Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

No, pa mi ni treba pisat! Thanks klarus! :palec: x^x

Sicer sem pa jaz vesela, da so vinjete. Jaz sem zase izračunala in se mi definitivno izplača. Pa kako!

Zelo sem vesela, da je sonček! Popoldne si bom privoščila doooolg sprehodek x:Dx

Zivijo Amis in stane! :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

men se pa po mojem ne splaca oz. se mi ne. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

prejle slišala, da so hrvati baje nardili naš zemljevid cest...za brez plačila vinjet....no, nisem še vidla in ne vem kako to zgleda..... xnckrivx

(haj michelle xDDx )

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

... bogy folk k ma glih zdej dopust pa morja pa to.... :sori:

a ni zalostn? cel let garajo... po moznosti si februarja rezervirajo morje x:o)x.... si jasno ornk zasluzijo pocitek in dopust, pol morjo met pa puhovke s sabo pa volnene stumfe pa puloverje. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

en ahoj.

ma ne vem več, al naj se smejem al jočem. dobivam odgovore na moje prošnje.

skoraj polovico sem jih že dobla. seveda same negativne :C: utrgalo se mi bo kmalu..

sicer pa še vedno berem knjigo o glini, pa včeraj jo začela glino tudi piti x^x

velik dobre volje x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Hoj druidka!

Moja prijateljica ima isti problem :sori: :sori: Že 6 mesecev ni nič. Zdaj je šla celo v en program na zavodu, kjer naj bi hitreje prišli do službe (imajo neke delavnice oz. predavanja 12 tednov)... Zdaj je tam kakšne 2 tedna...

Upam, da je vse ostalo pri tebi super :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

hm, moja frenda je tud mela ta problem, pa sem jo *tolazila* s tem, da je ze prav oz. da tocno nekje tocno njo caka ena super sluzbica - po njenih merah pravih. x;)x

in res, je dobila res glih super vse, od lokacije dalje. :palec:

tko da, Druidka (in vsi s podobnimi tezavami), drz/te se in mal potrpte se, k sem mnenja, da je vedno tko, da nekdo pa rab TOCNO NASE sposobnosti in to... in pol se ze najdes s takimi.

sploh pa ce isces.

das ful v vesolje energije te.... zagotovo se ti to povrne, sem prepricana! xyesx

xwizardx

Picasso

:D ;)

jp, enim se vam pa nad splaca! :palec:

~

jaz pa sla zracunat na amzs.si tole registracijo. :o|o:

in kakorkol obrnem, je prevec. x:o)x x;)x

(k nimam prometnega tle, nisem mogla pogledat, pa sem mroda kaksne vecje kubike pa tole navedla, sam mislim da ne...)

boby k si glih tle - a mam jaz 40 kW motor? :8): (se mi megleno zdi da morda 44).

ccm pa mam najbrz 1300...

skratka, shit.

Picasso

ni svoh, ne, najbl pa sta mi vsec spetember in oktober. :2src:

haha, enkrat se nama je v koledarcku stiskalo septeNber! :D :D

( v kolendarcku :D :D)

Picasso

pa je prispel! ful navdušen... v ponedeljek potuje nazaj... jutri gre s Tami se vpisat v srednjo šolo ;) sem čartno tole prepustila njemu, da imata vsaj nekaj - ni bil na valeti, pri vpisu v zlato knjigo...

mam pa dober dan, zjutraj si z neko zadevico polepšala dan x:px

a so nori?

helikopter mi je prakticno mim okna letel!!!

Picasso

a so nori?

helikopter mi je prakticno mim okna letel!!!

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

da ni bil tisti tvoj galeb s počitniško jahto xDDx

jp,

trrrr rrrr sam cudn da tok ropota, kaksna bl predpotopna tale jahtica. x:o)x x:Dx

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

ja no, mal sem pac zapetiravala, ni cist glih MIM oknaq, pac pa najbrz kak cm visje. x;)x xDDx

ampak resno: sej po mojem ne bi smel tok nizko letat! :angry:

in glih prej sem razmisljala, a mam mal slabse delovanje ledvic al zakaj me zadnje case hrup tok blazno mot da popizdim vsak dan 10x.

od unih zjutraj, k robo prpelejo s kombijem k ma un visokofrekvencen rikverc zvok.. ob kakih 5h ali clo prej... :o|o:

in kok cajta rab za teh 5 metrov rikverca! :mad2: x:o)x

in tle se tak 'hodnik' ustvar in se nenormalno slisjo soundi! x:((x

Picasso

tako, odločitev je padla x^x

po dveh mesecih intenzivnega razmišljanja sem se odločila prebarvat

7 let blond barve je dosti

sicer ne bo velika sprememba, le malo rjave in medene bo vmes

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

o thanx! x:Xx

ja sej pravm (prometno je v avtu, pr mehankarju x:o)x), ja jaz tud mislim da je 44 in mislim da je 1.3, kar je 1300 (oz menezsdi da je 1298, da je skratka mal manj kot 1.3, ampak sej ta je itak najnizja, se mi di.

ja, prav tko ne vem tega bonusa, k se mi neki ni preneslo nekajkrat (ne vem ze tocno zakaj oz. kaj je blo), skratkia, sem rpecej kasnej startala s temle, tko da nimam velik bonusa, mislim da morda 15 al kolk, ja in vseen je ful (k pac neki morm dat mehaniku).

aha, se da? po obrokih? a to se tam na licu mesta zmens al mors kej.. kaj pa vem, kksne vloge al kaj jaz vem? :8):

nisme vedla d aje mozno.. sej mi mou velik zmanjkal, tko da bi po 1 strani pa kar vse, pa da mam mir...

mam rada te stvari urejene pac. ampak ce nimas dovolj, je pa dbest, da je moznost (k sicer pol odlasas pa ti se potece al pa kej).

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...