Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

a ti kake stare nogavice posljem? bos spala..hmm..4 dni skupaj :D :P

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Baje grem kot nadzorni učitelj z dijaki za dva dni na ekskurzijo v Italijo. Mal me skrbi morm rečt ... avtoriteta pa to. Pa v Pragi je bila cela štaka, zastrupitve z alkoholom pa to. Kr odgovornost, če tko razmišljam ...

x:Dx x:Dx Moram pazit, da ne zažuram z njimi torej. :)

Ma ja, eno sredno pot izberi... ne preveč težit, bodi sproščena z njimi - ker itak greste pohajat - hkrati pa jim daj vedet da imaš ti glavno besedo (kar pa tudi mislim da ne bi smel bit problem zate x:)x )... ne vem, jst sm tudi kaj spila z njimi, so me hotli ves čas imet odzadaj (zatežene tršice so sedele odspredej in niso imele vstopa do zadnjih sedežev x:px x:Dx )... samo dobro, jst sm šla kot spremljevalka s turistične agencije, pa so najbrž drugače gledli name... je pa bil z nami odzadaj tudi ves čas profesor (ki je še mene učil, ko je prišel direkt s faxa v šolo), in skrbel za dobro vzdušje... fajn je če kdo zna igrat kitaro, da jo vzame s sabo, rata hitro žurka v avtobusu.. xDDx

Včeraj je bilo super it na poskusno vožnjo z "novim" kolesom (mi je soseda podarila mountain bike, pa je ful dobro ohranjeno - še so dobri ljudje na svetu xsrcx ), pa še boljše je kot tisto ki so mi ga ukradli. x8Dx

Pa na potopisnem predavanju sem bila, kjer je ena izmed 16 prostovoljcev, ki so bili leta 2007 v Mestu otrok - »Ciudad de los niños« v Peruju, predstavila svoje skoraj dvomesečno bivanje in prostovoljno delo. Res je blo poučno in zanimivo. Ful sem se še bolj zavedla koliko revščine je po svetu, in da kljub temu da spadam med socialno šibke, da imam še vedno ogromno v primerjavi s tem svetom. Ko vidiš to od nekoga, ki ga poznaš in veš da ni samo neka novica v časopisu ali na televiziji, ko veš da je živel z njimi, se te še bolj dotakne, ker na tv in v časopisih smo itak že zbombardirani s to revščino in onesnaženjem in nasiljem, da gre kar nekako mimo tebe (ker nočeš samo o tem razmišljat), ampak tu mi je pa prišlo do srca.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

x:Dx x:Dx Moram pazit, da ne zažuram z njimi torej. :)

pa ti kar zažuraj z njimi

jih imaš non stop na očeh, njim se bo pa fajn zdelo, da si z njimi

tak jaz naredla x:o)x

Včeraj je bilo super it na poskusno vožnjo z "novim" kolesom (mi je soseda podarila mountain bike,

fajn x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Bom, bom ... ne skrbi, x:Dx ampak to bom z Michelle julija. A misliš, da je varno z dijaki pit Absinth al kako? No ja, za probat je. x:o)x

xcheersx xcheersx xcheersx

Lahko boš tudi vino, pivo, črno ali sadno vodko, tekilo, martini, beli rum, jegra in razne koktejlčke x:px x:px x:Ix

Joj, komaj čakam! Sem prav sita te Ljubljane.

Včeraj je bil en tak fajn dan, sem šla popoldne po nakupih x:px (čevlje sem si kupila, jasejvemgroznasem ampak ne morem pomagat), potem pa Sex and the city...

Vroče je k p.........

Danes je pa BMW Fashion and art week :2src: Oktober :2src: Lara Bohinc :2src: :2src:

Lepo se imejte, se beremo!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

kuku, da se malo javim ;)

ful dogaja! Moj službeno v Haagu, dela v enem tunelu, jaz uživam v vseh pripetijah v službi - danes bolj tko - a se me kdo ne bo sposodil s svojo slabo voljo... ma ne dam se!

Sem pa ena izmed trenutno ponosnih mamic. Dva dni imam sedajle dopust... jutri ima tamala vpis v zlato knjigo (USPELO ji je :) ) nato na koncert, ki ga organizirajo tam, kjer sem bila lani še sama... v petek valeta. Tečem, berem, ene sanje sem pokopala, druge nastajajo. spreminjam se, rastem! Predvsem pa ŽIVIM

O, Ksenč, fajn da se javiš xsrcx

jaz se moram pa počas proti postelji spravit.. jutri sem se pametno za ob 9h zjutri zmenla za jahanje, res ne vem kaj mi je blo..

pol pa izpit ob 12h... pa ne da se mi več tegale... izpitov.. sam hja, nima smisla zdaj nehat, bo se treba mal zbrcat..

bodte fajn..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Alianca, a veš da sem nate mislila, ko sem svojo fotografijo na forum dala ;)

uživaj v ježi... izpit bo pa itak minil mimogrede, razturala boš...

še nekaj se mi "dogaja" - zelo blizu sem temu da kupim kužka... ful sem za, vem da sem pripravljena da ga sprejmem v svoj dom, v bistvu vsi trije... cena je dokaj visoka 800 eur.. trenutno bi šlo skoz, če se nakazila poklopijo... ampak vseeno ostaja ampak... čaka me neprespana noč...

...Včeraj je bil en tak fajn dan, sem šla popoldne po nakupih x:px (čevlje sem si kupila, jasejvemgroznasem ampak ne morem pomagat), potem pa Sex and the city...

...

x:o)x jst tut včer šopingirala pop po LJ; iskala čevlje; sej ne, da sem vsoto, namenjeno za čevlje, pustila v prvi štacuni...za supadupa jakno prehodno :2src: tko da do čevljev sploh pršla nisem x:Dx :eek: :vragec:

nič hudga, sej tako prehodno jakno sem itak že od lani iskala, se pravi, čevlje k sm jih kao zdej iskala, me bodo pa čez pol leta obiskali xDDx

pa še kolesarla sm pol, k sm dam pršla. bravo jst x8Dx

sam zvečer, sem pa na Pesjankinem vratu najdla klopa (itak, da sm ga s pinceto takoj eliminirala), vendar ima na mestu ugriza tako čudno izboklino - vse zatečeno (je glih na mestu obvratnih bezgavk pasjih, jasno) in me zdej mal skrbi (da ni bil klop okužen; ni bil čist napit, sam neky je pa tut spil). Tale bula je v velikosti pokrčenega kazalca roke, Pejsanka je pa v velikosti manjšega mačka...torej je zanjo kar velika bula :C:

ranco sm pol z eo čajveca razkužila, sam nkol ne veš :sori:

a loh kej konkretnega še nardim xrolleyesx jo bom naslednje dni še bolj pozorno opazovala - spremembe vedenja, ješčost, pa prokleto bulo :vragec: :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mjau! :kiss: :palec:

Ksenia, haj! x:Xx :palec:

Dbest za tamalo! xokx

Ful folka ze dolg nisem vidla, no najbrz se bojo stevilni se kej javil (tko kot Ksenija) xDDx

~

Michelle, sem ujela da si omenla sex v mestu...

kok je ratal dolgocasen in brezvezen! xrolleyesx

ne da bi kdaj bla kak fan, sam cist rada gledam prizore kulske, pa glamur pa vse to, pa zakaj si ne pogledat, ce ni nic bolj pametnega pa si glih okol tv-ja...

sam zdaj pa prav NE MOREM gledat Sare jessice P. in ko je njen del (kar je vecina), morm prav preklopit.

prav moti me. x:o)x

ko tok "IGRA". xrolleyesx tok je na silo, da to ni res... ene shobe dela, pa hoce bit ko puncka, pa skoz je v prvem planu (pa ful je dolgocasna, v bistvu).

se mi zdi tud da je ratal kar nekaj, kar nekaj se vlecejo ene brezvezne zgodbe kot jare kace...

so zamenjal kake scenariste al jim manj placal al kej tacga. al so se pa izpel.

pa sploh, itak ni nc pametnega: celi kupi "istih" nanizank - z blazno super dobrimi, socutnimi in intuitivnimi, duhovno razvitimi in taksnimi kapsi oz. fbi agenti..... x:o)x

a me majo res vsi za norca?

a morm res vsa ta sranja gledat?

kje so kaki filmi dobri?

in ce ze ponavljajo bilijardkrat vsa ziva sranja, zakaj potem ne kaj dobrega?

tko se pa sam shetkam med butastimni zgodbami, dolgocasnimi facami, big brotherji in reklamami... :o|o:

ko je pa res en dober film, mi pa uletavajo cez 1/10 ekrana kar ene face nepomembne!

skratka, prisilijo me prakticno, da spremljam big brotherja in sem na tekocem, ceprav nocem in me ne zanima. a ne morem se izognit....

vcas bi mi tko pasal tv gledat, pa cist nikol ni nc pametnega.

razen fuzbala zdaj.

v bistvu grejo nekak tko neopazno ti nivoji navzdol, pol pa ko pomislis mal za nazaj pa mal iz oddaljenosti, pa postekas, s cim vse se nas fila. :sick: :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

prav NE MOREM gledat Sare jessice P.

Pa vse skupaj mi je brezveze, sem že nekje pisala. Ne štekam te evforije okrog nadaljevanke in filma pravzaprav. x:Ix

aha, se tudi jaz s tem strinjam.

ona sarah jessica al kaj je že, ima prav antipatično faco :o|o:

pravzaprav celo sranje okol tega je bedno :o|o:

aja, mene je čist nepripravljeno obiskal lenitis in kar noče stran od mene x:Ix

pa všeč mi je dež danes x:)x

... svet pripada tistim,

a ne? xrolleyesx

a tko, ti tud tko vids? sm mislila, kok se bom morala *brant* zdej. x:o)x x:px

in se druidka! x8Dx

cak zdej Michelle! x:Dx x;)x

Druidka: isto mislim, ceprav sem se skusala izognit temu opredeljevanju... k namrec, za faco si ni kriva, moja je tud komu zoprna pa tko...

tko da nisem hotla tko gledat... sam je res.... tko ne pase tista faca na to vlogo al kaj.

pac pa rada vidim samantho (kim catrall) - ona mi je pa izredno cedna in zanimiva za pogledat, zlo privlacna, taka macja (zato nc cudnega da ma ravno tako vlogo).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

"predvsem je treba vedeti, da je nadaljevanka en sam velik epp, za čevlje, torbice in....

seveda... xyesx

Picasso

Jahala v dežju x:o)x smo si eno uro pošiljal smsje al ja al ne.. pol sem pa rekla ja, če sem se že spravla iz postelje.. in je blo super :2src:

jem polnozrnate piškote, ker sem lačna ampak se mi ne da nič jest.. pa tole mal na silo v usta tlačim..

še 10 minut, pol se pa do faksa spravim... jah, upam da tole uspe zdaj...

pol pa kofetki in gledališče do večera... še dež me ne moti danes :)

jaz pa ful malkrat gledala tole.. sex v mestu.. tiste parkrat mi je bla pač.. ja, za pogledat, sam ni pa, da bi čakala in sedela pred tv zaradi tega... (mi je pa trenutno naj stvar na TV Boston legal al kako je že naslov.. odvetniška.. za crknt..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

k namrec, za faco si ni kriva, moja je tud komu zoprna pa tko...

tko da nisem hotla tko gledat... sam je res.... tko ne pase tista faca na to vlogo al kaj.

ja, to imaš prav. tudi moja je velikim zoprna

samo tiste njene grimase in to, te so nevzdržne :o|o:

Aliana, veliko znanja na izpitu x:)x

... svet pripada tistim,

Kaj pa jaz? Meni je pač vse skupaj zelo simpatično. Vsi liki so mi lušni, SJP mi je čisto kul (prav všeč mi je, da ni tipična lepotica), pa pač nanizanka je paša za oči (s tem mislim, na obleke in seveda.....ja čevlje x:px ). Če pa vam ni, pa bohpomagi, vsem ne more biti. Tudi jaz ne razumem različnih obsesij s serijskimi morilci v nanizankah, pa ne delam big deala iz tega. Pač vsakemu svoje x;)x

Cookie, popolnoma te razumem x^x

Sicer pa ni nič posebnega.

Lušno.

Lp

sej men je jasno, zakaj ti je vsec sex v mestu, michelle. xDDx

(prav všeč mi je, da ni tipična lepotica)

to je men tud cist ok, zato sem pa rekla.

ampak vseen, no - tezko jo gledam.

to vse neko pachenje pa to... se mi upira.

pravzaprav mi sicer sploh ni zoprna.

ampak tok mi ne pase sem, prevec vloge ima in ne zna s tem hendlat oz. ne uspesno.

prevec je je not (k je tud nekaksna producentka al kaj), kar mot tud ostale, kot je blo kje kaj prebrat, pa se to pol morda cuti al kaj...

skratka, neznansko prisiljena se mi zdi. to me v bistvu najbolj mot.

drugac pa, jp, totalno sem shizila na Oz. x;)x xDDx

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

neki nimam lih cajta kle viset.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

ampak...sam tok...de nau kdo reku de sm ga pozabu... x;)x

zlomk....tralala

777 + 1 X vsi zaostali x:Xxki na oba noskota.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

napovedala

hm... napovem da bo vse kul. zdaj in vedno. x:o)x

najbl dbest mozna *napoved*. xDDx xyesx

konc sveta torej ne bo 2012, pac pa 2013.

olajsujoce! (:switz:) xokx

neki nimam lih cajta kle viset....

c-c-c

shit.

k @mi@ - *vsi ostali* - pa mamo neznanske ogromnine cajta za povisevat. tle in ne-tle. xDDx x:o)x

Picasso

živ. sem na Vrhniki... in sm se tako najedla. ena luštna bejbika xDDx mi je naredila en čudovit hamburger. in pol sm maznila še en čudovit kos pizze, x:px in kwa pol

zdajle pa pričakujem enga frendeča, tlele pa un k vodi radio city, in uni kantavter je šou mim v hotel, ufff

- vok je zakon! xokx

- bruselj se naslednji teden. x:px

- sestricna je noseca, jaz pa ne. zdaj se baby boom siri med ozje druzinske clane. :cry: ljubosumje, ki ga nocem priznati. :ermm: thats sick...

- ne morem spect palacink, ker nimam jajc. :sad:

- jem nutello z grozdjem. xrolleyesx

sladka slabost. xDDx

pozdrav soncu, :frog:

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

dans sn biu agresiven na cesti, bog mi pomagaj,

Joj tudi jaz sem imela vozniško slab dan xrolleyesx Sem čisto znorela, ko je en zagrebčan v hrib bremzal (ni bilo ovinkov, vse pregledno) in je skos bremzal. xrolleyesx Pa...zakaj?

Spet en drugi je šel cez ABC brez ABC tablice in naredil cel zastoj xrolleyesx

Rabim biti malce bolj potrpežljiva....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...