Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

20? To ni še nič. Vprašaj tiste, ki so kaj naročali iz Rutarja ... x:Dx Poznam prave popozditise z njimi.

Podatka o tem, koliko gre lahko čez ne vem, se mi pa zdi, da ni treba še panike zganjat. Pet dni je čez, od tega je danes praznik, 20. je bil pa petek ... ne vem no. x:Ix Jutri pokliči tja pa vprašaj. x:)x

Ja to sm slišala že. :vragec:

Bom poklicala jutri. x:)x

Ma bi rada vsaj do sobote vedla, da ne vlačim gor "tastare" postelje brez veze. x8Dx

Hvala vseeno! xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

TOLE SEM NAŠLA (mogoče bo prišlo še komu prav):

"Potrošnikom svetujemo, da ob naročilu kuhinje in drugega pohištva zahtevajo, da se v pogodbi točno določita tudi datum dostave in datum montaže pohištva ter da je v pogodbi zapisana tudi pogodbena kazen, če bi nasprotna stranka zamujala z dostavo ali montažo. Če tega potrošnik ne stori, mu v primeru predolgega čakanja na izpolnitev pogodbe preostane le to, da prodajalcu sporoči dodatni rok za izpolnitev obveze. Ko preteče tudi ta rok, pogodbo razdre in uveljavlja morebitno škodo. Če je pohištvo plačal vnaprej (predplačilo), pa ima v vsakem primeru pravico terjati od prodajalca plačilo obresti po obrestni meri, po kateri se obrestujejo hranilne vloge, vezane nad tri mesece."

vir: ZPS

in Pravice potrošnikov SLO

to je pa izjava dneva x:Dx :palec:

x:Dx

Ne maram biti opečena. Ni mi všeč. Ne deluje mi zdravo....

fo u u š.

še en :yumy: od mene.

Jah, če prideš ZDAJ sem, boš še dobila en kozarček!

Zdaj sem na TV Pika gledala Ally McBeal :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jst pa imam malce rdečine, po ramah in dekolteju... ful čudno... tko nekak se mi naramnice od nahrbtnika poznajo (irak po 8 urah hoje)... nič zato ;)

preživela lep dan, uživam v tem, da sem sama... mala s mi ajvlja, očitno našla družbo... zanimivo, šla na tabor, brez da bi koga poznala, smo na internetu spremljali, da se večinoma prijateljice prijavljajo, pa klubi pa tko... no in zdej ko se javi fullll dogajanja okrog nje pa komentiranja... večinoma fantje ;) itak 15 letnica... o moj bog :) ma naj uživa, če se spomnim so bile pa takšne romance najbolj sladke ane... pa še to... njen najljubši slovenski trener jo je opazil in ji namenil pohvalo... a si predstavljate... joj kako si želim, da uživa!

aja moram it tekmo spremljat pa mularijo tam na taboru obveščat ;) mejte se! mater mi trenutno vloga mame pubertetnici ustreza! se vidi da sem ponosna nanjo, naj tud ostanem !!!! itak bom pa mama tko al tko ;)

papa

ko ravno nekaj berem o borovnicah

mal prej prišla iz hoste, sem nabirala borovnice, zdle jih pa že jem :yumy: in tekmo gledam x8Dx

nič kaj novega, še vedno pri fantu, doma me že razglasili za pogrešano :vio:

miren večer x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

jp, moram pohvalit Lesnino :palec: :palec:

Danes sem klicala, se mi oglasila ful prijazna punca, pa ne samo prijazna, tudi obvlada svoj poklic.

Naročene stvari me že čakajo, edino za omaro moram še enkrat poklicat popoldan, ki pa ni tko bistvena.

Najbolj se mi je šlo za posteljo. Pa tudi dvosed je že. :flowerface: :fiju:

---

Za napake sem tudi javila na Dom (elektrika ne dela v dveh vtikačih, in ventilator tudi ne), in ena ploščica je poškodovana, tko da bojo oni napravili reklamacijo.

V ponedeljek mi še plin priklopijo...

Ma vse bo, akcija teče kot je treba, brez zastojev, nepotrebnega živciranja in kreganja... xsrcx

Lep dan vsem! :flowers: :flower: xrainbowx

evo, da povem, da sem čisto napikana od teh kurčevih komarjev in podobnega mrčesa. bla tri in pol ure v hosti, nabirala

borovnice, pa še raztrosle so se mi vmes. jah, štor sem :o|o: bom pol malo borovnic nesla sestri in tamali x:)x

zdle grem pa mal zadremat, če mi bo ratalo. utrujena sem.

ale, ti pa fajn napreduješ s stanovanjem x8Dx

jp, lep dan še od mene xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

uf delata skomine s temi borovnicami ti in Mich x:px

ampak privoščim xDDx xsrcx

ale, ti pa fajn napreduješ s stanovanjem x8Dx

Aha, zaenkrat super poteka. xDDx

Zdaj še zvedla da me tudi omarica že čaka... :palec:

Še za montažo se moram zmenit, pa bo. x:)x

Super za pohištvo. Pa tudi za vse v zvezi s stanovanjem...

No..v primerjavi z drugimi smo jo dobro odnesli...čeprav katastrofa v vinogradu -ful zanič pridelek bo..koliko ni polomljeno, pa je tako bolano, da še v lajfu takšnega vinograda nisem videla...še dobro, da je polna klet vina x:px . To samo potrjuje odločitev, da zmanjšamo vinogradniško dejavnost na minimum.

Hm. Hruške oklestilo in jabolke tudi. Nema domačega sadja kaj dosti.

Sosedovim razbilo čudo vsega, za pvc mizo sploh ne ve v kateri grabi je...frendici je veter razsul dimnik - plošča padla na par let star volvo..in še kup bobrovca za ziher gor..smo sodelovali v pokrivanju včeraj, na drugem hribu jim razsulo streho, pa drevesa padala in tako...pa še neko čudno vreme za vnaprej napovedujejo.

Nič ne upamo bazena postavit.

Aja Klarus - z zamudo pa od srca - tudi tebi čestitke za stanovanje..da nimaš ti to nasproti letališča?? so neke hiške tam uštimane...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hojladrija! xDDx

Cosma! x:Xx

(dbest za izpite in velik srece pri se preostalih!!)

Nat (in Klarus): socutsvujem za neurja! :||| Upam da vincek bo! ;~)

Zdaj se pustim razvajati, oči ... mi kuha kosilo!

zakaj pa ne? saj si zaslizus, saj ti tud babice pa vse pedenckas, spostujes, pac... organizemcek - druzina. :>)

20? To ni še nič. Vprašaj tiste, ki so kaj naročali iz Rutarja ...

jp.. in tud se odkod drugod. :o)

... zanimivo, šla na tabor, brez da bi koga poznala....

...pa še to... njen najljubši slovenski trener jo je opazil in ji namenil pohvalo... a si predstavljate...

dbest! xokx

mal prej prišla iz hoste, sem nabirala borovnice, zdle jih pa že jem

men so tud zadnjic zadisale in rpakticno prihajam iz hoste .. sam da to dvoje pr men ni povezano :o) ;>)

Ma vse bo, akcija teče kot je treba, brez zastojev, nepotrebnega živciranja in kreganja...

Lep dan vsem! :flowers: :flower: xrainbowx

fantasticn! xsuperx

~

no torej ocitno evo mene. :o)

mal potegnila, ostala dlje kot mislila.

Imela se super, bla oba dneva skoz na zraku , nc se mazala s faktorji, bla pa skoz v senci in celo v takih plejsih vmes tud, da je blo na 20 centimetrih 20 ali vec (morda 30) stopinj razlike. xyesx x;)x

mela osebni marsyn oudoor *transparty* (in druge muzke, dost etnota raznega in najrazlicnejse muzke, k sizim), da sem lohk po mili volji plesala, se gibala, mela dost placa, vsa narava je bla tm. clo voda - sam predalec kot bi hotla pa kopat sem se hotla (ampak sam jaz, tko da nisem prisla do tega, zal).... vidla cel kup zivali.... novih plejsov... clo precej fotk sem nardila (ko sem se zadnje cajte spet nekaj navdusla)...

dbest papcala, vse....

razen dons sem mela nezgodo, k so ble smeti pr mojih nogah v avtu, da dam k bo moznost v kontejner, je pa kroznicek al kozarc razbit bil not in me je z ostrim rezom ornk grdo popraskal po nogi, da je bil en del kot prerezana zrela cesnja al pa pocena, in prec hektolitre krvi dol po nogi... pa nekje mi je kar kozha mal strlela stran (in se strli). :||

tko da edin to je (bil) shit.

no zdej sem pa doma prec si spucala rano, pa jo namazala z aljoo, pol spet umila mal, pol spet namazala... zdaj mam pa tamle slanico in si sperem in spet namazem.

Mal mi je plane pokvarl, k se ne morem stusirat (lohk se, sam se ne bom, k nocem da mi kaksna mila tecejo al pa da se pomotoma z brisaco, pa si se tisti delec kozhe odrtgam pa se vec dol povlecem kozhe).. skratka, fajn mal pr gmh pustit.

testek, k se hvalim, da kok mam neverjetno regeneracijo. xDDx x;)x

(sam ponoc oz. k bom kake daljse hlace oblekla, bo pa zoprn, k bom morala flajstr dat, da se mi ne smuka pa iritira :||)

je pa vroce, skoda k ni vec vseh teh dreves okol pa tega. :>)

sam ne mors bit posvod hkrati...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uh pa res... x:o)x se en razlog za to, da se mu vsekakor izogibam. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj te voziš ti vse v avti? :vragec: :vragec: porkaduš, da se pa tudi moraš vsepovsod porezat :eek: pazi malo no:))

okoli vina- koliko ga jaz spijem ga ziher bo.. x:px bolj me skrbi namizno...ker zobljemo pa radi

Kroki x:Dx xDDx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

a ne (da se "morm porezat")? :o|o:

pa *delam na tem*, da se ne porezem (vcer k seckala, prav VEDLA, fak! :|| pac sam se nisem z nozem x:o)x).

ja ne, nisem jaz vozila, sm bla na sovoznikovem sedezu pa je blo pac najlazje, da jaz smeti oddam, usput k bo kanta pac. :)

In ker nisme jaz razbila steklenine niti je metala v smeti, mi ni noben klik naredil, da naj pazim, ko pri nogah valjala. x:o)x x:px

dokler se nisem urezala, me je motl drugo, recimo da nou vonja pa teh raznih svinjarij pr nogah nagih. x:o)x

Picasso

no torej ocitno evo mene. :o)

mal potegnila, ostala dlje kot mislila.

Imela se super, bla oba dneva skoz na zraku , nc se mazala s faktorji, bla pa skoz v senci in celo v takih plejsih vmes tud, da je blo na 20 centimetrih 20 ali vec (morda 30) stopinj razlike. xyesx x;)x

mela osebni marsyn oudoor *transparty* (in druge muzke, dost etnota raznega in najrazlicnejse muzke, k sizim), da sem lohk po mili volji plesala, se gibala, mela dost placa, vsa narava je bla tm. clo voda - sam predalec kot bi hotla pa kopat sem se hotla (ampak sam jaz, tko da nisem prisla do tega, zal).... vidla cel kup zivali.... novih plejsov... clo precej fotk sem nardila (ko sem se zadnje cajte spet nekaj navdusla)...

dbest papcala, vse....

O fajn, vidim da si si res privoščila relax kot je treba... xokx x;)x Vse v enem paketu. xDDx

Fotke pa upam da bomo tudi mi kaj videli... x:px

Aja, jst bi verjetno šla tudi sama se kopat če bi me vleklo. x:)x

Zdaj je čas, da se začnem sestavljat. :) :) Kockica in kockica ... sta dve kockici. x:Dx

xDDx xokx

Marsa in Mysti, xwizardx da se čimprej pozdravita. xsrcx

Ti in rezanje ... cccc :) :)

emo. x:o)x x:Dx

kolaps imunskega sistema, se naredi na varianto "ali kaj ali nič"

men pa na vse ali nic. x:o)x x:px

x:Xx x;)x

O fajn, vidim da si si res privoščila relax kot je treba... xokx x;)x Vse v enem paketu. xDDx

Fotke pa upam da bomo tudi mi kaj videli... x:px

Aja, jst bi verjetno šla tudi sama se kopat če bi me vleklo. x:)x

jp, relax, sem se spomnila na to, da pac... sem v teh oklljih... nisem niti indijka niti avstrijka, nemka.... , ampak sem mal 'z vseh vetrov', tko vcas mal tud 'divja', sam klinc: jaz sem SLOVENKA s CG in ITA predniki (kaksna pa naj bom x;)x x:px)

in na ene teme o koncertih pa to (sem tud pomislila in bla vesela, k pac - lohk bla sproscena, ampak po svoje - po kaksn pa??). x:o)x xcivx

*sama kopat* - hm... sem bla brez svojga avta, edina k blaznela, edina k hotla plavat v mrzloti.... voda (taka za kopat) pa precej stran, in tok entuzijasta pa nisem, da bi sla pes xx km v vrocini zato da se pol lohk namocm (v kao nekaksni guzvi - to je bil protiargument, k sem ga kupla xDDx). xDDx

ze pridem na svoj racun tud tle (voda), brez skrbaj. :vragec: x;)x xyesx

(ne vem se sicer kako in kdaj x;)x x:o)x - ampak ne dvomim xokx)

Picasso

jp, relax, sem se spomnila na to, da pac... sem v teh oklljih... nisem niti indijka niti avstrijka, nemka.... , ampak sem mal 'z vseh vetrov', tko vcas mal tud 'divja', sam klinc: jaz sem SLOVENKA s CG in ITA predniki (kaksna pa naj bom x;)x x:px)

in na ene teme o koncertih pa to (sem tud pomislila in bla vesela, k pac - lohk bla sproscena, ampak po svoje - po kaksn pa??). x:o)x xcivx

*sama kopat* - hm... sem bla brez svojga avta, edina k blaznela, edina k hotla plavat v mrzloti.... voda (taka za kopat) pa precej stran, in tok entuzijasta pa nisem, da bi sla pes xx km v vrocini zato da se pol lohk namocm (v kao nekaksni guzvi - to je bil protiargument, k sem ga kupla xDDx). xDDx

ze pridem na svoj racun tud tle (voda), brez skrbaj. :vragec: x;)x xyesx

(ne vem se sicer kako in kdaj x;)x x:o)x - ampak ne dvomim xokx)

Mah, sej nima veze s kje si (mislim država pa to), ampak kdo si...

Ma jst mam srečo ker mam tako telo da se mi ful hitro zna prilagodit klimi, mam pa raje mediteran kot pa recimo Nemčijo, Belgijo in une konce, ker rabim sonce in ne skozi dež, meglo in smog. Za karakter se mam pa zahvalit štajerskim koreninam v kombinaciji s primorskimi, pa potem dodatkom moje trme in vedoželjnosti. x:px x:o)x

--> sem se pa spomnila na najine debate ko sem brala tvoj opis doživljanja x;)x

Aja, nisi bla s svojim avtom. :sori: Štekam. :palec: Mene bi odvrnila edino tista gužva verjetno, če bi se šlo pa za it na miren kotiček ob vodi, me pa prej ko sem bila nepoškodovana, ne bi nič ustavilo, niti vročina, niti xx km. x:)x

Ma itak da boš prišla do vode, sej poletje se je komaj začelo.

V najslabšem primeru vzameš kopalke, nekaj za zaščito proti soncu, nekaj keša za vodo in kaj prigriznit, pa na štop. x:px x;)x

Mah, sej nima veze s kje si (mislim država pa to), ampak kdo si...

aja ne, saj nisem mislila tko (jasno da ne), ampak v kontextu tud z ono debato in z omenjenim: namrec, jasno da je sveen a sem african al indijc, sem pa *cikala* na to (upostevajoc *ono* debato), da je v bistvu se mi hecn zazdel, k bi recimo slovenc africana sproscenosti ucil. x:o)x x;)x

na TO sem mislila.

da pac. jaz sem tle in sem taka. in je to tko.

skoda k african ni indijc al kaj. tibetanc. x:o)x x:px x;)x

OK, grem fuzbal gledat.

**

nasla flajstre razne (kok sovrazim tele plastike gor dajat, sam ni druge)... itd.

kozha se bo mogoce nazaj zalimala...

uh nekaj zjajo, grem gledat. xcivx

Picasso

Aja Klarus - z zamudo pa od srca - tudi tebi čestitke za stanovanje..da nimaš ti to nasproti letališča?? so neke hiške tam uštimane...

hvala :vio:

ne ni.....je kr lepo v hočah x:px x:Dx

še kr čakam na prevzem, sam bo mesec prej, kot je bilo rečeno x^x

kuhno že imam naročeno, hladilnik kupljen..tak, da bo počasi treba škatle zbirat in stvari spokat x8Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Kako dobro, da je vikend!!! :onfire:

Tako zelo mučni in utrujajoči dnevi so za mano.

Danes smo imeli huge stvar za dokončat...no to smo... Potem so bile pa zelo "zanimive" urice z mojim bivšim (oz. ne vem kako naj bi temu v tem trenutku sploh rekla, ker ni nič več jasno)... Grozno je, ko čutiš neko napetost v zraku... K si prijazen pa vse, pa veš, da je toliko nerazčiščenih stvari...

Jutri pa spet. xrolleyesx

Odločila sem se, da grem v Anglijo. Konec avgusta. Upam, da ne bom sama pri sebi spet našla kakšnega neumnega razloga, da ostanem doma. Ker imam vse pogoje, dopust, denar in vse.

Naj me nekdo prebuta, če ne bom šla al pa kej x:o)x

Čudni dnevi.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Naj me nekdo prebuta, če ne bom šla al pa kej x:o)x

ce me vzames zraven, lastnorocno poskrbim, da prides na letalo in spet z njega x:Dx

mah...te dni taka vrocina, ko se pa festival zacne, pa valjda...nevihta :xx!: (saj ne, da bom mel cas kaj tja it, samo za princip se gre...)

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

mhmh...sem rahlo ven iz krize, ... :palec: i dropped a kilo... x:px makes me humpy... makes me humpy every day. x:)x

just don't give up,

follow your gut feeling.

follow it to the limits,

if the sky coolides into the earth

and it falls upside down,

i'm the one,

growing wings.

x^x

Lets go watch TV... :wOOt:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...