aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 dogaja... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 jaz niti njenega nicka ne upam klikniti, da se ne bi česa nalezla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 hehemick-rob je ziher odpisutaki ponudbi se pa res ni mogu odrecht zlomk...tralala Kak si vedu? Pa tolmača sn si najel, da bo ja razumela kako sva si blizu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 picajzle tezhko chez net dobishno....mogoche na eBay.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 heheglede na nik bi lohk biu tut tip...pa she grk.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 tale norakiss je pa zlo neka huda bejba , samo kako ji (mu) je ratal to postal naenkrat na toliko predalov , za vsak primer sem ga zablokiral ..., dokler ga Marsa ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ...jaz sn pa že mislil kako sem sicer slovensko ne pisočo mladenko očaral s svojimi posti in našel sorodno dušo..... jst tud Alef tudi tako mislil... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a070.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 kolichina inteligence na zemlji je konstantnaproblem je v vechanju shtevila prebivalstva zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2008 fak. zaenkrat pazte, briste....ko bo mitja spet na broju, pa bo spedenal (kar se bo pac dal oz. kar je tega, k je odvisn od foruma, ne bi se pa smel to dogajat, ker je pro forum in ga skoz apgrejdamo... skratka, tumach! :xx! Kul k ste javil.Kot receno, ne morem zdaj nic, vendar je pac vzeto na znanje, cim se bo dal, se bo ukrepal. Eh dej no, kva pa k je Štritof tle pr forumu telovadu, pa je še večji bolnik k vsi ostali. jst nism nič dobla. Je pa res, da z mano se ni za hecat Čeb mi skp živel v eni vasi, bi bla ti zih nek spešl 1km stran od vsega na enmu griču, pa pred vstopom bi bla tabla 10 krat 10 metrov : VSTOP NA LASTNO ODGOVORNOST x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 jst nism nič dobla. Je pa res, da z mano se ni za hecat ooo... pa si, pa si al pa osi nekej ne delajo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
indi 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Zadeva je stara ze ene 5 let, pa se v kar nekaj cajtengih so bla opozorila napisana, pa zgodbe kar ene par naivnezev, slovencev, k so fino podimili vlozeni denar, da ne govorim kok americanov so navlekl hehe. nekateri so tud osebno pol hodil po dnar, pa po konzulatih, u glavnem, naivnezev, kokr hoces. dnar res cloveka potegne, posebi take ogromne vsote kt jih obljubljajo. in nekatere zgodbe se tud niso srecno iztekle, se ne dolg tega je bil ugrabljen mal starejsi amer, k se je zmenu, da pride kr po punco, pa se uzenu bi se dedek blentav. je pa tole skor nacionalni sport, kr ena veja industrije, v nigeriji, tam se je tud zacel. sam sm ze dobu taka vabila na drugih forumih kr nekajkrat in enkrat sm tud odpisu, v slovenscini sm jih poslal kamor ze spadajo, pa se nekaj takih prjaznih cvetk sm nametu. nazaj sm dobu preprijazno obvestilo, dolgo kt pondelk, dab se clovk zjoku, kok hudo je to mlado in cudovito deklico ( posljejo ti tud slikco luskane zamorkle ) usoda udarla po rit, in na celem svet se edin nate lohka zanese, k je iz tvojga profila potegnla, da si edin pa naj pa oh in sploh, pa sam teb bo dala vse kar ima, pa se mal zravn, sam pomagi ji, ( poslji denar ) , da pride do ogromnga gnarja k ga ma v banki ( njen oce, k so ga ubil prevratniki, je bil financ minister, pa lalala funkcij preplacanih je mel ) , edin kr zdele rab je tvojih ene 500 eur, al pa cist odvisn kok si prpravljen strest iz toslna. zacnejo z malim denarjem, sam pol k si enkrat ze dal, se pa zacne....sam se to pa to pa se to, dokler pac placujes. in ker je aakhutov prispevek se kako resnicen, citiram....kolichina inteligence na zemlji je konstantnaproblem je v vechanju shtevila prebivalstva,fora se vedno deluje heheajde folk, uzivite, ce pa rab kdo slikco cedne zamorkle, pa nj kr pise, sj picajzlov po mailu se res (še) ne da dobit.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 zaenkrat sem skenslala oba clana: norakiss in norakiss11. Thanx k ste prec javil in k itak niste nasedl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Čeb mi skp živel v eni vasi, bi bla ti zih nek spešl 1km stran od vsega na enmu griču, pa pred vstopom bi bla tabla 10 krat 10 metrov : VSTOP NA LASTNO ODGOVORNOST x:Dxmotiš se jst bi bla v centru naselja, res pa je, da bi bla okol njega mal širši, neposeljen, varnostni pas ooo... pa si, pa si al pa osi nekej ne delajo nehy se slint Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 motiš se jst bi bla v centru naseljama ne, tebe bi mel na vratih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 nehy se slint z usem dolžnim spoštovanjem...ampak nit slučajn ne znaš in zmoreš bit tolk zatežena, da se neb vate utaknu, če se mi le tko zazdi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 ma ne, tebe bi mel na vratih. žal, iz te moke nau kruha "samo" vratarka pa že ne bom z usem dolžnim spoštovanjem...ampak nit slučajn ne znaš in zmoreš bit tolk zatežena, da se neb vate utaknu, če se mi le tko zazdi to je zato, ker me ne poznaš. In bolje je tako (zate) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 to je zato, ker me ne poznaš. In bolje je tako (zate) rajš vrjamem kukr probam pa hvala za nesebično opozorilo maš u dobrem eno malo pivo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 odlično jobwelldone.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 jobwelldone.press blow-job? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 blow-job? zlomk...tralalapo pandurju je sizif v svojem delu uživou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 po pandurju je sizif v svojem delu uživou da o ojdipu ne izgubljamo besed.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 da o ojdipu ne izgubljamo besed.... x:Dx zlomk....tralalane ne... zamešu si...elektrin sindrom si mislu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.