Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

jaz se pa sploh ne bojim tega... strupa pa tega - sej najbrz kr ne pride pa ne picheva besno naokol. x:o)x x:Dx

da bi ga pa kaj pohodil al kaj jaz vem, mors bit pa v bistvu shtor. xDDx x:Dx

skratka, nej majo strupe, grozne face, nej bodo kosmati in strahotni, vse kar cjo, SAM NAJ NE LETAJO! (:OO!:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

no sej men tud ni glih prijetno al pa za muckat se s kaksno tako kosmatino x:o)x xDDx

sam pac..... se ne bojim.. v bistvu se ne bojim zivali, nekak. se vse zmenim.

sam kako ces se pa recimo z vesho zment? x:o)x ce je cist zijalasta - a mish da zna poslusat pa bit pr mir pa tko? x:Dx x:px

~

dons ma moja dbest frenda rojstni dan xmusicx in sem ji zacarala sonce (kot mnogokrat na njenih r.d. zabavah), jaz pa registracijo. :o|o: :sick: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Mysti, kak lepotček xsrcx men so pa všeč kače, ful, v bistvu škoda, da jih tolk folka ne zašteka in ne mara.. najbrž sta precej Adam in Eva kriva :o|o: sem mela v gimnaziji enga 'frenda' v terariju, ameriški gož, skoz sem tam visela pa po rokah ga nosila...

skratka, nej majo strupe, grozne face, nej bodo kosmati in strahotni, vse kar cjo, SAM NAJ NE LETAJO! (:OO!:)

x:Dx x:Dx x:Dx

men pa ravno prejle na veko priletel neki, sem mislila da je kaka smetka in primem.. pa je blo tko.. mehko nekak.. in sem ugotovila, da je neka čebelica.. sem jo ne preveč nežno stresla dol, mal cviknila.. zdaj se pa sprehaja po vrhu laptopa in umiva trenutno.. sam mislim, da ni čebelica, ma tko nekak sploščeno rit in prevelike oči.. kakšna muha taka, najbrž..

aja, Marsa, thanks za sonce, čeprav je za tvojo frendo x;)x sicer v jopi in puloverju sedim na balkonu, ampak vseen.. neki je že.. študiram pomorstvo in si prav zapiske delam x:o)x menda greva z I. sama na barko za en teden in mam nalogo, da se vsaj krmilo naučim obračat in izogibat pravilno drugim ladjam..

pa nekaj me ima, da bi okna pomila.. saj bo minilo... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O, Mysti, kak lepotček xsrcx men so pa všeč kače, ful, v bistvu škoda, da jih tolk folka ne zašteka in ne mara.. najbrž sta precej Adam in Eva kriva :o|o:

a ne?

ja, morda pa res. sam zakaj pa pol jabolka ne zbujajo kaksnih.. hm, dvomov... xDDx

aja, jabolka so lepa rdeca in lepo disijo, kaca je pa grda pa grozna. x:o)x

kot starejsa sestra v pravljicah. x:o)x

aja, Marsa, thanks za sonce, čeprav je za tvojo frendo x;)x sicer v jopi in puloverju sedim na balkonu, ampak vseen.. neki je že..

xDDx anytime x:px x:Dx - sej mal je tud zate.. pa se mal za tima (k tud shizi na sonce).. ma to ma moja frenda prav tko, s tem soncem..... prav slabe je, ce ga ni, kot tim. k jaz pa ne, jasn da ne maram da skoz scije x:o)x, sam maram dez. xyesx oz. mi je vseen, ce ni skoz sonce... pac, o tem sploh ne razmisljam.

sam ce je pa grauzh pa me zebe, pa razmisljam. x:o)x

in 10x sem ze hotla radiatorcek v klet odnest, pa ga nekak ne. ampak przgem ga pa tud ne, rajs zmrzujem, k se mi zdi razuzde'. v bistvu butast. x:o)x x:Dx

splosceno rit? x:Dx

ja ja, le studiraj, da bos vse vozle pa vse vetre pa premike pa vse cake obvladala, pol taglavna bla tam. x;)x

okna? aha pol rabs mal spodbude: ni jih fajn pomivat k je sonce! x;)x xcivx

Picasso

Jaz sem šla pa tega lubčka danes pogledat. Ime mu je Bobby. x:Dx

http://shrani.si/f/V/Yf/4D3ieAoJ/k1.jpg

http://shrani.si/f/3R/TL/4JBQl7uG/k2.jpg

:2src: :palec: :palec:

Mysti D`BEST!!! x:px

To je moja želja že ful let, pa je še nisem uspela uresničit. Sm šla v Maribor v terarij prav s tem namenom, da si dam kačo enkrat okrog vratu, pa niso pustili... xrolleyesx :sori:

Sm se pa že igrala s kačico, gožem mladičkom, ki smo ga najdli pri Soči, pa mi je kar v roki zaspančkal, ni hotel več proč od mene... samo potem sem ga vseeno spustila, pa tko da ni blo nobenega psa v bližini, ker sem se bala da bi mu kaj naredil (pes)... luškane žvalce so, nežne... xsrcx xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

a ne?

ja, morda pa res. sam zakaj pa pol jabolka ne zbujajo kaksnih.. hm, dvomov... xDDx

aja, jabolka so lepa rdeca in lepo disijo, kaca je pa grda pa grozna. x:o)x

kot starejsa sestra v pravljicah. x:o)x

ker v bistvu sploh niso bla jabolka ampak.. ne vem, granatno jabolko al kaj že x:o)x

(včer gledala en film, v bistvu dost cheap narejen, sam je Banderas igral pa sem ga 'morala' gledat.. so našli v Jeruzalemu grob z okostnjakom, ki je po vsej logiki zgledal Jezusov.. čista panika pol v Vatikanu, da to podre cel sistem Cerkve in Jezusa kot Boga, ki je šel v nebesa...

ok... saj zdaj sem pozabila kaj ma to z jabolkom veze... x:o)x )

ja ja, le studiraj, da bos vse vozle pa vse vetre pa premike pa vse cake obvladala, pol taglavna bla tam. x;)x

evo, naučila se tri vozle x^x enga za une boje al kaj so vezat na rob barke, enga za... khm, bogvekaj, sam povsod je omenjen kot najbolj uporaben.. in enga za konje privezovat, ki se ga učim že pol leta in mi ga vsakič znova kažejo, sam čist prehitro zame..

zdaj pa tlele angažirala eno vrvico na pol strohnelo in staro in sušilnik perila in na njem vadila x:o)x sam kok pa nimam spomina/koncentracije kaj vem česa za tole.. že znam, pa ponovim 5x, pa grem drugega delat in pol niti slučajno več ne znam prvega :o|o:

nič, dost, grem okna pomivat, si me prepričala x:o)x

loesje

Spet nazaj -

sem jaz prav vedela, da mora obstajat en dober razlog zakaj imamo očete... v tragičnih trenutkih prinesejo kilo češenj in čokolado x:o)x

Tule imajo danes en luskan praznik, dan ocetov :palec: , kar pomeni, da ponavadi mame nekaj kupijo za otroke, pa da dan prezivijo skupaj, gredo na kosilo ali zajtrk ob 13h x:Dx . Bolj izvirni otroci kaj narisejo za ocete, imajo pa na vecini sole predstave za ocete, v katerih igrajo njihovi otroci, so pa inteligentno zjutraj, ko naj bi bili ocetje v sluzbah x;)x .

a ne?

Ne x:o)x . Jaz se jih bojim odkar sem bila majhna, ce si lahko predstavljas, da sem kdaj bila x:Dx . Sva bili s staro mamo na Kacjaku :O: , le od kje je dobil ime x;)x in sva sli k sosedi na obisk. Ona je bila par korakcov naprej in je potem opazila, da je kaca med njo in menoj in sem morala pocakat, da je odsetkala stran. Verjetno se je stara mama prestrasila in jaz posledicno tudi.

Aliana, okna se v soncnem vremenu ne pomivajo x;)x .

Marsa, upam, da se ti registracija uredi xsrcx :palec:

Vceraj cel dan prebluzila v zenski druzbi. Smo bili Trio divorced x:Dx :palec: . Fajn punce, nic zatezene. Smo se udejstvovale v tipicnem zenskem sportu - Shopping :xx!: . Rebook je imel razprodajo in onidve sta bolj sportni, tako da smo prezivele nekaj ur tam. Potem smo pa sle na tacose x:px in sladoled, pa mal posetkat po enem najlepsih delov mesta, kjer ena od njiju stanuje.

Zdajle imam pa rokave ze max zavihane, tako da akcija z malo premori sem in tja. Dela za izvoz :o|o: .

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ma saj jaz tud v naravi ne bi v vsako kačo rinla in jo šla čohat x:o)x mal rešpekta pa itak mam. sam vsaj to, da jo pustiš pri miru in uživaš v pogledu, ko mimo šiba, ne pa da laufaš po motiko in čop po njej :o|o:

Drugač pa... bo treba mojega dragega večkrat tkole na morje poslat.. v tem vikendu sem spala do 11h, posesala&pomila flat, umila okna, oprala&zložila 3 stroje cunj, oprala in spucala jahalno opremo, blatne čevlje, pospravla kuhinjo, se naučila osnov jadralstva.. kao.. x:o)x , se naučila mal uporabljat adobe in nardila 3 verzije kako bo naš poslovni prostor pobarvan, se zdepilirala,uredila vseh 20 nohtov,oprala lase, gledala 3 fajn filme, prebrala do konca eno knjigo...

zdaj bi pa že lahko prišel nazaj... x:o)x

o, sicer je pa čas za tv.. not padu pa boston legal :)

pa miši ne morem več uporabljat... se mi ena kost al žila al karkolže v roki zatika.. delala na drugem compu pa bil ful čuden položaj..

nič, lep preostanek nedelje vsem.. x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Ma saj jaz tud v naravi ne bi v vsako kačo rinla in jo šla čohat x:o)x mal rešpekta pa itak mam. sam vsaj to, da jo pustiš pri miru in uživaš v pogledu, ko mimo šiba, ne pa da laufaš po motiko in čop po njej

:o|o: :OO!: :OO!: Strašno! Jaz se pa kač bojim kot hudič križa. Mislim, da se bi se klinično mrtva zgrudila, če bi mi nekdo kačo okoli vratu navil! :O:

Drugač pa... bo treba mojega dragega večkrat tkole na morje poslat.. v tem vikendu sem spala do 11h, posesala&pomila flat, umila okna, oprala&zložila 3 stroje cunj, oprala in spucala jahalno opremo, blatne čevlje, pospravla kuhinjo, se naučila osnov jadralstva.. kao.. x:o)x , se naučila mal uporabljat adobe in nardila 3 verzije kako bo naš poslovni prostor pobarvan, se zdepilirala,uredila vseh 20 nohtov,oprala lase, gledala 3 fajn filme, prebrala do konca eno knjigo...

Kakšna učinkovitost! :eek: :palec:

Jaz pa sem danes uspešno prestala izpit za nov pas pri taekwondo-ju x^x Je že četrta sezona treningov za mano in sem zadovoljna in ponosna nase, da tole furam. Tak fajn šport, za lepo telo in plosek trebuh xDDx x^x x8Dx

Potem pa doma skuhala kosilo in popoldan prespala na kavču, čisto hin xrolleyesx

Jutri pa ponovno v borbo, pa dvakrat v Milano, pismorosno :o|o: Lep teden vsem!

aha to si pa pol dodal al kaj, k prej ne vidla.

kul je ja, benicio (riba) xyesx - gandolfini pa je devica (hecn, po mojem ma zihr kej v levu)..

sam on je bl (za moj okus) za kake mal bl alter scene... hm, ceprav bi pa morda res bil gud, k ga tud tezko orpedelis, a je v bistvu gud gaj al bed gaj.

pa un mi je vsec (v sopranovih), kaksna faca hecna, k sta enkrat s Christianom po eni gosci enga rusa al koga lovila, pa zalutala, pa je bil v enih ceveljcih. :D

kel faca! :P

zlo dobr je zasnovana nadaljevanka, prakticno mi je vse vsec, tko da zanjo me pa nc ne mot, ce in ko jo ponovno predvajajo. xDDx

Tud Sex& The City je Hbo-tov, ja.

Evo Mars, zdajle videla!!! Un je pa Paulie Gualtieri xDDx , na trdo počesan s farbanimi lasmi, tak krut ameriški laški stil. Karakterno slabič in pizdur x:px , enkrat pa je ene šel namlatit, ki niso svojih mam prisili, da se z Paulijevo majko družijo v domu upokojencev.

Tista epizoda, ko sta Chris pa Paulie gonila tistega Rusa po gozdu, je iz tretje serije. Totalno odštekano, genijalno . Je Ton čisto popenil, ker sta ga tako slabo preganjala, sta s Paulijem na telefonu x:Dx pa tuli Ton..jebenti, pazita se, se je bavil (rus) z notranjimi zadevami, in pobil več kot 16 Čečenov...potem pa Paulie to pripoveduje Chrisu...pravi, fak, tale Rus je baje fental neke Čeho-Slovake, drugače pa je bil dekorator notranjih prostorov :eek: ...Ma, ne, pravi Cris..pa tak skret njegov flat... x:Dx x:Dx x:Dx

Paulie pa je je v nekih letnih mokasinčkih tam lazil, seveda jih izgubi, Rus pa z ful metki v telesu- ušel, potem pa ju je skoraj povsem zmrznjena našel v nekem odpisanem kombiju- Bobby Baccala' x:Dx x:Dx x:Dx

Moj lik je pa Ralpf Cifaretto :inocent: in Tonova sestra Janice, taka kalaštura, da dol padeš xcivx

Pa stric Junior- je enkrat pizdil, ker je bil v domačem arestu, da že dve leti prdi v isti kavč...

Meni tudi dbest serija vseh časov.

Kakšna učinkovitost! :eek: :palec:

Indid, aliana! x^x :palec:

ma spoky ga vsak vikend nekam! x;)x x:Dx

Jaz pa sem danes uspešno prestala izpit za nov pas pri taekwondo-ju x^x Je že četrta sezona treningov za mano in sem zadovoljna in ponosna nase, da tole furam. Tak fajn šport, za lepo telo in plosek trebuh...

Pih! Cestitke! xokx

Tud Sex& The City je Hbo-tov, ja.

Evo Mars, zdajle videla!!! Un je pa Paulie Gualtieri xDDx , na trdo počesan s farbanimi lasmi, tak krut ameriški laški stil. Karakterno slabič in pizdur x:px , enkrat pa je ene šel namlatit, ki niso svojih mam prisili, da se z Paulijevo majko družijo v domu upokojencev.

Tista epizoda, ko sta Chris pa Paulie gonila tistega Rusa po gozdu, je iz tretje serije. Totalno odštekano, genijalno . Je Ton čisto popenil, ker sta ga tako slabo preganjala, sta s Paulijem na telefonu x:Dx pa tuli Ton..jebenti, pazita se, se je bavil (rus) z notranjimi zadevami, in pobil več kot 16 Čečenov...potem pa Paulie to pripoveduje Chrisu...pravi, fak, tale Rus je baje fental neke Čeho-Slovake, drugače pa je bil dekorator notranjih prostorov :eek: ...Ma, ne, pravi Cris..pa tak skret njegov flat... x:Dx x:Dx x:Dx

Paulie pa je je v nekih letnih mokasinčkih tam lazil, seveda jih izgubi, Rus pa z ful metki v telesu- ušel, potem pa ju je skoraj povsem zmrznjena našel v nekem odpisanem kombiju- Bobby Baccala' x:Dx x:Dx x:Dx

:D si me zdajle spomnila na to... aha, Paulie, tocno...

ja, total pickica in vse, tale tip, sam sej glih zato: kel faca, kok pase not, jaz sam da ga zagledam, se ze smejim, tud ce je kaj resnega al clo zalostnega (npr. ko je bil 1 pogreb) :D

men tud 'vsec' janice, ma so mi v glavnem kar vsi vsec, skoda k je Chris mrtev, on mi je bil tud faca (sicer me je pa mal na Boba Rocka spominjal x:o)x), pa tud Adriana mi je bla vsec.

Res kul, ja.....

*a 'melfijevka' (k je BOby omenjal) je psihiatrinja?

ona je tud kul, pa vsec so mi ti seshni pr njej, k on modruje, a je dobr clowk v bistvu al kwa. x:Dx

ma fajn da *jim* se rata ipak kaj spackat dobrega, k je blo ze vse ostalo milijardkrat videno...

Konc marca sem kupil dve družini čebel, dons sm pa že stočil prvih 10 l medu.

Dbest, cestitke! xokx

~

men je pa v soboto ponoc z vso silo padel daljinc na tla in se je vse razletel, bateriji vsaka na drugem koncu sobe, kr eni fedri okol....

in sem bla tok slabe, k zdej prakticno ne mors gledat TVja brez daljinca (komu se da 15minutne reklamne bloke gledat :xx!: itd.)...

In nenazadnje hocjo kr neki casha k das popravt (k sem ga ze kdaj nesla), skratka, shtala.

in sem gledala in gledala one fedre, nc stekala, kje mora bit kej (zato k sicer, k vse dela, nc not ne gledam kako dela pa kako mora bit x:o)x)..

in gledam, gruntam, sem mislila da je treba clo kaj lotat al kaj jaz vem.

No in tok casa sharim not in vse, da mi je RATAL GA POPRAVT! xsuperx

jackica totalna! kok se mi je pa fajn zdel.

sam najprej sploh nisem upala preklapljat, k se kr bala, da sploh nisem res popravla in da vseen nou delal.

No pol sem se pa opogumla in s posebnim gushtom preklapljala. x^x x:o)x

kaksne reklame so mi pa vseen vsec, npr. tista od fuzbal prvenstva oz. od coca cole. k gledajo v kafichu tekmo, pa *tapravi* zmagajo, pa en ves navdusen, se hoce s prvim zraven navduseno objet - pa je jezevec al hobotnica. :D al kej tacga, se mi tok posrecen zdi...

No zdrej grem pa skljocat *pomembnejse stvari*.

mejte se, lep teden! xrosex

Picasso

c-c-c-c

dane sbi človek moral babe hvalit že za vsak opran zokn

:D :D

Picasso

x:px

ma ne, po mojem gre pac sam za to, da pac... k si sam, lazje vsega boga opravis (al pa pac nekateri).. in pol manj cajta najdes za vse to al te pa pospravljanje v dvoje nekak zivcnega dela (pa mislim da smo celo dejansko imeli eno debato tako in je prav aliana se tud pogovarjala in to omenla)...

Picasso

kaj se kurčiš xrolleyesx

eni opravljamo vse to vsak tedn, ne pa enkrat letno, LOL

pa ne ob študiju x:Dx

c-c-c-c

dane sbi človek moral babe hvalit že za vsak opran zokn

glej dol od Marse razlago...

pa, dragi moj, delamo in študiramo letos x;)x

ja, ker pa ko ma deda doma pa mora ziher pol stvari on opravt, drugač ni nič xrolleyesx

"enakopraven odnos" kao

vsaj pol, itak x:o)x x:px

x:px

ma ne, po mojem gre pac sam za to, da pac... k si sam, lazje vsega boga opravis (al pa pac nekateri).. in pol manj cajta najdes za vse to al te pa pospravljanje v dvoje nekak zivcnega dela (pa mislim da smo celo dejansko imeli eno debato tako in je prav aliana se tud pogovarjala in to omenla)...

ma ja, ko sva skupi čez vikend, hodiva okol in se ponavad drugač druživa.. pomivanje oken ni glih najbl sexy zadeva, no x:o)x pol pa zmanjka časa za tole... pospravljanje..

hehe, pa tud.. če bi skoz tkole pridna bla, ne bi noben opazu, tkole te pa pol vsi čohljajo in hvalijo x:px x:px x:o)x

loesje

Spet nazaj -

hehe, pa tud.. če bi skoz tkole pridna bla, ne bi noben opazu, tkole te pa pol vsi čohljajo in hvalijo x:px x:px x:o)x

x:Dx :palec:

(*zato mene ni noben pohvalil za daljinca :C: - k jih dnevno po 10 popravim :D :P)

Picasso

(*zato mene ni noben pohvalil za daljinca :C: - k jih dnevno po 10 popravim :D :P)

ups x:o)x smo te pohvalili v mislih, sam v bistvu pa res.. tole je treba še javno.. (sploh zato, ker si ženska x:o)x )

Bravo, Marsa, ker si uspela popravit daljinca :palec: x:px

loesje

Spet nazaj -

ups x:o)x smo te pohvalili v mislih, sam v bistvu pa res.. tole je treba še javno.. (sploh zato, ker si ženska x:o)x )

Bravo, Marsa, ker si uspela popravit daljinca :palec: x:px

thanx! x:Xx x;)x

ma ne (sam) zato, k zenska, pac pa najbl zato, k nisem tehnicni in tak tip sploh! jaz od tacga nc *ne znam*. x:o)x

sploh ne stekam, kako kaj deluje in tko....

sam sem pa trmasta v enih zadevah zelo in ni, da ne dela nekaj, ce se ufuram.

mah , levje finte :o|o:

x:Dx

Picasso

mah , levje finte :o|o:

x:Dx

ponosno priznam x^x x:)x

Aja, Nosko, saj res... čestitke za med in čebelice :palec: se javim za odjemalca, če ga boš mel kaj preveč x;)x

loesje

Spet nazaj -

hmm... to si pa prehitro napisala... x8Dx

Šele zdaj šla prebirat Dnevnik od včeraj na danes, pa prebrala kako si SAMA popravila daljinca, pa si mislila.. wau!!! Marsa, super!!! :2src: :palec: Pa to ravno TI, ko ponavadi pišeš da ni lih tvoje področje kar se tehnike tiče... x:px

Pa pridem potem do zgornjega posta, da te pa nobeden ni pohvalil... :o|o: x:o)x

Tko da - D`BEST!!! :palec: :palec: x:px

Nosko - ČESTITKE za med in čebelice! :palec: Naj ti posladka dneve! xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...