Skoči na vsebino

Srečna linija

alef

Recommended Posts

A Kanal ima ob sobotah nagradno igro, imenovano Srečna linija.

Stvar je v tem da moraš nekaj uganit - besdo, vsoto števil...ipd.

In poklicat ter povedat odgovor.

Malo pred novim letom sem enkrat to gledal.

Bilo je že pri koncu oddaje, zadnja igra, uganit je bilo pa treba neko besedo.

Uganil sem jo takoj, klical pa šele proti koncu termina ki je določen za odgovor, ker do takrat še nihče ni dal pravilnega odgovora, bilo pa je tudi zelo malo klicev.

Klical sem mogoče dvajsetkrat ali nekaj več in vsakič dobil odgovor - žal mi je, tokrat niste uspeli priti v studio... :xx!: :vragec:

Zanimivo da v studiu v tem času ni bil sprejet NITI EN KLIC... :eek: :inocent:

Linija je komercialna, cena minute je 2 € + nekaj centov.

OK, to ni ne vem kaj, za 500€ se splača probat... :o|o:

Presenečenje je prišlo s Telekomovim računom.

Znesek za komercialno linijo je bil 52 € + še nekaj centov... :O: :eek: :wOOt:

Zdaj me pa nekaj zanima... :o|o: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Kako merijo in obračunavajo čas klica - na liniji sem bil vsakič le par sekund, prekinil sem takoj ko sem zaslišal žal mi je... :8):

Po takem načinu obračunavanja bi tudi če bi prišel noter in uganil, s tem tistih 500 € tudi zapravil za klice... :vragec:

Vse skupaj mi smrdi po nategu, ali kraji... :vragec:

Zaslužijo pa le Telekom, Mobitel(in drugi) ter A Kanal.

Zanima me pa tudi če je bil še kdo tu gor tako "pameten" kot jaz in je želel nekaj dobit na Srečni liniji... xrolleyesx http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

noup, smo na srečo bi pametni pa nikol klical, ker je takle na "easy money" ponavadi precej sumljiv... xsurprisex

:vragec: :palec:

Upam da bodo prebrali tudi tisti ki še niso probali... :o|o:

In da jih bo to odvrnilo od tega da bi... :vragec:

Se bom pa potrudil da tole dobi v roke tudi kdo ki bo malo bolj podrobno raziskal zadevo, tudi s strani zakonitosti.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ja kwa se zdej bejbi lepga delaš k veš da bo žena to brala x:px

veš, tisti klici na 090 k za horoskop sprašuješ grejo na isti račun x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Zanima me pa tudi če je bil še kdo tu gor tako "pameten" kot jaz in je želel nekaj dobit na Srečni liniji... xrolleyesx http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif

Sem že zasledila to oddajo (bila je pred Severnimi obzorji x:Ix ), prav sledila pa nikoli nisem, ker mi gredo take oddaje rahlo na živce. x:Ix

Sicer pa:

6. Cenik klicev in USSD glasovanja

Klic iz Telekomovega omrežja ali USSD klica, se uporabniku zaračuna po ceni 0,83 EUR. Cena vključuje DDV.

http://24ur.com/bin/simple.php?name=srecnalinija

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sem že zasledila to oddajo (bila je pred Severnimi obzorji x:Ix ), prav sledila pa nikoli nisem, ker mi gredo take oddaje rahlo na živce. x:Ix

Sicer pa:

6. Cenik klicev in USSD glasovanja

Klic iz Telekomovega omrežja ali USSD klica, se uporabniku zaračuna po ceni 0,83 EUR. Cena vključuje DDV.

http://24ur.com/bin/simple.php?name=srecnalinija

Prebral in mi je jasno.

Ni mi pa jasno naslednje:

(a) naključne izbire izmed vseh številk, registriranih v določenem časovnem okviru za oddajo, kot ga določi voditelj oz. kot je drugače določeno med oddajo; ali

(B) izbire prvega uporabnika oz. sodelujočega, ki je poklical po tem, ko je voditelj postavil vprašanje, ali kot je drugače določeno med oddajo.

V času ko sem jaz klical - 2 ali 3 min. pred koncem igre - ni bil v studiu sprejet niti en klic .

Izmed katerih klicev so potem naključno izbirali?

Igra se je nadaljevala še preko časa določenega za odgovore, dokler ni končno nekdo dal pravega odgovora. :o|o:

Kot bi nekoga čakali... :o|o: :vragec:

Cena 0,83 € za klic - če prav razumem je torej to cena za en klic, ne glede na trajanje, ki je sprejet... :o|o: x?x

Dober zaslužek... :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif

ja kwa se zdej bejbi lepga delaš k veš da bo žena to brala x:px

veš, tisti klici na 090 k za horoskop sprašuješ grejo na isti račun x:Dx x:Dx

xrolleyesx :vragec: x:Dx

Ljubček, imam Siol paket duo, s telefonijo.

So zapisani vsi klici, kam, kdaj, trajanje, cena... :o|o: x:Dx

Sicer sem res že http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif

Ampak 090 pa še ne rabim... x^x

Pa saj me poznaš, menda... x;)x x8Dx

Tiste € bi prej dal za kaj drugega kot pa za neko jamranje in vzdihovanje prek telefona... :xx!: x:o)x

Kolikor je men zanč brat razlagal, je fora v tem, da pol ure zbirajo klice (btw, občudujem bejbo, ki je sposobna se pol ure sama s sabo pogovarjat pred kamero, ni tko lahko to..), potem pa izberejo enega in ga pokličejo nazaj.. se pravi, s klicem se v bistvu prijaviš za sodelovanje. čimvečkrat pokličeš, temveč možnosti imaš, da te pokličejo nazaj...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

men je to cist mimo. :xx!: celotno zadevo bi se mogoce podpiral, ce bi bil denar klicev (minute pogovora) namenjen za kaksno humanitrano zadevo (recimo oprema za pediatricno kliniko, pomoc poplavljenim, ipd). Tako bi se take in onako podobne zadeve lahko razsirile v precej bolj zanimive kakor so in ne le v pol-urno nakladanje ene osebe. Namrec, dalo bi se narediti dosti bolj zanimivo.

Stvar je v tem da moraš nekaj uganit - besdo, vsoto števil...ipd.

In poklicat ter povedat odgovor.

Malo pred novim letom sem enkrat to gledal.

Bilo je že pri koncu oddaje, zadnja igra, uganit je bilo pa treba neko besedo.

Uganil sem jo takoj, klical pa šele proti koncu termina ki je določen za odgovor, ker do takrat še nihče ni dal pravilnega odgovora, bilo pa je tudi zelo malo klicev.

Klical sem mogoče dvajsetkrat ali nekaj več in vsakič dobil odgovor - žal mi je, tokrat niste uspeli priti v studio... :xx!: :vragec:

Zanimivo da v studiu v tem času ni bil sprejet NITI EN KLIC... :eek: :inocent:

OK, to ni ne vem kaj, za 500€ se splača probat... :o|o:

Zdaj me pa nekaj zanima... :o|o: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Kako merijo in obračunavajo čas klica - na liniji sem bil vsakič le par sekund, prekinil sem takoj ko sem zaslišal žal mi je... :8):

Po takem načinu obračunavanja bi tudi če bi prišel noter in uganil, s tem tistih 500 € tudi zapravil za klice... :vragec:

Vse skupaj mi smrdi po nategu, ali kraji... :vragec:

Zaslužijo pa le Telekom, Mobitel(in drugi) ter A Kanal.

točno to je tisto, kar sem enkrat penila, da so mi froci za sto evrov računa nabili...dokler nisem preverila še jaz..in potem tole tu natančno opišem - se ne spomnim točno kje..verjetno v dnevniku katerem, ker bila kar huda.

Na neko razumevanje takrat nisem naletela - celo rahlo zbadanje - verjetno zato, ker sem tako na brzino tistole opisala.

Zaslužkanje čisto. In ne gledamo več tega. bog ne daj, da bi klicali

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

točno to je tisto, kar sem enkrat penila, da so mi froci za sto evrov računa nabili...dokler nisem preverila še jaz..in potem tole tu natančno opišem - se ne spomnim točno kje..verjetno v dnevniku katerem, ker bila kar huda.

Na neko razumevanje takrat nisem naletela - celo rahlo zbadanje - verjetno zato, ker sem tako na brzino tistole opisala.

Zaslužkanje čisto. In ne gledamo več tega. bog ne daj, da bi klicali

:vragec: xrolleyesx

Ja, osel gre enkrat na led... :wOOt: :zoro: :devil: :xx!:

Jaz sem šel, nikoli več... :sori: :vragec:

Bom pa tole še mal brskal, kako je z zakonitostjo in poštenjem(o tem raje ne bi...) :xx!:

Mi je pa všeč tisto kar je Free napisal, da bi ta denar šel za kakšne dobrodelne namene... :palec:

Tu je pa drugo vprašanje, da ne odpiram nove teme... :o|o:

Tiste Mobitelove akcije, prispevki v dobrodelne namene... x?x

Ko pokličeš določeno številko, vpišeš kodo in potem gre nekaj manj kot 1 € za neko dobrodelno akcijo... x?x

A tisti denar res pride tja kamor naj bi bil namenjen?

Rad prispevam tistim ki rabijo, ker iz lastnih izkušenj vem kako je če nimaš niti za preživetje.

Ni mi pa do tega da bi povečeval dobičke tistim ki imajo vsega dovolj, in preveč... :xx!: :vragec:

Alef... there is no easy money....

Računaj 100 klicev po 2€ na minuto, s tem, da te držijo na liniji vsaj par minut, voditeljica pa naklada o prostih linijah in ponuja že na pol rešitev.... pa si misliš, da si genialac, da je samo tebi rešitev jasna.... Njim je v interesu dobit denar, ne pa ga dat x:Dx x:Dx xrolleyesx

jaz ne kličem na nič, kar se začne z 090.... hitra in učinkovita rešitev....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...