Eko 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Pozdravljeni, zanima me ena zadeva. Večina astrologov, vedeževalcev ipd prikazuje oz napoveduje za naprej. Torej v prihodnost.Mene pa zanima če kdo prikazuje oz ˝gleda˝ v preteklost? Pa ne mislim, zdaj v s smislu: Bom preveril ali zna pogledati za nazaj in nato v prihodnost. Dejansko me zanima če lahko kdo naredi nekakšen pregled oz analizo življenja - poti za nazaj, kje so bile ključne napake, morda ključne dobre odločitve..itd. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Pozdravljeni, zanima me ena zadeva. Večina astrologov, vedeževalcev ipd prikazuje oz napoveduje za naprej. Torej v prihodnost.Mene pa zanima če kdo prikazuje oz ˝gleda˝ v preteklost? Pa ne mislim, zdaj v s smislu: Bom preveril ali zna pogledati za nazaj in nato v prihodnost. Dejansko me zanima če lahko kdo naredi nekakšen pregled oz analizo življenja - poti za nazaj, kje so bile ključne napake, morda ključne dobre odločitve..itd. Lp Hojla Eko, v astrologiji je veliko lažje pregledovati dogodke za nazaj, kajti precej manj je lahko človek obremenjen z dogodki, ki so minili, kot s tistimi, ki šele prihajajo in je precej važno, na kak način je interpretirano, da človeka ne zbega in mu ne požene strah v kosti. Tudi, če človek samo čaka na ugodne trenutke in pri tem ne naredi nič, je lahko kdaj pa kdaj lep tranzit strel v prazno. Nekdo, ki ima lepe tranzite na področju ljubezni, pa stalno sedi v svoji sobi, nikamor ne gre, težko spozna v tistem obdobju koga in se zaljubi. Mogoče energetsko samo "sanja" o ljubezni. Za nazaj se odlično preverja dogodke, sploh za prehode pomembnih planetov čez senzitivne točke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.