom), v sredo pa blazotna vesha.

Una osa je not zujila pa k luci letala da je bzz bz bz delal, sem ze mislila da jo je sprzil, pa Mimi jo je lovila pa se jezila nanjo, pa sem se bala da jo bo v kak smrcek picla al pa kej. skratka, cele vijevaje s tisto oso in skoz je pr tleh zujila, pa kar not v ene knjige pa tko, da sploh nisem vedla, kje je. :xx!: (ne vem ce je sploh odletela, morda je kje med cotami al pa kje :o|o:)

No v sredo pa strasanska vesha, ampak OGROMNA! x:Ox in se zaletava, leta, s telesom debelim udarja, uhh, kar zmrazi me....

sem najprej luc ugasnila, da bo sla kam drugam, sam mi je v glavo pol skakala, k je bla svetloba od kompa, no in sem prav pobegnila v sobo in si sploh ne upala vec v kuhno. x:o)x x:Dx x:Ix

Vcer zjutraj prvo ko sem vstala, sem gledala ce je kaka zlovesca senca kje na zidu al pa kje, nikjer je ni blo.

Pa pridem zvecer domov in zacne letat (ocitno se je nekam skrila cez dan). In sem si rekla, nc, to moram zrihtat in sem jo ujela v njenem mirujocem stanju! xokx

Prav PRIJELA sem jo za krilca nalahko (x:Ox :OO!:) in jo ven fliknila! x8Dx x^x

Ej, P R J E L A! x!x xsuperx

jackica! xmusicx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sprememba:

imena, osebnih podatkov, telef. številke, avta, šole, joba, bivališča, imagea;

Ciao stari. :xx!: vas en kurac pogrešam, v bistvu vas sovražim. srečna bom le, če vas NE BOM NIKOLI VEČ VIDLA. NOBENEGA OD VAS. x:)x

0,0%°

http://media1.break.com/dnet/media/2007/10/50oct24-holy-shit.jpg

todika....CARICA.....super si to zrihtala.... :palec: :palec: :palec: .......(bivšega šefa pa ni za komentirat).....tamala je kjutka da je kaj xsrcx .....

marsa....pogum velja.... x:Dx :palec:

kyllah in shana .....hm, kot ista oseba..... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Tule mas dve temi, morda kej najdes. :palec:

Hvala Marsa! x:Xx

Ja, lahko bi iskalnik malo več uporabljala xrolleyesx

Drugače pa ja, carica si! :palec: Jaz teh insektov ne morem pipnit xrolleyesx Niti ubit. Grem raje v drugo sobo spat! Groza! x:o)x

kyllah in shana .....hm, kot ista oseba..... :o|o:

x:px x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jackica! xmusicx

:palec: sam res xDDx

jaz pa heksenšus fasala :xx!: to da boli, bi še preživela, sam kok je pa nadležno :o|o:

pa una luknja od znamenja, ki so ga odstranili, se ni čist zacelila, so mi že šive ven pobral in pol kar mal zalimal nazaj z nečim x:o)x mi je pa 'tašča' zrihtala neko obsevanje z laserjem, da se hitrej obnavlja in prav 'čutim' kako skup leze.. tko da grem jahat v torek, pa če bo konc sveta :vragec:

mačkon ma en čuden flek čist brez dlake, tam blizu trebuščka.. upam, da ni tole kaka una mačja bolezen..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Todika, super ustimala s tamalo :palec: xDDx ...no meni se mesec pa pol ostane za premisljevat, kako naprej :inocent:

Jaz sem imela v zepu te kamne in sem jim rekla, naj carajo tik pred zdajci. :eek: x:Dx

[Tak x^x x^x x8Dx Nekaj bo.

To sem vam povedala, torej, kupte si kristale, povejte jim svoje, drzte jih v roke in na juris in govorte veselo in mirno in sele, ko vas vprasa in zgledajte fejst marljivi in pridni, ne glede na to, kaksen štor od štora ste v resnici :OoO: pa boste zmagali xyesx , to je bil moj nasvet meseca, sprobajte, kateri hocete.

Bravo Mantiska, dobro zmodelirano :palec:

Se, po predolgem času x:Ix , še pofočkam v Dnevnik.

Sem pa, končno, opravil z zdravniki in mojimi obveznostmi glede nove službe, zdaj so na vrsti birokrati, ki se jim nikamor ne mudi :xx!:

:palec: xcheersx

dva vecera so mi mal *unicle* letece zivali; v tork ogromna osa (kot ena mesanica med oso in srsenom), v sredo pa blazotna vesha.

jackica! xmusicx

jaz, ce jih ze primem, gre to z kuhinjsko krpo, narahlo, pa pol ven... s prsti pa hvala, ne hvala xcivx

tak da Marsa , carica xcheersx

drugace pa ze 100 let nisem brskala po LNFju...sem en dan uletela, pa je bla nadgradnja, pa drugi dan spet, pol pa sem bla prelena, da bi spet sla gledat x:Dx ...skratka, bravo sefoma za ves trud xcrossfingx

pri nas nic novega, razen da cas abnormalno leti...kar ne morem akceptirat, da gre tako hitro :inocent: ...jaz bi stopla dol z tega vlaka :o|o: .....

ja, v sumi ze jurcki, belusi se pocasi zakljucujejo, na vrtu mam kup usi in posledicno mravelj... ampak glavno, da sem DOMA x:o)x ...sem postala cisto prava zapeckarica x^x ...saj tu pa tam grem v mesto, pol pa hitro domov in juhej Goricko in prelep razgled...

Bodite prelepo

Mojca

Jaz isto. Takoj iz mesta nazaj domov... Zapečkarica čisto. Še v trgovino mi je muka it.

Vešče ja gnar nosijo. Čim več, tem bolje:)) Čeprav jim tudi jaz pomagam ven, če se le da.

Bolijo me noge, sva s tavelko kar se nahodili danes - po gozdovih naših prelepih, tja kamor pa sva hoteli, pa ni šlo, ker prehudo poplavljen potok in nisva mogli čez. Tolažba: nihče ni mogel..in kdor bo prvi tja prilezel, se bo bogami napasel pol gob:))

Danes tašča -76 rd, foter 63 rd, jutri sestra..pojutrišnjem pa svak..mislim..koliko dvojčkov je pa tule..za izvoz:))

Čestitke novo pečeni tetisi (stričku).

Veša se prime, ni problema, samo če ji prah ne spraviš dol iz kril. To res lahko narediš, ko ima zaprta krila, pa še to je lahko ajsi.

Najbolj me pa moti, ko morm sršena podit iz stanovanja.

Tolk je brihtn, da ko k njemu zamahneš, te direkt napade.

auuuvaaaa, kok to boli.

Ali ste vedeli: Če te piči čebela, daš gor aspirin.

Če te piči osa, daš gor pecilni prešek.

Ena stvar je bazična, druga kisla.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...