Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Kakšn bedn dan.

... kadila bi (ne cigaretov x:Ix) :eek: WTF.

Ma ne mi rečt!

Se tud sprašujem wtf mi kr neki levega po 100 letih po buči skače?!!

Mah, za v rit me je brcnt, to je to! :o|o:

... Say what you mean

And mean what you say ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

super! :palec: kaksne je? mesani? (z)mesani? x:o)x

Prevladujeta češnja in akacija, pa še druge stvari so zraven. A nima veze, saj so po okusu sorodne. Bistveno drugačen okus pa ima kostanjev med, zato e bil zdajle čas za točenje,da bodo začele v prazno satovje nositi iz kostanja (ki ga je pri meni, kot bi se cigan počesal).

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

No in tok casa sharim not in vse, da mi je RATAL GA POPRAVT! xsuperx

jackica totalna! kok se mi je pa fajn zdel.

Sem vedla, ko sem bila pri fedrih, kaksen bo razplet :medal: . Jaz tudi nisem bas neki tehnicni tip, samo ce neki res rabim , postekam. Tule sem recimo prvi teden, ko sem hotla imet internet nekak nakombinirala zadeve, sam vseen ni zadeva delala zaradi slabe linije, pa bojler sem sama prizgala (pustimo zdaj malenkosti, da sem zazgala obrvi, trepalnice in lase x:o)x )... Ce je kriza, se vse nekak skapira x;)x .

Aliana, cist divja :palec:

Jaz sem si pa vzela soboto frej, da en dan ne delam nic, nedeljo pa delala zadeve za oni certifikat. Najprej imela obicajen SLO pogovor, potem uhapsila se eno frendico x:px , pa potem se eno x:Ix , pa se eno x:)x . Mal kasnej se je pa se moj prijatelj iz Brazilije, s katerim sem se po mojem samo enkrat pogovarjala odkar sem tule pofockal xsrcx . Mi je polepsal dan. Sem razmisljala, kako pri pravih prijateljstvih frekvenca sploh ni vazna, kvaliteta steje. Skratka, ICELT bolj malo narejeno, no nekaj vseeno ja :palec: , sem imela pa 3/4 Slovenije na obisku x;)x .

Danes zjutraj pa namesto ucila likala in gledala zacetek enega filmcka x:o)x .

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

spet pofock po dolgem casu.... smo v predmorskih pripravah xsrcx ... naslednji teden za 17 dni sibamo soncku in soli naproti... ja, letos bo ene logistike zaradi malcka, vendar pa ne bomo kaj extra nic komplicirali... je pa sra***, ker imamo vsak dan v eni soli proslavo, pa ta srednji se poslavlja iz zdajsnje sole, ker se seli v drugo, pa najvecji mulc ne gre z nami na morje, ker ima astronimski tabor in pride naknadno... torej mu moram pripravit najprej stvari za en teden doma, pol za en teden na astro tabor, pol pa se en teden za morje :wOOt: ... ne ve,, ce sploh ma tolko cot :inocent: ....pa vsega pooprat, pa napisat sezname ...no ja... uffff :cry:

stol za hranjenje pa moram nujno vlect s sabo na morje, malcek vsak dan klopa grahec in to hoce sam pobirat iz stola...za klasicen stol poleg mize pa je se premajhen :o|o: ... skratka, dobro, da nas kangoo zmore vse to v sebe sprejet, aja pa se trugo bomo meli na strehi, tak da placa x^x ... nabavljamo pa vecji avto x:Dx v prihodnosti...

ampak to bo verjetno se malo pocakalo, ker sva zdaj trenutno v nabavi nekega drugega kurisca, ker se je to kur*** olje tak nesramno podrazilo, pa se tak vec ne grem :vragec: ...

drugace pa vse under control :palec:

uzivajte

Mojca

lp vsem

javljam se med sihtom, guzva na polno, kdo bi si mislil, ponedeljek je

no, lepo ajajte x:px

jaz pabom še mal grabla x:Dx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

x:px

mam baso x:Dx

jaz sem pa vedno mislil, da se basa papa, ne pa kadi :O:

x:Dx

javljam se med sihtom, guzva na polno, kdo bi si mislil, ponedeljek je

zdaj se delajo ja samo med. ssestre, policajke ali pa kaka madame v rdeci cetrti :eek:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

jaz sem pa vedno mislil, da se basa papa, ne pa kadi :O:

zdaj se delajo ja samo med. ssestre, policajke ali pa kaka madame v rdeci cetrti :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx

pa oštarije tudi x^x

bla kr fajn gužva, ja

gledali so nogomet, pol pa se je seveda zavleklo, naredili so si pravi moški večer

medve s sodelavko sva komaj folgali nosit pijačo

JEAN ANOULIH

ostarija z internetom? :eek: do zdaj sem kako kelnerco videl na kasi kvecemu pasjanso igrat x:Dx

Sometimes I wish

Uh,

dobr je.

Zdaj sem vzela W Polota, in se zelo zadovoljna saj ga mam za en mesc in ni taka nevarnost, da bi ga poškodovala. Zdaj pa grem za par uric drnjohat.

čaw, čaw

Ps, moje bejbe bosta šli v pasjo šolo! Jaz tega ne morem obvladovat :lol: me upoštevajo en kurac :lol: sploh pa ko so pod vplivom "energijskim"...

Pss: obe bosta lepo sterilizirani, ker ne morem živet ! Ker Tia laufa za folkom in laja kot norc. Ta druga pa za njo... xrolleyesx Jst pa za njimi... xrolleyesx xrolleyesx

Čau folk :)

Tipka, fajn da si spet online :palec: x:)x

Pujsitka, tebe tud že dolgo nisem pozdravla...

Evo, nič, treba začet delat.. moram danes kake pol urce prej pobegnit iz službe..

sem naročena na barvanje s kano pa mal druženje s puncami in nekak spet poslovilca.. frendica dobila službo v Tuniziji. Greva pa jutr zjutraj še na poslovilno jahanje, za dve uri na teren, že cel teden držim pesti, da bo vreme ok.

(heh, če srečate danes koga z folijo na laseh in rdečo kapico čez... sem to najverjetneje jaz x:o)x )

ajd, grem bit koristna... lep dan x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...in rdečo kapico čez...

pazi se volka x:Dx

Sometimes I wish

Haj Tipkoslava! xDDx :palec:

Uzivaj/te karseda!!! xcheersx

(*ce se noumo vec 'vidl' x:)x)

(heh, če srečate danes koga z folijo na laseh in rdečo kapico čez... sem to najverjetneje jaz x:o)x )

x:Dx x:px

(kaksna sem jaz 1x v trgovino prisla!! x:Dx x:Dx s polmetrsko glavo!! x:Dx x:Dx ... cesa vsega nisem mela na glavi! uni pa debel gledal, pa se en plasc sem mela... skratka, nc jim ni blo jasno... itak da so mislil da hocm kej ukrast al kaj, da sem se nekak cist zakamuflirala, joj kaksna sem bla! x:Dx x:Dx x:Dx 5 brisac, salov volnenih, kap, rut! x:Dx x:Dx haha!)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ostarija z internetom? :eek: do zdaj sem kako kelnerco videl na kasi kvecemu pasjanso igrat x:Dx

v svoji pisarni bom pa valjda imela internet x^x

JEAN ANOULIH

ja pol pa reci, da nisi kar tako, neka navadna kelnerca x:Dx

Sometimes I wish

ja pol pa reci, da nisi kar tako, neka navadna kelnerca x:Dx

torej rečem tako, ja x;)x

JEAN ANOULIH

Hm -jaz tudi nočne delam, pa nisem nič od zgoraj naštetega.

Ugotovila danes - na prevezu škilila - da imam 13 šivov. Mi je všeč tale številka :vio:

In včeraj imela zelo bližnje srečanje z žužekom enim..obožujem nageljčke -točno tiste, ki jih pred štirimi leti sama posejala - visoke, drobnocvetne, vseh živih odtenkov rdeče in vijola, dišijo božansko. Kadar grem mimo si ne morem kaj, da se ne sklonim in vlečem vase vonjave zame božanske..in včeraj zraven še enega črnega malega žužeka. Najprej me nekaj praska, pol kiham, pa že skoraj bruham..in končno ga uspem izpihat iz nosu..madona, ni bil videti zadovoljen. Zdaj vedno ful strosim cvet, preden nos potisnem tja.

Pasja šola je pa fajn zadeva, samo, če si reda nisi že prej uštimala, ti tudi pasja šola ne bo kaj dosti pomagala.. ali pa sodim po sebi..ker naš cucek kar pozabi, da diplomiran pes in ko se spomni, da treba poštemlat vse kar kje stoji, se lahko jaz na glavo postavljam, pa bo on štemplal dalje..

joj in včeraj bila pri veterinarju s cuckom, žleza in cepljenje..pa pes z vsemi štirimi se uprl in sem ga odnest morala not...pol pa jokal ful..bogi..ta velka se skoraj jokala z njim..mater sami objokanci v familiji

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hm -jaz tudi nočne delam, pa nisem nič od zgoraj naštetega.

ja, samo takrat verjetno nisi na netu, ne? x:Dx

Sometimes I wish

Pa sem.

Samo res, da so nam pa erotične strani in chate pa take fajne zadeve zablokirali.

Menda bila gužva prevelika x:Dx x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pa sem.

Samo res, da so nam pa erotične strani in chate pa take fajne zadeve zablokirali.

Menda bila gužva prevelika x:Dx x:Dx x:Dx

packa x:px

Sometimes I wish

hehe... :vragec: x;)x (x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne rabim, sem sam se hujsi ne-vzgled...saj ves, en od tisih, ko gres po ulici, pa s prstom za mano kazes in otrokom govoris "ce ne bos priden, bos ti tudi taki" :OoO: B)

Sometimes I wish

"ce ne bos priden, bos ti tudi taki" :OoO: B)

x:Dx x:Dx

Picasso

Dragi moji, mislim, da bi bil čas, da bi šli skupinsko zavezovat base unim tam gor nad nami.

Spet dežuje. :vragec:

strinjam :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...