Skoči na vsebino

Svinganje - izmenjavanje partnerjev v Sloveniji

tantra

Recommended Posts

• Komentarji 149
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Slovenski svingerski pari obiskujejo klube v tujini in si tako zagotovijo diskretnost. Obiskali smo takšen klub na Hrvaškem.

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/eroti...#video_60086858

Fuk je Kranjcem za prosti čas. )

:vragec:

ochitno si bilsooudelezhen pri obisku

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

meni se zdi svinganje zelo v redu, na ta nacin kot je prikazano in doziveto od omenjenjih ljudi.

kot je nekdo rekel: nekateri toisto pocnejo, pa se skrivajo, tu je pa vsaj iskreno, in ima tudi tvoj partner moznost, da ima kaj od tega.

ce ljudje rabijo svingat, naj torej svingajo, juhej!

tako, ker nihce tu ni povedal, kaj si misli, smo pa v temi "kaj si mislim o..." :sniky: x;)x

Dodajam topiku - Volumen 1:

Po brezplačen seks pojdite v Prago

http://www.finance.si/201345/Po_brezpla%E8...pojdite_v_Prago

Visokotehnološki bordel v Pragi strankam ponuja brezplačen seks, lastnikom bordela pa lep zaslužek

Dobro pivo, zelo prijazna in omikana dekleta ter brezplačen seks so dovolj tehtni razlogi za osemurno vožnjo iz Metza v Franciji do Prage, meni 36-letni bančni uslužbenec Nick, ki si to privošči že četrtič.

Po osmih urah vožnje si Nick na zaslonu na dotik z menija izbere eno izmed 25 do 45 prostitutk, ki prihajajo večinoma s Češke in Slovaške in delajo za tri do pet tisoč evrov na mesec, je danes poročal Bloomberg. Edini pogoj, da se izbrano dekle posveti Nicku, je da ta družbi Big Sister dovoli snemanje spolnega odnosa in objavo na svetovnem spletu. "Seks ni tabu," pravi Nick, toda kljub temu ni dovolil, da novinarji razkrijejo njegov priimek.

Donosna poroka

Poroka med resničnostnim šovom in najstarejšim poklicem se zdi donosen posel, od leta 2005 je preko 15 tisoč moških sprejelo ponujeni brezplačni seks v zameno za 15 ali manj minut slave. Obiskovalci virtualnega bordela za enomesečno naročnino plačajo 29,95 evrov. Big Sister se širi v ZDA, producira vsebine za italijansko in britansko kabelsko televizijo, prodajajo pa tudi DVD s filmi kot so "Seks hijene" in "Oko voaerja". "Gre za drugačen koncept. Tega si ljudje želijo, hočejo videti normalne ljudi," pravi Nick medtem, ko bordelu daje svoj naslov, kamor mu lahko pošljejo brezplačni DVD s posnetkom zadnjega podviga.

National Geographic za odrasle v stari Pragi

Šef trženja pri Big Sister Carl Borowitz, ki se predstavlja z vzdevkom Carlos, svoj resničnosti šov vidi kot National Geographic za odrasle. "Vsak bi rad videl svojega soseda na delu," pravi. Vsako noč ima Big Sister okoli ducat svežih obrazov med gosti, spletna stran pa beleži med 10 in 15 tisoč ogledov dnevno. Akcija se dogaja v obnovljeni stanovanjski hiši v starem delu Prage, ki jo je pred tremi leti za pet milijonov evrov kupil in obnovil avstrijski par, ki sta že lastnika bordela v drugem delu mesta, kjer seks stane okoli sto evrov. Carlos zagotavlja, da se je lastnikoma naložba že povrnila.

ne vidim povezave s swingom.... xnckrivx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tudi moje mnenje je, da je svinganje, za tiste , ki si to želijo in počnejo na tak način, sproščanje in poživljanje skupnega življenja, kot eni npr. športajo, berejo....drugi pač swingajo.

Prepričana sem, da to počne kar veliko ljudi in se skrivajo. ( tudi nimam nič proti, će jim to bolj ustreza).

Vendar se marsikdo ne upa izpostavljat javnosti in to počnejo zelo diskretno.

Se spomnite afere Aurelija Jurija kolk so ga vlekli po časopisih??

Mislim, da rabiš flash player od makromedie - po prevzemu: zdaj adobe.

Pop oz. Pro Plus je zapustil real player za predvajanje njihovih video vsebin.

Test: 24ur - poročila na Pop TV:

http://24ur.com/bin/video_internettv.php

Omogoči java script, piškote, pop up v browserju (mozili firefox, ...)

Uporabljam flock browser za Pop TV:

http://www.flock.com/

Flash Player 9:

http://www.adobe.com/products/flashplayer/

Swingerji gredo z nekimi pričakovanji še vedno v klub. Niso pa obremenjeni, da bo 100% kaj za njih tam.

Sam tudi nimam nobenega namena nikoli. Cilj mi je zabavat se, ostalo naj se dogaja kakor se...

Brez kompatibilnosti - všečnosti vseh soudeleženih itak ni nič... )

No, to zame definitivno ni. Ne, ne, ne, ne, ne!

Drugim pa privoščim, če si to želijo. Naj si dajo duška.

Nisem si pogledala prispevka... A swinganje se smatra kot fetiš?

Se spomnim "afere" okoli A. Jurija in mi je bilo napihovanje smešno in patetično. Če njemu to paše, potem naj. Mislim, da je bil problem, ker se je dopisoval med delovnim časom? Hehe, koliko vas je tukaj na forumu med delovnim časom.... zelo mal ljudi ima "mandat" to obsojat.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

No, to zame definitivno ni. Ne, ne, ne, ne, ne!

Nisem si pogledala prispevka... A swinganje se smatra kot fetiš?

Se spomnim "afere" okoli A. Jurija in mi je bilo napihovanje smešno in patetično. Če njemu to paše, potem naj. Mislim, da je bil problem, ker se je dopisoval med delovnim časom? Hehe, koliko vas je tukaj na forumu med delovnim časom.... zelo mal ljudi ima "mandat" to obsojat.

hvala da privoščiš.....

svinganje ni fetiš in je samo neka oblika popestritve enoličnosti, podobno kot BDSM ali pa kaj drugega...če paše in če ni krivic vse laufa....drgač pa tud pri nas obstaja klub, tko da ni glih v Grazz (tam sta dva kar solidna) alpa kam drugam treba....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

No, to zame definitivno ni. .....

xyesx

absolutno in popolnoma njihova stvar. :palec:

Se spomnim "afere" okoli A. Jurija in mi je bilo napihovanje smešno in patetično. Če njemu to paše, potem naj. Mislim, da je bil problem, ker se je dopisoval med delovnim časom? Hehe...

xyesx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma, lahko da je mel priležnico in da je z njo šou na exchange x;)x

ženo ma pa za nedeljske sprehode in za kuhat x:px

no, vsaj kolikor sem ga sam zasledil na tv-ju mi je deloval kot moder mož x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

"...O svingerjih pa nima najboljšega mnenja psihiater Janez Rugelj: "To so izgubljeni ljudje, ki nadkompenzirajo svojo bedo s seksom in to z drugimi pari. Nekateri moški pač uživajo, če gledajo, kako njegova žena 'nastavi' drugemu, ki vanjo zatika svoj penis in tako naprej. So pa tudi ženske, ki uživajo, ko gledajo moža, kako 'nateguje' neko drugo žensko, oprostite izrazoslovju. A seks je zanimiv le med dvema, ki se ljubita, ki se znata vzdražiti, če sta sama med štirimi stenami."

Source: http://213.250.2.176/bin/article.php?article_id=2052588

Guest SaTurNina
:vragec: Itak.

Včasih se sprašujem kdo kupije Direkt in take časopise. Ampak potem se malce ozrem okrog in vidim, da ogromno ljudi. xrolleyesx

ščurki?

Mimogrede,

B. Pozar ni več pri http://direkt.si/

Zdaj ima že dalj časa svoj portal

http://www.pozareport.si/

Novo Bondovo dekle je za sado-mazo

"Privlačni Ukrajinki, manekenki in igralki Olgi Kurilenko, ki bo ob Danielu Craigu nastopila v novem, že 22. filmu o Jamesu Bondu, nasilne scene niso niti malo tuje. Leta 2006 je nastopila v francoskem trilerju Le Serpent, kjer je igrala manekenko, ki vstopi v svet sado-mazo seksa. Popolnoma naga se je dovolila zvezati in se prepustila seksualnim užitkom. Že takrat pa naj bi izjavila, da ji je tovrsten način seksa všeč tudi v resničnem življenju. Očitno je to ena od temnih strani lepe Olge.":

http://www.pozareport.si/?Id=erotika&V...p;novicaID=6829

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...