Skoči na vsebino

Osebna sporočila

Recommended Posts

:vragec:

hehe

mick-rob je ziher odpisu

taki ponudbi se pa res ni mogu odrecht

zlomk...tralala

Kak si vedu? :eek: Pa tolmača sn si najel, da bo ja razumela kako sva si blizu..... xcivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

:inocent: tale norakiss je pa zlo neka huda bejba x:o)x, samo kako ji (mu) je ratal to postal naenkrat na toliko predalov xscratchx, za vsak primer sem ga zablokiral ..., dokler ga Marsa ne x;)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:V: ...jaz sn pa že mislil kako sem sicer slovensko ne pisočo mladenko očaral s svojimi posti in našel sorodno dušo..... xcivx xg:Dx

jst tud :cry: :cry:

Alef tudi tako mislil... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a070.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a035.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

fak.

zaenkrat pazte, briste....

ko bo mitja spet na broju, pa bo spedenal (kar se bo pac dal oz. kar je tega, k je odvisn od foruma, ne bi se pa smel to dogajat, ker je pro forum in ga skoz apgrejdamo... skratka, tumach! :xx!:)

Kul k ste javil.

Kot receno, ne morem zdaj nic, vendar je pac vzeto na znanje, cim se bo dal, se bo ukrepal.

:palec:

Eh dej no, kva pa k je Štritof tle pr forumu telovadu, pa je še večji bolnik k vsi ostali.

jst nism nič dobla. Je pa res, da z mano se ni za hecat :blackeye:

xg:Dx

Čeb mi skp živel v eni vasi, bi bla ti zih nek spešl 1km stran od vsega na enmu griču, pa pred vstopom bi bla tabla 10 krat 10 metrov : VSTOP NA LASTNO ODGOVORNOST x:Dx x:Dx x:Dx

Zadeva je stara ze ene 5 let, pa se v kar nekaj cajtengih so bla opozorila napisana, pa zgodbe kar ene par naivnezev, slovencev, k so fino podimili vlozeni denar, da ne govorim kok americanov so navlekl hehe. nekateri so tud osebno pol hodil po dnar, pa po konzulatih, u glavnem, naivnezev, kokr hoces. dnar res cloveka potegne, posebi take ogromne vsote kt jih obljubljajo. in nekatere zgodbe se tud niso srecno iztekle, se ne dolg tega je bil ugrabljen mal starejsi amer, k se je zmenu, da pride kr po punco, pa se uzenu bi se dedek blentav. je pa tole skor nacionalni sport, kr ena veja industrije, v nigeriji, tam se je tud zacel. sam sm ze dobu taka vabila na drugih forumih kr nekajkrat in enkrat sm tud odpisu, v slovenscini sm jih poslal kamor ze spadajo, pa se nekaj takih prjaznih cvetk sm nametu. nazaj sm dobu preprijazno obvestilo, dolgo kt pondelk, dab se clovk zjoku, kok hudo je to mlado in cudovito deklico ( posljejo ti tud slikco luskane zamorkle ) usoda udarla po rit, in na celem svet se edin nate lohka zanese, k je iz tvojga profila potegnla, da si edin pa naj pa oh in sploh, pa sam teb bo dala vse kar ima, pa se mal zravn, sam pomagi ji, ( poslji denar ) , da pride do ogromnga gnarja k ga ma v banki ( njen oce, k so ga ubil prevratniki, je bil financ minister, pa lalala funkcij preplacanih je mel ) , edin kr zdele rab je tvojih ene 500 eur, al pa cist odvisn kok si prpravljen strest iz toslna. zacnejo z malim denarjem, sam pol k si enkrat ze dal, se pa zacne....sam se to pa to pa se to, dokler pac placujes.

in ker je aakhutov prispevek se kako resnicen, citiram....

kolichina inteligence na zemlji je konstantna

problem je v vechanju shtevila prebivalstva,

fora se vedno deluje hehe

ajde folk, uzivite, ce pa rab kdo slikco cedne zamorkle, pa nj kr pise, sj picajzlov po mailu se res (še) ne da dobit..

zaenkrat sem skenslala oba clana: norakiss in norakiss11.

Thanx k ste prec javil in k itak niste nasedl. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čeb mi skp živel v eni vasi, bi bla ti zih nek spešl 1km stran od vsega na enmu griču, pa pred vstopom bi bla tabla 10 krat 10 metrov : VSTOP NA LASTNO ODGOVORNOST x:Dx x:Dx x:Dx

motiš se :vragec: jst bi bla v centru naselja, res pa je, da bi bla okol njega mal širši, neposeljen, varnostni pas x;)x

ooo... pa si, pa si :vragec:

al pa osi nekej ne delajo :sori:

nehy se slint :vragec: x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ma ne, tebe bi mel na vratih. :D ;)

žal, iz te moke nau kruha xcivx

"samo" vratarka pa že ne bom :vragec:

z usem dolžnim spoštovanjem...

ampak nit slučajn ne znaš in zmoreš bit tolk zatežena, da se neb vate utaknu, če se mi le tko zazdi x^x x;)x x:px

to je zato, ker me ne poznaš. In bolje je tako (zate) :vragec: x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

odlično :switz:

jobwelldone.press

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...