Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 a ne no macona?enkrat je bla v eni trgovini res dbest razsvetljava pa pikrich presuhi spegli.. glih prav. in sem rekla prodajalki, da TO mi je vsec.v bistvu so pa bedaki. debele spegle dajo in butaste svetlobe.ce bi dal dobre, bi ble vse babe dbest vidt v kopalkah in bi ful laufala prodaja. ja k se prou zasekiram, slabe ratam...pol pa se kaksno frendo se bl v slabo spravim, ker sem jaz slabe okol tega. mayan, jaz mam tud tole eno henco poniznost al kaj, pa vse nekaj zlagam in se opravicujem, k sem spoloh razgrnila pa tak. 1x je pa ena prodajalka kar za mano silila v kabino! ces kako je, a mi je prav pa to.. se mi je zdel tok vsiljivo in taksno! al pa so ble 100€, pa predolgi trakci, pa pravim super kopalke sam rpedolgi trakci, pa pravi ja sej lohk skrajsate, zozate itd.ejj, ce dam 100€ za kopalke, hocem v vsej blazotni poplavi njih take, da jih oblecem in ciao! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 no, zdaj sem se pa spomnila na ene špegle v luna parku na veseli jeseni, ko so te nardili takšno in onakšno. the best off. but that was 80's and I was young. ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 A nočeš? a hocem? mislm a je res tok nadultradbest, da je res skor bedast ce nocem? in ce se ti da in nimas v kakih zabojih oz. da ves kje je..... fajn za mrezo, zdej nou nc pik pik, sam sik sik - pa se to od zun aj... hehe Ko bo sezona dežnikov ti jo bom lahko pripravila... špegle v luna parkujoj kok je blo na takle smeha! k si bil cist stlacen pa mini mini, debel ves pa tak, pol si mel pa cist tenkcane dolge prste! hudo! x:Dx dons se tok smejem tle, na ves glas, kar usta me bolijo pa licnice pa mensezdi mam ene 6 novih gub! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 me veseli, jaz pa sem tud lihkra resno pomislila, da ne bom umrla pač, če moje vse ni točno on in tako kot bi jaz rada. ampak enkrat vem da bo, zato bom mal življenja in veselja do življenja dala v to svoje telo.. uf, se že guma žge. pa hvala.. ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 jp. jaz obozujem smeh in sem tok vesela, da se lohk iz srca naglas smejem.se premal se. vsi. folk. tud jaz se zahvaljujem za tele smehce vsem udelezenim dons! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 mensezdi mam ene 6 novih gub! ...iiiiiiiiiiiiiiiii .... sem prav vesel zate!!!!! ..u glavnem vroce je.... pa se taka sluzba... sej ne deb bla prov dolgocasna, sam vcas me kar prime deb šu mal imenik brat.... morje letos odpade.. mogoce kratek pardnevni trip... upam da ostali vec uzivate od nas... ampak enkrat se tole more koncat, mogoce ne dons, mogoce ne jutr, mogoce nikol, ampak enkat se more... za prmej!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 super in shit moja nejevera. takoj mi je padlo dol. to verjetno, da pripravim vse udeležene na kaj pa vem kaj. novo leto? ne vemllll.. lonelysemiinvemdasetolespontanozgodi.com ...iiiiiiiiiiiiiiiii .... sem prav vesel zate!!!!! ..u glavnem vroce je.... pa se taka sluzba... sej ne deb bla prov dolgocasna, sam vcas me kar prime deb šu mal imenik brat.... morje letos odpade.. mogoce kratek pardnevni trip... upam da ostali vec uzivate od nas... ampak enkrat se tole more koncat, mogoce ne dons, mogoce ne jutr, mogoce nikol, ampak enkat se more... za prmej!!!! od koga vas? ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 ...iiiiiiiiiiiiiiiii .... sem prav vesel zate!!!!! x:Dx x:Dx x:Dx (sej zdej jih mam ze 7 - ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 dons se tok smejem tle, na ves glas, kar usta me bolijo pa licnice pa mensezdi mam ene 6 novih gub! jaz se tudi ful režim....zih kaka lunca sem si rekla inu grem pogledat in je v dvojčkih in konjunkcija z merkotom...ni čudnega, da nam šiba 6 gub na eni strani al tko, smejalne, dvojne, v parih? se pravi 3 pare? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 jaz se tudi ful režim....zih kaka lunca sem si rekla inu grem pogledat in je v dvojčkih in konjunkcija z merkotom...ni čudnega, da nam šiba 6 gub na eni strani al tko, smejalne, dvojne, v parih? se pravi 3 pare?3 dvojčke al pa double triple... odvisn al preferiras astrologijo al basket... ..jaz sem tut prisle do tega-smejat, jest in fukat... to je to... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 jp merkurcek... ja, dvojne, trojne, v parih, smejalne.. vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 od koga vas?..bratovscina posledičnih zehačev.... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 3 dvojčke al pa double triple... odvisn al preferiras astrologijo al basket... ..jaz sem tut prisle do tega-smejat, jest in fukat... to je to... sicer ne vem zakaj je tu tale *tut*, ker jaz nisem do tega prišla, ampak fino, da ti je jasno jp merkurcek... ja, dvojne, trojne, v parih, smejalne.. vse. dbest, zdaj jih imaš že totalno ogromno meni je luštno tko pogledat kdaj, ker sem anti astrolog, ampak mi je zanimivo...potem sem neki pametna sama pri sebi Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 ..jaz sem tut prisle do tega-smejat, jest in fukat... to je to...no js sm pr bl sam smejat zaenkrat. dbest, zdaj jih imaš že totalno ogromno go! go! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 sicer ne vem zakaj je tu tale *tut*, ker jaz nisem do tega prišla, ampak fino, da ti je jasno ..sej se bos... bos vidla... enkrat... nad mavrico... no js sm pr bl sam smejat zaenkrat. ..sej bo bols... mamo pac letne case... tici pridejo in grejo You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 U ste naklepali postov danes, mam prav delo z branjem. ..kokr v starih dobrih cajtih... clovk je šu v kuhno neki pojest... k je prsu nazaj na comp-3 nove strani... those were the days my friend.... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 hehe, delo.. dobra tale.. drgač pa jaz razmišljam še kr nekaj, mislim, saj ni čudno, da nisem privlačna, mislim, da nekdo pride v moj lajf, če skoz sodelujem z moškimi nekako.. . no, malo bomo pa že švinglali.. boga sem ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 saj ni čudno, da nisem privlačnanehi tko razmisljat. vsakdo je nekomu pac privlacen, ker ni nihce kar nekak po svoje (izven vseh) namagneten... mystica.. samson: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 js mam pa pajkca tamle in sem mu dala tud ze ime: Jozhe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 jaz pa maram pajkce...a cele kolonije jih mas, mystica! daj kaksnega candle. Jozhe pa prav 'plese' tule.. gor pa dol 'po zraku' - tako je vidt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 čist v packanju glino dala namočit, da jo I. napackam na gleženj, ko pride domov.. medtem sebi napackala jajcoljemed na glavo (kombinirala olivca in orehovo) mačk mi leži na pol tipkovnice in me spet poskuša poseksat pol pa mu glavo stran dam (ker me tko ful zagrabi za roko z zobmi) in spušča take glasove, kot bi ga iz kože dajal.. ne vem, eno mačko za napihnit mu moram kupit, očitno, mi je kar mal hudo vsakič, ko ga tkole dol vržem pol, bogi, nepotešen, ves zmeden pol okol hodi pa naredila novo dozo 'pralnega praška', grem še eno porcijo cunj vržt v stroj.. pol pa Hotel Ruanda čaka na DVDju.. moram I. poklicat, da se spoka iz piva, če hoče videt začetek WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 Ma v bistvu je bil eden, pa pol še eden ... pa sm rekla ajd, delamo na tem, da se znebim strahu, pa prejle pogledam ... in sta očitno morala en dan seksat, ker zdej so pa takile miceni pajkci zraven. Izvoz pajkov in komarjev. Poceni domača robaaaaaaaaaaaaa sam pajkci muhce lovijo pa taksno...(jozhe je prej zato plesal ocitno, k je eno muhco mel v mrezi oz. jo je okol nje pletel, k zdej je pa pr mir - k ni vec svetlobe. ze prej sem ga komaj ujela s fotkichem)... a tud takih mickenih se bojis? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 tistegas kachona bi domov vzela...ko bi misi zmanjkalo, bi se pac na pajke spravil Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2008 uvožen pajek. po ceni zastonj, kosmatinec mali, o, ja, to je on... Mr. Spider http://www.smilieportal.de/smilies/figuren/81.gif densa, muva.. http://www.smilieportal.de/smilies/figuren/023.gif čist v packanju glino dala namočit, da jo I. napackam na gleženj, ko pride domov.. medtem sebi napackala jajcoljemed na glavo (kombinirala olivca in orehovo)pridna! jaz tud dons nekam zdravilne volje sem spila poleg lutranje slane limonade pa jutranjega metinega caja se kak liter koprivinega caja, kake 3/4 litre radenske (zadnje cajte mi pase, valjda zarad mineralov), pojedla sem 3 skledcke zelenjavne juhe, en korencek pa jabuk zdej jem. pa ze ene 6x sem si sla namazat rano s sentjanzevko... ne vem, eno mačko za napihnit mu moram kupit, očitno jaz bi tud kak film glednila, pa mislim da ni nc zanimivega.. po tv, dvd-ja nimam...prej sem sla prizgat pa pogledat kaj je in se nate spomnila k je en z banderasom. kralja mamba al kaj. to je kao glasbeni film al kaj... ne shizim na glasbene filme.. vcer sem enga gledala s seanom conneryjem. cist super igra in je cist kul dedec, sam TOLK me mot sheshnjanje! prav odvec mi je.. k se prav vid, da je zarad imidza.. kao sexy shpreha... ampak drugac pa kr kul... rising sun. kej tacga bi gledala, mal bl action al pa kej, pa da so lepi prizori, cisti, dobra produkcija.. kej tacga bi mi pasal zdej. al pa kaksna fajn komedija ampak fajn! ne nebulozna. pa zakaj ne ponavljajo recimo monthy pythonov! gledala bi recimo true romance.k so vsi zivi zanri pa duhovito je fulare, ceprav je zlo taf. patricia arquette mi je tu dalec najboljsa in najbl lustna, pa tud slater mi je svec. pa clo brad pit igra enga zblojenca. pa gandolfini!mah! TAKE filme hocm gledat...al pa z vodo! Obalo pa tak.... skoda k ni nc. kok se zabavamo, a ne, k ma en drug kaj! cez pol ure, k bodo pa blazotne veshe, pa nom tkole preserne volje morda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts