Skoči na vsebino

Svinganje - izmenjavanje partnerjev v Sloveniji

tantra

Recommended Posts

.....

.....

Praviš, da imaš osebno svobodo in da čist laufa. Kdo je pa nima? Kdo se pa ne sme odločit, pa it? ...

...

Svoboda v partnerstvu ni to, da počneš, kar ti paše. Svoboda v partnerstvu je, da drugmu ne počneš tega, kar teb ne paše.

...

xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 149
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kdor ne zdrži v partnerstvu, se "odveže" od njega.

In počne stvari po volji svoji, brez omejevanja.

Svoboden izbor posameznika. )

po moje preveč kompliciramo okol tega in mešamo temo swing z temo varanjem......

sving je čist ok dopolnjevanje nečesa kar manjka in kar si marsikdo želi in tko k sem že velikokrat povedal, je le sprememba, popestritev, igra, ki z čustvi nima nobene veze...kakor hitro se pa to tretira drugače pa ni več sving.....

"nekdo k se vedno sprehaja okoli svoje hiše si pač zaželi, da gre še kak kilometer dalj, lahko tud še dlje, vendar sprehod okol hiše še vedno ostane"....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Ravno zato imam raje "samost". Počnem to, kar hočem.

Ni se mi potrebno ozirat na totalno nobenega.

Konec koncev "kandidatk" vedno dovolj.

In še prizadaneš ne nobenega.

Žena velikokrat "privoli" v partnerjev "swinging", da mu ustreže.

Ni pa "navdušena" pretirano nad tem.

Jo odstraniš iz "lajfa" in si kar si. )

Služkinje, kuharice, mame, kurbe, ljubice v njej - ob njeni "skisani faci notranji" sam ne rabim. )

Služkinje, kuharice, mame, kurbe, ljubice v njej - ob njeni "skisani faci notranji" ne rabim. )

to so pa že specifike posameznika, k so pač pri vsakem drugačne...načeloma pa svinganje ni nič slabega

po moje preveč kompliciramo okol tega in mešamo temo swing z temo varanjem......

sving je čist ok dopolnjevanje nečesa kar manjka in kar si marsikdo želi in tko k sem že velikokrat povedal, je le sprememba, popestritev, igra, ki z čustvi nima nobene veze...kakor hitro se pa to tretira drugače pa ni več sving.....

"nekdo k se vedno sprehaja okoli svoje hiše si pač zaželi, da gre še kak kilometer dalj, lahko tud še dlje, vendar sprehod okol hiše še vedno ostane"....

bolana tema, zakaj pa pol ne greš kr z lutko nobenih čustev, lahko se igraš kolikor se hočeš. zaradi vas vseh bodo naši otroci trpeli, da ne govorim o boleznih. tebi manjka in tudi drugim, malo pameti.

bolezni niso samo spolne so tudi psihične.ojoj za bruhat.

bolana tema, zakaj pa pol ne greš kr z lutko nobenih čustev, lahko se igraš kolikor se hočeš. zaradi vas vseh bodo naši otroci trpeli, da ne govorim o boleznih. tebi manjka in tudi drugim, malo pameti.

bolezni niso samo spolne so tudi psihične.ojoj za bruhat.

vsak tko k mu najbolj paše...a misliš, da b mi s tole reklamo lahko spremnila mojo neumnost....

" Tecaji salse z najboljsim latino instruktorjem za kubanski stil, QUINIjem!

Tecaj traja en mesec, po enkrat na teden po dve uri.

cena: 8.000 sit na osebo

par:15.000 sit za oba

Za dodatne informacije mi pisite

Lep pozdrav

mayita "

vsak tko k mu najbolj paše...a misliš, da b mi s tole reklamo lahko spremnila mojo neumnost....

" Tecaji salse z najboljsim latino instruktorjem za kubanski stil, QUINIjem!

Tecaj traja en mesec, po enkrat na teden po dve uri.

cena: 8.000 sit na osebo

par:15.000 sit za oba

Za dodatne informacije mi pisite

Lep pozdrav

mayita "

kaj ma pa ta reklama zvezi s tem kar vi pisete tukaj?????

še sam imenuješ neumnost, kaj hočeš reči da delaš sebe neumnega ali kaj????

ja itak ti vse ubrneš na sex, glih o tem govorim ljudje so že tako bolani da povsod vidijo sex, zato sem pa tudi nehala učiti salso ker to ni bila več salsa,ljudje so hoteli sex na plesišču!!!!!!!!

drugega oglasa pa nisi videl . čeprav imam tudi tam probleme ljudje hodijo na savno iskat partnerja in ker mislijo da bodo videli nage ljudi tam , ampak imam zalostno novico mi se potimo oblečeni. severno ameriški indijanci vidijo belce kot vesolce in začenjam jim verjeti, nič svetega ni v njih, še kar je sveto hitro ubrnejo na preverzno in bolano. in vera vse to podpira, sej kdo jo je pa iznašel?????

škoda se občuti na potomcih, slej al prej, kakšne otroke pa lahko vzgojijo taki pari, zmešane otroke!!!

vsi ste taki egoisti

vsi ste taki egoisti
= EGO

Vsaki starši so pravi starši, naši prvi učitelji in rešitelji, ko jih sprejmemo, jim odpustimo, kar pa ne pomeni, da smo isti kot starši, sam izbrali smo si jih sami, ker vemo (smo vedeli), da se lahko ob njih in njih sprejetju in spoštovanju nihovega načina in dojemanja življenja očistimo EGA, ki se obeša na njihov EGO, katerega naš EGO vrednoti in obsoja.

Tud svinganje ima pri tistemu, ki ima z njim opravka zelo pomembno vlogo v njegovem osebnem duhovnem razvoju.

Let it be a bee.

mayita,

tale o salsi je huda. Že dolgo se nisem tako narežal. ):

"...zato sem pa tudi nehala učiti salso ker to ni bila več salsa,ljudje so hoteli sex na plesišču!!!!!!!!

...drugega oglasa pa nisi videl . čeprav imam tudi tam probleme ljudje hodijo na savno iskat partnerja in ker mislijo da bodo videli nage ljudi tam , ampak imam zalostno novico mi se potimo oblečeni. severno ameriški indijanci vidijo belce kot vesolce in začenjam jim verjeti, nič svetega ni v njih, še kar je sveto hitro ubrnejo na preverzno in bolano. in vera vse to podpira, sej kdo jo je pa iznašel?????..."

...ljudje hodijo na savno iskat partnerja in ker mislijo da bodo videli nage ljudi tam , ampak imam zalostno novico mi se potimo oblečeni. severno ameriški indijanci vidijo belce kot vesolce in začenjam jim verjeti, nič svetega ni v njih, še kar je sveto hitro ubrnejo na preverzno in bolano. ..

:eek: :vragec: pizda, zdej mi je pa marsikaj jasno :vragec: xrolleyesx

zadnje leto se v savni (k jo obiskujem že ohoho časa) pojavljajo res čudni tipi, skos neky buljo, madona, če neb hodila s fantom, ne bi več sama zahajala v savno. Pa da ne bo pomote, leta tuky (pr buljenju) sploh ne igrajo vloge :xx!: :sick:

pi-z-da pa dejte se brigat zase :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kaj ma pa ta reklama zvezi s tem kar vi pisete tukaj?????

veš draga mayita, če nekdo svinga je to njegov problem in njegovo zadovoljstvo in nimaš nobene pravice se v to vtikat, niti nimaš pravice to obsojat in pristavljati razne titule...zate je bedno in neumno, za nekoga drugega je pomembna popestritev njegovega načina življenja

ker na LN netu še nis prav nič drugega pustila, kot samo reklamo za tvoje storitve, sem ti to tudi napisal, pa ne obsojam tega kar počneš, samo morala bi pa vedeti, da prav vse pa ne moreš metati v isti koš. Glede na to, da se s tem ukvarjaš bi morala tudi vedeti, da v bistvu vidiš tako, kot hočeš videt, torej če v savni vidiš seks, ga pač vidiš....jaz ga še nisem, čeprav sem tudi v savni že kako prijateljico stisnil k sebi...

Pa nikar ne zameri, saj nič slabega nočem, vendar sem samo pripomnil, da se pogovarjamo o svingerstvu in pač vsak svoje mneje napiše, kjer pa prav nič ni potrebno obsojanje, ampak je dodana vrednost lahko samo pisanje glede na izkušnje doživetja in razumevanje svingerstva

Služkinje, kuharice, mame, kurbe, ljubice v njej - ob njeni "skisani faci notranji" sam ne rabim. )

itak. k golobov na streh x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

veš draga mayita, če nekdo svinga je to njegov problem in njegovo zadovoljstvo in nimaš nobene pravice se v to vtikat, niti nimaš pravice to obsojat in pristavljati razne titule...zate je bedno in neumno, za nekoga drugega je pomembna popestritev njegovega načina življenja

ker na LN netu še nis prav nič drugega pustila, kot samo reklamo za tvoje storitve, sem ti to tudi napisal, pa ne obsojam tega kar počneš, samo morala bi pa vedeti, da prav vse pa ne moreš metati v isti koš. Glede na to, da se s tem ukvarjaš bi morala tudi vedeti, da v bistvu vidiš tako, kot hočeš videt, torej če v savni vidiš seks, ga pač vidiš....jaz ga še nisem, čeprav sem tudi v savni že kako prijateljico stisnil k sebi...

Pa nikar ne zameri, saj nič slabega nočem, vendar sem samo pripomnil, da se pogovarjamo o svingerstvu in pač vsak svoje mneje napiše, kjer pa prav nič ni potrebno obsojanje, ampak je dodana vrednost lahko samo pisanje glede na izkušnje doživetja in razumevanje svingerstva

lej moje mnenje je to, da tisti ki to počne je bolan v glavi. nima vsega pošlihtanega, da se ne more zadovoljiti samo z eno pratnerko ali partnerjem. jaz vidim da je tukaj pomeben samo ego, sploh ni govora o popestritvi življenja. jaz ne obsojam taka je resnica, slej al prej te bo ujela. če je zate to pomebna popestritev življenja ne pomeni da je to kar delaš vredu samo kaže da živiš v iluzijah.Nekdo ki zlorablja otroka ali svojo partenerko lahko reče da je zanga to popestrtev življena ,ampak jaz ne bom tukaj sedela kkrižem rok in se delala da mi je vseeno.

vsi kki pravijo da so odprti da najj ljudje delajo kar jim paše, da oni se pa nebi spuščal v to ,da jih pač ne moti, so ma samo strahopetci ,ki bi to mogoče radi izkusili ampak nimajo jajc. na nek način so vsi bolani.

ja vidim pač kar vidim, in če vidim blazneža ki pride na savno se naslajat, ga tudi pošlem stran, ne zatiskam si uči.so ljudje ki so brez hrbtenice in hitro zapadejo v kremple kakega blazneža, in jaz tega ne bom imela na vesti.ampak bom raje delala na tem da človek dobi hrbtenico nazaj.

= EGO

Vsaki starši so pravi starši, naši prvi učitelji in rešitelji, ko jih sprejmemo, jim odpustimo, kar pa ne pomeni, da smo isti kot starši, sam izbrali smo si jih sami, ker vemo (smo vedeli), da se lahko ob njih in njih sprejetju in spoštovanju nihovega načina in dojemanja življenja očistimo EGA, ki se obeša na njihov EGO, katerega naš EGO vrednoti in obsoja.

Tud svinganje ima pri tistemu, ki ima z njim opravka zelo pomembno vlogo v njegovem osebnem duhovnem razvoju.

sigurno hodiš na kakšen avatar, tam te učijo tega, da pridemo na svet k staršem ki si jih sami izberemo. največja neumnost.......izgovori za vse napake ki jih starši delajo na otrocih.

otrok je sveta stvar, če mu ti ne predstaviš, takšnih umazanij, otrok sploh nima takega ega. če ga ti pravilno vzgajaš zna otrok uporabljati ego v svojo korist ne pa v svojo slabost.

Svinganje nima nobene duhovne podlage in ti ne more pomagati pri tvojem duhovnem razvoju.

Sami izgovori za stvari, ki jih počnete, nobeden , noče prevzeti odgovornosti,če delaš nekaj grdega, priznaj da to tudi delaš, to se morda da oprostiti ali človek saj ve da se ti ne približa, ampak da si polen izgovorov in iščeš dobre plati tam kjer jih ni, si pa še večji podlež, egoist in nikoli ne moreš zrasti, ostal boš na ravni ki si ali pa boš padel še globje. ko greš psihiatru ali kakšnemu učitelju ti rečejo, priznaj svojo napako in imaš že pol poti narejene, in ljudje priznajo ampak tudi ostanejo na istih napakkah, kajti nihče nima dovolj jajc da jim pove da je to kar delajo narobe in da morajo to takoj popraviti, danes ne jutri. kdo ti bo to rekel, saj bi tako zgubili vse svoje stranke.ljudje delajo iste in iste napake istočasno pa priznavajo svoje napake , rečejo priznam svojo napako ampak pač ne more iti skozi to.lepp izgovor.tako ne prideš nikamor.

sigurno hodiš na kakšen avatar, tam te učijo tega, da pridemo na svet k staršem ki si jih sami izberemo. največja neumnost.......izgovori za vse napake ki jih starši delajo na otrocih.

otrok je sveta stvar, če mu ti ne predstaviš, takšnih umazanij, otrok sploh nima takega ega. če ga ti pravilno vzgajaš zna otrok uporabljati ego v svojo korist ne pa v svojo slabost.

Svinganje nima nobene duhovne podlage in ti ne more pomagati pri tvojem duhovnem razvoju.

Sami izgovori za stvari, ki jih počnete, nobeden , noče prevzeti odgovornosti,če delaš nekaj grdega, priznaj da to tudi delaš, to se morda da oprostiti ali človek saj ve da se ti ne približa, ampak da si polen izgovorov in iščeš dobre plati tam kjer jih ni, si pa še večji podlež, egoist in nikoli ne moreš zrasti, ostal boš na ravni ki si ali pa boš padel še globje. ko greš psihiatru ali kakšnemu učitelju ti rečejo, priznaj svojo napako in imaš že pol poti narejene, in ljudje priznajo ampak tudi ostanejo na istih napakkah, kajti nihče nima dovolj jajc da jim pove da je to kar delajo narobe in da morajo to takoj popraviti, danes ne jutri. kdo ti bo to rekel, saj bi tako zgubili vse svoje stranke.ljudje delajo iste in iste napake istočasno pa priznavajo svoje napake , rečejo priznam svojo napako ampak pač ne more iti skozi to.lepp izgovor.tako ne prideš nikamor.

Draga Mayita

Noben psihiater, niti noben učitelj, ki ima količkaj pojma o mehanizmih in zakonitostih, ki vladajo v odnosih, ne bo nikomur rekel "priznaj svoje napake in delaj še naprej tko kt do sedaj". In brez skrbi, vsakdo ima jajca, da te mehanizme in zakonitosti tudi razloži in jih razloži, pozabljaš pa eno zelo pomembno stvar. Nikogar ne moreš prisiliti, da se bo spremenil, nikogar. Ker, vsakdo je sam odgovoren za svoja dejanja in seveda tudi za posledice svojih dejanj. In še nekaj; vsakdo lahko počne kar hoče, dokler s svojim delovanjem ne ogroža drugega.

Popolnoma vso pravico imata dva, ki se prostovoljno odločita za swinganje ali kaj drugega, če je to njuna obojestranska želja. To, da se nama morda zdi tako ravnanje sprevrženo, ni njun problem, pač pa najin in ja, pravico imava, da se nama zdi sprevrženo, ampak z obsojanjem, češ da sta bolana, podleža ali kaj podobnega, pa že posegava v njuno osebno integriteto. In to je popolnoma isto, kot če bi onadva prisilila naju, da se pridruživa njunemu svinganju, nama pa to ne paše. Tudi to bi bil poseg v najino integriteto in v tem primeru bi imela midva vso pravico reči ne.

butl :2src:

Zakaj je toliko jeze v tebi? Kdo je tako grdo ravnal s teboj?

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

BUTL, vsaj eden ki totalno kuži v čem je bit situacij.

Upam in ti želim, da si že tolk čist ega in tudi v realnosti seješ dobro s svojo ljubeznijo. Vidim, da znaš sam sebi naliti čistega vina in ga nato tudi popit, pa naj bo še tolk grenko.

Ti ne moreš več skrent s prave poti x:)x , poti, ki vodi k brez brezpogojni ljubezni in nazaj domov, v raj. Upam, da bo tudi meni uspelo.

Let it be a bee.

lej moje mnenje je to, da tisti ki to počne je bolan v glavi. nima vsega pošlihtanega, da se ne more zadovoljiti samo z eno pratnerko ali partnerjem. jaz vidim da je tukaj pomeben samo ego, sploh ni govora o popestritvi življenja. jaz ne obsojam taka je resnica, slej al prej te bo ujela.

mayita, to je tvoje mnenje..moje je pač drugačno in samo v tem se ne ujameva...pa nkar se ne jezaj tok, a veš da jeza škoduje lepoti.....

mayita, to je tvoje mnenje..moje je pač drugačno in samo v tem se ne ujameva...pa nkar se ne jezaj tok, a veš da jeza škoduje lepoti.....

Kar sem napisala, sem pač napisala, jeza ali ne jeza, nima zveze z lepoto.raje sem grda in z čisto dušo kot pa lepa pa z umazano.če nekaj ni prav ni prav.poznam par ki je delal to ,ko sem jima rekla da se bo to poznalo na njunih otrocih sta se mi smejala, zdaj imata pa debilnega otroka. ko greš v posteljo z nekom tudi če ti praviš da ni čustev vmes, resnica je taka da se izmenjujejo energije, ti seveda jih ne vidiš, živiš v iluzijah. človek ki greš spati znjim je spal že z nešteto drugimi in z vsemi tistimi greš ti takrat v posteljo. skrivaj se pred resnico ampak slej al prej bo prišla do tebe tako ali drugače.Nekateri sploh ne morejo imeti otrok zaradi teh stvari.sploh pa če bi spoštoval svojo žensko je nebi delil z drugimi, kako moraš vtikati svojega nekam kjer je bilo že tisoč drugih.

"Debilni otrok" bi se rodil s svinganjem ali brez.

Igra kromosomov, ...

Vtikat ga nekam, kjer je bilo že "n - vtikov", za veliko moških ni ovira.

V swinging klubih se načeloma uporablja kondome.

Malce pazi pri oralnih zadevah... (se jih ne izvaja, niti se ne "zalizuje" v "francoza", ipd.)

Kdor pa ne, tvega svoje zdravje... Zdravje drugih, kateri se ne držijo "varnostnih" pravil.

So dejansko nekatere ženske nezadovoljene z enim "K", katere rabjo več.

Kot tudi moški. Swinging bo laufal ne glede na zgražanja , moraliziranja in obsojanja.

Pri tistih, katerim je všečen.

Energije se pa vsekakor mešajo... Skozi kondome malce manj. )

LP

"Debilni otrok" bi se rodil s svinganjem ali brez.

Igra kromosomov, ...

Vtikat ga nekam, kjer je bilo že "n - vtikov", za veliko moških ni ovira.

V swinging klubih se načeloma uporablja kondome.

Malce pazi pri oralnih zadevah... (se jih ne izvaja, niti se ne "zalizuje" v "francoza", ipd.)

Kdor pa ne, tvega svoje zdravje... Zdravje drugih, kateri se ne držijo "varnostnih" pravil.

So dejansko nekatere ženske nezadovoljene z enim "K", katere rabjo več.

Kot tudi moški. Swinging bo laufal ne glede na zgražanja , moraliziranja in obsojanja.

Pri tistih, katerim je všečen.

Energije se pa vsekakor mešajo... Skozi kondome malce manj. )

LP

kot želite

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...