zalaya 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Njiva in motika me vabita na randi.... men se pa tak čist nič ne da.... Pri nas pa tak blažen mir. Nihče ne kosi, pa bi bilo nujno potrebno, pa tudi kakšno vrtanje bi se našlo. Recimo obešanje lustra, ki na to čaka že lep čas. Kako smo ljudje čudni, nikol nam ni prav ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ma kopalnico prenavljajo in je cel kažin... ma da bi vsaj ob bolj "normalni" uri začel, me ne tko zgodej! Jst šla spat ob 4h, ob 7:30 pa sveder v glavo! Ale, tebi se pa dogaja. Privoščim Thanks! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 hurej, hurej ic a holi, holi dej to bi bilo vse za danes ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 hmnjah...sem pa mislil, da je jutri praznik (sploh, ker se moram danes v sluzbo it) Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 hurej, hurej ic a holi, holi dej to bi bilo vse za danesa dej ga lomckat? tile trije so ocitno kurjo lojtrco kr preskocil! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ma kopalnico prenavljajo in je cel kažin... ma da bi vsaj ob bolj "normalni" uri začel, me ne tko zgodej! Jst šla spat ob 4h, ob 7:30 pa sveder v glavo! hehe, če bi se mene prašalo, bi se začelo s svedrom ob 7h zjutri lomastit You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 hehe, če bi se mene prašalo, bi se začelo s svedrom ob 7h zjutri lomastit No če bi se mene vprašalo, dopoldne nimaš da tikaš! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 vrtanje...hjao, pr men sosedi VSAK vikend vrtajo direkt nad mano :xx!: ne vem, če majo sploh še kej placa, da še kako lukno zvrtajo Nad našo bajto pa zidajo. Pa delavci hodijo kakat povsod, kjer se jim zazdi. S flašo vode. JAK! :xx!: A jim ne morejo en WC pripeljat. Drugače sem se pa navadla balkanske glasbe (karšnekoli že) oz. petja. Tako. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Nad našo bajto pa zidajo. Pa delavci hodijo kakat povsod, kjer se jim zazdi. S flašo vode. JAK! :xx!: A jim ne morejo en WC pripeljat. Drugače sem se pa navadla balkanske glasbe (karšnekoli že) oz. petja. Tako. x:Dx da si rit operejo http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Vroče,faktor 20,sladoleda 1liter na dan vsaj.....To je trenutno v pogonu.Včerj frend oblubil da greva košarko 1na1..do enajst...ma kaj ko ga je že pr 4-2 zame zmankal,haKakor da ne more dihat al neki tazga To pa cigareti nardijo.Plučka niso več tako čista....zato ne kadim...no ajde mogoče kaka cigarca kdaj pa kdaj....Ko smo že pri balkanski glazbi....sam mam soseda ko ima nek prehodni dom za srbe,slovake,šiptarje...čista ilegala...Sam to ne morš vrjet kakšne prasice so...še posebej šiptarji.Pogledam skoz okn in zravn! našga avta en tiča vn in se vščije.Ma matr sej nismo psi jebemti!!Kakšna kultura!Sm ga mislu it glih zbutat ke...Nism neki rasno nestrpn,sam to je blo pa višek.Pa še vsak dan skoz neki šetkajo v tistih šlapcah in njihova muzka....bljak....Se je pa zadnjič mojmu frendu pripetila ena zlo neljuba situacija.Je bil v bližnjem lokalu in gre na wc....tam edn od teh šiptarjev ščije in on gre pač zravn in v tistem ga tist šiptar prime za rit,jaooo Kok sm se smejou k mi je to govoru...To so moje nenavadne prigode Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Jaz pa se režala danes kot nora, ko mi en Hrvat razlaga, kako so ob golu, ki ga zadela Hrvaška proti Turkom vsi nori šibali ven, metali petarde, prižigali bakle, se objemali ko nori, spili še nekaj....pol pa pridejo noter....in ugotovijo, da Hrvaška pravzaprav izgubila Šivi šli ven, enih par že kar vnetih od silne želje po celjenju. Dobro sem Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 Aloha! hehe, če bi se mene prašalo, bi se začelo s svedrom ob 7h zjutri lomastit da si rit operejo [qiote]in gre na wc....tam edn od teh šiptarjev ščije in on gre pač zravn in v tistem ga tist šiptar prime za rit,jaooo halo! Šivi šli ven, enih par že kar vnetih od silne želje po celjenju. Dobro sem ~ jaz pa tlele neke cistke delam po racotu pa tko, iscem razne fotke, nekaj urejam, skratka cist se mi je utrgal neki. prnesu Tim spricevalo hudo lepo! (prav dober, 5 petk, 5 stirk, 2 trojki )...in sem rekla, da kok sem pa res ponosna in vse...jaz tok rada to povem... vcer k sem mela z mat debato po tlefonu (sej vse to ze pisala vcer sem, pa mi je zamrznil pa se skenslal , pol mi je pa dol padl za se 1x skljocat) sem psotekala, da mi niso nikol rekl, da so ponosni name. al kej tacga. in pol postekam, da pac je tako. niso rekl pac. ampak jaz pa recem! in mat recem da kok je fajn pa da je fajn dobre stvari povedat, k nikol ne ves, kdaj smo zadnjic na zvezi in hoce zacet nekaj o starosti spet pa tem, pa dodam: da k pac glede na to, da vec kot ocitno ona dolg tlaci zemljico, da ni nujno da jaz prej ne mrknem... al neky tacga. in sva se obe tok smejali! mi je vsec, k ma smisel za humor pa se, k sem jo mal 'preparirala' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 lepo se mej! xrosex (jaz pa 5 telefonov, vmes tlele osvezevala, nekaj zdruzla, popravla itd. madonca kok nasponan ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 nimam sexi fotke! u kidding me? hočeš da posjedim to je total javen forum in nimam funkcije brisanja. Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Pol pač objavljaj pod starim imenom. ajd mejte se, grem na jug fajn se imej.tole čisto od srca Mi pa zgleda nič na jug..ali pa..bomo videli so rekli. Ziher pa bomo postavljali bazen. Nečak že povpraševal po njem Jap..pri nas tudi prav dobri..z niti slučajno tako lepim povprečjem kot Tim..a jbg.......hvala bogi, da smo toto leto preživeli spljoh... Ta velka se končno prijavila na študentski servis..malo prepozno, ker že službice take fine šle. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 no ljubko... sem ml v finan. krizi, mamica je mal v krizi, ane da. ker tale sturdy pis of the man who took me IN, zahteva keš prav sturdily..je kukr en PIMP fuckin krep... da jih kr gor prpeljem pa naštancam 5 dopoldan že.... meni se pa zadeva izmika.... ecco... pamu lepo razlagam, da ne gre za "TO"... da bo, pa bo... ker je konc mesca že, in zdaj naj bi mela en job za 800 eur, pa NIČ. ma ne me ... jebat... če bi vsaj vidla v bučo jim, kaj hočejo. Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2008 sej bo. (ne hott vidt v buco! ni fajn ) ~ sicer pa: saj ni res - pa je! to je pa RES za v dnevnik no! v glavnem, zdajle dobim povabilo za na doljensk in morm bit cez 5 sekund zrihtana (ok saj ne, v 10 ) in - grem! pa kaj je z mano??ma taka mona sm..ce nimam bilijardnih prredpriprav in tega, je cela groza, pol pa ne rgem in si vse zaj*.in to jaz, k mi gre tok na jetra neflexibilnost! in grem v glavnem zdajle na dolenjsk! sam se kovcke prpravm ( ) in picim(o). mejte se, upam da se vam bo prou fejst kolcal! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 mejte se, upam da se vam bo prou fejst kolcal! Marsa uživaj max.. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Strašno Hazole hotlo zravnat včeraj zvečer. Kakšen veter kakšen dež Polomilo v nulo ameriški slamnik. V vinograd še sploh nisem šla..ves rokersko navdahnjen je...pa ful listja vsepovsod in vej....kot tornado skoraj zgledalo vse skup..... Toliko. In uživajte kjerkoli pač že boste Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Strašno Hazole hotlo zravnat včeraj zvečer. Kakšen veter kakšen dež A zato je blo pri nas soparno za crknit?!!! Pa noga mi je zatekla da je bla debela za 3!!! Tu pa niti kaplje. Peklensko vroče je! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Ojla mladina K je že tak tavelik praznik se spodobi da se malo pofočkam. Drugega kot da sem zlo bizi itaq ni za povedat ...spravljam pod streho še zadnje izpitne drobce, pogoje imam tako da ni frke samo bi se rada rešila vsega in dihala čez to soparno poletje. Medtem ko poskušam študirat zunaj sije sonce vsi so mrknili na neka morja, križarjenja in lalala kaj jaz vem kam še jaz pa pribita doma itaq nikamor ne morem...ampak saj bo.... tole ni jamranje samo golo dejstvo no in medtem, ko preberem 1,5 vrstice me že vmes kaj zmoti tako da upam da naštudiram tole bukle do ponedeljka kot spidi Gonzales. Saj čez kakih 10 dni tudi jaz mrknem do piranskega zaliva upam, da luža še je in da bo vreme primerno za namakanje. *Vsem dvojčkom za nazaj Happy Bd *Vsem, ki ste se selili, dobili nove službe itd čestitke *Thx vsem *Radi se imejte Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Strašno Hazole hotlo zravnat včeraj zvečer. Kakšen veter kakšen dež Polomilo v nulo ameriški slamnik. V vinograd še sploh nisem šla..ves rokersko navdahnjen je...pa ful listja vsepovsod in vej....kot tornado skoraj zgledalo vse skup..... Toliko. In uživajte kjerkoli pač že boste pri nas je blo tud tako neurje :xx!: sem mislila, da bo vse dreve okol nas zlamal če drugega ne, je vsaj malo osvežilo Ojla mladina cosma There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 nataly, upam, da je z vinogradom vse v redu Tukaj je tako zelo, zelo vroče. Zjutraj sem šla laufat po gozdu in opazila, da so borovnice! Hitro sem odlaufala po košarico in jih nabirala kakšno uro pa pol. Le kaj bo danes za posladek? :yumy: Zdaj se pustim razvajati, oči ( :!: :!: :!: :!: :!: :wOOt: ) mi kuha kosilo! Čudeži se dogajajo! Potem pa knjiga in malce sončka, da dobimo vitamin D al kako, potem pa hitro dol, da SLUČAJNO NE BOM imela barve! Lep praznik vam želim! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Potem pa knjiga in malce sončka, da dobimo vitamin D al kako, potem pa hitro dol, da SLUČAJNO NE BOM imela barve! to je pa izjava dneva There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Kdo ve, kolko lahko gre trgovina čez dobavni rok? Ta je bil 20-ega ta mesec, pa še vedno me niso poklicali da je prišlo naročeno. Gre pa za pohištvo iz Lesnine. Sem že kar malo jezna... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts