tinka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 zdaj mam pa prav slabo vest, ker sem edina, ki sem vceraj srecala zlomka in se mu nisem vrgla nikamor, ne na rokav ne okrog kljucnic bom drugic, u ime svih vas...! drugace pa: nimam pojma, nic mi ne kaplja Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 jah... pochas sm zachel razmishljat o penziji....tko de tole sezono she do konca...pol bomo pa vidldrgach pa prisojna stran kuma...sam she ceno je treba za kakih 10.000 dol zbit....pa sm tam zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 kje pa je prisojna stran Kuma???ej a te peljem na Kum haha zdej znam pot (prav režim se tule) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 una stran k gleda na dolenjskotaka kkjuti hishca....pa svoj zajetje za vodopa chist na samemfuuul lepo zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 jah... pochas sm zachel razmishljat o penziji....tko de tole sezono she do konca...pol bomo pa vidldrgach pa prisojna stran kuma...sam she ceno je treba za kakih 10.000 dol zbit....pa sm tam zlomk...tralala a nis ti še mal mlad za penzijo? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 a nis ti še mal mlad za penzijo? m;ad zhe mlad.... sam....je kilometrine tooolk.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Hja, kukr tamalga poslušam.. človk v tole sceno vašo 'glasbeno' tolk not pade, da težko ven zlezeš.. pol boš mogu pa vstopnino plačevat, namest da bi ti plačeval WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Hja, kukr tamalga poslušam.. človk v tole sceno vašo 'glasbeno' tolk not pade, da težko ven zlezeš.. pol boš mogu pa vstopnino plačevat, namest da bi ti plačeval ni panikesej DJ-au bom itaq shepa kartico za vse euroclube tut mamk smo pa zhe pr plachvanju....grem pochas delatzhurat pa za penzijo zasluzhit... mejte sepa srechno novo leto unim taspodnim... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 a nis ti še mal mlad za penzijo?Ne razumeš ti njega. Sam svoj gospod bo. ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Ne razumeš ti njega. Sam svoj gospod bo. )Eno kravico, dve kozici, tri kokoške pa bo preskrbljen WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 ma sej Zasavje ni tko deleč od sveta noooo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 drgach pa prisojna stran kuma...sam she ceno je treba za kakih 10.000 dol zbit....pa sm tam zlomk...tralala maš smisu za ekonomijo da dobiš bajtico, še 5 jurjou pokasiraš jst pa še ne vem kaj bi naredila ... al bi pocukala za rokav al bi ga na pir povabla ja dej že a ne ker jest mu tvoje cifre nom dau sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 fajn ker je sam zate :fiju: sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 morgen.... jao... ....kako sluzhbo mam jst.... tok odfukanga vechera pa zhe dolg ne... zunanja ekipa praznovala srbski nou let.... valda povabl vse k so z njimi delal chez ceu let.... vsi taglavni bendi, pa pevachice, pa bookiji, pa vesoljna estrada...jao.... in valda desmo se ga ucurl k zhvali... bemti rakijo, prase, janje pa she trubache na kupu.... x:Dx glava k avijon... drgach pa vidm, de sm vam dogajal.. lepo... zlomk.....tralala777 +1 na oba noska.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 tebe človek bere prav z užitkom uživaj! ***aja, jaz tudi kr vredu. mi pa razpoloženje tak niha. prej bla tak polna energije pa dobre volje.zdle bi bla pa kr neka cmerava Jaz sem srecnica, ker mi obicajno razpolozenje ne niha kaj prevec, je povecini na gor, ce kaj dol leze, mogoce en cas pocakam, da gre gor, ce pa ne, se pa odlocim, da ne bom dol in da hocem bit gor . fajn sem, službica hitro minila... mam občutek da prihajajo še boljši časi... pa že ti so superduperkul...tamale so zmagale v rokometni tekmi.. zabavala sem se po telefonu z Auroro... zdejle mi pride pa en super dečko računalnik rihtat... mam super računalničarja... kolk men velja Mich maš sporočilce na os Fajnsko . Tudi jaz imam obcutek, da je kic pred vrati, ze zdaj mi je svinjsko lepo . Vceraj sem se cel dan posvetila obiskcu . Sem sla pes do sluzbice, pokazala kje delam, potem sem se pa potepala po centru. Se odpeljala z metrojem v mesto, pa potem po mestku hodila. Kaksno lepo mesto je . Kolk je vsega . Vsega,kulture, prekrasnih stavb, malih stantkov s hrano, pa glasbe, energije, trgovin. Pogledala sva si azteske ostanke mesta, pa srecala Indijance . Prav luskan dan je bil. No danes me pa caka nakup na trznici tule cez cesto, pa pouk gospodinjstva : likanje, pranje, posravljanje, pa priprava za sluzbo in bo. Prav kulski dan se obeta . 777 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Preživeli Budimpešto, ki je res lepa, ogled toplo priporočam veliko izvedela o njihovi zgodovini, prav tiščala sem se vodiča.Edina kar ne bilo dobro, je bil avtobus. Od luksuznega je bil samo L. Ampak, ker človek vsega ne more imet, smo tole pozabili.Pa slabo bilo, ker non stop kašljala in kadar bi rada kaj slišala, evo - kašelj.. Sicer pa deca preživeli, brez, da se kregale celo, vse porihtano bilo in sploh..tak, da boma še lahko kam šla očitno Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Opala, Nat je homo turisticus špilala kake fotke You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ocky možna:)Najprej - del madžarskega parlamenta - tako ogromen je, da ga niti pod točko razno nismo spravili na naš bogi mali fotkič.Nekaj čez 300 m se mi zdi, definitivno pa so temelji globoki 3 m - zabetonirani po celotni prostornini. Potem je notranjost Štefanove cerkve - oz. kupola. Not je 40 različnih vrst marmorja -iz Italije in 43 kg zlata za pozlate..Če mene vprašaš - tule ne bi molila.. So jo pa gradili 57 let -trije arhitekti, ker ko prvi umrl in prevzel dela drug(imena pozabila) mu nekaj ni štimalo in je prepovedal vsa dela. Cerkev se je po osmih dnevih sesula sama vase..Statika v kurcu. Pa še zunanjost - je v obliki grškega križa. Pod cerkvijo so katakombe in v eni izmed teh je pokopan Puškaš(piši kao što govoriš), verjetno edini nogometaš,ki ga kadarkoli dosegla takšna čast. Pa še delček ribiške trdnjave - drži se cerkve Kralja Matjaža in nimam pojma zakaj je niti enkrat nismo fotkali. TO, da so jo obnavljali ni izgovor..skratka..ti stolpiči predstavljajo šotore, katere so uporabljala prva plemena, ki pred 1000 in nekaj leti prišibali na področje današnje Madžarske Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ribiška trdnjava ta mi je najbolj všeč (glih zarad turnov) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Pa tale se mi zdi dobra - spet parlament z Budine strani. Budimpešta se sestoji iz treh mest:Pešta - kjer parlament in Sv.Štefana cerkev +vse ostalo(dosti betona, malo drevja, preveč folka), preko Donave je Buda -več zelenja, cerkev Kralja Matjaža +vse ostalo, ter Obuda -ful stari del+parkov veliko.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 tale me na hitr, na London spominja ampak sam na hitr. jst pa mislila, da je Budimpešta iz dveh delov: Bude in Pešte. mislitisepraviničvedeti.press You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ja meni tudi bila ribiška trdnjava zelo všeč. Pa dobro sem se počutila v cerkvi Kralja Matjaža, fresk veliko, sicer vse v temnih odtenikih, ampak niti približno tako nakičena kot Štefanova..In to je edina naša fotka ribiške trdnjave - jaz itak non stop poleg vodiča tičala, gospodič bil fotograf(pol pa Donavo fotkal )tak, da se nimam niti kaj žaliti. Aja to sem še hotla - avtopark.Bila na Madžarskem pač pred leti, ko celo mesto naše drlo v Lenti in Nadkanižo po poceni robo. Itak bila dvakrat ni nič več, ker cunje niso zdržale prvega pranja..v glavnem - takrat bilo glavno prevozno sredstvo - lada, trabant, moskvič kakšen in konec..zdaj pa...v celi Budimpešti videla samo enega šaradeka, tu in tam kakšen clio...ostalo pa audi, saab, volvo, mercedes, ford že kot slabše vozilo..Baje sicer to vse na lizing..in narod in država blazno zadolžena tale me na hitr, na London spominja ampak sam na hitr. jst pa mislila, da je Budimpešta iz dveh delov: Bude in Pešte. mislitisepraviničvedeti.pressJaz sem tudi tak mislila. Pa nas vodič potem odpelje še Obudo gledat - razvaline od Venetov se mi zdi(spet nič fotk, ker gospodiču že dopizdilo ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 O, Nataly, super mal potopisa jaz pa še nisem bila v Budimpešti.. mam v planu se enkrat z motorjem tja zapeljat, sva imeli letos jeseni idejo s frendico, sam bil slab vreme, pol pa ona šla sama s fantom enkrat pozimi... zjutraj kuhinjo našla čist razsuto.. Tristan se ponoč z miško igral in jo uspel razcufat na mikrodelce.. uni koščki gume in dlak so vsepovsod WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Nat, sam da si se luštno imela You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Prebudilo tole malo strelke v meni. (da ne bo samo škorpija ven tolkla). Sem se že odločila, da vsake toliko nekam odšibam. Dosta heca..leta so tu, pameti bolj malo, te pa naj vsaj malo popotniške mrzlice dobim Ja, fino je bilo.Aliana - kar pojdi tja..z motorjem boš še prej tam Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts