Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 26

Marsa

Recommended Posts

sem minimiral na "čevape"

pekel bom kotlete, vratovino, zelenjavo, sir IN čevape. da ne boš spet vidla sam enga eventa in živela v prepričanju kok da sem omejen xDDx

pomeni 20% delež jogosov.

sam za okras torej xcivx

fino. :palec: x8Dx x;)x

x:Dx ja, vcas je hecn tole vse...

k vidm da sva se mal zaplezala al kaj.... x:o)x

jaz sem v glavnem cist desete stvari hotla poudarjat pa se mi zdi da si ti speljal tole debato tako, ampak seveda, mas tole prav kar pravis, valjda bo pac res tud jugovisko mal... 5 karti pa to! x:Dx x:px k sem ti hotla ze zmaje prej nastevat, kako vse lahko interpretiramo temperamente pa show offe, ker ce bi bla pa lev recimo, bi pa to bilo tipicno levovsko kurcenje... x;)x itd. a ves...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

jaz pa leseni, haha! :D ;)

(nisem pozabla, saj pravim da sem skor ze zacela pisat, zmaji pa to, pa bi blo potem prevec teh vzporednih debat v debati, zarad cesar sva se pa tud mal zaplezala oz. vsaj jaz sem se xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe.. ja, merkur v ribama.. x;)x

kr tkole mal neki? x:Dx x:Dx

Picasso

Vceraj potalali tecaje prfokskom, tako da sem jih veliko vecino videla :palec: . 2 tecaja jim nista bila vsec, zaradi termina ali lokacije (ker sta bila honorarca, sta ju lahko zavrnila), tako sta zdaj ti dve skupini brez prfokska. No sefek nima kaj pocet x:Dx , bi lahko ucil x:o)x .

Popoldan smo imeli pa predavanja za certifikat, smo morali odigrati vloge razlicnih tipov uciteljev, je tudi nas predavatelj igral enega, sem jokala od smeha x:Dx x:Dx x:Dx , mislim, da prvic tule. Imam namrec neko cudno funkcijo instalirano, da ce se ornk smejem, se potem spremeni v jok, ne samo solze, ampak dejansko jokam x:Dx :C: x:Dx .

Tule se kar dezek, hurikani z obeh strani, tako da je nebo temno sivo vsako popoldne, v 99% se ulije, vcasih pa samo grozi, da se bo, tako da bi zamenjala za vaso peklensko vrocino takoj xsrcx :palec: .

En svinjsko fajn vikend vam zelim.

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Helow xDDx

vsi neki pridni dons :palec: berem tle, kako vsi neki ful pospravljate pa delate ... mi pa sam uživamo x:Ix x:px moj bratec uradno polnoleten, kamorkoli gre xcivx , pa smo vse skup mal zalili in se najedli ... ta vztrajni še zalivajo x:Dx

tile kregi tuki mi pa ne ležijo sploh ... če je to eno p***enje kar povprek, me sploh ne zmoti, tkole me pa kar stisne :sori: (čist softič ratala xrolleyesx x:Dx ) ... pa mi je všeč, da se je nehalo na bolj fleten način :palec:

aja, bi pa tud jst tkole nekak reagirala kot Michelle, če bi se kej takega naredilo ... res samo zato, ker na "tak način" nekej vzet, ni nikamor podobno ... pa če je tud "samo" 35evrov (kar pa btw men ni "samo") ...

... sem sesala, pa likala pa se baziliko posusila vmes ...se gosenice sem zacela stet na paradiznikih ... :vragec: x:Dx

khm x:Ix ene čudne besede se men tle prikazujejo :inocent:

imejte se krasno xsrcx , me pivo čaka xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ful lep dan v iškem vintgarju.....mmmmmmmm

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

lep dan se je naredil... zjutraj pretekla svojih 10 km ... moram izbrat bolj zgodnjo uro... tečem namreč nekaj časa po gozdu, potem se spostim v kraj, kjer sem preživela otroštvo in od tam proti domu (to je ena izmed poti)... in danes naletim na same poznane obraze - kup nasvetov od tega da si bom uničila kolena, do tega, da je v vročini nevarno tečt, spet tretji nasvet je bil da je zame bolj primerna nordijska hoja, to vse ko tečeš mimo ljudi... ampak nič ne more pokvarit razpoloženja... na žalost pa se ne morem odločit in it tečt kroge, po drugi strani mi pa že hoja v hrib do mesta kjer pričnem vzame pol ure... vzamem v zakup - preveč uživam v naravi da bi tole spremenila, mogoče najdem samo drug teren tule...

danes naju s tamalo čaka kosilo pri moji mami, nato greva pa na praznovanje r. dne k mali od bratranca... to bo še zanimivo ;)

včeraj zvečer imela napad nekega pogrešanja... dobro da naredim klik in avtomatično spremenim razmišljanje... učim se učim...

vsi

xDDx

x;)x xcivx

*mater mam guzvo, vcer sem sele ob 21:15 lohk sploh jedla, ves dan norela, 4 vrece v Humano, 4x nesla pes, da se sprehod naredim, ful se mi je utrgal, ful stran pometala... kok se lcoveku nabere enih smeti! x:Ox se men, k sem dalec od kakega potrosnika! x:o)x blazota!

Itd. Ogromn naredila vcer, v glavnem. x^x Od A do Z: na netu, forumu, prek mailov, os-ev, gospodinjstvo itd. (balkon, klet, kuhna, omare), clo mal napovedi mam ze pod streho! xokx...

k grem poopldne na en kosil pa da mam cimvec pod streho.

3 stara jajca sm mela v hladilniku (k jih zlo mal pojem, povprecno 1-2 na mesec al pa kej), pa mi jih je blo greh stran metat.

Kaj sem se spomnila narest?

skuhala sem jih v trdo, olupla, izlocla rumenjak in ga speshtala v Mimino hrano. x8Dx

In je s takim gushtom pojedla! pa se dlako bo mela lep(s)o. x^x

(k macka ne sme -oz. ni kul- uzivat beljaka, sam rumenjak).

Dobila totalno alergijo po vratu :xx!:, zato k se nisem mogla upret eni verizici oz. trakcu.. in ima nesrebrne (se pravi nikljeve oz. kositrne) shtilchke.. no in mam alergijo. pa vmes sem ze nosila, pa je kdaj tud nisem dobila.

Noga kul, sam ne se cist (tm kjer sem odrezala, je se mal vnet, drugac je pa ze cist mejhna.. ima kvecjemu sam se kak 1.5 - 2 cm - hecn, v dolzino se bolj ozha kot v shirino).. tko da, iz kakih gangren in nogoreznic sem ze ven. xokx x;)x

.... bedast, kok sem stran p0metala.... kok enih stvari! nc za oblect, tam pa cele omare... ma daj! in odnesla skratka cele kupe, clo cevlje, torbe, ruzake itd.

ful si dobro hranco ustimala zvecer... 1 krompir sem precej na tanke kolute zrezala, pa eno bucko, pa sem to spekla, pol na konc sem pa se paradajz na kolutke dodala in mocarelo in pol se mal bazilike, petersilja in eno pescico posusene rukole (k mi jo je frendica prnesla ze mal suho, k je bla v kartonasti vrecki)...

in je blo dbest! :yumy:

tok si zelela kak film dober pogledat, pa ni blo (zame) nc zanimivega... una obdobja in scene mi ne lezijo (tolpe ny), prstanov mi ni pasal pa glih pred casom sem gledala... in tako cist nc ni blo pametnega. Brat se mi pa ni dal, zarad vesh.

Ze tko je nekaj uletelo, neznanega, v bistvu skor nism vidla, sam eno senco parkrat, vedla pa zato, k je Mimi naenkrat popizdila, zacela divjat in se ji je skratka cist meshal pa sploh nisem vedla, kaj dogaja, no pol sem pa postekala in vidla, da nekaj lovi. x:o)x x:Dx

kok je hecna, kar tko sika pa se jezi pa jo zivcira, k ono gor zleti, k luci, Mimi pa kar v luft skace, modelinja! x:px x:Dx

Lepo nedeljo vsem! xrosex

Picasso

Marsa --- zakaj si pa ti mreže ne daš ma okno? :inocent:

Bi bla takoj rešena teh nezaželjenih obiskov raznih vešč in podobnega... :)

Jst sm pa včeraj kačjega pastirja morala reševat iz moje mreže... pa tko simpatičen mi je... :) :rolleyes:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

saj ni tok tega, k sem visok pa ful piha, ravno zato pa ponavad sam kaksne blazote ne klonijo pred viharji. xDDx

ma sej mam vrata balkonska kr odprta, ne bi mela mrezh, k skoz ven pa not hodm pa tko.. tle v kuhni mam pa itak te rolete...

pa se mi zdi, da je se manj zraka pol... ze tko ga mam premal (in tud v chartu ga mam premal - sam enga, pa se to saturn x:o)x)...

recimo komarejv prakticno nimam (tok tok tok xDDx), ni neke sile, no. sam 5 cm srseni pa 4cm veshe. nc tacga. x:o)x x;)x

tok sem besno pospravljala, da je Joze izginil za par dni, no vcer se je pa pol zvecer spet plaho prikazal... tko da mam se cuvaja za to mrces.. pajkove mreze, ne rabm unih ta drugih. x:Dx x:px (vse svinjsko, blazotne pajcevine! x:px x;)x)

pol bi morala tud robove skenslat pa rezila.. bi kruh kar trgala. :D..

ja nc, z drugimi besdedami: v vatko bi me blo treba zavit! x:px x:Dx xDDx x;)x

Picasso

ja nc, z drugimi besdedami: v vatko bi me blo treba zavit! x:px x:Dx xDDx x;)x

x:Dx x:Dx

Ma ne pretiravaj... x:Dx

...samo srečna ti ko nimaš komarjev, mene bi požrli če nimam mreže... :o|o:

Pa ni nič manj zraka not zaradi tega... se pozna da je gozd blizu. :)

Jože xg:Dx xg:Dx Ma samo da se je opogumil... x:Dx

Jst sm se pa s čiwawo včerej zabavala... ma ful mi je smešna s tisto mikro glavco... xDDx x:o)x

jaz sem pa glih dons o njej razmisljala (o civavi) x:o)x x:Dx.

k sem gruntala, keri pasji zivalci bi pripisala tisti kricavi bevsk, k me je zbudil. x:px x;)x

Picasso

jaz sem pa glih dons o njej razmisljala (o civavi) x:o)x x:Dx.

k sem gruntala, keri pasji zivalci bi pripisala tisti kricavi bevsk, k me je zbudil. x:px x;)x

x:Dx x:Dx

Mogoče je pa bil pudl... ta ma tudi tak podoben lajež... x;)x x:o)x

Je pa blo hecno ko je prišel en tip k mizi in je začela kar lajat na njegovo uro... ji ni bla všeč...

...pa možakar tudi ne... k meni pa silila kot da me pozna od vedno... :)

Pa ful ene frise delala, uživač totaln... xDDx

ja, po mojem je bil tud en meshanc med pudlom in kakim.. terierjem al pa kej (sej se nc ne spoznam na pasme, sam pac - civavo ze poznam pa tko x;)x x:px)..

je bla ze pr nas na obisku tud.. vsa lustna pa simpaticna..

pol je pa mimi zagledala, je pa tako prav zlobno faco dobila, grozljivo, ne mors verjet! x:Ox

sam so mi hecne.

enkrat mi je 1 frend rekel, da ga na civavo spominjam, pa sem mu kao mal 'zamerla' oz. vedno mu naprej metala, od tedaj. x:o)x x:Dx

Picasso

ja, po mojem je bil tud en meshanc med pudlom in kakim.. terierjem al pa kej (sej se nc ne spoznam na pasme, sam pac - civavo ze poznam pa tko x;)x x:px)..

je bla ze pr nas na obisku tud.. vsa lustna pa simpaticna..

pol je pa mimi zagledala, je pa tako prav zlobno faco dobila, grozljivo, ne mors verjet! x:Ox

sam so mi hecne.

enkrat mi je 1 frend rekel, da ga na civavo spominjam, pa sem mu kao mal 'zamerla' oz. vedno mu naprej metala, od tedaj. x:o)x x:Dx

Ja ful so grozne ko začnejo kazat zobe... si misliš... taka majhna žvalca, manjša kot mačk, pa tko popadljiva.... :inocent: Ampak ja, smešne so. x:Dx x:px

Zakaj pa na čiwawo? - sej nimaš tko izbuljenih oči :inocent: x:Dx

Al si tko popadljiva ko popizdiš? x8Dx x:Dx x;)x

((((( buhhbhhhhhhhhuhhuuhhuhhuuuuuuuuuuuuuu uuuuu

uuu

uuu

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uhuhuhuuuuuuuuuuu en je srno udaril na cesti, je ležala krvav gobček in otepala z nogami.

če bi bil merjasec ali jaz, ,,,,, ,,,, policaja dva prišla, poklicala lovca. jaz sem tudi klicala v 3 pm... nekaj, veterinarja, .... dežurnega zobozdravnika...mama, tata, freddyja.... za kazen :(((((((((((((( sem vegi, živali pa sveta bitja.

:)

Saj nihče noče srne zanalašč povozit, prav nevarne so ko tik pred avto skočijo včasih. Je pa hudir, če žival ni mrtva takoj in se muči tamle. Se spomnim enkrat, ko povožena pa še živa bila ob cesti pa žive duše nikjer. Sem klicala policijo pol pa lovsko družino.

Jaz pa ne bi imela čiwawe niti narisane. Čiwawe in srnini pinči so eni izmed psov, ki bi jim verjetno odrekla gostoljubje. Če mi kdo privleče tele žwali pol vem, da me orng sovraži..pinči se mi doživljensko zamerili, ko to ščene malo bevskalo in me mimogrede pogrizlo, za ziher pa potem še našo ta mlajšo. Tudi pudlji sodijo nekam sem - valjda zato, ker eno ubogo revo bivša soseda imela in tole bevskalo in lajalo cele dneve..sicer ni bil pes kriv, ker za sosedo pomenil sprehod s psom priti k nam ali pa kam drugam na kofe. Cucek pa scal in sral v našem stanovanju :eek: no tule res ni bil pes kriv...tak, da še pudlja stoleriram.

Vse ostalo pa posvojim takoj.

Ta velka in gospodič na orng bojni nogi...upam, da ju bo čimprej minilo.

Sicer pa bazenčkala x:)x

Matrali žar in solate

Pa kup obiskov popoldne.

Vredik bilo.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ja ful so grozne ko začnejo kazat zobe... si misliš... taka majhna žvalca, manjša kot mačk, pa tko popadljiva.... :inocent: Ampak ja, smešne so. x:Dx x:px

jp, zobe kazat, kar tko je 'dlesni' odmikala, tko rezhala, prav zloben ksihtek, no, v sekundi! :eek:

prej pa srckan psicek. x:o)x

ampak ja, hecna full! xDDx

se vedno vsec, itak. sam rpesenetl me je, kot v kaki risanki je blo. xDDx

Zakaj pa na čiwawo? - sej nimaš tko izbuljenih oči :inocent: x:Dx

Al si tko popadljiva ko popizdiš? x8Dx x:Dx x;)x

x:Dx ne to nimam tok spet zlo (izbuljenih oci) x:px

ja, sem (bla?) precej popizdljiva...

Najbrz pa me je tko videl zarad energije (eni so me vcas zhivchek klical xDDx).... k sm kao vsa taka nasponana pa mal hiperaktivna (*nimam prav take diagnoze, a mal pac sem, tako 'energetsko' vsaj)... pa blazno hitr govorim in tko, pa 100 mimik mam na minuto...

skratka, nisem nek lenoben tip al pa tak, lezeren...

sam sama si -pa ob vsej svoji samokriticnosti in ob humorju na svoj racun- ne bi pripisala podobnosti ravno s civavo. x:px

Prej z veverico (kakrsno me je pa ena frenda vidla: fulkrat mi je rekla: ti si taka kot veverica xDDx)..

Picasso

uhuhuhuuuuuuuuuuu en je srno udaril na cesti, je ležala krvav gobček in otepala z nogami.

če bi bil merjasec ali jaz, ,,,,, ,,,, policaja dva prišla, poklicala lovca. jaz sem tudi klicala v 3 pm... nekaj, veterinarja, .... dežurnega zobozdravnika...mama, tata, freddyja.... za kazen :(((((((((((((( sem vegi, živali pa sveta bitja.

Uh, zoprn, zalostn... :sori:

ampak lepo, k si tko fajn ravnala in skrbela! :palec:

Ta velka in gospodič na orng bojni nogi...upam, da ju bo čimprej minilo.

jp, nc kaj ugodna dons mars in saturn...

jaz tud nekaj mal razdrazena...

sej bo.... delat jih vse nazhen pa bo x;)x x:px

Sicer pa bazenčkala x:)x

xokx :mex: (blagorcek!)

~

jaz pa bla na kosilu, prav lustn je blo, razen da sem si s kiklo (k nisem hotla met mini minice) popraskala hrasto in mi zdej ven odstrlevat zacenja. :xx!:

tm k sm odrezala, k je mal postran pa posebej se razcepi malo. Fak, sem bla tok slabe. pa kaj pol ce bi mela minico! xrolleyesx

sam sem presodla, da nom tok udobn sedela, ce si jo bom morala skoz popravljat, ker je res mini mini. xDDx

mah kaksne komplikade zarad enga urezcka! :sick:

sem ze zapakirala radiatorcek in za v klet, sam si rpemislila, k se mam na sumu, da bi se vsaj kej udarla, ce ze ne hraste odtrgala, k ne sam da je zlo tezka rec, je se blazno storasta za nosit... jaz pa ko se ufuram, hocem da je nekaj TAKOJ! xDDx :8):.. in prav ne morem gledat tega tam vec....

no in gledam to kishto, sam bom sveen pocakala da mi nekdo pomaga (ker ga mal ven iz skatle gleda in je storasto) - tud zato, ker je ful enih vrat vmes in se vedno ko kak televizor al kej dol nesem x:o)x ful udarm na vec koncih.

Picasso

uh tole je zoprn, cimprej si s cim namazi! (auspuh pa to, sem mela celo frko nekoc zarad tega in se mi se zdaj pozna)

ja, hecn tole a ne... k nek pomislis al clo reces, pa ck! uleti od drugod al pa kej.

tko se men fulllllkrat tle dogaja: pomislim tega pa ze dolg ni blo al pa kej, pa vcas clo ze cez nekaj minut tle ga zagledam oz. da se je javil - po ful cajtu! x8Dx

Picasso

Čau folk :) vidim, da ste se zabaval x:o)x x:px

jaz tud, bla na veliki planini v sami babji družbi. fajn, luštn :)

zdaj pa mal crknjena..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sodni dan tlele! x:Ox

kej tacga pa ze dolg ne, kaksna strasna nevihta, neurje, viharji, no! blazota, vse shipe se tresejo in vse bobni!!!! urnebes!!!

vse mi not tece, luzha pr oknu, pa ceprav je zaprto!!!!

Picasso

jp.. sej je ful dol tiscal....

se bojim da noujo shtale s kakimi pridelki pa tem spet...

uh ze sirene.... :o|o:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...