čebelica01 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 V nedeljo, 20. 1. 2008 bo ob 14. uri na HRT1 gost priljubljene hrvaške oddaje Nedljeljom u dva pod vodstvom odličnega Aleksandra Stankovića, Zmago Jelinčič Plemeniti.Glede na njegova radikalna stališča v zvezi s Hrvaško, bo ta oddaja zagotovo poskrbela za uro zabave.Označite si na koledarčku http://img529.imageshack.us/img529/9767/plemenitidr7.jpghttp://img529.imageshack.us/img529/9767/plemenitidr7.383cff7bad.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 najbrž more bed blu bojsm povedat, da je iz svoje stranke "sestre" vn zjagu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Da je Jelinčič komediant, je splošno znano, tako, da bo tole verjetno res zabava. Bolj zajeban je, če tja pride kdo, ki kao ne velja za komedianta. Ko je bil gost oddaje Jelko Kacin, je bil njegov nastop tako beden, da sem se ga dobesedno sramoval. Brez zajebancije. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 16. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2008 Meni je ta hrvaški voditelj noro všeč.Je zelo direkten,prebavljivo vsiljiv in provokativen.Skratka ne jebe Stanković ga bo ziher na polno provociral; vprašanje samo, koliko bo Zmago podlegel, ali pa ga bo inteligentno zabijal nazaj. Jaz upam na vroč duel....... zato ker pri provokacijah je vedno v prednosti voditelj, ker ima na zalogi predvidevan odgovor in vedno podvprašanja....zdaj vprašanec ga lehko edino zatolče z kakin res nepredvidljivim odgovorom...ampak to se lahko pripeti le neizkušenemu in nepripravljenemu voditelju tak da res pričakujem vročo debato, provokativna vprašanja, prazne odgovore...zmagec je zmožen naredit res zanimiv pogovor ampak le to in nič več....konstruktivnega pogovora verjetno ne bo....bo pa res kot predvidevamo provokacije in poskusi sovražnega govora..... tak da najbolje je seveda da se pustimo presenetit in vidimo kaj sta sposobna, mogoče se zmagec predstavi v novi luči, če predpostavljamo kako dober igralec je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 ker pri nas klerikalci enostavno ne prenesejo širine je marsikomu njegov lasten dom tuj... hrvati so ga z veseljem sprejeli če bo kdo najdu link, da bi tole gledal live-stream preko neta (če ostaja) naj posta... da vidmo zgagota Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 ovde možete tražiti snimku Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Majko mu ... Komi čakam, da bo ura dve. Še sabih dvajset minut ... neučakani Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Pr nas doma se že prpravljamo na ogled oddaje. Bomo vidli, kaj bomo vidli Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 a dej! ves svet bo gledal al kaj! sem ze zadnjic vidla temo tule, prejle me je pa se frend (k nima neta) klical, da ce vem da je in da nej nujno gledam. drugac pa ne poznam te oddaje, no fino, priloznost (idealna ) da jo spoznam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Pr nas doma se že prpravljamo na ogled oddaje. Bomo vidli, kaj bomo vidli Kh, Jelinčič je eden tistih gostov,za katere si želim, da jih Stanković rahlo scat pele. škodoželjni Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2008 Kh, Jelinčič je eden tistih gostov,za katere si želim, da jih Stanković rahlo scat pele.škodoželjni Nosorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 hehe... ajm redi to gou... sm ga prou tišu tko, da... tenstan krompir, piščančja prsa pa zgagota za preliv Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 tko, da... tenstan krompir, piščančja prsa pa zgagota za preliv (sam pazi da te ne bo zgaga pekla ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Kh, Jelinčič je eden tistih gostov,za katere si želim, da jih Stanković rahlo scat pele.škodoželjni Nosorogjaz pa niti malo.sem prav ponosna na jelincica. neverjetno umirjeno in suvereno govori.zelo dober nastop! (prav z zanimanjem gledam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 ja... ampak zarad prekisle solate... se ne pustim motit med hrano... ej, ampak tele bitki laufajo naokol... po mojem je ceu balkan obešen gor... men nonstop šteka pa bi blo zanimiv videt do konca ma... sej jst zgagota nisem imel nikol za butastga... ampak včasih ma on nas za butaste Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Ni kej. Dobr se je držu. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 tud mene navdušil... haha on je odgovoril na postavljena vpr. na svoja ni dobil odgovora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Fajn je bilo. Prekratko mogoče.... Se zdi, da voditelj glih ne bi mogu pelat scat Jelinčiča (kul) Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 me pa zanima komentar njihovih medijev ... zna biti zelo pester.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Fajn je bilo. Prekratko mogoče.... Se zdi, da voditelj glih ne bi mogu pelat scat Jelinčiča (kul) Stanković se "loti" predvsem tistih, za katere čuti, da v studijo lažejo, zavajajo ali kako drugače mutijo. Jelinčič pa tega ni počel. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2008 Danes je Jelinčič dost resnice povedal in zato je bil tud Stankovič tiho,ko rit ker je vedu da to kar govori je resnica.Zmago je bil zelo dober Stankovič je bil pa kar presenetljivo mal živčen in zelo umirjen kar je zelo neobičajno za njega in dvomim da bo še kdaj povabil v svojo oddajo našega Jelinčiča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Ko se Zmago pripravi na kake zahtevne debate - javne medijsko odmevne.Ima argumente konkretne vedno.Ko nasprotni strani zmanjka argumentov, kdaj dobi tudi "konkretno opozorilo", da naj ustavi konje("opozorilni eksploziv"pod prazen avto sredi mesta, leta nazaj pred blokom tedanje prijateljicehttp://www.mladina.si/tednik/200533/clanek...mevi-aco_micic/ ).! Kdo je bil dejansko storilec, ni bilo NIKOLI ugotovljeno.Je inteligenten. In ve, da proti "vetru scat" se vedno ne da. ) "Bomba pod Jelinčičevim avtomPodobno kot Hrvatiču so tudi Zmagu Jelinčiču podstavili bombo pod avtomobil. To se je zgodilo v aprilu leta 1993, ko je bil Jelinčič na položaju predsednika odbora za obrambo. Po njegovih besedah je v tem primeru šlo za državni terorizem, vpletena pa naj bi bila tudi specialna brigada Moris. Omenjena eksplozija je bila le ena od uresničenih groženj. Ostale anonimne grožnje so prihajale po pošti in prek telefonske tajnice, trikrat pa tudi v obliki strelov na hišo."Sourcehttp://www.finance.si/181709 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 no, jst sm omenjeno oddajo včeri prvič gledala Tale Zmago je bl Zgago Po mojem mnenju je Stankovića tooook sprovociral, težko, da ga bo še kdo kdaj tako; človek je kar s prsti bobnal po mizi; da ne omenjam izrazov na obrazu, ko mu je Zgagy serviral "par podatkov".Vsekakor, šov na zeeeeeeeelo visokem nivoju.Bi me pa resno skrbelo, če bi Zgagy kdaj biu taprav Capo di banda (pozicija Groznega Ivana npr.); gotovo bi nas (SLO) prodal najboljšemu ponudniku :xx!: Ampak nič strahu, Zgagy tut slučajno tega noče, njemu je važno, da se piše, govori, snema o njem; je večni oponent: proti čemurkoli,česarkoli.Zabavljač - na državne stroške. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 in zato je bil tud Stankovič tiho,ko rit ker je vedu da to kar govori je resnica. Po mojem mnenju je Stankovića tooook sprovociral, težko, da ga bo še kdo kdaj tako; človek je kar s prsti bobnal po mizi; da ne omenjam izrazov na obrazu, ko mu je Zgagy serviral "par podatkov". Motita se. Danes v hrvaških medijih piše, da je imel Stankovič težave s šefi zato, ker je Jelinčiča sploh povabil, saj je bilo mnenje njegove šefice, da si Jelinčič celourne oddaje ne zasluži in da s svojimi stališči podpihuje nestrpnost med Hrvati in Slovenci. To je pravi razlog Stankovićeve zadržanosti v oddaji.Jutri bo imela HTV celo kolegij na temo Stankovićevega povabila Jelinčiču. Preprosto ga ni smel kaj dosti rovociati, da ne bi bila še večja pizdarija. Stanković se sicer na svoje goste briljantno pripravi in je moj daleč najljubši TV voditelj.Na podoben način so na RTV Lj zjebal Janjo Koren, ki je bila včasih super pikra, zdaj je pa ovca. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 aha vids mene je tud presenetl, pa ceprav ga se nism nikol gledala, ker sem prav vidla, kako se je veckrat prav zadrzeval.hocm rect, zdej ko si povedal, se je res vidl to. verjamem.sem pa kljub temu vidla, da mora bit kar faca oz. da je. je bil tud men svec, pa ceprav (kot pravte) ni bil v svoji pravi kozhi, nekak. a tkole....sej zato je pa tud tko vecX omenil, ker ce je tak Jack pa provokator, ne bi na tak nacin govoril, tolkrat o tej nestrpnosti... ker nenazadnje, saj ga ne bi rabl povabit... neumno je gosta sprasevat, zakaj je tok: odstekan, zabaven itd.pac se pogovarjas, das mu moznost da predstavi svoja stalisca ali pac tisto, zarad cesar je zanimiv tolk da si ga povabil, ne rab bit zakljuckov takih tok pogosto.seveda, ce so pa uni zadaj prezhali pa ce je moral bit cist ves tak, zadrzan, da nou kaj eksplodiralo, pa marsikaj razlozi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.