TonCa 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 A mogoče kdo ve če obstaja karkol da lahko poiščeš osebo... rada bi poiskala polbrata..vem ime priimek,roj. dan, tud mesto kjer živi..sem že mal povprašala okrog ampak ni rezultatov tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 A mogoče kdo ve če obstaja karkol da lahko poiščeš osebo... rada bi poiskala polbrata..vem ime priimek,roj. dan, tud mesto kjer živi..sem že mal povprašala okrog ampak ni rezultatov tnx Hmm, ravno danes mi je nekdo to razlagal, če tolk veš, potem lohk vprašaš na mednarodne informacije, če se ti bo ratal zmenit (nimaš naslova), drugače pa prek Interneta se marsikaj najde (odvisno od države) Tako kot si napisala, sklepam da je nekje v tujini Ti samo v akcijo, pa veliko sreče Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 V kateri državi in katerem mestu pa živi? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 če hoče bit najden Samo mogoče pa mu ima kaj ful pomembnega za sporočit... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Ni panike. samo imaš po eni strani prav, če noče bit najden boljše da ga ne išče. Ko sm jst spizdla od doma tudi nism hotela da me kdo išče in sm kar dobro zabrisala sledi za sabo... Je vedla samo ena frendica, pa ona je morala bit tiho... in zanimivo da nanjo ni nihče pomislil da bi lahko vedla... druga frendica pa ko ni vedla nič, je prespala noč na zaslišanju na policiji, po nedolžnem. Uf sm jih kuhala jst... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TonCa 11. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2008 Ne..sej ni iz druge države vem iz kje... tud jaz tam blizu živim ..sam je beden občitek ko se sprehajaš pa srečuješ folk in (mogoče celo svojga polbrata ) pa se ti niti ne sanja ne da je to on... jah...sem se že pozanimala prek znance ampak so pač izrednoo ''zanesljivi'' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Aha, potem pa sploh ne bi smelo bit težko... Nimaš nobenih vez na Občini? Tam bi našla najhitreje. A naslova pa ne veš, al kako? Če veš naslov, enostavno pozvoni tam kjer živi pa se mu predstavi. Mogoče bo najprej začuden (a on ve da ti obstajaš?), ma mislim da bi te bil vesel. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Nimaš nobenih vez na Občini? Tam bi našla najhitreje. .Joooooooj!!!!! Ne maram, da se dajejo te podatki tako okoli. Fuj. Če veš priimek, poglej v telefonski imenik tistega kraja. Potem pa zavrti številke in povprašaj. Mogoče ti pa kdo kaj pove oz. ga najdeš. Če ni prevelik kraj, ne boš imela toooooliko dela. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Ojla! V bistvu je do teh podatkov zelo tezko priti - kar je v osnovi pa tud prav.Kot pravi Michelle, men tud ne bi pasal, da bi kar tkole blo to na vpogled vsakemu. Ne sam, da mi za fotra niso dal podatkov, se folku zanje niso hotl dat podatkov - recimo ce so hotl zvedet ZASE recimo uro rojstva, da jim zracunam asc al pa kej - so jih napotil ne vem kam ne vem kaksne obrazce izpolnjevat. Tako da pri takih zadevah je najbrz bolje se posluziti 'drugih linij'. Upam da ti rata, ce si to zelis, upam tud, da si polbrat to zeli isto kot ti oz. da bo ugotovil, da si to zeli, ko bo/ce bo prislo do stika med vama (pa se recimo sam do sedaj ni raztrescil da bi prisel do tebe). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Upam da ti rata, ce si to zelis, upam tud, da si polbrat to zeli isto kot ti oz. da bo ugotovil, da si to zeli, ko bo/ce bo prislo do stika med vama (pa se recimo sam do sedaj ni raztrescil da bi prisel do tebe). Ja, saj to je to!Ni nam povedala, če polbrat ve, da obstaja (no sej ni nujno, da sama ve).Definitivno ne moremo trditi, da bi te bil vesel in da bo to neko toplo družinsko srečanje. Če bi meni nekdo potrkal na vrata, bi bila najprej šokirana. Sploh bi bila pa kriza, če ne bi vedela, da imam polbrata! Iskreno povedano, bi bila na začetku jezna. Napisala sem, da naj se znajde z imenikom.... ampak če pogledam...tudi ne bi bila navdušena, če bi kdo po meni tako poizvedoval...To je zelo delikatna situacija... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Marsa živjo, na katero ustanovo se lahko obrneš, da povedo uro rojstva?Nisem vedela za tole . LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 A na rojstnem listu to ne piše? Mislim, da... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Ja michelle, ni nujno da sploh ve.te stvari so delikatne. Cveka, na Obcini das zahtevo po izpisku iz rojstne maticne knjige, kjer je tudi ura rojstva, vendar se mi zdi, da so slednjo zaceli vpisovati relativno pozno, morda okol leta 50' al pa kej.Tako da ni nujno, da pise, ce kdo pripada nekoliko starejsi generaciji. In kot receno, teh podatkov ne dajejo kar tkole po tlefeonu, pac pa mors izpolnit one obrazce neke. ~ ... sem pa na svojem primeru vidla, da dejansko so vpisal pravi cas. no ne na svojem. haha.. ko sem rodila (in ne, ko sem se rodila)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 http://www.mnz.gov.si/si/splosno/vstopna_s...u_rojstni_list/ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 te stvari so delikatne. Ma ja sej imata prav mich in marsa... samo jst sm pomislila pač kako bi se sama lotila zadeve In kot receno, teh podatkov ne dajejo kar tkole po tlefeonu, pac pa mors izpolnit one obrazce neke. Meni so pa dali po telefonu Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 a res, potem pa sory za dezinformacijo. (*vcas niso dal) vprasanje, ves, ce bi 'se sama tkole lotla'. jaz se nisem.To da smo ga pa iskal (fotra) oz. hotl podatke, pa je blo pravzaprav zato, k.... hm..... jih je on v bistvu zlorabil. skratka, sploh ga nismo nc ganjal pa zasledoval, sam se je nekaj zgodilo, zarad cesar smo bli prisiljeni to storit.Pa je v bistvu bil on zasciten. mi pa ne ze prej od te situacije.Nom razlagala zdej, sej ni vec vazno.Sam hotla sm rect, da se tedaj ni kr tko dobil teh podatkov. drugac pa sama nisem niti vohunski pa tak tip, niti se ne vezem tok na te zlahte pa te scene, tko da sama ne bi nikol okol tega iskala. mi je pisal nek sorodnik z danske, za katerga sem prvic slisala; on cist *raznezen*, jaz pa cist hladna.Nic mi ne pomeni to. jebiga. Pa se ta moment: ce me noces, potem te tud jaz nocem. skratka, nimam motiva za kaj tacga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 a res, potem pa sory za dezinformacijo. (*vcas niso dal) vprasanje, ves, ce bi 'se sama tkole lotla'. jaz se nisem.To da smo ga pa iskal (fotra) oz. hotl podatke, pa je blo pravzaprav zato, k.... hm..... jih je on v bistvu zlorabil. skratka, sploh ga nismo nc ganjal pa zasledoval, sam se je nekaj zgodilo, zarad cesar smo bli prisiljeni to storit.Pa je v bistvu bil on zasciten. mi pa ne ze prej od te situacije.Nom razlagala zdej, sej ni vec vazno.Sam hotla sm rect, da se tedaj ni kr tko dobil teh podatkov. drugac pa sama nisem niti vohunski pa tak tip, niti se ne vezem tok na te zlahte pa te scene, tko da sama ne bi nikol okol tega iskala. mi je pisal nek sorodnik z danske, za katerga sem prvic slisala; on cist *raznezen*, jaz pa cist hladna.Nic mi ne pomeni to. jebiga. Pa se ta moment: ce me noces, potem te tud jaz nocem. skratka, nimam motiva za kaj tacga. Ma vem da nočejo dat preko telefona, sej meni je tudi ful komplicirala... samo mi jo je ratalo nekako prepričat... pa itak je šlo samo za uro rojstva, ker sem rabla za ascendent pa mama ni bila čisto sigurna, je vse datume zamešala. Jst če se v nekaj upičim da bom najdla, potem najdem, pa ni važno koliko časa bom rabla in katerih sredstev se bom poslužila... tudi nelegalna če je treba (no vsaj priznam ). Nikoli pa ne bi iskala nekoga tko... niti brata. Edino če bi se šlo za dediščino in da bi rabla razdelit pa da imam potem mir. Do sorodnikov sem pa tudi jst bolj hladna, nimam nič od njih, samo opravljanje... :xx!: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Jst če se v nekaj upičim da bom najdla, potem najdem, pa ni važno koliko časa bom rabla jaz tud. sam ponavad gre za KAJ in ne KOGA (razen ce gre za javno osebo, me zanima recimo datum rojstva al pa kej).Mi je to cist tuje, da bi oprezovala za nekom....Ce nekdo noce biti viden, najden, whatever, potem je tko zelel.Jaz, kot vecina, tud gledam iz sebe.No in men ne bi pasal, ce bi kdo poizvedoval za mano.nelagodno bi se pocutla.nej se vsak rajs s sabo ukvarja, pa tisti drug z drugim, k oboji zelijo. Edino če bi se šlo za dediščino in da bi rabla razdelit pa da imam potem mir.tedaj sem koncno zvedla, kje je fotr (bil). v bistvu kao posteno.No, sem se odrekla svoji petini bajte.mi je bolj pomemben moj spanec dober pa mirno srce, oni so se pa dost prej* z mojim fotrom. nej majo. mene pa tud ni in nou konc.sej je butasto, najbrz, sam mi je pa vsec to pr seb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Mene to sranje še čaka, ker nimam ne z očetom ne z bratom stikov, pa čeprav vem kje stanujeta. :xx!: Ce nekdo noce biti viden, najden, whatever, potem je tko zelel.Jaz, kot vecina, tud gledam iz sebe.No in men ne bi pasal, ce bi kdo poizvedoval za mano. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Mene to sranje še čakanardit iz blata zlato, to pa je alkimija! ne dvomim, da ti bo ratal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Marsa hvala. Jajajajaja, dobri stari časi Le čemu je ura rojstva potrebna? Mislim....Vprašala sem ker mi je kolegica omenjala Arhive kjer baje hranijo zapiske, ki so nastali v času našega rojstva. Saj veš ... načinprihoda na svet, povezan z morebitnimi komplikacijami (ali pa tudi ne). Tam zapisali tudi uro. Dokaj natančno.Bom tole malo preverila. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Hmmm......v Italiji je prau ena oddaja prav za ta namen,da če pač kdo želi najti kakšnega bližnjega sorodnika sestro,brata,mamo,očeta in s pomočjo te oddaje jih najdejo.Pri nas pa nevem kako gre ta zadeva.....pojma nimam..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Hmmm......v Italiji je prau ena oddaja prav za ta namen,da če pač kdo želi najti kakšnega bližnjega sorodnika sestro,brata,mamo,očeta in s pomočjo te oddaje jih najdejo.Pri nas pa nevem kako gre ta zadeva.....pojma nimam.....Grozn. sej so se clo pr nas ble kdaj v kaksni oddaji take fore: ko so povabil koga, ki ga gost ze ni sto let videl al pa kej.pa sem vecX pomislila, da ni nujno, da si ga ta res tok blazn zeli vidt. sama v bistvu ne maram, da mi kdo dela samoiniciativno takole delikatno uslugo (ce mi je recimo pol v bistvu ne nardi). da bi me ganjal clo po oddajah! pa bi moje polsestre pol jokale v oddajah in jaz bi prisla in bi se jokajoce in vzhiceno objemale, nikol vec hotle narazen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.