Skoči na vsebino

Svinganje - izmenjavanje partnerjev v Sloveniji

tantra

Recommended Posts

Samovzgajanje - "samonaravnavanje" v mislih in ravnanjih.

Pošten - odprt odnos do sebe, drugih. )

Včasih ljudje ne marajo prav odprtega odnosa in ga ne jemljejo tako. Poznam take, ki v vsaki besedi vidijo zlo. Pol se pa pejd. Itak boljš stran od njih.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 149
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

CITAT(tomazslo @ 16. Jan 2008, 13:46)

alan ni jih v smislu vzajemnega....to je igra, popestritev, lahko tud prijateljstvo in to je tudi vse...govorim ti iz lastnih izkušanj....

nebi ponavljal kaj je partnerstvo, ker to vsi vemo, a vseeno...partnerstvo je neka zveza. kjer dvojnost preide v enojnost in kjer si dva med sabo povsem zaupata in sta iskrena drug do drugega, prav tako se pa drug z drugim ne obremenjujeta, ker se imata.....tu je tudi seks lahko zelo maočan faktor vendar ni pogoj partnerstva...je lahko samo nagrada, pika na i vsega pred tem.....v takem odkritem odnosu, kjer imata dva resnično svojo osebno svobodo ni nobenih predsotkov in drug drugemu želita samo vse naj naj in tudi sprejemata v taki obliki....če si zaželita oba, ali pa eden od njiju nek skok v drugačnost, sploh ni problema......problemi nastanejo v kompromisnih zvezah, kjer je problem tudi medsebojni odnos...a razumeš...a ni problem skok, problem je njihov strah pred zlorabo......skratka problem je v glav.....

x:Dx

A bejž no. A veš zakva sta se zajebala Moore in Marx? K sta pozabla v svojih teorijah upoštevat en faktor. Človeka. Tko kt ti.

:2src:

veš to ni teorija to so dejstva, sam marsikdo si jih ne upa osvojit, k pol ego neb mel kaj počet.....obstajajo taki zakoni , čeprav v manjšini, sam jaz jih kar nekaj poznam.....res pa je, da razpadejo takoj, ko kaj takega vmes pride da niso več enojnost, ko se začenta drug okol drugega ukvarjat z strahovi (upravičenimi ali pa ne)...sam vedno je krivda na tistemu, k strah sprejme....

pa še to...jaz imam osebno svoboda in čist ok laufa...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Jo ima - svobodo "boljša polovica" tudi?

Je ekonomsko podrejena ali ima možnost samostojnosti ekonomske?

okol mene ja, okol ta mlade pa mal mn...sam tud to j mjena krivda

Pogosto se ljudje "mučijo" drug z drugim.

Ker eden nima kam iti. Oz. ima premalo sredstev... )

sam če zarad tega svingajo, pol to ni to

Nasplošno.

En od obeh bi "spokal" pa nima kam. )

Ponavad žena, ker mož grdo dela z njo, se "fukar" okoli, se ne razumeta ... )

tantra to ni za v to temo...čeprav bi ble zanimive zgodbice...kaj vse so prpravljene dečve za dnar narest...sam pustmo tu plac za sving.....

Za dnar narest, druge koristi naredijo - so pripravljene marsikaj - nekatere. )

Kot tudi mi - nekateri. )

"Nespodobno povabilo - povabila" - privolitev najde - najdejo "pot" do ciljne publike.

Koristolovci so povsod, tudi v swingingu. )

Za dnar narest, druge koristi naredijo - so pripravljene marsikaj - nekatere. )

Kot tudi mi - nekateri. )

"Nespodobno povabilo - povabila" - privolitev najde - najdejo "pot" do ciljne publike.

Koristolovci so povsod, tudi v swingingu. )

no ti opišem en tak denarni primer

100 EUR in lakho se pridružiš v swing klubu od 21 do 05 ure...prideš lahko tudi sam, ker je v klubu kar nekjaj robe tud za samce....ni problema vse z vsem...edin če se ti kaj sveti pač moraš počakat da prideš na vrsto, vmes lahko piješ in ješ hladen narezek...seveda je na razpolago tudi vse ostalo, od tušev do kondomov...

veš to ni teorija to so dejstva, sam marsikdo si jih ne upa osvojit, k pol ego neb mel kaj počet.....obstajajo taki zakoni , čeprav v manjšini, sam jaz jih kar nekaj poznam.....res pa je, da razpadejo takoj, ko kaj takega vmes pride da niso več enojnost, ko se začenta drug okol drugega ukvarjat z strahovi (upravičenimi ali pa ne)...sam vedno je krivda na tistemu, k strah sprejme....

pa še to...jaz imam osebno svoboda in čist ok laufa...

Kaj poznaš, Tomaž? Slike teh zakonov, ki ti jih zakonci kažejo, al njihove duše? Kako veš, da ko en reče, da je srečen, da gre tadrug fukat drugam, ker mu to glih sede, mislm, kako veš, da to prihaja iz srca, ne samo iz ust. Kako veš, da se za besedami ne skriva strah /podzavesten, prekrit, nezaveden.../ pred izgubo, podrejanje, manipulacija, trgovina, bolečina, pa čeprav zatrta? Kako veš, da je med njima enojnost? In, kva je že to?

Praviš, da imaš osebno svobodo in da čist laufa. Kdo je pa nima? Kdo se pa ne sme odločit, pa it?

Zdej te bom prašal še nekej.

Kako bi se ti počutu, če bi ti žena, punca, skratka nekdo, ki ga ljubiš, reku: "posluš Tomaž, grem se mal fukljat s tvojim najboljšim prijateljem, ker me ti sploh ne zadovoljuješ, ker si kt človk čist ful ok, sam kt desc si pa mona, on je pa taprav"?

Svoboda v partnerstvu ni to, da počneš, kar ti paše. Svoboda v partnerstvu je, da drugmu ne počneš tega, kar teb ne paše.

Še tole. Teb in Audente.

Mi trije imamo tak partnerski odnos, k si ga prej opisal. Jst bom srečen /no, mal pretiran, mrbit bom vesel, žalosten pa zihr ne/, če bosta vidva srečna, pa čeprav se fukljata okol. Res. Ker me boli kurac za vaju /no, mal pretiravam, blj prou bi blo, če bi napisal, da mi skor nč ne pomenta/. A je v tem odnosu ljubezen?

butl :2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Kaj poznaš, Tomaž? butl :2src:

pač gledava vsak skozi svoje špegle....eno je partnerstvo in ljubezen (kjer lahko vse laufa) lahko je pa tud še kaj zraven, če to ne omejuje samih odnosov partnerstva....

nikakor ni nekega pisanega pravila za vse.....prav vsak primer je primer zase in če tu ni poleg tudi čustvenih krivic, ni prav nobene škode narejene....

Audente.

Mi trije imamo tak partnerski odnos, k si ga prej opisal. Jst bom srečen /no, mal pretiran, mrbit bom vesel, žalosten pa zihr ne/, če bosta vidva srečna, pa čeprav se fukljata okol. Res. Ker me boli kurac za vaju /no, mal pretiravam, blj prou bi blo, če bi napisal, da mi skor nč ne pomenta/. A je v tem odnosu ljubezen?

butl :2src:

Kako imaš ti pravico to reči o meni? Da jaz to počnem?

Odkar sem ga prvič slišala - komad od Dire Straits Sultans of Swing mi je ono - najboljši. Modra pa je treba le miselno dopustiti možnost swinga, da gremo skoz čustvene "črvine" (kot so se izrazili v filmu Stik; tud ona je mogla na koncu njene resnične poti iskanja sprejeti iluzijo svojega očeta, v bistvu je iskala mamo oz. somebody outhere, ampak povedal ji je, da je(so) prevzel(i) to obliko ker je njena želja in vera bila tako močna)..

Ok, off topic..?

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Kako imaš ti pravico to reči o meni? Da jaz to počnem?

Se ti iz srca oproščam, Audente. Nikakor nisem mislil, da to počneš. Saj te sploh ne poznam. In res je, imaš prav, tako kot sem napisal, ni prav. Moral bi napisati "pa čeprav bi se fukljala okrog" /pa saj sem tko tud mislu, res pa je, da ti ne morš vedeet, kaj jst al pa kdo drug misli, če ne pove in tko kt sem jst napisal, si tud zastopila/. Moja napača.

:2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ma tale butl je tko enostavno (jasno) napisal, da jst ne bom čist nič pametovala. (še) x:o)x

Audente, jst sm to napisala, kaj ni jasno? Tip je uporabljal služben notebook, služben gsm, seveda ga plačujem(o) jaz/davkoplačevalci :vragec: TO se mi ne zdi prav :vragec: :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...