tantra 25. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2008 Ja, kakor kdo želi.In, da ne dela "škode" drugemu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
retro 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Swinganje je še samo en dokaz da nas je monogamija sfleširala in da je pač nenaravna . Dokler se partnerja z določenimi stvarmi in "posegi" strinjata jaz sploh ne vidim zakaj bi bil kdo proti temu. To je pač popestritev zveze. Zame to sicer ni ampak branil pa tudi nikomur ne bom, glavno da ljudje uživajo plus tega je pa to početje vsaj iskreno. Citiraj everything Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Prebral sem vseh šest strani vaših zapisov o swinganju kjer se je samo eden od uporabnikov dotaknil energij. Vemo, da ni dobro, če se mešajo, vendar če gre za kratkotrajno mešanje menim, da nekih zadržkov ne sme biti. Vendar je ob moški nezaščiti možnost obvladovanja ženskega telesa na njej psihični del precej velika. Vem, mnogim to ne bo jasno, toda tako naša sperma deluje. Pač osebni biosistem, ki ga nezaščiteni pustimo v ženski se spoji z njenim. Če gre za zdravega, pozitivnega moškega ženska od tega tudi nekaj pozitivnega dobi. A če je moški negativec, bolnik, zavožena oseba, nosi posledice ženska. Kot vemo je negativna ali pozitivna lahko tudi ženska, s to razliko, da ima verjetno ona možnost upravljanja na drugačnem nivoju, saj vendarle sperme nima in tako v moški notranjosti ne pusti nič. Malo sem zašel iz swinganja, na grobo pa sem dobil občutek od vseh, ki ste se v tej tem oglasili, da bi pravzaprav vsaj poskusili radi kako je to s swinganje, kako je z dvema ženskama, dvema moškima, par s parom, oziroma kako je v kakršni drugi postavi reprezentance . Nenazadnje težko verjamem, da bi mi kdo oporekal, saj monotonost v partnerstvu je prisotno pri vsakomur, obenem pa je človek že po naravi radovedno bitje, zato raziskovanje tujega telesa ne more biti odveč, ne more biti greh, kot tudi ne more biti nekaj česar bi se sramovali. Sicer pa, vse to je tudi človeško, ni pa to nič, kar bi izumila naša generacija. Swinganje, je prisotno že vseskozi, le prej se o tem ni toliko govorilo, ker komunikacija je bila brez dvoma slabša kot danes. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 ok, dej razlož kako naša sperma tako deluje ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 To ni posebnost sestave sperme. Gre za celo biosistem kot naše telo. Bolj ko je zdravo, boljše učinke ima to na žensko. Same o tem pojma nimajo, saj takšni pozitivni ljudje najpogosteje zdravijo njih brez svoje in njihove vednosti. In ker je sperma edina taka snov moškega, ki pride v žensko telo potemtakem igra ključno vlogo pri terapiji ali pri zastrupljanju njenega biosistema. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Jebenti, Andres, pa ne sam to. Sem nekje slišal /kva vse se govori a ne/, da lahko ženska s pomočjo sperme clo zanosi, a si morš mislt. Drgač pa sperma ni edina snov moškega, ki pride v žensko. A se nisi še nikol s kakšno zalizal? Ti, kako je na Islandiji? butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 To je pa nekaj novega zame. Resnično plodni nauk. Škoda, ker imaš temu neprimeren nick. Kako je na Islandiji? Kot vem je bila pred dvemi dnevi huda burja, na štirih mestih stopnjo pred evakuacijo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 To ni posebnost sestave sperme. Gre za celo biosistem kot naše telo. Bolj ko je zdravo, boljše učinke ima to na žensko. Same o tem pojma nimajo, saj takšni pozitivni ljudje najpogosteje zdravijo njih brez svoje in njihove vednosti. In ker je sperma edina taka snov moškega, ki pride v žensko telo potemtakem igra ključno vlogo pri terapiji ali pri zastrupljanju njenega biosistema. Andres andres sperma nima nobenega učinka na biosistem....prenos podatkov poteka popolnoma drugače in po drugi poti...je pa zagotovo res, da je vpliv same osebnosti zelo povezan z tem prenosom..sama sperma nima nič pri tem... večji vpliv ima dotik roke ali pa pogovor, crkljanje, iskrenost in zaupanje ... ne vem pa kaj to išče v temi swinganje.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Tomaž. Nisva si enotna, ker bržkone imam bolj poglobljeno razlago. Obenem imaš prav, da sem vas zavedel s tem, ko sem temo obrnil popolnoma v drugo stran kot je to swinganje. No, lahko nadaljujemo s swinganjem. Sicer pa naj govorijo tisti, ki so bili v kakršni koli seksaški obliki v okvirih swinganja, morebiti celo v drugačni zasedbi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 To ni posebnost sestave sperme. Gre za celo biosistem kot naše telo. Bolj ko je zdravo, boljše učinke ima to na žensko. Same o tem pojma nimajo, saj takšni pozitivni ljudje najpogosteje zdravijo njih brez svoje in njihove vednosti. In ker je sperma edina taka snov moškega, ki pride v žensko telo potemtakem igra ključno vlogo pri terapiji ali pri zastrupljanju njenega biosistema. Andres No ni nujno, da je off topic zadeva, lahko se spelje znotraj teme, konec koncev se dotikamo morebitnih nehotenih učinkov znotraj svingerske dejavnosti. Torej ti praviš, da moški s spermo v žensko spusti tudi svoj bioenergetski zapis, kateri je odvisen od načina življenja ?kako se torej preko sperme intergrira v biosistem ženske ?in zakaj ravno sperma, v čem je njena posebna lastnost, da deluje kot tak prenosnik ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Tomaž. Nisva si enotna, ker bržkone imam bolj poglobljeno razlago. Obenem imaš prav, da sem vas zavedel s tem, ko sem temo obrnil popolnoma v drugo stran kot je to swinganje. No, lahko nadaljujemo s swinganjem. Sicer pa naj govorijo tisti, ki so bili v kakršni koli seksaški obliki v okvirih swinganja, morebiti celo v drugačni zasedbi.Andreskolikor se jaz razumem v te zadeve, se informacije v glavnem prenašajo preko zunanjih nevronskih mrež, čeprav naša psiha lahko krepko preprogramira naš interni program miselnih vzorcev v obdelavi.....in prav te informacje ki se tudi prenašajo preko naših avričnih polj in kemično vplivajo na sestavo našega elektrolita, ki potem posledično spremeni tudi napetost na polprevodniških kristalih na sinapsah, odprejo določena vrata (porte) , ki drugače niso odprti in tako to informacijo pošljejo v obdelavo v zavedni del in posledično zatorej tudi vzorec drugače obdelamo. Sama sperma nima nobenega vpliva, edino, če razmišljamo, da ga ima, a je v tem primeru psiha tista, k nekaj spremeni in ne sperma. Sperma lahko samo preko dnk zapisov vpliva na zarodek, če do njega pride. Na naš DNK pa ne vpliva, ker ga imamo že izoblikovanega, saj tu je zapisan naš program, naša usoda. Sama klima in pa razmerje je tisto, ki lahko rodi dober ali slab občutek, podobno, kot če greš v gostilno in ti je nekje ful ok, na drugemn mestu pa še kofe z nervozo popiješ.....sam te zadeve resnično tako kot praviš rabijo bolj poglobljene razlage in to tu prav gotovo ni mesto za to........še enkrat pa trdim, da ima sperma svoj specifični namen nadaljevanje vrste in je to edino sporočilo, ki ga nosi v sebi.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Brez dvoma nisem pisal teh stvari o spermi kar tako na slepo. Najprej me je na razmišlanje pripeljal članek pred dvajsetimi leti, ki govori o vzhodni teoriji vezi v maternici, po tem, ko se tam zadrži sperma. Vse to navaja, da jo nekaj gre ven, preostalo pa ostane v ženski in tako bržkone potuje v razne njene organe. Z leti sem tudi sam začel prebirati razne vede, ene sem se tudi naučil, nakar je bilo sčasoma možno meriti tudi ženske v kateri sem pustil svojo spermo in pa tiste ki se jih tudi dotaknil nisem, a imajo življenje lepo ali zavoženo. V ozkem krogu smo ob pogovoru razdelili spermo na dva tipa. Alfa od pozitivneža in beta od negativneža, iz tega pa je nastal celo štos zamrzevanja in stekleničenja. In nenazadnje. Nihče se ni vprašal zakaj se ravno o spermi ne govori popolnoma nič. Več besed je namenjenih blatu in urinu kot pa smermi. Razlog je preprost. Ta je lahko dragocena ali nevarna, odvisno kdo jo da, vemo pa da je proteinska in ni malo žensk, ki jo imajo zelo rade. Ravno tako ni malo tistih, ki se namažejo z njo po obrazu in videti je da jim kožo našpona. Moram pa vas razočarati, da sem pred samo tednom dni poskusil odpraviti herpes s spermo, toda učinka ni bilo. Torej ta potrebuje toploto, le to pa ženska globina tudi ima. Od tam se bržkone razkraja še vedno v isti toploti drugam po telesu, tako tvori mrežo in več ko jo moški notri spusti, bolj je ženska zdrava ali bolana. Sem pa mislil tudi na homoseksualce in navidezno bolj umirjeno partnersko življenje kot ga imamo tisti, ki posteljo delimo z nasprotnim spolom. Morda je skrivnost v spermi, vendar je predpogoj, da se oba filata oralno, ali nezaščitena analno, kar nas spet vrača k delu svingerstva. Ravno tako bi se lahko vprašali zakaj ženske manipulirajo. Narava jih je bržkone prisilila v to dejanje, saj bolani moški jih manipulirajo že s tem, ko jim spermo notri pustijo. Možno pa je, da imajo ženske drugačno energetsko zasnovo, ki se močno odraža na moške in tako zavozijo ne malo katerega poštenjakarja. Sicer pa bi na tem mestu lahko poiskali prostovoljca. Naj recimo en teden vsak dan poliže svojo spermo, z ženo ali partnerko pa naj uporablja izključno kondom. Sprememba bi morala biti vidna, saj če je zdrav, bi moral biti potemtakem še bolj zdrav, kar pomeni, da bi bil tudi bolj bister, torej umsko aktiven. V primeru če je bolan in negativen se bosta z ženo hitro kregala, saj ona bo svoj osebni zdravstveni nivo zvišala, on pa ker bo polizal in proizvajal svojo beta spermo se mu bo ta nivo znižal. Skratka čakamo na prostovoljca. Andres ima nekje Venero, Urana Neptuna in Plutona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Skratka čakamo na prostovoljca. Andres to j brez veze zame..ne obstajajo nobene take raziskave, kolikor je meni znano....energetsko to poteka čisto drugače in edini vpliv je lahko preko psihe in kemije....pa še enkrat...namen spermijev je nadaljevanje vrste in nima čist nič z zdravjem opravt...zdravje je, če ni blokad in zadovoljna ženska ali moški je najbolše zdravilo....sicer dobro razmišljaš zase, sam če bi blo v resnic kaj na tem, b že tabletke iz sperme delal...a veš kakšen kšeft b bil... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Mene svinganje spominja na naš potrošniški sistem. Stopiti na trg ponudbe in povpraševanja in si zagotoviti čim boljšo izbiro med ponujenimi izdelki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 andres08 , a pol ti tko misliš, na podoben način kot homeopatijak si reku, da se to potem razširi po organizmu in upliva na cel sistem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Kuvrtat. Sploh ne vem kako dela homeopatija. Se nikoli nisem poglabljal. Vem, da je nekaj naravnega. Preprosto v primeru sperme moški beleži v žensko svoj zapis. Ne bom še enkrat pisal isto kot zgoraj, kakšen zapis to lahko je. Tomaž. Napisal si post, ki temelji na zdravi logiki. Za razliko od tebe jaz delam na primerih. Logika je tudi v mojem primeru, vendar se nihče v to smer ne obrača. Škoda, ker se noben prostovoljec še ni javil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Tomaž. Napisal si post, ki temelji na zdravi logiki. Za razliko od tebe jaz delam na primerih. Logika je tudi v mojem primeru, vendar se nihče v to smer ne obrača. Andres Andres tud jaz delam na primerih, sicer v zadnjem času ne tako aktivno vendar vseeno...delam na primerih energetskih zapisov.....ki so lahko tudi zaradi določenih kemičnih procesov v telesu, drugače obdelani...vendar do sedaj še nisem naletel na nobeno podobno temo ali znanstveno analizo tega, kar ti opisuješ....Zaradi tega tudi ne morem prav veliko debatirati okoli tega, lahko povem samo moje mnenje po mojih izkušnjah in meni dostopnih vedenjih. Učinek sperme do sedaj ni bil nikjer opisan kot zdravilno in učinkoviti sredstvo, ker je prav vsako zdravilo samo blaženje blokade. Pozdravi se lahko samo v glavi, ko se ugotovi vrok blokade, vse na poti do spoznanja vzroka, se pa lahko koristi razna blažilna sredstva od farmacije pa do terapevtov in podobnih. Tvoje nalize bi lahko prišle prav pri ugotavljanju določenih pozitivnih izkušenj, da bi se ugotovilo ali je to res kemija ali pa samo psiha. Prav vsaka sprememba delovanja naših organov telesa, je pa zagotovo samo rezultat spremembe programa, ki uravnava to funkcioniranje. Tudi napeta koža je rezultat programa in ne sperme. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Tomaž. Ne morem pomagat, če se za spermo do sedaj nihče zavzel. Če bi bil seks v navadi in praksi kot lizanje ušesnega masla bi dobili podoben zapis. Vendar le ta ni sluzast in se bi tako verjetno hitreje reproduciral skozi organizem. Če ženski zaradi zadnjih, predzadnjih in ne vem še katerih masturbacij ostaja notri celo plastika in banane, si ne moremo privoščiti misli, da vsa sperma nekam izgine. Torej slednja producira kodni zapis moškega, to pot v ženskem telesu. Seveda pa spoštujem tudi tvoje prepričanje in delovanje v okvirih, ki jih obvladaš. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Kuvrtat. Sploh ne vem kako dela homeopatija. Se nikoli nisem poglabljal. Vem, da je nekaj naravnega. Preprosto v primeru sperme moški beleži v žensko svoj zapis. Ne bom še enkrat pisal isto kot zgoraj, kakšen zapis to lahko je. tole si povedal; Vse to navaja, da jo nekaj gre ven, preostalo pa ostane v ženski in tako bržkone potuje v razne njene organe. neč pa kako in kaj?kaj potem je isto z njeno vlažnostjo ? potujejo njeni sokovi v razne organepa s scanjem - nekaj sigurno ostane , grem mal sem mal tja ? neč konkretnega nis povedal, no homeopatija drgač deluje tko, da zelo zelo razrečijo različne sestavine, ki so prisotne v naravi in v človeškem telesu in jih potem dozirajo človeku.lahko gre tudi, za strupene snovi, ki pa so v tako majhni meri zdravilne, ker so pač del zdravega organizma Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Nič konkretnega nisem povedal, če tako misliš. Ozri se malo okrog sebe. Recimo, da veš, da je X moški bolan ali nestabilen, vendar se to ne dogaja konstantno. Njegova partnerka je prijetna in vse ok. Sčasoma pride do še večje njegove obolelosti, ona pa tudi ratuje depresivna in zadirčna. Zakon jima gre vse slabše, eni pa se v zadnjem stadiju celo ločijo. To je primer iz prakse kjer med drugim lahko vpliva sperma na žensko negativnem pomenu. Sicer pa. Kako naj ti povem kako se sperma v žensko nasadi, če jih rabim najmanj 100 za raziskave. In spet ne bo nobene prostovoljke. Na koncu bom imel kot sedaj samo primere in polno nekih nejevernih Tomažev, ki bodo hoteli vedeti kako močefit deluje. Itak gredo tudi vitamini iz solate v kri in dalje, resda po drugi poti, na lažje razumljen način, zato sperme ne gre zapostavljati. Res je tudi, da sem od včeraj naprej kar malo radoveden koliko jih testira. Škoda, ker povedal ne bo nihče. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Tomaž. Ne morem pomagat, če se za spermo do sedaj nihče zavzel. Če bi bil seks v navadi in praksi kot lizanje ušesnega masla bi dobili podoben zapis. Vendar le ta ni sluzast in se bi tako verjetno hitreje reproduciral skozi organizem. Če ženski zaradi zadnjih, predzadnjih in ne vem še katerih masturbacij ostaja notri celo plastika in banane, si ne moremo privoščiti misli, da vsa sperma nekam izgine. Torej slednja producira kodni zapis moškega, to pot v ženskem telesu. Seveda pa spoštujem tudi tvoje prepričanje in delovanje v okvirih, ki jih obvladaš. Andres vseen mislim, da bi bilo tvojo teorijo potrebno podkrepiti z nekimi znanstvenimi, kemičnimi in informacijskimii podlagami in ne sam z experimenti, kjer lahko pride do rezultata tudi zaradi povsem drugačni poti, kjer pa tudi lahko odigra veliko vlogo prepričanje, kako je sperma zdravilna... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Itak da ma vpliv sperma, ker če ga nima, ga nima nič. Vse vpliva.. Ampak z ozaveščenostjo lahk spremenimo strukturo.. Prav s tem kako gledamo oz. ko je nekdo prej rekel, kaj odmre in kaj ohranjamo.. (ljubeče občutke ali zgolj kaj pa vem...) Mene moti pri ljudeh, da ne znajo rečt npr. jaz tako doživljam, moja lastno raziskovanje poteka v tej smeri, moja spoznanja so od tod... ne pa kr to je tako in tako.. Andres 08 Mogoče je nepotreben ta moj post, bi sami spoznali, mogoče pa ne.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Eh Tomaž. Kdo bo pa tablete prodajal in lobi krepil, če za raziskave namenijo miljon dolarjev? Sicer pa gremo lahko drugo pot. Glede na to, da sta vidva v tej temi z menoj še najbolj aktivna vama priporočam, da to preiskusita sama. Samo v tem primeru bi se morali dogovarjati po mailu, tudi po telefonu slišati, tako bi vajina sperma sčasoma postala zdravilna kot sam amen (če že ni). Če imata vsaj malo zavožene partnerke je to potem korak k boljšem razumevanju, v nasprotnem je mogoče, da (oprostita, mišljenoje kot primer in ne trditev) sta zavožena vidva in s tem vajina sperma, ker to sta na vaju stresla tudi vajine partnerke. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Nič konkretnega nisem povedal, če tako misliš. Ozri se malo okrog sebe. Recimo, da veš, da je X moški bolan ali nestabilen, vendar se to ne dogaja konstantno. Njegova partnerka je prijetna in vse ok. Sčasoma pride do še večje njegove obolelosti, ona pa tudi ratuje depresivna in zadirčna. Zakon jima gre vse slabše, eni pa se v zadnjem stadiju celo ločijo. To je primer iz prakse kjer med drugim lahko vpliva sperma na žensko negativnem pomenu. Sicer pa. Kako naj ti povem kako se sperma v žensko nasadi, če jih rabim najmanj 100 za raziskave. In spet ne bo nobene prostovoljke. Na koncu bom imel kot sedaj samo primere in polno nekih nejevernih Tomažev, ki bodo hoteli vedeti kako močefit deluje. Itak gredo tudi vitamini iz solate v kri in dalje, resda po drugi poti, na lažje razumljen način, zato sperme ne gre zapostavljati. Res je tudi, da sem od včeraj naprej kar malo radoveden koliko jih testira. Škoda, ker povedal ne bo nihče. Andres ma, da razmerje ne gre ok, maš miljon drugih razlogovkdor seksa tud ve do kakšnih čustvenih menjav prihaja med spolnostjo in pa ne samo čustvenih tud, do preklopov znotraj zavesti med partnerjemazej, če imaš čudna in intenzivna razmerja si lahko nevede tudi tuje vzorce prevzameš kar seveda nima veze s spolnostjomanj intenzivno se dogaja v čisto vsakodnevnih odnosih med ljudmispolnost je toliko bolj intimna in zatorej bolj močnakar pa je spet odvisno od človekovega dojemanjavseeno določenim resnicam ne pobegneš, četudi imaš svoja prepričanja zato pravim, da pač nisem dobil neke oprijemljive slike in ne podcenjuj močne magijske slike, ki je prisotna skozi stereotip v moških in ženskih glavah ta, da moški prodre v žensko, jo 'kontrolira'ta, da on spusti vanjoin podobno moški nikol ni neke vrste dom v katerega vstopajo drugi in tam pustijo svoje sledigre za magijsko verovanje, ki nima prave osnove, če upoštevaš, da je vsak sam odgovoren za svoja dejanja in čustvatudi zato, kakšen odnos vodi ženska z moškim in nekatere ženske se rade takole prepuščajo v oskrbo moškemu, ta pa prav tako rad to zlorabi in tako ženska postane neke vrste, smetiščna kanta seveda v nasprotnem primeru, dober moški povzroči ravno obratnoker deluje kot dopolnilo, k njenemu ženskemu ustroju in on k njegovemu Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Eh Tomaž. Kdo bo pa tablete prodajal in lobi krepil, če za raziskave namenijo miljon dolarjev? Andresja saj nimam nič proti tviojim prepričanjim, vendar vseeno za neke trditve potrebuješ tud kako strokovno podlago...sam to sem hotel povedati.....ti nam te podlage nisi napisal....vsak zakaj ima svoj zato in nič se ne dogodi na tem svetu slučajno, vendar je potrebno tudi neko trditev znati strokovno utemljeiti....premalo je samo neko lastno prepričanje, čeprav ni nič narobe, če ga tu napišeš... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.