Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

aha, tvoj polozaj za takle je v bistvu lohk ze sam luna v ovnu.. a je to ze avtomaticno nasproti tehtnice, tako da ne glede na to, ce ne gre za dejansko opozicijo, gre za opozicijski znak.

Plus se nekaj spomnim da mas mars na asc ali pluton (pa je to tud to).

jp, mall bl na izi bo treba. x:o)x (xrolleyesx :o|o:) x;)x

Pluton je tam blizu.... xDDx Kolko stopinj vmes se pa lahko gleda? --- ker sem vidla že različne interpretacije... :inocent:

Stelij je v 12. hiši, pa Mars in Merkur sta tam čisto eden zraven drugega... ampak mislim da je mars vseeno preveč že oddaljen od Asc da bi ga lahko štela zraven.... kaj je pa zdaj pa ne vem, to govorim za rojstno karto. Itak se mi lajf ful spreminja, imam občutek kot da bi živela več življenj v enem življenju, toliko različnih situacij/obdobij sem že živela. In kljub svoji pestrosti/različnosti se vse nakako navezuje/povezuje v eno celoto.

--- Včeraj mi ni uspelo še it spat v novo stanovanjce, sem se potem spomnila da še ni priklopljen plin za vodo, se ne bi mogla niti stuširat (pridejo danes priklopit), zmatrana sm bla do konca, da nisem mogla niti zaspat do 2h zjutraj.... zdaj spijem kavo in moram album dokončat, pride iskat danes.... potem pa še predaja ključev (zaključek enega obdobja) in potem v novo stanovanjce urejat (začetek novega obdobja)...

Najbolj zanimivo se mi zdi, da po prometni, ki se mi je btw zgodila ponoči iz 29-30 v mesecu, in pri cc. 29 letih in 8 mesecev (z 29-30), se mi največje prelomnice oz. največji pomembni dogodki dogajajo ravno iz 29-30 v mesecu... 29 (zaključek nečesa) in 30 (začetek nečesa novega)...

Marsa si že imela kakšen tak primer? x:Dx x:px x:o)x Aja, zanimivo da kljub temu da se mi to ponavlja, sem ta dva dni neobremenjena, nič ne pričakujem ali razmišljam kaj se mi bo zgodilo, ampak živim normalno... samo ko se zgodi (ponovno) pa se spet spomnim da je spet ta datum....

Nič, prijeten začetek tedna in čimveč lepega.... xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem pa prav uživala par dni. Gobarile smo, gospodič imel v soboto izpit iz matematike - še jaz sem se poglabljala v odvode madona..itak sem skregana z matematiko, pol pa za inat. Saj ni res, da ne bi mogla skužit..pa sem..samo se je pol pri integralih pa že nehalo..postavili v četrtek bazen in včeraj že s starejšo in s sestro čofotale not. Mlajša šla na pikink s folkloro, je pa nadomestila zvečer. Poklicala si frendici in že so imele Rebelde v vodi.

všeč mi je tako življenje. počasno, uživaško, mislim, da sem zaslužila tole zdaj..Ker non stop neke vije vaje imela.

Samo moram gospodiča do zdravnika spravit, se mu hudo in grdo vnela lojnica - vsaj mislim, da je to. Pa noče it xrolleyesx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

sej vem, da se ponavljam, ampak svež pesin sok x:o)x x:Ix x:Dx pa slan obkladek - za zamašene lojnice.

men so pa gabezovi obkladki in povoji fantastično (v 2 oz. 3 dneh) pozdravl razrezan stopal in nalompljen prst :palec: (k sm glih brala kok ste vsi nek porezani in pofaulani) x^x

včer bla na bazenu...po 3 letih mende :inocent:

sva šle s sekico na pop kopanje...je blo ql, sam folk čist prewč na glavo skače v bazen poln folka :O: redarji pa stran gledajo :o|o:

pa v petek šla z enim frendom v mesto čvekat, je blo fajn po dolgem času vidt ga xsrcx LJ pa polna turistov...škoda da ni že Ana Desetnica...no, pa sej bo hmal x:)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ok...Preživel bad weekend.V petek dobil vročino 38,glavobol še celo soboto...včeraj&danes diareja na polno. :cry: pa tko mi je žou za soboto,ko bi lahko dobil obiske,a sm bil res ko cunja... x:(x

V petek naj bi šel na Pag...mah ne vem...mogoče grem šele v soboto,nedeljo.Preden ozdravim bo takoj petek.Rabim pa vsaj 2 dni pred morjem da sm zdrav....ah če ne pa septembra,avgusta....

Zdej neki razmišlam da bi si svoj šotor nabavu.Ma mayamaya neka huda znižanja.So mi kr všeč,še posebi uni za 4+ folka.Več placa-bolš nam je x:)x

Darling,stand by me

Najbolj zanimivo se mi zdi, da po prometni, ki se mi je btw zgodila ponoči iz 29-30 v mesecu, in pri cc. 29 letih in 8 mesecev (z 29-30), se mi največje prelomnice oz. največji pomembni dogodki dogajajo ravno iz 29-30 v mesecu... 29 (zaključek nečesa) in 30 (začetek nečesa novega)...

Hm, tudi mene določena števila precej spremljajo. Ampak nikoli nisem prav dosti premišljevala o tem x:Ix

Sem pa ugotovila (pazi, ta bo butasta), da vedno, ko končam zvezo, Coldplayi posnamejo (oz. izdajo) nov album x:o)x x:o)x

Sem smotana, vem xrolleyesx

Drugače pa knjiga sploh ni slaba! Saj mi ni treba skos nekih težkih brat. Tale je prav taka...poletna x:Ix :palec:

...škoda da ni že Ana Desetnica...no, pa sej bo hmal x:)x

Kdaj pa se začne?

Bom šla jaz tudi malo pogledat....itak sem se odločila, da bom šla povsod, kamor mi bo zapasalo x^x

Na ker bazen sta pa šli?

Ok...Preživel bad weekend.V petek dobil vročino 38,glavobol še celo soboto...včeraj&danes diareja na polno. :cry: pa tko mi je žou za soboto,ko bi lahko dobil obiske,a sm bil res ko cunja... x:(x

Joj, upam, da bo kmalu bolje! xcrossfingx xcrossfingx

Obupno je danes. Nič produktivno, čist brezveze. Upam na izboljšanje! x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Razorblede rOMANCE JE BLA "THE" BEST... ZDAJ JE VSE BL TKO. takrat je biu tako pepi. ma zakaj... smo se naveličal, da je tako pepi... :inocent: vsakič nov image in to. ti si pa res GRD, nasproti njemu, ki ima globoke lepe oči in velik keša in vsi ga poznajo.

Kdaj pa se začne?

Bom šla jaz tudi malo pogledat....itak sem se odločila, da bom šla povsod, kamor mi bo zapasalo x^x

Na ker bazen sta pa šli?

..

3.-6.7.2008 program: http://www.anadesetnica.org/dokumentacija/...008_program.pdf

kodeljevo: 5 eur/os po 14h, vikend

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

wake uppp... this is crap... ?? vsaj en "ref" ... v uh...

(men je že tkole mal \\\... ?) se zgodlo... sem preuč zate? xDDx da nep slučajno še shujšala, bi blo... good aproach to dead lovers lane. mater ti đebem. grem kazat guzicu...

xDDx :palec: (............................................................... ...)

Hm, tudi mene določena števila precej spremljajo. Ampak nikoli nisem prav dosti premišljevala o tem x:Ix

Sem pa ugotovila (pazi, ta bo butasta), da vedno, ko končam zvezo, Coldplayi posnamejo (oz. izdajo) nov album x:o)x x:o)x

Sem smotana, vem xrolleyesx

x:Dx x:Dx Prepovej jim da izdajo še kakšen album! x:px x;)x

Drugače pa knjiga sploh ni slaba! Saj mi ni treba skos nekih težkih brat. Tale je prav taka...poletna x:Ix :palec:

Ma meni se zdi po tistem kratkem opisu da je prav zate... xDDx x:px Taka sproščujoča.... x8Dx x;)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Razorblede rOMANCE JE BLA "THE" BEST... ZDAJ JE VSE BL TKO. takrat je biu tako pepi. ma zakaj... smo se naveličal, da je tako pepi... :inocent: vsakič nov image in to. ti si pa res GRD, nasproti njemu, ki ima globoke lepe oči in velik keša in vsi ga poznajo.

ti poslus Diana.

Povej kere accounte tvoje nej zbrisem in kerga (1) pustim?

K tole je tumach.

eno upostevanje pravil pa en osnovni bonton pa pac mora bit, ce ces sodelovat.

Torej 4kratno smetis forum prvic z nebulozami, drugic z ogromnosajznimi fotkami, linki in vsem mogocim.

Fotke pa itak svoje popas, ne glede na nick, tako da velke skode za forum ne bo, ce bojo trije TAKI accounti manj.

vse kar je prav.

Skratka, povej kaj naj pustim, pod katerim nickom se bos se dalje predstavljala.

Mal sem te sita, k dobesedno smetis.

ce sm krivicna, pa pac sem.

ce bi mel vsak po 4 nicke in bi taksnole objavljal, bi lohk forum kar zaprl. oz. bi ga.

tko da - dosta vise! :att:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čau x8Dx

O haj! x:Xx :palec:

Upam da si se mela lepo! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:)x ja, blo fajn.. ful dogodivščin.. vidla noro lep vzhod polne lune, taka ogroooomna kugla je bila :2src: pa ful delfinčkov pa luštkanih otočkov.. plavala tud več kot ponavad (se skregala z vodo in se trmasto odločla, da ni premrzla zame :vragec: ), prebrala 2 knjigi.. nič se nisva kregala x:o)x

V Vodicah sva pa še dva moja frenda pobrala in smo bli pol skup 3 dni, do Splita..

Barka skor čist cela ostala (mal problem blo, ko smo se 3 vajenčki učil parkirat v vetru.. pa ko ti začnejo tulit 'vuci muring, daj čakljo', ti pa gledaš ko tele v nova vrata x:Dx ), vreme blo začuda super (glede na to kaj sem slišala, da se je tle dogajal), I. si je pri unem parkiranju uspel fajn gleženj zvit, tko da je pol samo navodila iz kapitanskega sedeža dajal (in še dobro, da nas je bilo mal več že takrat)...

Zanimivo, da je folk čist zmeden, kar se vremena tiče.. smo na Hvaru spraševali kaka je napoved in kaj menijo pa so nekako rekli, da nimajo pojma, da je vse drugač kot je bilo včasih, ko si skor za zihr vedel kako bo vreme v tem delu leta.. menda so imeli že dvakrat dež, kar je čist proti pravilom..

če se čist mirno vsedem na stol al pa oči zaprem na WCju.. še vedno čist valovim x:Dx

mačkon doma si vmes nekaj nogo sfučkal (men se zdi, da to zanalašč dela, da pokaže kako se ne strinja, da grem :vragec: ), ampak je danes že ok.. prišibal k meni, ko sem parkirala in me zdaj skoz hodi chekirat, če sem še tle al sem šla brez njega.. pa kar stisnil se je k meni za 5 minut in sploh ni hotel stran, mami bla čist vzhičena.. :2src: (ker njej se 10 sekund ne pusti crkljat)

tolk na kratko... danes mam podaljšan delavnik, treba račune napisat :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:2src: ajoj, si me čist na moje jadralske podvige spomnla, sploh uno s čaklami in muringi x:Dx x:Dx

jst sm pri privezih in odhodih bla najbolj uporabna, če sm bla kr notr v jadrnici, da na palubo sploh hodila nism. Bla bolj za napoto, kot pomoč, poleg tega sem se drla, čim je bla kaka nevarnost trčenja bodisi v sosednjo jadrnico, bodisi kam drugam.

Pa čips sm znala fantastično odpirat, pa pir tut x^x

Okrog sebe sm mela pa 7 postavnih, zgoraj brez, tipov.

Pa ni mi blo treba nič kuhat, no, razen kave instantne, to je blo pa ck, ck pa je bla prštimana.

Ah, ja :rolleyes: je (blo) men luštno :palec: xsrcx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Marsa si že imela kakšen tak primer? x:Dx x:px x:o)x Aja, zanimivo da kljub temu da se mi to ponavlja, sem ta dva dni neobremenjena, nič ne pričakujem ali razmišljam kaj se mi bo zgodilo, ampak živim normalno... samo ko se zgodi (ponovno) pa se spet spomnim da je spet ta datum....

gotovo, saj veckrat kej 'na konc zacenjam'. x:)x

aja ja, v solo sem se sla vpisat po 3 letih pavziranja (zlo pomemben korak je bil to in je slo prakticno dejansko skor na dneve - 29. ali 30. avgusta).

sem pa imela sam 2 resna tipa (mal daljsi cas pa to) in sta oba rojena na 30. x:)x

(*sicer mam pa jaz bolj trinajstice)

nekateri pa verujejo, da so zadnji dnevi v mesecu posebni in celo da ima nek poseben pomen, ce oz. kaj sanjamo na 30 oz. 31.

všeč mi je tako življenje. počasno, uživaško, mislim, da sem zaslužila tole zdaj..Ker non stop neke vije vaje imela.

Samo moram gospodiča do zdravnika spravit, se mu hudo in grdo vnela lojnica - vsaj mislim, da je to. Pa noče it xrolleyesx

bazencek, uzivancija, dbest! xokx kr prvosc si! xyesx

Lojnica? pr teh stvareh je med bil blazno ucinkovit...

sej vem, da se ponavljam, ampak svež pesin sok x:o)x x:Ix x:Dx pa slan obkladek - za zamašene lojnice.

men so pa gabezovi obkladki in povoji fantastično (v 2 oz. 3 dneh) pozdravl razrezan stopal in nalompljen prst :palec: (k sm glih brala kok ste vsi nek porezani in pofaulani) x^x

ja verjamem, sam nimam kr gabeza tkole. :||

a na bazenu si bla?

cudn se mi zdi to zate, se mi ne zdis *tak tip*. xDDx

no sama ne pomnim kdaj sme bla nazadnje.

Ok...Preživel bad weekend.V petek dobil vročino 38,glavobol še celo soboto...včeraj&danes diareja na polno. :cry:

bogy. cimprej se pocajtaj! xcrossfingx

x:)x ja, blo fajn.. ful dogodivščin.. vidla noro lep vzhod polne lune, taka ogroooomna kugla je bila :2src: pa ful delfinčkov pa luštkanih otočkov.. plavala tud več kot ponavad (se skregala z vodo in se trmasto odločla, da ni premrzla zame :vragec: ), prebrala 2 knjigi.. nič se nisva kregala x:o)x

V Vodicah sva pa še dva moja frenda pobrala in smo bli pol skup 3 dni, do Splita..

Barka skor čist cela ostala (mal problem blo, ko smo se 3 vajenčki učil parkirat v vetru.. pa ko ti začnejo tulit 'vuci muring, daj čakljo', ti pa gledaš ko tele v nova vrata x:Dx ), vreme blo začuda super (glede na to kaj sem slišala, da se je tle dogajal), I. si je pri unem parkiranju uspel fajn gleženj zvit, tko da je pol samo navodila iz kapitanskega sedeža dajal (in še dobro, da nas je bilo mal več že takrat)...

Zanimivo, da je folk čist zmeden, kar se vremena tiče.. smo na Hvaru spraševali kaka je napoved in kaj menijo pa so nekako rekli, da nimajo pojma, da je vse drugač kot je bilo včasih, ko si skor za zihr vedel kako bo vreme v tem delu leta.. menda so imeli že dvakrat dež, kar je čist proti pravilom..

če se čist mirno vsedem na stol al pa oči zaprem na WCju.. še vedno čist valovim x:Dx

hudo, dbest da si se mela tok fajn. xokx

valovi? x:Dx verjamem ja. x:)x

Picasso

morje :2src: letos menda odpade... nič zato... pravzaprav pustimo se presenetit... pravzaprav - nič ne bi imela proti če bi imela lajf kot je današnji dan... res... nič mi ne manjka... prav uživava s tamalo... nič naju ne preganja, šle sva ven jest, ker je doma vroče... potem sva šli račun ji odpret, pa ene natikače kupit, pa lubenico sva kupili, pa na kavo sva potem šli... zdej pa pivičko pijem, tamala bere... pospravljen imam, da bi se pritaknila cunj za likanje (haha likanje omenjam) mi niti na pamet ne pade, ker je tule 32 stopinj v kuhinji... zvečer greva mogoče na sprehod al pa vsaka po svoje tečt... pa nekaj je zanimivo... zadnjič sem nekomu z enim nakazilom polepšala dan, danes pa nekaj brskam po denarnici in v skrvnm predalčku najdem sto eurov... o fakec x:px ni švoh a haha.... imam lepo keš za tamalin r. dan....

ja lep je lajf, če nimaš nekih pričakovanj...

mejte se

xokx fino!

uzivajta se dalje! :palec:

a dons ma rojstnega?

Cestitke! :flower:

(*jaz tud nc na morej - prejle dobila sms od frendice glih z morja, k naj bi sli skp na morje, sam men ni znesl k mela registracijo in kup drugega :o|o:).

v glavnem komaj cakam, da bo konc poletja. x:o)x

Picasso

heh jaz pa teb ravno v Napovedi, da sej si zasluzis! x:o)x xDDx

sej mogoce pa zadanem na lotu al pa kej pa si ubodem kej sanjskega. xDDx x;)x

skratka, nikol ne ves, kwa se urajma...

sam polet je pac zatisje in pac..... zame to v osnovi pomen sam 2 grozna stresna dolga vroca mesca..

ce grem pa na morje, tko k lan pa predlan, pa sem zapufana pol do prihodnjega leta.

sej bo.... ce ne pa kasnej kam picim, bom ze, nocm sploh razmisljat o tem.

6.7.? 13. x;)x

moj frend (ta k sva muzko skup igrala pred casom) ima na isti dan. x:)x

Picasso

sem dubla, hvala, lustn! x8Dx :palec:

sam je tok blazotn fotk, da se zdle med vsem tel. pogovorom z mojo mat se nisem uspela prebit cez vse. xDDx

na enih parih sem pa tud tamalo vidla (mensezdi).

Fajn da se je tkole spravla pa prijeten plac in druzbica je vidt. xokx

Picasso

ko ne bom šparala in se cijazila po stari cesti.

x:Dx jaz bom pa pocela ravno to, ce se bom kam cijazla kej. x:o)x x:px

sm gruntala da kok mim, da uredim registracije pa to, da se bom lhok kam vozila, pol pa itak nikamor ne grem, najboljs kar prodat avto pa mir.

sam vseen ga rabm....

ma ja, jasno, sej ne ves, kaj bo.

lohk bi mela pa morje ze cist za ziher, vse rezervirano, casha dost in vse, pa druge okoliscine bogve kaksne, pa pol ne gres.

tko da, vse se lohk se obrne, kej zgodi tacga itd.

ma men se s tem ne da kej dost obremenjevat, k itak ni nc boljs, ce se. sam slabe si pol kar skoz, namest sam vsake tolk. xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...