Skoči na vsebino

Osebna sporočila

Recommended Posts

Hm dons sm dobu tole x:Dx x:Dx x:Dx

Osebno sporočilo

norakiss

Rating: 0

Poglej profil člana

Dodaj na seznam frendov

Pošlji OS

Dodaj na seznam blokiranih

Posreduj OS

Najdi teme člana

Najdi objave člana

Hello dear friend,, Danes, 11:34

PopolnZačetnik

Ikona skupine

Skupina: PopolnZačetnik

Št. objav: 0

Član št.: 10.581

Član od: Danes, 11:03

Hello dear friend,

I am happy to contact you after going through your profile at( lunin.net).I am a young single and never married girl seeking true love for a long term relationship,i have this feeling that we can get along together,i will love to meet you and we can know more about each other.You can write back at me through my personal email address (ngodwil22@yahoo.co.in) so that we can communicate confidentially,I will be happy to hear from you soon,bye.

Tle majo spet eni nekej za bregom pa cajt je vidm da zamenam nick v kej bolj moškega x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Ja, pol se pa hitr javi na mejl, an ;)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Dobil tud jst to.

Tuki te sam probajo navlect, z namenom da ti spucajo tosl. Predstavi se ti kot bogata dedinja, iz culokafrije, da ji pomagas spravt na tvoj racun, cuda enga podedovanga denarja, ker pr njej divja kao drzavljanska vojna in lalala drugih tezav ima. In od tega ogromnega zneska dobis ti ene 20 al pa 40%. Zanka je, da, ce hoces, da ti lahko poslje denar, ji rabis sponzoriraat stroske transakcije, pa se ene 50. drugih stroskov, v glavnem, na konc dobis prst v, sj ves kam. Stara fora, prezvecena, pojavlja se v vseh mogocih forumih. Sam zgleda, da imajo kje se uspeh, ker so tako vztrajni hehe.

Tko da, folk, ne nasedat

Lep pozdrav, dnar boste pa prej na lotu dobil kot na tak nacin...

ne :eek: a je to možno xscratchx xyesx

:fool:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

sej lahk tud meni mejl napišeš, indy ... pa te začnem spamat ... enlagre your penis in take

:vragec:

Hehe, še zmer mislm da bi bli pr teb bol kulturni spemi k pr teh "bolnikih" , penis gor, dol, levo, desno x:Dx

stran od tega :vragec:

dobivam jst neke spame na mejl v istem stilu - sm punca/ženska ta pa ta, samska, iščem moškega za resno zvezo.... v polomljeni angleščini seveda... sploh ne vem kje so dobili moj mejl! :vragec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dobil tud jst to.

Tuki te sam probajo navlect, z namenom da ti spucajo tosl. Predstavi se ti kot bogata dedinja, iz culokafrije, da ji pomagas spravt na tvoj racun, cuda enga podedovanga denarja, ker pr njej divja kao drzavljanska vojna in lalala drugih tezav ima. In od tega ogromnega zneska dobis ti ene 20 al pa 40%. Zanka je, da, ce hoces, da ti lahko poslje denar, ji rabis sponzoriraat stroske transakcije, pa se ene 50. drugih stroskov, v glavnem, na konc dobis prst v, sj ves kam. Stara fora, prezvecena, pojavlja se v vseh mogocih forumih. Sam zgleda, da imajo kje se uspeh, ker so tako vztrajni hehe.

Tko da, folk, ne nasedat

Lep pozdrav, dnar boste pa prej na lotu dobil kot na tak nacin...

Nazadne je hotu en model kupt avto iz Francije.Ker je bil zlo star model (toyota corola letnik 90) sm pač mislu da jih pr njih ni tolk in da je res zainteresiran.Pa se začneva pogovarjat prek e-mailia, pa začne bluzit da ma žlahto k dela pr prevozih po morju in da bojo oni vse zrihtal-celo pršli iskat avto x:Dx .Pol k sva pršla k dnarju se je pa zalomil ne.Sm reku da keš only pa je model bluzil od enga čeka prek western union, da kao mi pošlje ček za jest pa še preden vnovčim to plačam nekej v naprej (seveda tut če bi ga hotu vnovčt ne bi dobu dnarja ne) in so se najina pogajanja končala.Loh pa tut nardiš tko k moj frend kej reku da ma njegov ip kompa in da ga je Interpolu prjavu potem čez par dni pa mu tut poslav kao uradn dopis iz Interpola v njihovem okrožju kao da vejo kdo je,kaj dela,in da ga bojo pršli obiskat ....pomoje sej u hlače usral x:Dx

fak.

zaenkrat pazte, briste....

ko bo mitja spet na broju, pa bo spedenal (kar se bo pac dal oz. kar je tega, k je odvisn od foruma, ne bi se pa smel to dogajat, ker je pro forum in ga skoz apgrejdamo... skratka, tumach! :xx!:)

Kul k ste javil.

Kot receno, ne morem zdaj nic, vendar je pac vzeto na znanje, cim se bo dal, se bo ukrepal.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Xx

... ja ampak sej glih zato.... k ni un zastonjski, pac pa res pro.

nam se narobe hod, tok pro. x;)x k se skoz apgrejda kaj, pol je pa skoz kaksen schtraufenpacht, da se komaj sledi... novitetam in vsemu....

sej bo vse OK. xupx xyesx

sam kot receno: nc pac odpirat, se odzivat, cimprej brisat, kenslat!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Norakiss ima 4 časovne ure pred nami (njen lokalni čas; prjavla se je ob 11h, njen lokalni čas je pa 15h), zna bit, da je 4 ure bolj prot V.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

cakaj malo...

na OS ste to dobil??????? :eek:

:vragec:

Od norakiss... xrolleyesx

Jaz tudi... :eek: :o|o: x:Dx

Vidim pa da je bila precej aktivna... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

cookie čisti sherlock x:Dx

kdo je zdej indi in kdo jarane? :eek: ne se hecat! xrolleyesx xDDx

jst nism nič dobla. Je pa res, da z mano se ni za hecat :blackeye:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...