Michelle 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 dobila job... Bravo, čestitke, carica x^x Jaz sem še v Ljubljani... danes zvečer greva z ven... Noče mi povedati kam... To bo še zanimivo... no, komaj čakam Drugače se pa precej dogaja...o tem drugič Lepo se imejte! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 prav prijazno pozivam unga, ki si je zmislil viruse, bacile in podobno (sicer včasih kar uporabno) zalego, naj zmanjša količino, ker jih je preveč... meni kar mrgolijo pred očmi http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g030.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 cestitke za lece,ce te bo zanimalo imamo nekje med recepti tudi kaksne so najboljse in kako se jih skuha,najboljse so baje sicer Klarus lece, ampak vsaka leca je dobrodosla Mys za prstke http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 prav prijazno pozivam unga, ki si je zmislil viruse, bacile in podobno (sicer včasih kar uporabno) zalego, naj zmanjša količino, ker jih je preveč... meni kar mrgolijo pred očmi http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g030.gif Louis Pasteur zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Louis Pasteur zlomk....tralala si pa navihan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 si pa navihan... k flancat... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 mal švoh fotka... sam je pa lepo uspel nisem pa neki pretirano navdušena nad barvo samo (odtenk je fajn, sam valjček, ki ga prodajajo dost drago zraven je bil totalno neuporaben pa porabla sem skor cel lonec za eno bogo steno ) eh ja, mal me je čas zj** na pol skuhano joto mam, jutr pa menda ob 7h vstajamo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 kjutzame sicer premal intensifno... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 vem sam spimo v tej sobi, ne žuramo morning grem urejat zavarovanje... se nihče ne oglasi, tko da bom vzela s sabo potrdilo o šolanju in upala, da je to dost... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 a kdo ve, kaj pravi lojzka na gastritis? sicer pa res pogrešam piko, ki se vedno navdušuje nad peeetkooom (just like me). no, pa tudi drugače je škoda, ker je ni pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Vse uredila pa prijazna sem bla z gospo za šaltarjem, pol pa ona z mano tud, pa sva na konc se že kar smejali obe avto pa pustila pred vrati pa je počakal danes bom po moje mal prej ušla od tu, ker ni kaj za delat.. ma ja, mal bom pospravla prej.. a sem že omenla, da mam po parih mesecih spet čist lepe roke, brez pikic in lišajev in alergij prebrskala in prebrala vse na netu, našla par idej in se jih držim že cel teden.. je šlo vidno na bolje v parih dneh, super WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 morgen.... zdravje she zmeri u kurcu... :xx!: ergo jutrishnje smuchanje odpade.... zato pa:....prestolnica, vracham se!!!!..... x:Dx hehe aliana....spljoh nism mislu de neb bla spalnicaza zhurat tko al tko oranzhna odpadezato pa je treba met vechsobno stanvanjekuhinja, predsoba, kopalnica, spalnica, zhuralnica, seksalnica... x:Dx zlomk....tralala777 v mehiko prestolnico psihadelije in en gromozanski v prestolnico rdechih idej in onesnazhenja....oboje pa na znana nam noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2008 a kdo ve, kaj pravi lojzka na gastritis? sicer pa res pogrešam piko, ki se vedno navdušuje nad peeetkooom (just like me). no, pa tudi drugače je škoda, ker je ni to gledas lohk tud za zelodec oz. zelodcne tezave, sicer pa pravi, da gre za obcutek dolgotrajne negotovosti in celo pogubljenosti.Drugac pa vse taksno najdes na Pujsinem blogu: Telo je tvoje Vse uredila in za spedenanje alergij pa tega in se enga za farbo. ja, jaz bi tud bolj divjo, sam za spalnico je cist dbest. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 zlomk....tralala777 v mehiko prestolnico psihadelije in en gromozanski v prestolnico rdechih idej in onesnazhenja....oboje pa na znana nam noska.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 .... sicer pa pravi, da gre za obcutek dolgotrajne negotovosti in celo pogubljenosti.... ... najdes na Pujsinem blogu: Telo je tvojehvala! ksenia, čestitke za bukvico . to pa je..... . in za odločitev za poletni tek. super! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 in za spedenanje alergij pa tega in se enga za farbo. ja, jaz bi tud bolj divjo, sam za spalnico je cist dbest. sej sm predlagala rdečo, pa me ni nben niti povohu. Zdej pa ma(te) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2008 jasno ce s pa oven. (*moja frenda, vcas cist nad najbl dbest, je rojena 13.11. in mava res hudo povezavo, ful se stekava, no, pa sva se nekoc pogovarjali se o kitajskem horoskopu... in tam pa se prav nc ne stekava, prav ne pa ne... pa ji recem, ko to nekje preberem, joj lidija, a ves da bivol ne mara zmaja (ona bivol, jaz zmaj), pa pravi: jasno ce je pa bivol! ) ??? kaksno bukvico??? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 sej sm predlagala rdečo, pa me ni nben niti povohu. Zdej pa ma(te) vas povabim na skupinsko barvanje naslednjič ma men je všeč. rdeča nama je obema všeč, sam bi jo dala v kuhno prej kot v spalnico.. (al pa olive) sam mislim, da je že tale ena stena ful uspeh, kar se barvanja tiče, ker pol leta nazaj je blo še 'ne' za kakršnokol barvanje, razen bele ma slabe izkušnje z unimi barvami izpred 30 let, ki jih je moral nazadnje dol praskat, pa ga ne morem prepričat, da zdaj tud kaj bolj nežnega delajo.. čeprav mam občutek, da tale trend tud ne bo prav z veseljem se pustil prekrit..pa tud res je, da mava ful nabito s pohištvom stanovanje.. barvne stene pa lepo zgledajo na praznih površinah bolj, kot pa če je vse zabasano okol... začel smo pa le WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 ??? kaksno bukvico??? namig:v *Če bi kdo komu rad kaj povedal ...., Dajte ven iz sebe in si olajšajte dušo!* je rekla, da je v *Škorpijoni...* nekaj napisala o tem. več si pa ne upam napisat, naj raje sama, če hoče, seveda. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2008 aha ok, tkole skrivnostno, ma ne, nisem vohunski tip, me najbl zanima sam tist kar kdo hoce povedat..... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 sploh ni skrivnostno... sej že nekaj časa tupim o tem (to pa bolj skrivnostno ja - poleg tega je pa več na mojem blogu)... sam nočem eni drugi spletni strani delat reklame tule na forumu... sem pa zapisala da mi je uspelo, da bo izdana moja drobna knjigica... da sem uspela iztržit vse svoje pogoje in da sem ful hepi... da sem kupila tekaško stezo, da se imam namen Zagorskega teka udeležit pa da bo drug teden en let od operacije in da sem nad zadovoljna z zadevami ki se odvijajo... pa hvala vam za podporo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 jeee, super! a ni nad dobro, no! fuuul vesela zate. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2008 mi je uspelo, da bo izdana moja drobna knjigica... da sem uspela iztržit vse svoje pogoje in da sem ful hepi...a dej ga lomt!!!! Cestitke!! da sem kupila tekaško stezo, da se imam namen Zagorskega teka udeležit pa da bo drug teden en let od operacije in da sem nad zadovoljna z zadevami ki se odvijajo... mega, res, kaksen napredek v enem letu! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 jst tud... aja pa kartico za zadnje steklo mojega Puntka, ki čaka da spomladi pride k meni sem kupila... nekako sem spremenila pogled na svet se mi zdi haha... sam najdit ga še moram, kter čaka da postane moja igračka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 na evo!pa je gorenska osiromashena in prestolnica obogatena za enga zlomka.... x:Dx kak kisu vreme.... sej gor ni nch boljsh...sam vseen... se grem zvecher zdravit na metelkovo.... preizkusheni recepti pa tko... :inocent: ker jutr mam pa spet juhuhu....model najel K4 za kao nou let....chapski... (tole bo namest smuchanja....prou mi je, kwa pa nism ozdravu)pozhrtija, pa muska pa jao jao... :vio: zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts