nataly 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 ja, saj nekak v tem stilu se je pol rešilo . Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2008 ...i slušat zuborenje Krke....kako romantično men pa shumenje vode ni (sam) romanticno, ampak me nad pomirja = najlepsi soundi.....sam da mam reko zraven, pa je ze 3/4 narjenega! (a ves, kr samo se pol vse nardi in uredi ) Štirje kozarčki murvine marmeladePih! (ko smo glih pr marmeladah: jaz jih ne maram - ne maram kuhanega sadja, sam vcer pozresnica si nisem mogla kej in razdevicla kaktusovo marmelado, k ursa prnesla - ful je dobra, taka posebna, skor 'mlechkasta' mal.... hecna) men pa vse zatrokiral.... :xx!: ovi retro me zdrmal, pa ne sam ta mesec,zadnja tri leta nazaj , se grem flašo resnice,sicer ta mesec še bolj, sem zmetala ene krame s podstrehe,pa vzela sem bronhi, lakše se diše, že ene tri leta nazaj....bemu nč zdaj sem še bolj prepričana, da je življenje ena čist navadna usrana kurja lojtra....nč , grem malo gor pa dol lezt....men tud... vse zatrokiral, 2 let sem bla ne cist jaz, nekak... se grem tud flashe resnice, sam ce je tok tega pucanja (ze blo), kok te/me/nas pa lohk resnica sploh zdrma oz. kako je mozno sploh, da te?po 2. strani pa sami 'iskalci resnice'. pol ko pa jo najdes..... ni usrana kurja lojtra, jaz nocem tko gledat, ce je ze lojtra, potem je 'zlata, po kateri se srce vzpenja v nebo' (en rek pr citatih, avtorja sem pa pozabla ta hip) Jaz tudi nisem mirna, če nimam vse poštimano kot treba(okoli avtov in tak) ker kakšne sem sreče, bi ziher ruknila v koga kje oz. že imamo takšne izkušnje. Pred ohoho leti -juga bila takrat še, šli v Varaždin na registracijo - ker pač niso komplicirali tak in vsi hodili..pa gremo še mi..avtu že preteklo vse..neregistriran avto bil v bistvu in ni hudir..gospodič spregleda stop znak.. razbije eno katro na prafaktore. Prvič bil oni hrvat, drugič mi z neregistriranom avtom..uf..celo leto plačevali tole pol. Tako hudičevo drage registracije si nikoli več nismo privoščili. Zato smo letos raje probne tablice vzeli . Tudi okoli kurjave sem zdaj takšna ratala - prvo leto, ko vselili v bajto nam januarja že hudo na tanko piska z drvami..od takrat dalje mora biti oring zaloga seveda, saj ti mas asc devico, bi blo cudn, ce ne bi blo tko. ampak ja: t(k)o k pravs... kot nalasc je pol kaj...tko da, jaz ce drugega ne, nimam zivcev za taksnole....Pismu jaz mam vse v ribah!!!!! jasno da ne prenesem birokracije pa tega (devica, nasprot)...men je to cela kafka. ~ sm razmisljala, kok je fak (zame) s temi vinjetami... a zato, k bom sla 1x v MB, 1x v KR in 1x v KP pa 1x k fotru na grob naj dam 35€..... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2008 no vidiš sem poslal good energy vem. sej si jo ze tle. pr enih stvareh sem tok nekak nebogljena al kaksna pa rabm mal.. ukvarjanja al cesa.... se morm vsaj mal kej pogovarjat al pa kej, tko da mi pomen, da se lohk tlele kej zmenim. eee, točno tako.in za neketere izpadeš pol kao "trd" in čudn... da ne rečem devičji ker ko maš vse poštimano je dost časa za lepše stvari v lajfu... prisajsli... aha, trd in cudn, sam da v mojem primeru je pa pol to kao bikovsko. ... pol pa vcas, k nocm met komplikacij, nad kompliciram. ne sej res kompliciram ponekod, sam zelo pogosto je pa vse skp res nekak zakomplicirano, vse je tok povezan pa prepleten... sam pac mors sebi vprid obrnit... tko k vse.pa tud - ne mors kr znat - odjednom. in kako naj znam, vem ene stvari, ce nikol pocela?tko k bi jaz enmu rekla, ah, cist simple napoved napisat... al pa neki narisat al pa kej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2008 pa kaj je s temi vojaskimi helikopterji! x!x ze drugic dons, zdajle... kar shipe so se mi tresle! :xx!: ok, stekam, mora bit, sam a pr *obicnem* prometu morm it 50 z varnostno, upostevajoc kolearje, k grejo 20, pesce, k ti v hipu stopijo na cesto itd.a v zracnem prometu pa udri brale! kar ze skor med bloki se bomo mal vozakal... na mojem balkonu je pristajalna steza, plus za golobe inu ostalo druscino (sam se kakih vran se mi manjka!)mater ze itak ne maram teh letecih pa brnecih, zdej mi pa ze gigantske okol letajo! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 ojla.ma ja, Marsa, se trudim misliti pozitivno, pa vem, da ko mi namenjena neka služba, jo bom dobla. samo včasih je težkobit pozitiven, ko vidiš, kak drugi pa takoj dobijo, ker imajo veze, pa čeprav ne izpolnjujejo vseh pogojev za neko delo vglavnem, vztrajam še naprej pa super za registracijo pristajalna steza velik dobre volje ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Marsa ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 (ko smo glih pr marmeladah: jaz jih ne maramprav, pol pa ne dobiš smešno, ukvarjam se z Zavodom za zaposlovanje.. na drugi strani, kot bi po vsej logiki morala bit.. včer sva do 1h zjutri pripravljala malenkosti za počitnice, danes me še pakiranje čaka.. pol pa gasa proti večeru.. sam še prej mam pa tlele en kup stvari za naredit, da si bom zaslužla počitnice Marsa, še dobro, da zgledajo vsaj kot kačji pastirji, ne pa vešče keri osel pa se na kolena meče da spuče bajto?to tud men ni blo nikol jasn... eni bi sicer radi vidli, da bi mi blo mal bolj Pa čist zmrznjene noge imam, ker sem optimistično šla v službo v tričetrt hlačah... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Marsa za avto in japonsko, sem prav vedla, da bo vse kul, sam ne da bo tolk kul Japonska je meni s tajsko naj kuhinja, sicer, bistveno bljša od kitajske (več svežine in rib in tega v japonski, kar je meni naddobro: da je vsaka stvar posebej, oni jejo tako kot jaz rada jem, vsak okus posebej...) tajska pa zaradi začimb. MMMMmmmmmmm! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2008 ojla.ma ja, Marsa, se trudim misliti pozitivno, pa vem, da ko mi namenjena neka služba, jo bom dobla. samo včasih je težkobit pozitiven, ko vidiš, kak drugi pa takoj dobijo, ker imajo veze, pa čeprav ne izpolnjujejo vseh pogojev za neko delo vglavnem, vztrajam še naprej (thanx! ) ma ja saj stekam, lahko je men pametovat... sej sama dobr vem, kako je dobit 100 miljard nasvetov, k si brez casha recimo... al pa kej tacga.... sam pac, kar lohk *das*... ceprav nasveti so shit (se morm od-ucit tega ), ampak spodbuda je pa ok... moja je pac vcas mal... hm, hecna. ne res - sej bo! (bos vidla! ) Marsa Marsa, še dobro, da zgledajo vsaj kot kačji pastirji, ne pa vešče uh nimas cajta za tole, pa ne bi vec... da me je tok polno pa tko.sam..to je tko, kot ce bi tebe potolazil, da niso igle pac pa britvice al sveder al pa nekoga druzga, da ni pajek ampak je pajkovec... al kej tacga. skratka: kacji paastir je lohk se hujsi!!!!!!!!!a tega ne ves, da sem dobesedno ZBEZHALA ko prala v kempu kopalke in spodnje perilo (s tem da tvegala spizdjot), ker mi je pribrenchaval model velikosti natancno lizike - kaka chupa chups varianta - al pa ta velka frnikola!!! :OO!: res tako glavo je mel, sound pa tak, da sem se cela jezhila.usla no... tko da: kacji pastir ni dobra tolazba. ~ a ze dons? srecno pot in UZIVAJ/ta/te do daskice!!! xrosex (sam nc kej tacga, drznega prevec pa tko... ce pusiji pa mala sola, pa pac tko... bolj k jacki, pa pol pusiji oz. nebogljencki)Privosc! :palec: aja pravs da pol je pa ne dobim.nc hudga, dobim pa kej druzga (velik boljsga -zame). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 uh nimas cajta za tole, pa ne bi vec... da me je tok polno pa tko.sam..to je tko, kot ce bi tebe potolazil, da ni pajek ampak je pajkovec... al kej tacga. skratka: kacji paastir je lohk se hujsi!!!!!!!!!a tega ne ves, da sem dobesedno ZBEZHALA ko prala v kempu kopalke in spodnje perilo (s tem da tvegala spizdjot), ker mi je pribrenchaval model velikosti natancno lizike - kaka chupa chups varianta - al pa ta velka frnikola!!! :OO!: res tako glavo je mel, sound pa tak, da sem se cela jezhila.usla no... tko da: kacji pastir ni dobra tolazba. ~ a ze dons? srecno pot in UZIVAJ/ta/te do daskice!!! xrosex (sam nc kej tacga, drznega prevec pa tko... ce pusiji pa mala sola, pa pac tko... bolj k jacki, pa pol pusiji oz. nebogljencki)Privosc! :palec: aja pravs da pol je pa ne dobim.nc hudga, dobim pa kej druzga (velik boljsga -zame). (mam malco zdajle, stresam drobtine med tipkovnico... multifunkcionalnost )ok, pol pa kačji pastir res ni tolažba men so pa všeč.. jih ful rada gledam, pisančke male... vilinčki..sam ja, majo pa isti problem kot vešče.. neartikuliranost.. ne bi ga glih po rokah valjala bomo pusy, ja. sem ze postavla pogoj, da spanje samo na bojah, nic sidranja v divjini, tud ce jaz vse placam.. smo lani komaj resili tkole, pa sta bla dva tipa.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 seveda, saj ti mas asc devico, bi blo cudn, ce ne bi blo tko. ampak ja: t(k)o k pravs... kot nalasc je pol kaj...tko da, jaz ce drugega ne, nimam zivcev za taksnole....Pismu jaz mam vse v ribah!!!!! jasno da ne prenesem birokracije pa tega (devica, nasprot)...men je to cela kafka. devičja luna je tista ) kačji pastir? Jaz ga tudi ne maram najbolj. Druidka - tudi jaz ti želim službico eno pravšnjo zate:)) Aliana -ti pa se fajn imej na dopusteku.. Modrujem danes. Gruntam, koliko teže lahk ima ime. Ful sem zadovoljna s svojim imenom, še bolj priimkom(ker glih tak odštekan kot jaz v bistvu) pol pa mi ena soimenjakinja pokvari hm..vtis..recimo.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2008 Marsa za avto in japonsko, sem prav vedla, da bo vse kul, sam ne da bo tolk kul Japonska je meni s tajsko naj kuhinja, sicer, bistveno bljša od kitajske (več svežine in rib in tega v japonski, kar je meni naddobro: da je vsaka stvar posebej, oni jejo tako kot jaz rada jem, vsak okus posebej...) tajska pa zaradi začimb. MMMMmmmmmmm!thanx! a ne, in da pol TOK kul. ja, men je sploh vsec *ta* kuhna (kot tud se kere druge, recimo italijanska, itak), ampak sva se glih pogovarjali s frendo vcer: da v bistvu ceprav bi naj bilo precej podobno, da so pa japonci nekak... no da je bl.. asketsko in taksno, *cisto*...in pol vsi ti razni 'piscancji platki* in rakovski in to... da to je pa pac zarad *nasega* (pac slovenskega oz. evropskega) okusa tud glih, skratka: povprasevanje rodi ponudbo, v t(ak)em primeru. tko da, glede na to da znam bit tud zlo kriticna pa taksna, lohk najdem velik stvari... mal prevec na olju (dvomim da na japonskem je tko), pa kot sem rekla: zlo po *slovensk* tole.. neka pohcanja pa to... ampak to je v bistvu nas balast, doprinos..oni pa hocjo bit skladni z nami, pac, ce so tle, sam sej se oni tud prilagajajo, mi bomo pa po 1 strani rekl, uh cist je japonsk rpevec, mi pa nismo za te okuse pa stose, pol bomo pa rekl -k bodo prilagodil- uh sm mislu da bo bl japonsk. se kr strinjam, sicer, zakwa je dobr kej, k tud shizim na zacimbe.. ne uno nujno da je cist zapapricirano, pac pa... polnost okusov in itak sem vjeshtica pa mal **zeliscarke** pa pac... mi sedejo vsi ti cajcki pa juhcke pa solatke, kroznicki, mini mini... mam rada tko.ne pa blazotne porcije da umres skor. pa tisto eno rec dobis, zgleda dobr, pol je pa cist cudn. tko k frenda vcer, k je se sadni nek sushi, men pa ni kivi pasal na un...in pol ga poje mal in tak izraz dobi: hehe, jaz pa si nisem hotla okusa pokvart. (vcas je dobr bit mal *bik*) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 hehehe, ja...jaz tudi ne verjamam v tole, da je treba ujno vse z vsem pokombinirat.Verjamem pa, da je zanimivo poskusit..samo jaz bi to zase poskusila, ne pa prodajala pol. Ne vem, kje sta jedli, ampak če greš kdaj v sushimamo, tam je res dobro. sem imela cimra japonca, ki mi je svež sushi delal in par let z njim živela, in je kuhal japonsko res dobro...in to v sushimami je na teh standardih, zagotovo!je reklo že več ljudi, tudi tujcev ki vsepovsod jejo in predvsem so to rekli tudi japonci. samo je pač drago...in ja, meni je všeč, da se ne prežrem. dobiš ravno toliko, da si sit, pa ful dobro. tam priporočam ves sushi in predvsem riževo skledico kombinacijo spicy tuna in algice...to je hudo dobro. se da dobit tudi polovično, če vprašaš ( to jaz prakticiram, ker sem požrešna pa bi rada in to in sushi pa vse res ne gre ). Tudi tiste juhe-obrok se da dobit polovične. In meniji so dobri, en predvsem, kjer je sladica mislim da sladoled iz zelenega čaja...drugače za sladico pa je huda palačinka, ful dobro je....jao, moram spet kmalu it!!!Grem raje tja manj pogosto pa nikamor drugam, v bistvu....ker je ful dobr.Lahko grem pa kdaj samo na juhico pa en mali sushi pa je čisto spodobno.Na sladoled pa malo naprej v Čopomano in je to to čeprav hočem it tudi drugam, ker me zanima...saj je baje fino, ker je par dobrih stvari. fora je tudi, da več kot greš, bolj veš kaj je dobro in se ne zafrkneš..pri running-sushi (tile barčki, ki se vrtijo pa sam dol jemlješ) mi je totalno všeč to, da vzameš tisto, kar ti zgleda dobro...in potem skoraj ne moreš falit.vsaj jaz ne Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2008 joj tinka ti si za ozent skor! o tolkih stvareh se rada s tabo *pogovarjam*, mas prakticno isti okus in to, clo za fuzbal - skor - razen da ti navijas za nemce a ne, cist isto mislim... razen v tem delu, kjer mas ti izkusnje, jaz pa ne. k vcer sem bla v prvi japonski in to t(aksn)ega stosa, da spona okol hrana.aja pravis da ne mros zgresit. no jaz sem ('zgreshila') - pa ne v izboru (mam taprav uch ), pac pa sem storasta al kaksna... prevec me je v prostoru... sem glih rekla frendi vcer, da se pocutim kot bik v trgovini s porcelanom... kamorkoli se obrnem, nekaj leti.. hec, k sploh nisem tak zaletavajoc pa hrupen tip v tem smislu... sam npr. je nekaj okol prislo in se jaz koncno opogumim odpret vitrinco in vzet (jaz mam eno *skromnost* odstekano al nekaj, mi je hecno, da je samoumevno da se nekaj kar vzame pa t(k)o)... no in seveda ruknem nekam in vse okol zleti... tko da je pol frenda jemala ven, jaz sem pa sam navdusene al pa zdolgocasene face delala in to je blo *merilo* - k sem pac tko sedela, da sem si lohk boljs ogledala. ja na nek nacin je pa res tak mal... hm, *menzast*.ampak... sej tko k kksne dalmatinske al kaksne tele konobe...ni nujno (oz. praviloma pravzaprav NI ), da najbolj reklamno udarne in oh in sploh oshtarije res nudijo te vibre (k jih pac hocs dobit v dolocenem okolju).no in ena konoba *TaPrava* odtehta oz. celo iznici vse 'pop' trgo-restavracije z uno pac ribo eno ('a la dalmacija' ). () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Da samo vskočim - glede na to, da sta na daljnem vzhodu - naša ta velka uspešno rešila svoje "ljubljeno poslovanje". Samo slovenščina še in je matura za nami Nad vesela, ker vem s kakšno muko se učila tole, sploh ji nič jasno(nič device nima), Kafka očitno tole zanjo. Ampak rešila Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 ja saj veš, kako je to...meni je to ratalo domače, ker sem pač imela to tko na nizozemskem..ful restavracij in tega, in če rad ješ poskrbiš, da vse preizkusiš v določenem momentu je pa fora s tem *runing sushi*, kjer sta vidve ble...jaz sem prvič parkrat šla v take sushi place, in sem pol mislila, da je to tko povsod...pol sem pa morala drugam in kaj naročit, je bla pa cela zmeda saj je res hecno to, da jemlješ sam...samo meni je blo kul, ker pogledaš pa pol nekak maš boljši feeling kot če ti piše maki sushi ali buri toro nigiri sushi saj pol itak pogruntaš sam čez čas kaj neke besede pomenijo...in v tem je ravno fora meni...kul mi je bilo, ker so tudi krožnički bili določenih barv, na mizi pa je bil ta ingver vložen, pa wasabi hren, pa sojina omakca in cenik po barvah.tako, da si vedno vedu, kaj je kaj in kaj stane, ful simpl in efektivno....pa vem, da mi je blo hecno, ker sem si mislila: mi jemo toplo in pijemo mrzlo, oni pa ravno obratno...in v resnici tradicionalno pijejo juho na koncu...kar je dosti logično, v bistvu...mah, face so japonci! In ribe vedno zakon...tudi rajši sardelce na trnici kot v operni kleti tunin zrezek (me je skor kap zadela...ker tuno se na cik cik popeče, kot biftek samo še ful hitreje...tam sem pa dobila en 3dni star ramstrak varianto.... ) p.s.MANSCHAFT!!! sploh se ne dam, jih mam rada, ker jih nihče ni maral, že na nizozemskem...itak...sami nizozemci so bli pa angleži...pa mi ostali nismo vedli kaj bi, pol smo pa vsi kelti (ki so itak predvsem hotli neangleško navijat) pa jaz smo se pol odločli za nemce! in sem bla včeraj ful naspidirana, ful jim privoščim....ko igrajo tko, jaz čist dol padem. sploh se ne dajo motit, osupli zvezdniki portugalski so bili prav smešni...nemci pa tik tak, do konca, po svoje...team, skratka, nič kaj dosti zvezdic, to mi je totalno kul pri njih!saj jaz imam drugače zelo rada portugalce in portugalska mi je daleč najljubša mediteranska država....ampak..pač! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 oni pa hocjo bit skladni z nami, Aha in potem vidis pravo kuhinjo z dolocene dezele in ugotovis, da si jedel nekaj samo z aviona priblizno v tem stilu Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Ja...evo tudi pri mehiški...meni je bl ful hecno, ko sem to v Lj jedla, pa je blo polno nekega zelja vsepovsod...pa nikjer tistih črnih fižolov, ki jih oni skoz jejo...limet...pa guacamole brez avokada takorekoč....bolj kot ena hecna tartarska Mislim, saj ni blo slabo, samo ni melo veze z Mehiko, razen, da je peklo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Zelja tule se nisem jedla v nobeni kombinaciji, sem pa videla v SLO, ja, zelje vsepovsod v "mehiski" restavraciji, pa sploh ni nujno, da je pekoce, te vedno vprasajo, ko narocas (ce se le da), ce zelis pekoce ali nepekoce. Redkvice tule dobis velikokrat servirane, pa vlozene rezine korenja, pri tacosih obvezno cebulo, pa limeta, ja. Povsod dajejo limeto in to ogromne kolicine, ne samo malo. Tortille so imele tak cuden umeten, plasticen vonj, tule pa disijo in so koruzne in psenicne, pa rjavi fizol in avokado sta tule popularna, od pijac pa Coca cola , horchata - en tak rizev bel napitek nemehurckast in nesteto okusov agua de - napitkov brez CO2. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Jaz sem čisto nora na tiste male črne fižole z malo soka od limete ... avokado pa sploh Ne vem zakaj tega fižola pri nas ni, v čem je problem.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Ajd, lepo se mejte we go... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Iskreno sem danes jedla sveži grah s koromačem in shitakami....dokler mi japonska ne pride bližje in se pomenditerani nimam izbire in lažem. Če bi morala izbrat 1 kuhinjo do konca življnenja bi bila verjetno japonsko italijanska Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Da samo vskočim - glede na to, da sta na daljnem vzhodu - naša ta velka uspešno rešila svoje "ljubljeno poslovanje". Samo slovenščina še in je matura za nami Nad vesela, ker vem s kakšno muko se učila tole, sploh ji nič jasno(nič device nima), Kafka očitno tole zanjo. Ampak rešila carsko, pje to pa je neki... pr nas pa sama žalost v pesmi otožni, drgač sm crknjena od te hoje po vsrani lojtri gor pa dol...zlatih v totih krajih nea delajo, pa kure tu pampersk še nimajo gor naštimanih na ritih lep vikend, pa čim manj pucanja organiziranega al pa stihijskega ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 lia Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 pješ Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts