Skoči na vsebino

˝Prikaz˝ za nazaj

Eko

Recommended Posts

Pozdravljeni,

zanima me ena zadeva. Večina astrologov, vedeževalcev ipd prikazuje oz napoveduje za naprej. Torej v prihodnost.

Mene pa zanima če kdo prikazuje oz ˝gleda˝ v preteklost?

Pa ne mislim, zdaj v s smislu: Bom preveril ali zna pogledati za nazaj in nato v prihodnost.

Dejansko me zanima če lahko kdo naredi nekakšen pregled oz analizo življenja - poti za nazaj, kje so bile ključne napake, morda ključne dobre odločitve..itd.

Lp

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni,

zanima me ena zadeva. Večina astrologov, vedeževalcev ipd prikazuje oz napoveduje za naprej. Torej v prihodnost.

Mene pa zanima če kdo prikazuje oz ˝gleda˝ v preteklost?

Pa ne mislim, zdaj v s smislu: Bom preveril ali zna pogledati za nazaj in nato v prihodnost.

Dejansko me zanima če lahko kdo naredi nekakšen pregled oz analizo življenja - poti za nazaj, kje so bile ključne napake, morda ključne dobre odločitve..itd.

Lp

Hojla Eko, v astrologiji je veliko lažje pregledovati dogodke za nazaj, kajti precej manj je lahko človek obremenjen z dogodki, ki so minili, kot s tistimi, ki šele prihajajo in je precej važno, na kak način je interpretirano, da človeka ne zbega in mu ne požene strah v kosti. Tudi, če človek samo čaka na ugodne trenutke in pri tem ne naredi nič, je lahko kdaj pa kdaj lep tranzit strel v prazno. Nekdo, ki ima lepe tranzite na področju ljubezni, pa stalno sedi v svoji sobi, nikamor ne gre, težko spozna v tistem obdobju koga in se zaljubi. Mogoče energetsko samo "sanja" o ljubezni.

Za nazaj se odlično preverja dogodke, sploh za prehode pomembnih planetov čez senzitivne točke.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...