Cookie 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 čakla je zelo hitro postala čaplja oziroma čakra (odvisno koga vprašaš), muring smo si pa razložili, da je to un obroček, ki ga majo biki skoz nos... ne pirs-ing ampak mu-ring .. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Druidka . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 zihr mi bo zmanjkal smeskov... morte bl resne stvari pisat. ;>)) bla na biciklu. tam okoli 25 km.Pih! kaaaaj? upam da ne bom spet sanjala. dons ne smem sanjat, dons ne smem sanjat, dons ne .. si hecna, kako pa ves, v kaksnem smislu pomembno je misljeno? saj morda je pa tko, da je pol v teh dveh dneh glih obratno od onega v sanjah al pa kej.... se opravičujem, ker jamram in smetim, ampak pač čutim stisko in strah in sem od danes zaradi tega izpita postala živčna kot pes in še debelo se počutim zaradi PMS-ja. in še 9 dni bom taka, če se ne bom preprogramirala.zakaj se opravicevat? to mas, ne?? das mal ven.... ja to se pa nujno preprogramiraj, a zdej bos stela dneve bada, pa ze kr vnaprej? b.v. pac si zivcna mal pa debeljuckasta... sej rabs za se ucit za izpit. pol bos pa mal drugac zivcna, bos pa shujsala in bos lohk rekla, fino, se dobr da sm mela mal zaloge Drži, mnogim je cilj da preživijo iz meseca v mesec..... ...ampak dopust ni, da gremo poleti na morje in pozimi na smučanje....... ...dopust je čas, ki ga preživimo drugače... ...je čas, ko se lahko posvetimo sebi in osebam , ki so nam blizu.....seveda, saj sem se hotla dodat v oklepajih (jasno ), da lohk pa tud gore, whatever... men je morje pac sinonim za vse zivo, za pocitnice oz. dopust pa itak.. tko kot tud *raj* si jaz tko predstavljam (eni pa gore itd.). enkrat smo gledal eno ogromno knjigo slikovno, k jo je en od otrok dobil za r.d., in smo "se sli", da mormo izbrat, kera slika nam rpedstavlja res raj, res ono D... in mi je blo ful zanimivo!najprej pa cist odstekan, k si niso vsi morskih scen izbral. jejža mam na vrtu čohal se je ded dbest! kwa so mi lustni jezhi.. in res ma prav tako facico kot v knjigcah. Marsa, k si rekla, da nism "tak tip" (za na bazen hodit). Kak tip človeka pa mora na bazen hoditne vem, a lohk ti pa povem, kaksen tip NI za na bazen hodit.Tip Marsa in tip Cookie. ne samo, da sem se od cudnih sanj zbudil, se zeblo me je, pa alarm je nekje zunaj tulil ene dobre 15min...nisem pol kako uro mogel nazaj zaspat...ej to mam jaz tud tle! pa ker mam na stezaj balkon odprt, da lohk vsaj ponoc diham, so taki soundi, k da bi mi direkt pr postli ruzhili, hrupil in dzumbusiral! Jaz pa pajka sanjala - tako v živo,da kriknila in zbudila celo familijo.kaj sele ce bi mish! kaj se kregate glede lota, ko pa dobro veste, da bom jaz zadelain bos pol vesoljna najboljsa prjatlca. za prosnjo! čakla je zelo hitro postala čaplja oziroma čakra (odvisno koga vprašaš), muring smo si pa razložili, da je to un obroček, ki ga majo biki skoz nos... ne pirs-ing ampak mu-ring shit za alergaj :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ej to mam jaz tud tle! pa ker mam na stezaj balkon odprt, da lohk vsaj ponoc diham, so taki soundi, k da bi mi direkt pr postli ruzhili, hrupil in dzumbusiral!mene pa pedko kdaj kaj zbudi....še šleperji ne itak se bom čez dva mesca mogla navajat na tišino pa na kake peteline, ko bom navasi doma nisem več vajena pit včeri spila dva kozarca vina , potem vidla še sam horizontalo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Dobila sem sms:"Ja, a zdej sva res narazen al kaj" Pa kaj mu ni jasno. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 odpisi; ja, res. lepo se imej! ciao!in ad acta.. ce pa je se in acta, se pa pac se dalje ukvarjaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ...ne vem, a lohk ti pa povem, kaksen tip NI za na bazen hodit.Tip Marsa in tip Cookie. ... You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 zakaj se opravicevat? to mas, ne?? das mal ven.... ja to se pa nujno preprogramiraj, a zdej bos stela dneve bada, pa ze kr vnaprej? b.v. pac si zivcna mal pa debeljuckasta... sej rabs za se ucit za izpit. pol bos pa mal drugac zivcna, bos pa shujsala in bos lohk rekla, fino, se dobr da sm mela mal zaloge pa sram me je zaradi samopomilovanja ... še preveč sem se smilila in se smilim sama sebi v celem življenju. naprogramirala sem se včeraj takoj. šla sem dol s foruma se direkt učit za eno uro in spat. in danes zjutraj se takoj učit (no, prvo počasi posrkat kavico in poslušat ptičke ). in gre fino zdaj, gladko, brez obupavanja. samo je jeba pač učit se obnove enih del, ki sem jih brala eno leto nazaj in biografije avtorjev nekak se ne maram učit za književnost takih podatkov. in je res tega listja, ej ... ampak sem pri koncu (no, to grem zdaj mislim, da četrtič v dveh mescih čez) ... in še enkrat bom šla čez. in na izpitu bom znala, pa naj bo karkoli! na prvem roku tudi nisem dobila najbolj posrečenih vprašanj. in tudi prfoksa je taka, malo zaj.... sili v detajle in v bistvu ti prav nič ne pomaga s podvprašanji (no, tega pa na FF še nisem doživela in me je šokiralo! monologe mi je pa težko met.). aja, itak nas je na junijskem roku vse pometala. s tem preprogramiranjem pa imam letos kar dovolj prakse, pa ne samo glede izpitov .. drugače pa se že vidim v 3. letniku. saj, samo da sem jaz odločena in verjamem, pol vse gre, pa čeprav ne v prvo. ejjj, glih debeljuckasta pa nisem, no. čeprav, ko se tako malo bolje v špegel pogledam, bi lahko notranjo stran stegen, pa malo na bokih in dooosti trebuha zgubila. ne, nisem močna. nisem debeljuckasta. ampak komot bi 5 kil zgubila. saj sem jih mela 5 manj, ko sem redno fitnesirala in kolesarila, za večerjo pa jedla samo jogurt in sadje. razmišljam o spremembi prehranskih navad. enostavno sem zadnje leto pojedla preveč mesnin in belega kruha ... zdaj se mi ful lušta sadje .. nič, malo mesija in bel kruh ukinit, pa bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 (*sicer mam pa jaz bolj trinajstice)Ma pri meni je drugače 7, 16 in 25, zanimivo da sem se tudi zdaj preselila v blok št. 7, prej sem živela na 16, mama pa živi v stanovanju 25. Pa moja os. številka (seštevek datuma rojstva je 7). Pa še ful stvari je sedmica. Pa 4 in 9 sta tudi pomembni... in tudi rojena sem na 4. v 9. mesecu. Edino tej prelomni dogodki so z 29/30. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 pa sram me je zaradi samopomilovanja ... še preveč sem se smilila in se smilim sama sebi v celem življenju. naprogramirala sem se včeraj takoj. šla sem dol s foruma se direkt učit za eno uro in spat. in danes zjutraj se takoj učit (no, prvo počasi posrkat kavico in poslušat ptičke ). in gre fino zdaj, gladko, brez obupavanja. samo je jeba pač učit se obnove enih del, ki sem jih brala eno leto nazaj in biografije avtorjev nekak se ne maram učit za književnost takih podatkov. in je res tega listja, ej ... ampak sem pri koncu (no, to grem zdaj mislim, da četrtič v dveh mescih čez) ... in še enkrat bom šla čez. in na izpitu bom znala, pa naj bo karkoli! na prvem roku tudi nisem dobila najbolj posrečenih vprašanj. in tudi prfoksa je taka, malo zaj.... sili v detajle in v bistvu ti prav nič ne pomaga s podvprašanji (no, tega pa na FF še nisem doživela in me je šokiralo! monologe mi je pa težko met.). aja, itak nas je na junijskem roku vse pometala. s tem preprogramiranjem pa imam letos kar dovolj prakse, pa ne samo glede izpitov .. drugače pa se že vidim v 3. letniku. saj, samo da sem jaz odločena in verjamem, pol vse gre, pa čeprav ne v prvo. ejjj, glih debeljuckasta pa nisem, no. čeprav, ko se tako malo bolje v špegel pogledam, bi lahko notranjo stran stegen, pa malo na bokih in dooosti trebuha zgubila. ne, nisem močna. nisem debeljuckasta. ampak komot bi 5 kil zgubila. saj sem jih mela 5 manj, ko sem redno fitnesirala in kolesarila, za večerjo pa jedla samo jogurt in sadje. razmišljam o spremembi prehranskih navad. enostavno sem zadnje leto pojedla preveč mesnin in belega kruha ... zdaj se mi ful lušta sadje .. nič, malo mesija in bel kruh ukinit, pa bo.ampak sej to je normalno, da se ti ne da ucit, se psloh polet.... sej men se zdis pa kar disciplinirana pa taksna, saj to ni tok simple.. pa sama tu, v bistvu v drugem svetu od domacega.. men se zdi, da kr dobr furas. aja oprosti za debeljuckasta. mislila sem ljubkovalno in tko.. saj sem tud jaz mal. pac ne debela. k si rekla da se pocuts debelo.... pa se mi zdi bl simpaticn debeljuckasto. Ma pri meni je drugače 7, 16 in 25, zanimivo da sem se tudi zdaj preselila v blok št. 7, prej sem živela na 16, mama pa živi v stanovanju 25. Pa moja os. številka (seštevek datuma rojstva je 7). Pa še ful stvari je sedmica. Pa 4 in 9 sta tudi pomembni... in tudi rojena sem na 4. v 9. mesecu. Edino tej prelomni dogodki so z 29/30. jaz mam pa 4ke (13) pa 9-ke in je neverjetno hecn vse povezano, ker mi namrec pride iz imena in priimka 13 (pa tud rojena sem 13.) po tarotu, sestevek mojih cifer rojstnega datuma je 9 in mam velik opravt tud s to cifro (recimo v prejsnjem flatu kjer sem zivela, je bil naslov xx 18 in stanovanje st,. 18 )... in je zanimivo, k sem pa tud v 9zki-ju 9 in 4. (in mam tud tle spet v naslovu oz. v st. flata oboje - tako 4 kot 9)pa na osebni mam prvo cifro 13 in tudi na vozniski!! (a si predstavljas? cist slucajno! )v bendu smo ble 3, pa sva bli 2 13. rojeni.s sosolko sem pol osnovne sole skp sedela, pa je prav tko 13. rojena...prvo samostojno razstavo (razen v mestu zensk, k je bla bl multimedijska) sem mela 13. 11. (ki pa ni zanimiv datum sam zarad 13, pac pa tud ker 11. - k mam tedaj glih obdobje asc in dejansko pogosto kej 'dogajam javno', plus da je bil prav tko petek....)pa tega je se ful. ...ja tud tko kot mas ti. 4.9. recimo: dbest frenda je rojena 1.12. in ko sem jo spoznala, je zivela na cifri 113 (zdaj ko se je pa preselila tretjic, je pa na cifri 13), frend k sva muzko delala skup, je 6.7. itd.in 3/4 folka, k pride k men, v 13. stuk lazijo. avtomaticno (k v stuku pa nisem 13. ) vcas sem mela pa s sedmico tud jaz dost opravt.sicer se pa stekam z vsemi ciframi, kot opazam.... mam zlo rada cifrce (mamo dost debat o tem v temah Numerologija in tud petek 13) ~ frend je bil zdej na obisku in me je mal v slabo spravil, k je rekel da je ful grda rana in da bi morala sivat, da zdej bo vse cist grdo pa siroko pa prepocas pa tko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ...in 3/4 folka, k pride k men, v 13. stuk lazijo. avtomaticno (k v stuku pa nisem 13. ) x:Dx ...mam zlo rada cifrce (mamo dost debat o tem v temah Numerologija in tud petek 13)A veš da v te teme o Astrologiji/Numerologiji itd... zelo redko zaidem? Bi si morala vzet čas pa vse od začetka prebrat, pa je tooolko teh strani, da enostavno ne najdem časa niti volje zaenkrat, da se tega lotim. Pa čeprav me zanima marsikaj iz teh tem. Sem pa že enih 5x šla čekirat v 9-zvezdni KI (al kako se že reče), kako dobiš tiste 3 številke, pa se mi še vedno ni prižgala lučka v glavi... sem gledala na www strani pa ne najdem, samo tisto za letnico rojstva najdem, ampak to je samo ena številka, niso vse tri... ~ frend je bil zdej na obisku in me je mal v slabo spravil, k je rekel da je ful grda rana in da bi morala sivat, da zdej bo vse cist grdo pa siroko pa prepocas pa tko... Ma dej ne poslušaj ga, bi morala videt kakšen bunker sem imela jst na trebuhu, pa se je lepo zacelilo... sej ne da ni videt, ma ni več tako grozno kot je bilo videt od začetka. A si dobila uno gazo "kakosežekliče" za stiskanje rane skupaj? Jst sm zadnjič nekaj zamešala... una gaza je iz takega materiala da vleče kožo skupaj pa gnoj ven čisti, čez mi je pa patronažna prelepla en tak samolepilni obliž, ki ne prepušča vode, da sem se lahko tuširala... Upam da se ti kmalu zapre... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 ja saj sem zdajle vmes zdruzila 3 teme in mal pocistla, k je blo ze ful teh tem numeroloskih (), pa sem zdajle izkoristila pa mal uredila (k sem teb gor dala link).. sej to vecX nardim.. usput ce kje kaj zagledam, pa pol mal uredim pa zdruzim, ce se da... vcas je pa cela jeba! k je preprosto prevec tem in se mi zmesa... k se porazporedijo po datumih, ne sovpadajo pa vedno konci enih starejsih tem z zacetki novo odprtih, tako da se mi pol znajo vmes nastukat pa pobrkat, pol pa ze vec ne vem, kera tema, kaj, sta, haloo?? ja, 9z-ki je men tud zlo zanimiv (men vsi sistemi v nulo delajo in se povezujejo - astro, tarot, 9zki itd., res je neverjetno povezano, pa cisz iz desetih dejavnikov dobljeno, recimo iz crk imena, iz ur rosjtva itd., skratka, kakorkol obrnem, sem tle nekje )a tud men nekaj ne odpre na Vojkovi strani (sem sklepala da je pr men zato, k sem z mozile), k sem tud jaz hotla za frendo zracunat se drugo in 3. cifro (jaz mam 9 4 1 - vse 3), pa se ni dal, nisem not prisla do drugih dveh. oz. 2. sem, 3. pa nikakor ne al kako, sem ze mal pozabla, ze dolg dolg ne bla tam... ne nisem dobila une gaze.. pa tud zdej je najbrz prepozn da bi kej dost se skp stiskal.. pac siroko bo res. pa mal cikcakast. ma sej se kr tusiram jasno...pac tam pazim pol se pa prec namazem.zoprn je, k nisem mogla bit cist skoz z iztegnjeno nogo, pol se je pa skoz razpiral oz. tezje zaprl (k je tik nad kolenom pri strani).ma sej bo, se mi ze hrastica mal tam dela in sem jo dons ze skor odrtgala, k se mi je spet na gazo mal prlepl.sam je pac taka... rana.. ni vec cist vneto pa gnojno in tko.mah. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 a tud men nekaj ne odpre na Vojkovi strani (sem sklepala da je pr men zato, k sem z mozile ni zarada mozille, res ne dela, sem ze pred casom gledal Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ja saj sem zdajle vmes zdruzila 3 teme in mal pocistla, k je blo ze ful teh tem numeroloskih (), pa sem zdajle izkoristila pa mal uredila (k sem teb gor dala link).. sej to vecX nardim.. usput ce kje kaj zagledam, pa pol mal uredim pa zdruzim, ce se da... vcas je pa cela jeba! k je preprosto prevec tem in se mi zmesa... k se porazporedijo po datumih, ne sovpadajo pa vedno konci enih starejsih tem z zacetki novo odprtih, tako da se mi pol znajo vmes nastukat pa pobrkat, pol pa ze vec ne vem, kera tema, kaj, sta, haloo?? Ma zakon si!!! Maš res ful potrpljenja s tem, meni bi se že vse skupaj zavozlalo... ne nisem dobila une gaze.. pa tud zdej je najbrz prepozn da bi kej dost se skp stiskal.. pac siroko bo res. pa mal cikcakast. Bom danes zvečer poiskala, mislim da mi je še nekaj ostalo, pa ti lahko po pošti pošljem jutri če najdem.Škodilo ti ne bo, lahko ti samo pomaga... Je odvisno od tipa in barve kože kolko je potem kaj videt, jst mam na srečo tak ten da ni tolko opazit brazgotin. Sm se najprej ful sekirala za it na plažo pa to, samo potem sem vidla da ni tko močno opazit... mislim, je videt, ma mene ne moti več. ma sej se kr tusiram jasno...pac tam pazim pol se pa prec namazem.zoprn je, k nisem mogla bit cist skoz z iztegnjeno nogo, pol se je pa skoz razpiral oz. tezje zaprl (k je tik nad kolenom pri strani).ma sej bo, se mi ze hrastica mal tam dela in sem jo dons ze skor odrtgala, k se mi je spet na gazo mal prlepl.sam je pac taka... rana.. ni vec cist vneto pa gnojno in tko.mah. :xx!: :palec: Meni se je tko trgalo ko sem si alojo dajala gor, pa si potem raje nisem dokler se ni naredila hrasta, pa potem nisem več gaze dajala gor ko se je zaprlo.... če je pa bilo na takem mestu da je bilo nevarno da se mi ponovno odpre, sem pa najprej počakala da se mi fajn vpije v kožo, pa potem debel kos dala gor, pa ohlapno pritrdila da ni pritiskalo na rano, da se je lahko sušila. Če sem morala pa fajn stisnit na rano, ker ni bila še zaprta, sem pa najprej s kisom fajn razmočila --- ma ne preveč --- gazo (lahko tudi z mlačno vodo), da je lepše šlo stran... pa tudi s fiziološko (solnico) lahko... http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Wau, kaj sm zdej vidla!!! Grem na čik na balkon, pa nekaj pritegne mojo pozornost na nebu... pogledam malo boljše, in zagledam... pentagram v krogu, s špikom navzgor, ki ga je oblak naredil!!! Samo nisem utegnila fotkat, se je že skril... ***aja, včeraj pa je ful hud naliv, pa brez dežnika na pizzi.... pa sm rekla da ko bom spila do konca pijačo, da bo posijal sonček... in res je posijalo sončke in nehalo deževat!!! :D http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ampak sej to je normalno, da se ti ne da ucit, se psloh polet.... sej men se zdis pa kar disciplinirana pa taksna, saj to ni tok simple.. pa sama tu, v bistvu v drugem svetu od domacega.. men se zdi, da kr dobr furas. aja oprosti za debeljuckasta. mislila sem ljubkovalno in tko.. saj sem tud jaz mal. pac ne debela. k si rekla da se pocuts debelo.... pa se mi zdi bl simpaticn debeljuckasto. ma ja, med 13-19 pa res ni šanse, da se učim. tako sem si zdaj določila, da se učim zjutraj in pozno zvečer oz. pred spanjem. in to mi je laufalo že celo zimo in pomlad. vmes si pa fraj in se ne priganjaš. ker jaz pač moram met vsaj nek sistem oz. časovni okvir. no, danes mi je ratalo vsega skupaj se učit 2,5 ure in še zvečer eno tako in je. mah ja, danes sem si celo kopalke kupila ... priznala sem si, da sem vitka in da dobro zgledam ... konstitucijo mam itak "dolgoudno" in vitko, samo trebuh pač, če ne pazim strogo na hrano. sicer pa opažam takole, koliko je enih žensk, ki v bistvu sploh niso široke, pol pa pogledaš .. kakšni smo vsi, neki pokvekani, s slabo držo. in sploh ne rabiš bit širok, lahko nosiš 36 ali 38, pa se vidi, da živiš udobno. ti debeljuckasta s 50 kg na 170? jaz pa 62 na 165. hja, moram spet prit na 58. še libido me matra, jaooooo. čist vedno pred izpitom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 ni zarada mozille, res ne dela, sem ze pred casom gledalaja?skoda, v glavnem, k je fajn stran, pa Vojko je zakon in res ful ve, dbest vodi tole... (pa ne dela sam men tole, pac pa tud se nekaterim, k sem jim gledala... al se pa neverjetno poklapa. recimo mitjatove cifrce so pa mensezdi 4 9 9... tko hecn...Vojka sem 'spoznala', ko je 1x klical v oddajo, kjer sem bla gostja in sem folku mal o lunah pa ascendentih govorila..no pa on klice pa me seznani z 9zkijem in mi pove par stvari! tko k jaz ponavad govorim folku! skratka, vse je drzalo in blo zanimivo in tko... no to je blo ze pred netom oz. pred forumom.potem pa je se sem uletel in sva se zmenla za spesl forum in sem vesela, k je. sam kot receno, skoda k kej ne dela oz. tehnicno mal shepa.... Ma zakon si!!! Maš res ful potrpljenja s tem, meni bi se že vse skupaj zavozlalo... ma nimm tok potrpljenja sicer.... sam za detajlne zadeve sem pa vcas res kar presenetljivo gud in clo zlo prakticna (pa kukr sm po eni strani total neprakticna - tipicna ribba, sam mi dela mocno tale os cela - devica/riba pa pol valjda da se kej devicke mora cutt. plus mam, havalbogu! x!x - venero v 6. hisi - hvalabogu za zdravje in hvalabogu da nisem cist brezupno crnogorski primer ) Bom danes zvečer poiskala, mislim da mi je še nekaj ostalo, pa ti lahko po pošti pošljem jutri če najdem.Škodilo ti ne bo, lahko ti samo pomaga... joj najlepsa ti hvala za pripravljenost! sam sej ni treba, kaj se bos s tem zdaj ukvarjala, pa se selitev mas pa se mrezo mors kupit pa vse. Meni se je tko trgalo ko sem si alojo dajala gor, pa si potem raje nisem dokler se ni naredila hrasta, pa potem nisem več gaze dajala gor ko se je zaprlo.... če je pa bilo na takem mestu da je bilo nevarno da se mi ponovno odpre, sem pa najprej počakala da se mi fajn vpije v kožo, pa potem debel kos dala gor, pa ohlapno pritrdila da ni pritiskalo na rano, da se je lahko sušila. Če sem morala pa fajn stisnit na rano, ker ni bila še zaprta, sem pa najprej s kisom fajn razmočila --- ma ne preveč --- gazo (lahko tudi z mlačno vodo), da je lepše šlo stran... pa tudi s fiziološko (solnico) lahko...ja, lohk celo sranje nastane zarad enega urezcka. :|||kaksen krater sem mela na kolenu predlani! se zdej mam tak krog na kolenu direkt, kot bi se z unim za chike przigat v avtu spekla. :||drugac pa mi se dobr cel pa obnavlja. sam vcas sem spehasta pa se mi skor namenoma ne da, tud mal, kok zdrzim pa tak (kar je pravzaprav butast, a tko pac je).no tokrat pa kar lepo cajtam, samo rana je pac (bla) grda.ja zdej se pa s sentjanzevko, k mi je aloja pocas prevec bla suha pa taka.mam sicer itak rajs sentjanzevko.. alojo mam bl za praskice, opeklinice in za po britju preventivno... mi je 'presuha'.pa itak mam tud nestresk na balkonu pa ima podoben ucink, tko da ce ne bi imela aloje, bi si dala pa netresk (ki tud super kozho obnavlja) ja, kisa nisem mela gor (v kleti sam), sem s slanico (sem te zavedla k sem zadnjic zarad svoje *e-disleksije* napisala salnica, se mi zdi - v glavnem, slanica je, solnica je pa posodica za sol ).nocem bit pikolovska, sam ker sem te glih jaz 'zavedla', pa povem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 Wau, kaj sm zdej vidla!!! Grem na čik na balkon, pa nekaj pritegne mojo pozornost na nebu... pogledam malo boljše, in zagledam... pentagram v krogu, s špikom navzgor, ki ga je oblak naredil!!! Samo nisem utegnila fotkat, se je že skril... Hudo! sam ti nc ne verjamemo k nimas dokaza (fotke) mah ja, danes sem si celo kopalke kupila ... priznala sem si, da sem vitka in da dobro zgledam ... konstitucijo mam itak "dolgoudno" in vitko, samo trebuh pač, če ne pazim strogo na hrano. sicer pa opažam takole, koliko je enih žensk, ki v bistvu sploh niso široke, pol pa pogledaš .. kakšni smo vsi, neki pokvekani, s slabo držo. in sploh ne rabiš bit širok, lahko nosiš 36 ali 38, pa se vidi, da živiš udobno. ti debeljuckasta s 50 kg na 170? jaz pa 62 na 165. hja, moram spet prit na 58. bravo! js si tega nikol ne priznam k kopalke kupujem. (sej mamo v eni temi cele debate o tem, pa pol velik smeha, mislim da je strelka bla zraven - ta prva strelka, ki je zdaj zal ni vec okol).skratka, tiste kile pa visine pusti, ker ni odvisn (sam) od tega. bi bla presenecena, kok so kaksne frende, manjse od mene in tud bl suhe, ble tezje, k nisem mogla verjet.jaz imam zelo lahke kosti in drobne, tko da sem lohk bolj debeljuckasta vcas od masrikoga, ki je tezji glede na visino. ampak une svetlobe v teh kabinah pa to! :xx!: ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ne vem, a lohk ti pa povem, kaksen tip NI za na bazen hodit.Tip Marsa in tip Cookie. tudi tip tinka ... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ampak une svetlobe v teh kabinah pa to! :xx!: ( ) Res. Ravno danes sem jo doživela, pa sem danes čisto nekritično notranje razpoložena in sem si rekla, EJ, zdaj pa konec heca. Moram nekaj zase naret. ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ... pozitivna stran tega je, da ko prideš ven je pol manj grozno Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 a tud take majo zdej? pizza z dežnikom? al dežnik s pizzo? tudi tip tinka ... Res. Ravno danes sem jo doživela, pa sem danes čisto nekritično notranje razpoložena in sem si rekla, EJ, zdaj pa konec heca. Moram nekaj zase naret.a ne? prec telovadni in podobni plani. ... pozitivna stran tega je, da ko prideš ven je pol manj grozno jp... se pol doma v kakem polovicnem vids pa reces ah sej ni tok grozn.dokler ne prides na morje, kjer majo vsi fantasticne postave in najboljse kopalke na svetu, k jih skrivajo v trgovinah, kjer in ko jih ti kupujes... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 joj najlepsa ti hvala za pripravljenost! sam sej ni treba, kaj se bos s tem zdaj ukvarjala, pa se selitev mas pa se mrezo mors kupit pa vse. A nočeš? Mreža je kupljena (je treba res gledat na cene, druga firma pa 5 evrov razlike v ceni --- dobila sem jo za 3 in nekaj, druga je bila pa 8 in nekaj --- pa samo razlika v kvaliteti ježkov, ki se jih itak da posebej kupit in niso dragi). ja zdej se pa s sentjanzevko, k mi je aloja pocas prevec bla suha pa taka. :palec: ja, kisa nisem mela gor (v kleti sam), sem s slanico (sem te zavedla k sem zadnjic zarad svoje *e-disleksije* napisala salnica, se mi zdi - v glavnem, slanica je, solnica je pa posodica za sol ).nocem bit pikolovska, sam ker sem te glih jaz 'zavedla', pa povem. No ja, važno da sva se razumeli... Hudo! sam ti nc ne verjamemo k nimas dokaza (fotke) x:Dx a tud take majo zdej? pizza z dežnikom? al dežnik s pizzo? x:Dx Ko bo sezona dežnikov ti jo bom lahko pripravila... Za včeraj je bilo pa mišljeno v pizzeriji Alcatraz, s pizzo na mizi (in v ustih ), brez dežnika s sabo... razumljivo zdaj? (pa itak vem da si štekala ) http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ampak une svetlobe v teh kabinah pa to! :xx!: ( ) jp ... gravž se je videt takole. ker nekaj je realno, ampak tole pa te pogrša. tole ni realno .. tole bi bilo treba pri dnevni svetlobi ali nekak no. da bi bilo realno. ampak ne. neonska svetloba je zakon. ampak ne vem, kako kdo pol sploh kaj kupi. po drugi strani pa, ogledala v kabinah v H&M te naredijo manekenko in tako spet kup folka kupi kup cap. doma pa potem visi v omari ... mater sem se čisto nehote poigrala z besedami. kupi kup cap. OK, to je lahko novi slogan za kakšen butik s Trubarjeve s kitajsko robo. saj, kako je pa delat ljudem v teh trgovinah? pa ko jim muzika nabija na ušesa. v raznih H&M-ih, Orsayih ipd. pod neonsko svetlobo. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Morm pa pridat en plus h&m, da kao, vse kar si sprobaš lahk tam pustiš na pultu pri garderobi pol. vsaj tu. ker pol vse ono še nazaj nosit ahjoj . vsaj jaz sem to vestno počela. no, dans sem prvič vse z veseljem to opravljala in še bom šla, razen če ne bodo spremenili politike . Sicer pa že sumim, da je to en špegec z druge strani ko kao levica naj ne ve kaj dela desnica in bom že jutri vidla hudiča ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts