rebelde7 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Ukvarjam se z gimnastiko že 5let....in treniram v flipu....kako se vam zdi gimnastika kot šport?in če jo kdo trenira ali se je ukvarjal z njo naj mi napiše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
24sončnica 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 Lep pozdravček, trenirala sem vrhunsko gimnastiko 8 let, bila sem 2. in 3. na državnem prvenstvu. Zame še vedno najboljši šport na svetu! Obožujem jo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malaziva 25. december 2008 Prijavi Deli 25. december 2008 No pa recimo, da se jaz ukvarjam s športno gimnastiko...seveda svojim letom primerno. Učim otročke osnov gimnastike, torej cicibančki. Sokolašica sem... ...pa ne samo najbolj micene, tudi s tekmovalkami jo mahnem na kakšno tekmo...ampak da se zastopimo...1. in 2. nivo sta bolj moja domena,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2008 Prijavi Deli 26. december 2008 A si ex gimnastičarka - tekmovalka [orodna gimnastika]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malaziva 26. december 2008 Prijavi Deli 26. december 2008 A si ex gimnastičarka - tekmovalka [orodna gimnastika]. V bistvu tekmovala nisem nikoli...razen na šolskih tekmovanjih, jaz sem se bolj s konjeništvom ukvarjala, sem pa tako zares v gimnastiki kakšnih 15 let, odkar sem svoje otroke imela v tem športu, pa ko sem sama začela bolj zares spremljat športno gimnastiko (orodna telovadba), potem je sledil premor, zdaj pa že nekaj časa spet delam z mladimi seveda z primerno licenco, ki smo jo opravljali na Fakulteti za šport preko Gimnastične zveze Slovenije, tako da je vse regularno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejce 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Jaz ne treniram gimnastike, vendar se mi zdi ta vrsta športa zelo zahtevna in da je potrebno imeti veliko časa, kar pa jst nimam! Drugače je pa dokaj zanimiva! Citiraj vedeževanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.