Ruby72 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 ou yeaah pa sopranoti Jaz tudi velik fan. Ko sem bila v decembru v Nyc, sem v HBo-jevi trgovini spraznila vse stalaže s Soprano's zadevami.Kupila za frende ducat badabing obeskov za ključe , Velikanu in sebi majice vseh sort, klafete, šilt kape, koledar, firtah,šalco za kafe in Velikanu kriglo. M. pa je kupila približno isto količino zadev z logotom Sex & the City. Še bunke za na jelko Pol pa pridem na kaso in predpostavljam, ker smo intenzivno in naglas vsi udeleženi laško žlobudrali- me prodajalka pobara' Ali niste vi proti tej nanizanki? Tule so ti naši lopovski čefurčki italo-američani ful protestirali , kako bi mogli šele vi, ki ste originalni! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Hoj -sem še živa in ful me boli. Na preveze hodim in tak. Jokica.com a tok hudo je, da kr na preveze hodiš Bogica, sej bo hmal boljše čimmanj drezat tm okol, pa bo (velja zate). ...b]Spet en drugi je šel cez ABC brez ABC tablice in naredil cel zastoj [/b] Rabim biti malce bolj potrpežljiva....ejjj, na to sm pa jst alergična :xx!: pol pa kak turist (zvani štefe), debelo ko tele v nova vrata bulji in se čudi :xx!: You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Nataly pobož. pri nas pa danes namesto veselja ob valeti jok... mala ima fullll zatečeno ustnico, dela se ji herpes. Škoda, res si je zaslužila lep dan. Herpes, oči v tujini, žulj, menstra... škoda. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 uh Sopranoti! kaksen car je gandolfini, noben drug ne bi tok pasal, jaz ze kar ime pozabim pa recem kar tony soprano. ful dobra nadaljevanka.da ne govorim o uvodnem basu! ampak a ni sex and the city tud pod okriljem HBO?mislim da je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 Hoj -sem še živa in ful me boli. Na preveze hodim in tak. Jokica.comfak, upam da bo cimprej boljs! dans sn biu agresiven na cesti, bog mi pomagaj, kamionarje bi obesil za jajca ki izsiljujejo brez žmigavcev prehitevajo kljub prepovedi n se ne umikajo na odstavni oz. počasni pas v klanec, pol pa še eno tele stoji in šeta okol kamiona na vključevalnem pasu za ABC :xx!: kje je policija mamu jim vidim*** :xx!:a ne?? ves kok so nevarni, mene sta 2 skor stisnila zadnjic, k me en ni vidu pa ven uletaval in kljub temu da sem trobla, me je kar izsilil! :xx!:(*drugac pa zlo mal trobim, k je brez veze une k so zivcni pa zmedeni se bolj ob zivce spravljat - je tud zame pol slabs) tale promet v LJ pa je ratal kot v Tokiu! ne mors verjet, kok se je spremenil v recimo 2 letih!tok je zabasan vse, da se sploh ne da premikat, poleg tega se vse nekaj gradijo pa pedenajo in je cela zmeda. Vcer so rekl pr porocilih, da je "novi zakon uspesen, saj je v blagajno policije priteklo ze x milijonov €" s tem utemeljujejo uspesnost zakona, kok so zasluzl! halo! in cist tipicno, da se najprej zakoni spremenijo, ki udarijo nas, voznike, sele pol zacnejo ceste pedenat pa signalizacijo pa vse. pri nas pa danes namesto veselja ob valeti jok... mala ima fullll zatečeno ustnico, dela se ji herpes. Škoda, res si je zaslužila lep dan. Herpes, oči v tujini, žulj, menstra... škoda.zjutraj je videt vse bl slabo, zarad enga herpesa pa menstruacije ni treba da bi bil slab dan. Najbrz bo cist super vse! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 pri nas pa danes namesto veselja ob valeti jok... mala ima fullll zatečeno ustnico, dela se ji herpes. Škoda, res si je zaslužila lep dan. Herpes, oči v tujini, žulj, menstra... škoda.propolis ji daj, če ga imaš nataly, da bi blo čimprej boljše, kar pač že je ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 problem je v preslabotni infrastrukturi, ne morš po pipici celega evroazijskega tranzita tako prek peljat ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 ..hm, morda Benicio (d)el Toro? sexy You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 sexy Uh, totally sexy! x:px Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2008 aha to si pa pol dodal al kaj, k prej ne vidla.kul je ja, benicio (riba) - gandolfini pa je devica (hecn, po mojem ma zihr kej v levu)..sam on je bl (za moj okus) za kake mal bl alter scene... hm, ceprav bi pa morda res bil gud, k ga tud tezko orpedelis, a je v bistvu gud gaj al bed gaj.pa un mi je vsec (v sopranovih), kaksna faca hecna, k sta enkrat s Christianom po eni gosci enga rusa al koga lovila, pa zalutala, pa je bil v enih ceveljcih. kel faca! zlo dobr je zasnovana nadaljevanka, prakticno mi je vse vsec, tko da zanjo me pa nc ne mot, ce in ko jo ponovno predvajajo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 to že vemo, kar je itak značilno za škorpije. ---- kje je policija mamu jim vidim*** :xx!:Hmm - zgleda, da pride tole z leti -bolj stara, bolj začmižjena. Policajev pa nikoli ko jih nucaš. Danes že boljše - na prevezu ugotovili, da mi gre na bolje, da so se očitno v MB zelo potrudili( pa magari lapala en cajt poleg, pol ko začelo bolet pa tiho ko miš ratala) - tudi boli precej manj, sicer spet zalivala očke eno rundo v čakalnici, ker na protibolečinske tablete pozabila(antibejbi pač..ko bomo tako zelo aktivni te dneve ), mater nič več me ni sram, tulim kjer pride...hvala bogi, da sem doma res..me zdravnica spet ponujala z bolniško(pa finančni faktor zmagal) in itak..Jutri grem na letalski miting - da bi me vreme zdržalo mater..No -če bo še kdo tam - tista zaflikana in brez modrca sem jaz Kurimo me zebe. In hvala vsem za dobre želje po celjenju.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Kurimo me zebe. stara koka dobra supa Kurim, ker me je zeblo...v gorah je zapadel sneg.....Nataly ...vse prvečkrat citiram:" Stara koka, dobra supa" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 jst pa danes ponosna mama... zdej pa borovničke pijem in .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Pri meni pa frizerka danes (kako sem jst komot, niti v frizerski mi ni treba ) ...pa mam zdej foljo na glavi ... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 no, prov, glej, da boš prpopala slikco v temo lasje, al barvanje al kera je že... zdej k se že hvališ Ni šans! Nisem ekshibicionistka. Je slikca v profilu kar zadosti. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 morgen.... x:)x dezh..... hvala bogu.....tista kugla zhe prou utrujala.... pa to de shchije pomen, de tut zvecher nau kej dost folka v preljubimikleti.... x:Dx pa she tadolga sobotna je... no ja.... zlomk.....tralala777 + 1 na oba noska... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 777 + 1 na oba noska... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 WoW Mysti! HUdo!!!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Jaz sem šla pa tega lubčka danes pogledat.A se ne nosi lisica okoli vrata... ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Jaz sem šla pa tega lubčka danes pogledat. Ime mu je Bobby. http://shrani.si/f/10/12d/4kwoKM6Y/k1.jpg[/i http://shrani.si/f/3R/TL/4JBQl7uG/k2.jpg[/im matr si pogumna pa da ne govorim, kolk si luštna There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 kace :OO!: Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 opalaaaaa! jaz nikolll!! Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Jaz pa verjetno bi , ampak še nisem. Fino se imela na mitingu -dokler nas ni pregnal dež. Muzika super, za lovcaF16 taka oring udarna, za jadrilice taka nežna, da se razjočeš poleg..v glavnem fajn je bilo danes bi tudi še šla, pa se mi ne izide več. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2008 wow Mystica, hudo! blagorcek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 ... če bodo brez strupnikov ni to njihova edina obramba Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts