Skoči na vsebino

iPhone

Nordika

Recommended Posts

Ga je že prodal :sori: ehhhh

Sem še brala včeraj na jabuk.si, da 1.1.1. v ZDA ni več za dobit in se zdej čaka 1.1.3. Zanimivo branje, na tej strani :madpro: Folk raztura. Bom mal spremljala tele debate, ker so zelo na tekočem, kaj se trenutno splača in kaj ne :palec:

Michelle:

Kok te pa kej pride račun zdej za mobitel . . . a je full večji od kar imaš iPhončka?

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, nič ni večji, kolikor spremljam (čeprav zadnje dni v decembru nisem). Bomo videli 9. v mesecu x;)x

Na Mobitelu sem si zrihtala tisto ponudbo, da plačaš 6 evrov več na mesec, pa imaš zastonj vikende in delovnike po sedmi uri zvečer. Zdaj poskušam s prijatelji čvekat po sedmi, če res ni kaj nujnega.

Tako da se v bistvu nekako izniči... x:)x

Sem slišala za 1.1.3.

Ma sej so skos ene novosti, pa skos ene programčke delajo....ampak jaz vedno najprej počakam, da jih nekaj ljudi sproba....sem zaščitniška do cukerčka x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

I want, I deserve, I need xcivx

x:Dx

s tem se nekako lahko poistovetim...samo se se nisem cisto prepricala...drugace pa imata 2 moja prijatelja iphone in je dejansko fetisisticna igracka...je pa tudi super enostavno uporaben, hiter, dober...malo me morda moti samo postavljanje prioritet - toliko stvari se pocne z lahkoto, mislim...:

lahko si malodane toast speces in nohte nalakiras z njim, se najmanj je pa poseben kot telefon in tezko se smsa, kar je v evropi ful pomembno, ker to pocnemo vec kot ameri...

je pa res, da je toliko seksi, da se mu dosti tega oprosti. win some, loose some!

bom pocakala na neko drugo verzijo menda, morda se do takrat se dokopljem do kakega milionarja, ki mi bo kupoval te prepotrebne nepotrebnosti....(pa dvomim, da bo to jonas) x;)x xDDx

drugace pa sem trenutno v fazi muljenja z aplom, ker imam narocen racunalnik ze od daljnjega oktobra 2007 in ga sploh ni...! :vragec: :vragec: :vragec:

tako, da ima moja brezpogojna ljubezen in predanost jabolkom ocitno tudi meje, ker sem jezna in razocarana, morda celo presedlam na hruske... xcivx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pa kakšen računalnik si to naročila, da ga ni še? Mislim, a si imela kakšne posebne želje za maca? :eek: Očitno sem jaz nezahteven kupec. Samo rama sem hotela malo več. :inocent:

Drugače sem pa danes ponesreč odkrila daljinček in pritisnila in bila vsa nervozna kaj se bo zgodilo. No, odprlo je nek TV...pogledala na hitro, bila navdušena in zdaj hitro na forum gledat kako s tem delat x:o)x x:o)x

Aja kar se tiče smsjanja...pa ne vem no, nimam ravno suhih prstov (čisto povprečje) pa mi ne predstavlja nobenega problema xnckrivx

Kako je to sploh mogoče? x:o)x xrolleyesx

jaz pa tole cisto razumem, v bistvu...ker: ce odmislimo, da sem apple fan in uporabnica, sem zelo za simpel telefone: take, s katerimi hitro in enostavno klices in sms-as, in to je to!

na zivce mi gre sto milionov opcij ozadja in zvonckljanj, da ga das na potiho porabis pa 5 minut tipkanja...ali pa se ga ne da nastavit za zelo smiselne stvari....novi telefoni tudi nimajo svetlega ekrana, ko so na 'standby', in je treba se jih stalno dotikat, ce zelis npr. videt koliko je ura...prej tega ni bilo...itd itdxrolleyesx

skratka pri meni bo telefon vedno cimstarejsi in brez (foto)kamere, brez interneta brez vseh hojti-tojti sranj, ce ne bo za to kaksnega posebnega razloga ali res dober iPhone za zmerno ceno x:o)x

(v bistvu me pa ful zanima, kdaj bo kdo pogruntal telefon, ki pozvoni samo, ko te klicejo dolocene stevilke....to si jaz ful zelim imet! da je ugasnjen in mi pozvoni samo, ce me klice npr. 5 dolocenih stevilk, ki jih sama dolocim....morda moram Jobsu dat kaksno idejo x;)x )

Pa kakšen računalnik si to naročila, da ga ni še? Mislim, a si imela kakšne posebne želje za maca? :eek: Očitno sem jaz nezahteven kupec. Samo rama sem hotela malo več. :inocent:

Drugače sem pa danes ponesreč odkrila daljinček in pritisnila in bila vsa nervozna kaj se bo zgodilo. No, odprlo je nek TV...pogledala na hitro, bila navdušena in zdaj hitro na forum gledat kako s tem delat x:o)x x:o)x

Aja kar se tiče smsjanja...pa ne vem no, nimam ravno suhih prstov (čisto povprečje) pa mi ne predstavlja nobenega problema xnckrivx

iMac 24 incni...ga ni v evropi...sem najprej mislila, da me imajo za norca, pa sem preverila se na Dunaju in v Berlinu pri prijateljih, pa je res....eh...!

glede smsov pa mozno, da je zdaj ok, jaz sem videla samo prvi verziji in ni bilo... :palec:

Kdo lahko spremeni svet?

...novi telefoni tudi nimajo svetlega ekrana, ko so na 'standby', in je treba se jih stalno dotikat, ce zelis npr. videt koliko je ura...prej tega ni bilo...itd itdxrolleyesx

skratka pri meni bo telefon vedno cimstarejsi in brez (foto)kamere, brez interneta brez vseh hojti-tojti sranj, ce ne bo za to kaksnega posebnega razloga ali res dober iPhone za zmerno ceno x:o)x

(v bistvu me pa ful zanima, kdaj bo kdo pogruntal telefon, ki pozvoni samo, ko te klicejo dolocene stevilke....to si jaz ful zelim imet! da je ugasnjen in mi pozvoni samo, ce me klice npr. 5 dolocenih stevilk, ki jih sama dolocim....morda moram Jobsu dat kaksno idejo x;)x )

Jah no, za koliko je ura je treba samo okroglo tipko spodaj kliknit pa vidiš (ko imaš ekran ugasnen), da se ti pač razsvetli in vidiš. Men to sicer ni moteče, ker tudi pri Nokii sem vedno avtomatično pritisnila uno tipko preden, da sem pogledala na uro...

Da ga daš potiho pa rabiš eno sekundo...

Ne vem no... vsakemu svoje.

Kot sem že rekla, sem bila pa tudi jaz včasih bolj nagnjena k telefonom brez milijon funkcij (k jih itak nisem uporabljala).

Tle iphone je pa razred zase. Ga kar raziskujem no...

Ja tisto je pa dobra ideja ja...

Gleda imacov... Ja jaz imam 20 inčnega... Je precej ljudi na jabuku oz iphone forumu, ki ga že imajo...tako, da ne vem.

Aja pa 24inčnega mislim, da sem celo videla v cosmosu v avstriji...

točno pa ne vem, ker nikoli ni bil opcija..

ja mozno da si ga videla, ampak jaz zelim slovenskega zaradi servisa...pa predvsem zelim zadnjo verzijo..in vem, da so 20 incni na zalogi, tudi pri nas - samo to pa zame ni opcija x;)x x:o)x

glede telefonckov: jih je seveda veliko vrst, in jasno, da se vse da navadit itd...in ce imas nokio je se toliko bolj uporabnikom prijazna kot mnogo drugih, poznam pa par ljudi, ki enostavno se niso pogruntali, kako se da telefon potiho (ne nokia, ker to imam sama in bi jim pokazala...) :eek:

itak, da lahko samo spodaj kliknem, samo meni se gre za te malenkosti, ki so mi bile pac boljse...saj ni panike, samo opazim pac. prej sem imela telefon na mizi poleg sebe in nisem rabila nic klikat ampak sem samo eno okico obrnila...gre se mi za design, za funkcionalnost, o tem bi se lahko razprisala na kilometre, zato tudi sem tako ZA maca, ker razmislja na tak nacin...ni problem zame, problem je, da ljudje ne domislijo zadev pravilno in do konca...to me pac moti, ker so te stvari dovolj drage, da bi lahko :vragec:

ok, predspalni glasbeni intermezzo x:o)x

program ...

(se mi zdi, da bolj spada sem kot v racunalnistvo, ker so mac-loverji bolj stilsko obcutljivi x;)x x:px xcivx )

Kdo lahko spremeni svet?

Aja, no jaz sem govorila o iphoneu... Prej sem bila skos na Nokii, pa mislim, da ne grem več.

Ne vem, kako je s temi zalogami. Jaz sem ga kupila čez mejo, ker imam blizu pa serivs tudi. Pa fajn so, pa poznam.

Itak pa, da more biti zadnja verzija, pa lepoardek x;)x Te stekam.

Glede linka pa :D lol

(se mi zdi, da bolj spada sem kot v racunalnistvo, ker so mac-loverji bolj stilsko obcutljivi x;)x x:px xcivx )

Itak x:px

Zdaj pa dost zajebancije....Iphone je dokaj brezvezna stvarca stilsko lepa in 10 % uporabna...99% ljudi si ga kupi, da šminkira pred drugimi...sem se igral z njim kako urco...pa sem, ugotovil, da ga ne potrebujem...

tinka:

želim, ti da uresničiš želje in najdeš kakega miljonarja....

merry christmas to all of you

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

:sori: mal sem se odločila še počakat z nakupom. Mi je prevelik finančni zalogaj, pa premalo zihr nakup. Mogoče bom počakala, da pride v EU v jeseni, čeprav mi je to še takooo daleč :xx!:

Mogoč se pa vmes še kaj izkaže x:px

Sem pa gledala na Bolhi po kok jih prodajajo - eni so res optimisti 700€ :eek: x:o)x xg:Dx Good Luck with that xokkx

:sori: mal sem se odločila še počakat z nakupom. Mi je prevelik finančni zalogaj, pa premalo zihr nakup. Mogoče bom počakala, da pride v EU v jeseni, čeprav mi je to še takooo daleč :xx!:

Mogoč se pa vmes še kaj izkaže x:px

Sem pa gledala na Bolhi po kok jih prodajajo - eni so res optimisti 700€ :eek: x:o)x xg:Dx Good Luck with that xokkx

Itaq...počaki, da pride ven stabilna verzija in takrat zagrabi.....cene bodo padle, na trg iz meseca v mesec prihajajo boljši telefoni....zdajle pač gredo....čez pol leta jih bodo talali na pol zastonj....tko to je :)

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Itaq...počaki, da pride ven stabilna verzija in takrat zagrabi.....cene bodo padle, na trg iz meseca v mesec prihajajo boljši telefoni....zdajle pač gredo....čez pol leta jih bodo talali na pol zastonj....tko to je :)

Ni boljšega telefona :cry:

Ni boljšega telefona :cry:

Nordika.....od kod lepote tvoje ? :)

Ja, lahko.

Od kje ljudem, da jih naj ne bi?

xrolleyesx

Michelle si morda že poslala leoparda ? xrolleyesx

Precej "navadnih" telefonov ima možnost nastavitve "Črne" in "Bele" liste (seznama) x;)x

Vem za Philips, Ericsson, Siemens, ...

Možnosti so za posamezne številke, skupine, samo številke iz imenika, ... ali pa se znajdeš in nastaviš posamična zvonenja izbranim, za ostale klice pa daš tišino ali pa kak tihi, kratki zvok

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pa še to, tale telefon ni za working class heroje...ampak razne designerje, ki vse kar se jim lahko zgodi v življenju je, da se urežejo ob lasten umeten noht in razne laborante v LEKU...:)

mi, ki smo pa zemlja in sol tega ljudstva ostajamo pri sony-ericssonu! AMEN !

Prav na zivce mi gres...

A si ga mel doma oz. en teden okol z njim hodil, da veš, da ga ni za take ljudi, kot si ti?

Mislim xrolleyesx

Seveda ti grem, saj to je moj namen :) GUSSSSSSSSSFRABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........relax!

• 2 weeks later...

"Na svetu okoli milijon odklenjenih iPhonov

Apple je prodal okoli štiri milijone iPhonov, AT&T jih je aktiviral okoli dva milijona, kje so ostali, pa ni popolnoma znano

Število odklenjenih mobilnih telefonov iPhone naj bi bilo okoli milijon, za Bloomberg ocenjuje analitik Toni Sacconaghi. Apple naj bi do zdaj prodal okoli 3,75 milijona mobilnih telefonov iPhone, ameriški operater mobilne telefonije AT&T pa je prejšnji teden poročal o dveh milijonih aktiviranih iPhonov. Okoli 315 tisoč telefonov naj bi bilo prodanih v Evropi, slabih pol milijona naj bi bilo še v zalogah. Ostane torej osupljivih milijon iPhonov oziroma več kot četrtina vseh prodanih mobilnikov. Uradnega pojasnila Appla o tem, kje bi lahko bili ti telefoni, ni.

Zaradi odklepanja do 272 milijonov evrov škode za Apple

Apple od operaterjev dobiva del prihodkov od pogovorov, zato naj bi vsak neaktiviran iPhone Apple stal od 300 do 400 dolarjev (204 do 272 evrov), prav tako pa naj bi jim nezmožnost preprečitve odklepanja lahko otežila pogajanja z operaterji v prihodnosti.

Steve Jobs, predsednik uprave in ustanovitelj Appla, ocenjuje, da bodo letos prodali okoli 10 milijonov iPhonov. Če bo četrtina ostala neaktiviranih pri partnerskem operaterju, bi to za Apple lahko pomenilo dobrih 600 milijonov dolarjev manj prihodkov.

Apple iPhone je med kupci zelo popularen, le pogodba z operaterjem jim očitno ne diši preveč."

http://www.finance.si/203273/Na_svetu_okol...enjenih_iPhonov

Applove delnice so šle dol za skoraj 40%.......ANARHIJA!!! YEAH!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...