Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

Zavarovanje na obroke sploh ni problem, saj ti jih na zavarovalnici kar sami ponudijo.

Ne vek kaj se grejo, a tudi mimo moje hiše frči helikopter.

Morda isti kot prej mimo tvojega okna Marsa. x:o)x

Smo na vrhu hriba, pa imamo srečo, da za hišo raste par dreves, ki so višji od hiše, drgač nam bi kak helikopter odnesel dimnik s strehe, tako nizko včasih letijo.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

pobrala dve skledi (za solato) murv zdajle. prva porcija marmelade se gre delat :palec:

nohte mam take, kot da bi pirhe barvala x:o)x

vinjeta kar se mene tiče ne kul.. se mi ne splača.. no ja, sam mogoče bom pa zdaj iz principa večkrat na morje in na štajersk hodila.. da se bo splačal x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

heh. zdle me klice frenda, pa prav: a greva pol dons?

pa mi najprej ni blo jasn, se pa ze neky casa meniva za japonsko restavracijo, kamor me hoce povabt za rd..

in greva dons. xokx

pol me pa se do mehanika pelje. x8Dx

(*jaz je pa se nisem hotla gnjavt in se odlocla da grem kr z busom, mam pa vse lepo na pladnju in se na kosil grem v prijetni druzbicki xokx... pa se nikol nisem bla v japonski, je rekla, da mi bo ful vsec. verjamem na besedo - k mava podoben okus za hrance).

kok se hecn obrnejo kateri dnevi. xokx

pa vcer k klicem mehanika, je rekel dons prid, ker gre jutr na morje, tajming pa mam, vcas!

fulkrat sem kaj *cisto slucajno* ubodla tik pred zdajci, presenetljivo - tak je bil tud moj vpis v srednjo solo, k sem mislila da nimam vec sans, k sem bla ze 19.. in sem sla 30. avgusta al kdaj tja, po tem ko me je prejsnji dan picilo in je ena rekla da morda pa mi rata - in sem prisla in mi je ratal, ker so mi (z najvecjim veseljem) uposteval 1. letnik gimnazije.... sam se pac izpit sem morala narest - eno draperijo narisat...

hocm res, dejansko zadnji dan je bil... k pol bi blo pac prepozn... (k je do 18 mozno, sam pac kljub temu da sem bla ze 19, je en klas bil ze upostevan, pa sem tako ujela)...

zdej se grem pa *zrihtat*, k sem se mal taka 'jutranja', vcer je bil frend in sva nekaj fuzbal gledala in mal prevec viljamovke spila, pa sem mal taka oshamuchena, je tok mocna! sploh nisva tok spila.....

ful mam rada konce tedna.

pa vcer ne sam tale honorar dubla, pac pa se se zmenla da eno sliko prodam! xsuperx

life is beautiful x;)x xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

na štajersk hodila..

x:px

vinjete itak niso sam za ac ampak za vse hitre ceste....tak da bo večina prisiljena al peljat po navadnih cestah al pa kupit vinjeto

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

hehe bobnar, zdle opazu! :palec: xDDx

Thanx Mystica!! :kiss: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:px

vinjete itak niso sam za ac ampak za vse hitre ceste....tak da bo večina prisiljena al peljat po navadnih cestah al pa kupit vinjeto

ja, saj, zato jo pa rabim met.. za okol Ljubljane praktično..

in zato se mi ne splača, glede na zdaj, ko tegale pač ni bilo treba plačevat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zdej ze od torka zvecer v NM.Ijoj kok se mamo lepo x:)x Sem sel cez kocevski rog in se sred gozda ustavu,nabrau mal jagod gozdnih za mojo malo necakinjo k jih ma rada.

Me je bla cist vesela.Un mali nasmeh z zobki ti cist polepsa dan....pol sou zvecer se mal na igrisce se pretegnit in vrzt na koš ter stuširat in spat....jeah

V sredo sm delal od 10.00 pa do 20.30....kamin v njihovi novi hisi,je blo kr vroce in zabavno.Ma je mal manjkal da bi zadel talno gretje z svedrom :shsh: Bi bla orng stala....menda ce zadanes je treba komplet tla vn vrzt :wacko: No smo pol nekak nardil,je blo vse ok.Zvecer hallo pizza in pouni trebuhi ter 2.polcas tekme ...ne vem katere ze...evropsko prvenstvo...aja Svedska-Rusija.Itak rusi dobri,svedske navijačice še bolš...

Danes sem pa še pokital kamin,blo sam za dve ure dela,dost da je tekl od mene.Zdej pa chill out time,zvecer pa mal na igrišče razbit kšnga novomeščana v košarki 1na 1 :OO!: Kje ste pogumnezi :?:

mA FUCK OFF...SM ZE 2 DNI NA IGRIŠĆU,MAJO 8 KOŠEV IN NITI ENGA KI BI IGRAL,PA TKO SE HVALJO DA JE V NM KOŠARKA DOMA,JEAH RIGHT PUPPIES :frog:

Darling,stand by me

Ma je mal manjkal da bi zadel talno gretje z svedrom :shsh:

x:Dx

~

heeeej, Boby in vsi, registracijo MAM NARJENO!!! cElo placano clo, brez da na obroke al da bi si rabla od mat kej sposojat, k je ponudla, pa nisem marala (in se celo neki ficki so mi ostal!! ne mors verjet!!!) xsuperx

yesss! (:switz: xokx)

(*pr mehankarju ni blo 'nc tacga' -nadnujnega-, pa je blo cenejs, k sem racunala, tm sem mela pa vec bonusa xokx kot sem si mislila - k mam itak se vse kuponcke pa se je ipak mal vec nabral).

oh kok se mi je odvalil... 1 let mir! x8Dx x^x

v japonski je blo kul! :2src:

je frenda dobr vedla: res mi je blo vsec, cist nekak po mojem okusu: velik mejckenih nekih skledck pa tega, riza, rakcev in tega. in bozanski ingver (tacga se nisem nikol jedla), ful dobri socni kalcki in taksno!

pa ena taka juhca iz kokosa z enimi takimi granulcami in sem prav vprasala kaj je to in so 'tapiokine perlice'.

pa nisem za sladko, no tale juhca pa zakon! :yumy:

pa kislo pekoco (taka k v kitajski, sej je mal tko vse skp kitajsk, sem bla mal rpesenecena oz. sem mislila da bo ipak vec razlike)....

in sva se tok napokcali..... xcheersx

kaksen dan se je orbnil, pa se ful lep vecercek je, so ble take lepe sence in super svetlobca, k sem vozila vsa hepi z opravljeno registracijo! xDDx x;)x xcivx

fino, da si nisem za jutr sparala reg. Pridem ob 18:35 (delajo do 19h) in so bli prakticno 3 pred mano, prec na vrst, smooth.

kok nad dobr! x8Dx

Picasso

oh kaksen bozanski socni zahod! :2src:

cist shizim! wow!!

sploh pa po takemle dnevu! xokx

temu se rece, dober dan! xcheersx

zdej grem pa ke okol tvja se mal bl zadrzevat. pa se mal po balkonu poshart, k je zdajle najlepse - ni vec vroce itd.

Picasso

CENIK

1)Bazen mesečna 10 krat 2 uri 38 eur...

2) Kolo nabavt (malo eur)

3) Vsako jutro vstat ob 6ih in jogging...0eur

4)Ta veliko na steril. 120eur, ta velika ratat pridna in pohlevna.

5)Ta malo dokončno cepit (70eur)

6)Ta malo in ta veliko v malo šolo 140 eur :sori:

7)Čez en mesec 550eur za avto

8)Zrihtat mojega novega limota- obup eur x?x

9) 400 spet za stan. plus nekaj stroškov

....4000 eur od oka. x;)x

Dala:

400 za stan.

400 za avto+ 500 za vožnjo

300 za pes-hrana in igrače

Življ.stroški 300 eur

…2000 eur od oka, x^x

Pomalem ga spuščam... x^x Brala Alko Vuico- Kritika muškog uma

ful mam rada konce tedna.

pa vcer ne sam tale honorar dubla, pac pa se se zmenla da eno sliko prodam! xsuperx

life is beautiful x;)x xcivx

:palec: vesela sem zate....včasih pozabiš, kako ti druge tolažiš...da se na koncu VEDNO vse uredi....

thanx! :kiss: (lepo k si zato uletela!)

ja sej,,, vcas razmisljam taksnole.... da kaj pa jaz kaj pravim? x:o)x

tko k ce bi recimo bla svoja najboljsa frendica oz. tko k itak bi blo najbl glih dbest... xDDx

in mi pa kr ratuje tko gledat, da se zdaj vsaj en mesec prej -vec- ne obremenjujem (spet tok zlo x:o)x x;)x).

se mat prav: 'kok si cudna' - k recem recimo, da me nekaj ne zanima (npr. en racun k pride) tisti hip - k me vsakic po telefonu spomni... al davcna al pa kej da se ni prslo.. k ze pozabm, pa me spomn.. pa ratam zivcna pa recem, sej bom dost hitr zvedla, nc hudga ce v petek ne zvem in nimam pokvarjenga vikenda... mat pa, da sm cudna. x:Dx x:o)x

itak je b.v., sam obremeni me, sej tocn vem, kwa je pa kok, priblizn. x:o)x

in pol sm pa cudna, skratka....

je zaskrbljena 1000x bl k jaz za moje stvari in ji recem, naj mi da mir s tem!! :att: vecno negativnostjo! da 'bo(m) ze'.

in pol sem tud jasno cudna. x:Dx

sam me se dobr prenasa, v bistvu xsrcx, boga mat, pravzaprav. :8):

skratka, to kar je morda nekak nepremisljeno (pr men) pa taksno, je tud dobr pr men (k sicer z enimi polozajcki pa tem bi lohk bla blazno pohlepna in taksna in v kakem lajfu tkole sem zihr tud bla... xyesx zato pa mi zdaj "premal" pomeni. xDDx)...

skratka, tko mal je pa treba bit na rizik pa na tko, k ne bi rada zaglavila v kakem ziherastvu ipd., ce to ni moja kozha, vedno sem si pa nekak zaupala in se je vse dbest izslo (*k sem mal chekirala za nazaj pa to, k je bli glih retro merkur). pac tko je. taka sem pa pac jaz. en mora bit tak in sem glih jaz. x:o)x xDDx x;)x

tko da, ja, vedno se vse uredi in vse to! xyesx xokx

Picasso

:palec: vesela sem zate....včasih pozabiš, kako ti druge tolažiš...da se na koncu VEDNO vse uredi....

x:Dx itak, cipresne korenince vse vun potegnejo

:palec:

sorodnik od mojga mi sedajle fulll polepšal večer - dobila celo košaro svežih jurčkov, čvrstih... x:px

xcivx x:Dx kaj jurčki, to da so čvrsti :vragec: x8Dx

thanx! :kiss: (lepo k si zato uletela!)

ja sej,,, vcas razmisljam taksnole.... da kaj pa jaz kaj pravim? x:o)x

tko k ce bi recimo bla svoja najboljsa frendica oz. tko k itak bi blo najbl glih dbest... xDDx

in mi pa kr ratuje tko gledat, da se zdaj vsaj en mesec prej -vec- ne obremenjujem (spet tok zlo x:o)x x;)x).

se mat prav: 'kok si cudna' - k recem recimo, da me nekaj ne zanima (npr. en racun k pride) tisti hip - k me vsakic po telefonu spomni... al davcna al pa kej da se ni prslo.. k ze pozabm, pa me spomn.. pa ratam zivcna pa recem, sej bom dost hitr zvedla, nc hudga ce v petek ne zvem in nimam pokvarjenga vikenda... mat pa, da sm cudna. x:Dx x:o)x

itak je b.v., sam obremeni me, sej tocn vem, kwa je pa kok, priblizn. x:o)x

in pol sm pa cudna, skratka....

je zaskrbljena 1000x bl k jaz za moje stvari in ji recem, naj mi da mir s tem!! :att: vecno negativnostjo! da 'bo(m) ze'.

in pol sem tud jasno cudna. x:Dx

sam me se dobr prenasa, v bistvu xsrcx, boga mat, pravzaprav. :8):

skratka, to kar je morda nekak nepremisljeno (pr men) pa taksno, je tud dobr pr men (k sicer z enimi polozajcki pa tem bi lohk bla blazno pohlepna in taksna in v kakem lajfu tkole sem zihr tud bla... xyesx zato pa mi zdaj "premal" pomeni. xDDx)...

skratka, tko mal je pa treba bit na rizik pa na tko, k ne bi rada zaglavila v kakem ziherastvu ipd., ce to ni moja kozha, vedno sem si pa nekak zaupala in se je vse dbest izslo (*k sem mal chekirala za nazaj pa to, k je bli glih retro merkur). pac tko je. taka sem pa pac jaz. en mora bit tak in sem glih jaz. x:o)x xDDx x;)x

tko da, ja, vedno se vse uredi in vse to! xyesx xokx

x:Dx pje, trikrat prebrala pa še ne vem če sem dojela bistvo tega xcivx

čist preveč misliš, pa racio ti preveč dela....

mam jst teto, ma luno v vodnarju cel let se je vozila brez....ji je poteklo že zdavnaj, se je cel let vozila brez xcivx pa nč se ni sekirala...

no sicer je pa mal posebna, gre na britof za prvega novembra pa vse britofe deleč naokoli obvozi..pa mal na obiske k še živim hodi...pa jo ustavijo policaji pa ji dajo pihat pa še na odvsezm krvi, ker je trdila za sveto da ni pijana, da je sam "jabolček " pila x:o)x pa še to ta frišn xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Se boksam vsak dan za pravice Lunatk za 600 evrov letne dividende iz Delnice Države, pa so vsi politiki gluhi :o|o: :sori: x:Dx :palec:

:2src: o pje, to pa res lepo, te videt spet

čuj reci na keri listi, pr nas se je bitka že začela, pje, če že soli tvoje nea jem, ej , volim te pa :palec: x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:palec:

sorodnik od mojga mi sedajle fulll polepšal večer - dobila celo košaro svežih jurčkov, čvrstih... x:px

priden, lepo od njega. :palec:

(njami, zadnjic sem vidla fotko nekje in so mi tok zadisal da bi kar zagriznila! xDDx)

mene tud kej tacga tok razveseli... x8Dx... k me je vcer frend peljal od mehanika dam, pa sva se dobila na trznici in sem si kupla 1/2 kg cesenj (predno jih bo konc) in pol se borovnice gledam (pa k sicer sploh ne shizim), so mi pa took zadisale in tam mal cincam (velka kosarca)... in mi jih frend kar kupi..

in recem to je pa res lepo od tebe, pa se peljes me in namest dabi jaz teb borovnice al whatever, jih ti men, pa pravi, sej si zasluzis in to... xDDx

in se me je spomnil k sva debatirala, da kwa sem ze vse in tko (skratka kok sem fajn in ultra ustvarjalna in to) in da z veseljem me pocrklajcka in taksno... se mi je tok super zdel. x:)x xsrcx

Picasso

A dej no dej x;)x ....kdo za vraga pa vse probleme prelaga na konec lajfa....

x8Dx odkar me je v roke vzela ena teta, pa je rekla, da vse lahko počaka na jutri....

pucanje recimo, pravi da je ona bla tudi tak nora, ko je bila v mojih letih, zdaj ko ma pa 80 pa pravi da nea more več po kolenih se metat pa pucat, pa šipe glancat, da zdaj sam tu pa tam z nogo brcne malo po kotih xcivx

x;)x se mi zdi jako hvalevredn nasvet xcivx

a dejjjj! x!x

pha! x8Dx

5 MINUT nazaj sem nate pomislila, da mors kej uletet ze!!!!! x:o)x x:Xx

dbest! xokx

čist preveč misliš, pa racio ti preveč dela....

mam jst teto, ma luno v vodnarju cel let se je vozila brez....ji je poteklo že zdavnaj, se je cel let vozila brez xcivx pa nč se ni sekirala...

bi znal drzat.

sam po 2. strani pa men VSE prevec dela: racio, telo, custva. vstavi po zelji, potrebi al situaciji. x;)x x:px

ma ne! to ni sam to, jaz nocem met tezav, ze energetsko... hocm met MIR v lajfu, za to gre. x;)x xyesx xDDx

tko da nekje sem pa neverjetno striktna, al kaksna.... jaz se ne bi vozila brez registracije al pa brez izpita al pa kej, sem drzna, nisem pa pre-drzna... ne vem, no, tle sem pa jaz pusi tud, al kaj. x:o)x x:px

pa ne maram se znajdt v situacijah raznih cudnih..

kar pa ne pomen, da se ne. :vragec: xcivx x;)x

ups, nekdo je dal gol al kej (k tle neki zjajo), upam da portuglaci, shit prejle je blo 2:1 ne-vprid.

Picasso

(popravljeno)
Jp presneti švabi....ne gledam nogometa,a vseen jih ne prenesem x:)x Zdej pa spat....i slušat zuborenje Krke....kako romantično x:)x Popravljeno -> ABCfree
Darling,stand by me

a dejjjj! x!x

pha! x8Dx

5 MINUT nazaj sem nate pomislila, da mors kej uletet ze!!!!! x:o)x x:Xx

dbest! xokx

bi znal drzat.

sam po 2. strani pa men VSE prevec dela: racio, telo, custva. vstavi po zelji, potrebi al situaciji. x;)x x:px

:eek: carica si

men pa vse zatrokiral.... :xx!: ovi retro me zdrmal, pa ne sam ta mesec,zadnja tri leta nazaj , se grem flašo resnice,sicer ta mesec še bolj, sem zmetala ene krame s podstrehe,pa vzela sem bronhi, lakše se diše, že ene tri leta nazaj....bemu

nč zdaj sem še bolj prepričana, da je življenje ena čist navadna usrana kurja lojtra....nč , grem malo gor pa dol lezt....

ajd pazite nase, petek jeeeeeeeeeeeeeeee

Jaz tudi za Portugalce navijala :vragec: :vragec:

In držim pesti za ta velko gospodičnico. Ustni del gospodarskega poslovanja je (njenega niti slučajno najljubšega predmeta - )

Angleščino včeraj dobro sfurala. Tak vsaj rekla.

Jaz tudi nisem mirna, če nimam vse poštimano kot treba(okoli avtov in tak) ker kakšne sem sreče, bi ziher ruknila v koga kje oz. že imamo takšne izkušnje. Pred ohoho leti -juga bila takrat še, šli v Varaždin na registracijo - ker pač niso komplicirali tak in vsi hodili..pa gremo še mi..avtu že preteklo vse..neregistriran avto bil v bistvu in ni hudir..gospodič spregleda stop znak.. razbije eno katro na prafaktore. Prvič bil oni hrvat, drugič mi z neregistriranom avtom..uf..celo leto plačevali tole pol. Tako hudičevo drage registracije si nikoli več nismo privoščili. Zato smo letos raje probne tablice vzeli x:Dx .

Tudi okoli kurjave sem zdaj takšna ratala - prvo leto, ko vselili v bajto nam januarja že hudo na tanko piska z drvami..od takrat dalje mora biti oring zaloga x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

prvo leto, ko vselili v bajto nam januarja že hudo na tanko piska z drvami..od takrat dalje mora biti oring zaloga x:)x

cakaj...hazole...ce je to to, kar jaz mislim, da je, ne bi smel bit problem, toliko sume kot je mate tam okoli...dedu sekiro na ramo, pa gremo x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...