nimbus 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Pa še to, tale telefon ni za working class heroje...ampak razne designerje, ki vse kar se jim lahko zgodi v življenju je, da se urežejo ob lasten umeten noht in razne laborante v LEKU... mi, ki smo pa zemlja in sol tega ljudstva ostajamo pri sony-ericssonu! AMEN ! jap... zidarji pa razni rovokopači imamo raj ono še taprvo eriksonovo ciglo (mobi-reglja al kaj) ... tko, da če ga po pomot v zid zazidamo, ga lahko pustimo in nam ti treba zida razbijat jst sem tut za anarhijo... sam delnice od nkbm naj grejo pa gor Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2008 ..... drugače ga prodam...prec kupim če bo d€nar Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2008 Na bolhi too much pretiravajo s cenami, potem se je pa začelo govorit, da se teh ta novih ne da več odklenit in sem sklenila malo počakat. Bomo vidli kaj bo. Eno je pa sigurno, da so naši zastopniki totalni kekci, ko se bo kdo spomnil jih uvažati, jih bojo vsi že imeli off the black market Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 http://iphone.unlock.no/ x:Dx Ma kurc jih gleda, kva boš zej telefon kupu pa morš bit še uporabnik njihovega operaterja.Prst u rit apple Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 x:Dx Ma kurc jih gleda, kva boš zej telefon kupu pa morš bit še uporabnik njihovega operaterja.Prst u rit apple TOOOOOOOOOOOOOOOO TKO SE GOVORI!!!!!!!!!!!! Smash the Apple Empire of greed and non compatibility Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 A bo mel res Simobil iPhone 3gs? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.