Skoči na vsebino

iPhone

Nordika

Recommended Posts

Tale cukrček xsrcbumx naj bi na evropski trg prišel šele konec tega leta (jesen 2008). Baje je Apple že podpisal pogodbo z operaterji, to naj bi bili (T mobile, Orange in O2). Noben od teh ni ponudnik v Sloveniji :sori: . Poznam ljudi, ki so si nabavili iPhone po vezah iz Amerike ali preko eBaya in ga nato odklenili - ampak me malo skrbi glede garancije in servisiranja, če bi šlo karkoli narobe garancije za tak telefon nimaš, 400€ pa je prevelik znesek, da bi kupovala telefon brez :xx!: .

Očitno bo treba počakat na jesen, ampak kot sem že rekla, je velika verjetnost, da bo Slo. izpadla iz prvega jesenskega roka :vragec:

http://img167.imageshack.us/img167/2238/iphoneapple2sr0.jpg

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jst sm bl pr tazaostalih :inocent: kaj sploh je iPhone :8): milsm, zakva se ga uporablja? Al je to isto kot iPod? K BTW, tut ne vem, kaj je :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jst sm bl pr tazaostalih :inocent: kaj sploh je iPhone :8): milsm, zakva se ga uporablja? Al je to isto kot iPod? K BTW, tut ne vem, kaj je :o|o:

zaston telefoniraš. tko k JOE aboriđin x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

zaston telefoniraš. tko k JOE aboriđin x:Dx

kako lahko zaston telefoniraš? Milsm, sej prek nekih satelitov morš it, ti pa menda niso zastonj?

če bi blo tko kt pr Joe aboridginih, pol sploh iPhona neb rabla :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kako lahko zaston telefoniraš? Milsm, sej prek nekih satelitov morš it, ti pa menda niso zastonj?

če bi blo tko kt pr Joe aboridginih, pol sploh iPhona neb rabla :vragec:

ma neki menda obstaja. sam če mene uprašaš... nema đabe ni u stare babe, tko da ne vrjamem nč. saj zaenkrat še ne.

tko kt se naprimer da shujšat brez diete. odpovedat se moraš samo sladkarijam, alkoholu in večerjam. uglaunem... ni diete. čaj za ene par jurjou, pa je. majke mi, sm vidu enkrat eno reklamo x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

iPhone je u bistvu telefon, ampak je to še najmanj kar je. It is so much more xsrcx x:Dx Je računalnik v malem, internet, iPod, mail, fotoaparat kamera in še cel kup manj ali bolj uporabnih pritiklin. Torej, najbolj zaželjena igračka za techno frike ali techno razvajence, ta hip. :2src:

iPhone je u bistvu telefon, ampak je to še najmanj kar je. It is so much more xsrcx x:Dx Je računalnik v malem, internet, iPod, mail, fotoaparat kamera in še cel kup manj ali bolj uporabnih pritiklin. Torej, najbolj zaželjena igračka za techno frike ali techno razvajence, ta hip. :2src:

pa še APPLE firma.....tega pa ne maramo!!!!! :vragec:

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Hvala za info x:Xx

kaj pa je iPod? Očitno nekaj mnogo manj, kot iPhone :8):

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

pa še APPLE firma.....tega pa ne maramo!!!!! :vragec:

Obozujemo jo x:Ix x:Ix

iPhone je srček. Je pa res, da se je treba navadit. En minus je, da moraš prepisat cel imenik. Ni tako, kot pri "navadnih" gsmjih, k samo iz sim kartice in telefona prekopiraš. Tako, da s tem je bilo malce dela. Pa potem ti razvrsti imena po abecedi, ti jih po priimkih. Aja, baje je že skrekan program, kjer tudi skopiraš, ampak jaz se tega še ne bi šla.

Drugače sem pa jaz najbolj fascinirana nad fotkami. Fotoaparat je sicer povprečen, ampak si itak zloadaš lahko tudi iz računalnika in potem se je lušno igrati.

Fajn so tudi smsji. So malce drugače kot pri Nokii (naprimer). Z osebo, ki se dopisuješ, je shranjen cel pogovor po oblačkih (zeleno pa sivo). Ful pregledno, ful fajn :palec:

Vse je v bistvu totalno lepo :2src: in pregledno. iPod je kul, muska se dobro sliši, za filmčke pa še ne vem.

Na internet greš prek Safarija, kar je fajn... Planeta pa ni več (edino če greš tja pač ročno).

Folk teži, da bi se težko navadili "tipkovnice", kar sploh ni res. Je taka kot računalniška. Zgleda malo majhna za debele moške prste, ampak se ti itak poveča črka.

Edino kar meni dela problem je to, da mi skos hoče popravljat v angleščino (slovar je vklopljen in ga še nisem uspela izklopiti). x:Ix

Velik informacij dobim na jonasovem blogu. Tam so že kilometerski pogovori in ful trikov najdeš..

Jaz nikoli nisem bila prav navdušena nad temi zadevami. Mi je bilo praktično vseeno kakšen telefon imam, kako zgleda računalnik...glavno, da se kliče in pošilja smsje. Ampak tale iphone (ma cel apple) te popolnoma zasvoji.

Te mal udari po žepu, ampak upam, da bo dolgoooooo.... Če ne bo, grem pa spet na telefon za nekaj 10 evrov v mobitelovi akciji x:px

Aja!! Še nekaj...

Ko sem nazadnje brala, se verzije 1.1.2 ne da odklenit. Mogoče se je to že kaj spemenilo, ampak takrat se je govorilo, da se ne bo.

No, jaz mam 1.1.1 in je fora samo to, da telefona na itunes ne smem apdejtat...ker če ga bi apdejtala na 1.1.2. bi zablokiral....očitno je to blo s tem namenom narjen...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Obozujemo jo x:Ix x:Ix

iPhone je srček. Je pa res, da se je treba navadit. En minus je, da moraš prepisat cel imenik. Ni tako, kot pri "navadnih" gsmjih, k samo iz sim kartice in telefona prekopiraš. Tako, da s tem je bilo malce dela. Pa potem ti razvrsti imena po abecedi, ti jih po priimkih. Aja, baje je že skrekan program, kjer tudi skopiraš, ampak jaz se tega še ne bi šla.

Drugače sem pa jaz najbolj fascinirana nad fotkami. Fotoaparat je sicer povprečen, ampak si itak zloadaš lahko tudi iz računalnika in potem se je lušno igrati.

Fajn so tudi smsji. So malce drugače kot pri Nokii (naprimer). Z osebo, ki se dopisuješ, je shranjen cel pogovor po oblačkih (zeleno pa sivo). Ful pregledno, ful fajn :palec:

Vse je v bistvu totalno lepo :2src: in pregledno. iPod je kul, muska se dobro sliši, za filmčke pa še ne vem.

Na internet greš prek Safarija, kar je fajn... Planeta pa ni več (edino če greš tja pač ročno).

Folk teži, da bi se težko navadili "tipkovnice", kar sploh ni res. Je taka kot računalniška. Zgleda malo majhna za debele moške prste, ampak se ti itak poveča črka.

Edino kar meni dela problem je to, da mi skos hoče popravljat v angleščino (slovar je vklopljen in ga še nisem uspela izklopiti). x:Ix

Velik informacij dobim na jonasovem blogu. Tam so že kilometerski pogovori in ful trikov najdeš..

Jaz nikoli nisem bila prav navdušena nad temi zadevami. Mi je bilo praktično vseeno kakšen telefon imam, kako zgleda računalnik...glavno, da se kliče in pošilja smsje. Ampak tale iphone (ma cel apple) te popolnoma zasvoji.

Te mal udari po žepu, ampak upam, da bo dolgoooooo.... Če ne bo, grem pa spet na telefon za nekaj 10 evrov v mobitelovi akciji x:px

Aja!! Še nekaj...

Ko sem nazadnje brala, se verzije 1.1.2 ne da odklenit. Mogoče se je to že kaj spemenilo, ampak takrat se je govorilo, da se ne bo.

No, jaz mam 1.1.1 in je fora samo to, da telefona na itunes ne smem apdejtat...ker če ga bi apdejtala na 1.1.2. bi zablokiral....očitno je to blo s tem namenom narjen...

Lepo, da uživaš v Applovih igračkah, ni kaj propagandna mašinerija Steve Jobsa je ena boljših...no jaz si nikoli ne bi kupoval IPODov,IPHONOV, I MACOV.....nekako me ni uspel prepričati z svojo promocijo....vidim pa, da so pa eni lepo zasvojeni...žrtve propagande žal mi je za vas! :)

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Kr neki.

Jaz nisem zelo zahteven uporabnik (kar se računalnikov tiče). Sem priznala že v drugi temi, da me je apple prepričal tudi z dizajnom...pač.

Zdaj tko... zakaj je pc boljši od maca in zakaj je žnj mp3player boljši od iPoda in zakaj je žnj telefon boljši od iphonea, naj mi povejo tisti, ki so nekaj časa uporabljali obe verjanti. Govorim pa za "normalnega" uporabnika.... Ne mi pa tle utrujat s propagando in podobnimi zadevami (mimogrede, tukaj bi se dalo o windowsih in gatesu in monopolih in vsem tem veliiiiiiiiiiiiiiiiik povedat)...

Ne razumem, da se je tako težko sprijazniti, da smo nekateri z določenimi izdelki popolnoma zadovoljni, tudi če ne ustrezajo drugim. Pač enim nekaj bolj paše.

Sploh pa taki ljudje, ki maca, iphonea in vsega tega ne uporabljajo (oziroma so trikrat sedeli pred njem oz. pobrskali pri prijatelju) in pametujejo v prazno...

Lepo, da uživaš v Applovih igračkah, ni kaj propagandna mašinerija Steve Jobsa je ena boljših...no jaz si nikoli ne bi kupoval IPODov,IPHONOV, I MACOV.....nekako me ni uspel prepričati z svojo promocijo....vidim pa, da so pa eni lepo zasvojeni...žrtve propagande žal mi je za vas! :)

:eek: zakaj pa lažeš :vragec: xg:Dx

No, jst trenutno zbolevam za temle iPhonom in ne vem, če ne bom nekoga pohopsala, da mi ga prinese od nekod x:Ix x;)x x:px

I want, I deserve, I need xcivx

Najlepša hvala za info o tem, kaj je iPod, iPhone x:Xx

Žal sm bl paranoične sorte, tko da še lep čas ne bom konzument ne enega, ne drugega. x^x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Iz ZDA kakšen mesec nazaj, preko prijatelja. Sem ga dala odklenit pa še to plačala, kar je bedarija. Zdaj sem videla, da je postopek tako simpl, da bi to lahko sama (sej zdej večinoma delajo sami).

Kje se najbolj splača, ti težko rečem, ker to iz moje strani ni bil nek optimalen, racionalen nakup. Podobno kot ti, sem bolehala in potem skakala do stropa, ko sem ga dobila...

Jaz sem pred tem celo gledala na bolhi in cene so se gibale tam od 450evrov...zdaj je najbrž že kaj manj, to najbrž itak veš...

http://www.jabuk.si/pbb/forum.php

Tukaj mal poglej tud...

Moji znanci so ga večinoma dobili, da jim ga je nekdo prinesel iz Amerike xyesx (za 400€) Zaenkrat mi je to še najboljša varianta. xcrossfingx

No, sej to je to. :palec:

No, ravno zdaj berem, da je tudi iz ameriških možno pošiljat MMS-je (ker nekaj časa ni bilo možno, čeprav jih je Tuš obljubljal :D :D). Prejemat pa ŠE ne.

Moraš si inštalirati SwirlyMMS :palec:

Sej, kaj se je pol zgodilo s Tušmobilovimi? :eek: Baje jih celo Apple toži, sem nekaj zasledila, pa na njihovi strani ni nobenega sledu o kakšnem iPhonu x:Dx

Kaj pa servis, pa to.... te nič ne skrbi, da ti kaj crkne, pa ti ga ne bojo hotli popravit?

Ja, to sem tudi jaz slišala. Sicer pa ne vem, kaj se dogaja. Vem, da so obljubljali zraven iphonea še določeno število zastonj MMS-jev, pa se jih v bistvu sploh ni dalo pošiljati. Pa cena je bila obupna. Mislim da 399€ (al 499?), pa nujno si moral vzet 24 mesečni paket k plačuješ 50€ na mesec+stroški klicanja, sms itd... groza.

Ja lahko jih tožijo, ker niso z applom nič podpisali... se mi zdi, da se je govorilo, da so jih kupili določeno količino tako kot jaz (in tvoji znanci). Pa da je cena tako visoka tudi zato, ker če se pokvari, ga bojo samo zamenjal... Ampak kaj je res in kaj ne.... Govorilo se je tako ali tako že marsikaj..

Jah me skrbi, sam poskušam ne mislit na to x:Ix vseeno pa mislim (upam), da se bo vseeno dalo najti koga, k bo popravu (če bo res treba). Sej maš že par ljudi, ki jih pridno razstavljajo in se učijo...tko da.. bom se s tem spopadla, če bo do tega prišlo...

Jah me skrbi, sam poskušam ne mislit na to x:Ix vseeno pa mislim (upam), da se bo vseeno dalo najti koga, k bo popravu (če bo res treba). Sej maš že par ljudi, ki jih pridno razstavljajo in se učijo...tko da.. bom se s tem spopadla, če bo do tega prišlo...

Prepričala si me x:Dx x:px Takoj v ponedeljek, grem v akcijo iskanja kdo gre kaj čez lužo, v kratkem :onfire:

Ni vrag :vragec: , da ne bom koga našla, tam v naši firmi.

Nordika....Poklič BOBKA (iz vrhnike) on ima novega I-PHONA in je reku da ga bo verjetno prodal, ker mu ni všeč...iskal sem softwear za planiranje letenja za svojega I-Maca ;)...in je ful kurčev velik slabši kot tisti ki sem ga inštaliral tebi....se bo treba še mal pozanimat!....

Michelle...mirno kri :) vsi tuki smo iz družine jabolk :)

Nordika....Poklič BOBKA (iz vrhnike) on ima novega I-PHONA in je reku da ga bo verjetno prodal, ker mu ni všeč...iskal sem softwear za planiranje letenja za svojega I-Maca ;)...in je ful kurčev velik slabši kot tisti ki sem ga inštaliral tebi....se bo treba še mal pozanimat!....

o-ho :wOOt: tole je pa uporabna info x:px Takoj jutri ga pokličem.

Tega svojga Maca pe le uštimaj, saj bomo pol plonkal od tebe xDDx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...