Skoči na vsebino

iPhone

Nordika

Recommended Posts

Pa še to, tale telefon ni za working class heroje...ampak razne designerje, ki vse kar se jim lahko zgodi v življenju je, da se urežejo ob lasten umeten noht in razne laborante v LEKU...:)

mi, ki smo pa zemlja in sol tega ljudstva ostajamo pri sony-ericssonu! AMEN !

jap... zidarji pa razni rovokopači imamo raj ono še taprvo eriksonovo ciglo (mobi-reglja al kaj) ... tko, da če ga po pomot v zid zazidamo, ga lahko pustimo in nam ti treba zida razbijat x:Dx

jst sem tut za anarhijo... sam delnice od nkbm naj grejo pa gor x:Dx

xcivx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na bolhi too much pretiravajo s cenami, potem se je pa začelo govorit, da se teh ta novih ne da več odklenit in sem sklenila malo počakat. Bomo vidli kaj bo. Eno je pa sigurno, da so naši zastopniki totalni kekci, ko se bo kdo spomnil jih uvažati, jih bojo vsi že imeli off the black market xrolleyesx
Support bacteria, they're the only culture some people have!

x:Dx x:Dx x:Dx

Ma kurc jih gleda, kva boš zej telefon kupu pa morš bit še uporabnik njihovega operaterja.Prst u rit apple

TOOOOOOOOOOOOOOOO TKO SE GOVORI!!!!!!!!!!!! Smash the Apple Empire of greed and non compatibility :)

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...