Oproda 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Na oddaji Svet sem ta teden izvedel za nekega gospoda - Martin Pečarič, ki izdeluje marelično olje, katero pa bi naj ozdravilo raka. Zanima me, če ve kdo kaj o tem; kje bi lahko dobil njegove podatke (tel, naslov,..)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Luz 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Martin Pečarič, 040 716 148. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 in za kaj je še dobro marelično olje......? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 ... najbrz pac za vse to, za kar so sicer dobre marelice, npr. za slabokrvnost oz. za kri, za srce, za kozho (suho), uravnavajo prebavo oz. izlocanje, uravnavajo kislinsko ravnovesje in se primerne tud za diete.Najbrz je to olje mozno uzivati (recimo po zlicki ali se verjetneje - po kapljicah, zunanje pa si ga najbrz komot mazes na kozho).sicer pa je tole sam ugibanje (ki prav zlo dalec od resnice najbrz ne more bit, kajti iz marelic lahko dobimo esenco marelic in ne vem zakaj bi bla ucinkovitost nenadoma drugacna )..... sama pa nimam nikakrsnih izkusenj z njim, pravzaprav sem najbrz zdaj prvic sploh slisala zanj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 ... najbrz pac za vse to, za kar so sicer dobre marelice, npr. za slabokrvnost oz. za kri, za srce, za kozho (suho), uravnavajo prebavo oz. izlocanje, uravnavajo kislinsko ravnovesje in se primerne tud za diete.Najbrz je to olje mozno uzivati (recimo po zlicki ali se verjetneje - po kapljicah, zunanje pa si ga najbrz komot mazes na kozho).sicer pa je tole sam ugibanje (ki prav zlo dalec od resnice najbrz ne more bit, kajti iz marelic lahko dobimo esenco marelic in ne vem zakaj bi bla ucinkovitost nenadoma drugacna )..... sama pa nimam nikakrsnih izkusenj z njim, pravzaprav sem najbrz zdaj prvic sploh slisala zanj. Kok s' ti pametna ... In jst te poznam navdušeni Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 marsa....esenco marelic....?....iz česa pa se to nardi...a iz cvetov.....?....mam eno v bližini, ki nikol ne rodi....mogoč je pa namenjena za esenco delat....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Kaj pa če se je prišlo do pomote in je govora o Olju iz marelčnih pešk? Ker ta je pa precej razširjen...eeeeeeeeej, točno TO sm si jst mislila že včeraj, sam zadnje cajte nisem več čist prepričana v svoje znanje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krensem 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Kaj je eterično olje? Sem nov na forumu.Upam, da niste iz žirov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Kaj je eterično olje? Sem nov na forumu.Upam, da niste iz žirov! precej očitno je, da nis iz žirou. tm majo internet namreč že 4 mesce. se prau, da si ti pol iz žiri še najmanj 4 mesce po klinih nekam u pičku mater... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 res skoda, krensem, ker baje imajo tudi najboljse etericno olje proti napadom blesavosti ravno v Zireh...nekje med stiriprsnimi kravami in dvonogimi mackami...predlagam, da gres enkrat pogledat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 ja pridi...čakamo te z balaklavami in baseball kiji jebemti! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krensem 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Prokleti žirovci. Pred 1000 leti še nismo poznal eteričnih olj. Pridte u New York. Mam jst Busha za frenda, pa bo celo vojsko na vas poslov. Kar pridte!!!!!!!!!!!! P.S.:Kaj nastane, če okoli Žiri napeljemo električno žico???????? Žirasik park!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.