Michelle 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Srebotnikova in M. Bryan dobila! :palec: :palec: Nadal je prepričljivo razbil Murraya! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 tinka, Safin je dobil :onfire: KATARINA SREBOTNIK in Mike Bryan v nizih vodita že 2:0!!!! :inlove: :onfire: :onfire: :hepko: hahaha, superca! ful mi je lušno, ko si tako vesela, pa da deliš jaz pa sploh nisem uspela gledat, zdaj se moram res potrudit, ker me zanima in če se ne podvizam,bo prej konec supeer za safina Srebotnikova in M. Bryan dobila! :palec: :palec: Nadal je prepričljivo razbil Murraya! :palec: dobro nam gre! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 P.S. Michelle ma belle, prvič v vsej zgodovini obstoja tu, sem dobila med komentiranjem tvojih teniških informacij tole sporočilo:*V tvoji objavi je vec smeškotov, kot je dovoljeno. Prosimo, zbriši kakšnega...* Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 xsmx :palec: Clement in Schuettler včeraj nista končala matcha, pa tudi težko rečemo kaj bi lahko bilo, ker sta bila zelo izenačena. Aja, Katarina bo v mešanih dvojicah igrala proti Ai Sugiyama (njeni soigralki v ženskih dvojicah). Zna biti zanimivo. Nujno pa navijat za Dementievo, ki bo igrala proti Venus. To je vse iz Wimbledona zaenkrat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Dajte eno temo: kdo koga peca Glede tenisa sem pa ful vesel vrnitve Marata Safina. Nikoli ni bilo dvoma, da je sposoben premagati kogarkoli in me veseli, da je v Wimbledon prišel v pravi formi. Pa še vseeno bom navijal za Rogerja, hehe. Na drugi strani pa Nadal kar napreduje in napreduje. Me prav zanima, če lahko že zmaga v Wimledonu. S kakšno močjo pa ta človek udarja! Pa hitrost na igrišču.. neverjetno kam gre tenis. Take moči ni pokazal še noben. Pri ženskah mi gresta na živce obe Williamsovi (Serena malo manj) in bom navijal, da v finalu ne bi bili obe sestri, kyar pa je najbolj verjetno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Tudi. Danes spremljam! Ravnokar vidim, da imamo med deklicami slovenko v četrt finalu! Polona Hercog!Igra ravnokar proti slovakinji Romani Tabakovi. Dajmo Polona Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Meni pa Serena bolj Joj meni tudi!Pa sej k gledam intervjuje nobena ni antipatična...Pa recimo Federer... Nisem lih največja fanica, ampak tega človeka enostavno ne moreš "ne marati" Ful je simpatičen, ful tak odprt, pa prijazen pa tko.... Polona Hercog. Sploh nisem spremjala nič mladenk Na živce mi gre, ker mediji niso prav veliko poročali o njenem uspehu na Roland Garrosu. Premalo. Polona zna še veliko doseči Aja: www.polona.net Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Borut Puc tudi trenutno igra med fanti dvojice! Oba naša trenutno ne zmagujeta, ampak je šele prva igra... Toliko v živo iz Wimbledon sajtka, kar pa me res zanima je, kje prenašajo te tekme?Jaz nimam niti na enem kanalu... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Jaz sem bila ful razočarana, ker piše na wimbledon.com :Windows OS: XP (Preferred) or Vista - Unfortunately Apple MAC and Linux is not supported. :xx!: :xx!: :xx!: Drugače sem pa matche gledala na Hrvaški 2, na SLO2, mislim da na Eurosport 2, pa na eni nemški...kva že....no, ne spomnim se.Jaz preklapljam, dokler ne najdem kje.... Samo po moje bo slovenija 2 prenašala te zadnje tekme.. Kje je pa zdaj, ta trenutek, pa žal ne morem povedati... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Ja, jaz tudi mam japkico...kr neki! Gledam zdaj na slo2, 4:1 za američanko.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 :xx!: DEJMO ELENA! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 težka bo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 evo ti en, vzdusju primeren, smajli http://smilies.sofrayt.com/sae/tennis1.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Hvala Polona je zal izgubila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Joj meni tudi!Pa sej k gledam intervjuje nobena ni antipatična...Pa recimo Federer... Nisem lih največja fanica, ampak tega človeka enostavno ne moreš "ne marati" Ful je simpatičen, ful tak odprt, pa prijazen pa tko.... Polona Hercog. Sploh nisem spremjala nič mladenk Na živce mi gre, ker mediji niso prav veliko poročali o njenem uspehu na Roland Garrosu. Premalo. Polona zna še veliko doseči Aja: www.polona.net Jaz sem zelo vesel, da imajo najboljši tenisači tako dober odnos do igre, medijev, navijačev. Federer, Nadal, Djokovič in drugi so pravi vzor mladim. Pravzaprav se mi zdi, da je Sampras tisti, ki je takšna postavil merila v tenisu in pokazal, kaj pomeni biti številka 1. Polono pa še nikoli nisem videl igrat. upam da se kmalu prebije daleč tudi na kakšnem pomembnejšem članskem turnirju, da bi jo lahko videli tudi po TV-ju. Pri mladinkah je v vrhu, samo je nekaj drugega, da se dokažeš še med članicami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Venus Williams je lihkar premagala Eleno Dementievo 6:1 7:6 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Pri ženskah zdaj definitivno navijam za Jie Zheng! Jaz sem zelo vesel, da imajo najboljši tenisači tako dober odnos do igre, medijev, navijačev. Federer, Nadal, Djokovič in drugi so pravi vzor mladim. Pravzaprav se mi zdi, da je Sampras tisti, ki je takšna postavil merila v tenisu in pokazal, kaj pomeni biti številka 1.Sampras je bil odličen role model O Nadalu ne vem veliko, Federer in Djokovic sta pa tudi Pa Roddick in njegova dobrodelnost pa otroški kampi Je kar fajn to ja... Čeprav v času "Sampras, Agassi, Becker" sem vedno bolestno navijala za Agassija (pa takrat je bil veliko bolj vzkipljiv, potem se je umiril, ko je prišel nazaj) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Četrti polfinalist je Rainer Schuettler. Na žalost. Kaj čmo.Pomeril se bo z Nadalom.Federer pa s Safinom. Žal pa sta v finale prišli sestri Williams.No, če že mora biti tako, naj zmaga Venus! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Pa dejte s tem tenisom!!Se mi zdi da je ta šport čist za bogataše.Šole tenisa so nenormalno drage.Poznam zgodbo,ko se je mojmu sošolcu totalno zameru tenis,ker ga je fotr po raznih šolah vozu...Drugače pa mamo v letu 2008 recimo košarkarske kvalifikacije za OI v Pekingu....med drugim....pa Jure Robič...itd..Ne me razumet narobe,ampak tenisa res ne maram preveč.Je pa fajn da je govora o športu...Peace,i'm out.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Pa dejte s tem tenisom!!Se mi zdi da je ta šport čist za bogataše.Šole tenisa so nenormalno drage.Poznam zgodbo,ko se je mojmu sošolcu totalno zameru tenis,ker ga je fotr po raznih šolah vozu... to je bilo vcasih, tenis ze nekaj casa ni vec popolnoma aristokratska domena...zdaj imajo bogatuni golf Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 No ja.Sam še zmeri med publiko sami premožni 40-50-60 letniki....že takoj vidiš Gucci očala,Fred Perry majčka...V glavnem men ne paše tenis.So pa nekatere ženske ritke ok.Pa kkšna ko zakriči:D Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 ABC, zdaj je pač Wimbledon...prej je bil nogomet, pol bodo olimpijske...tam bodo vsi športi skoraj, pa boš pričel na svoj račun Saj kar povej o Robiču, saj vemo, da je raztural Pač, začni pogovor, ne tle takoj kritizirat, pol pa zginit ***Michelle, kdaj pa bo tale sister act od finala? ps.kjera slikca v podpisu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Na ABCja se ne bom ozirala. Ker če bi nam šel v nos denar, potem bi morali bajkotirati tudi temo o forumli 1, smučanje in še marsikaj drugega. I love tennis :2src: Sicer pa ja, tudi debata o Robiču je kul tinka, v soboto po moje V nedeljo pa moški finale...Slikca je zakon Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 ABC, zdaj je pač Wimbledon...prej je bil nogomet, pol bodo olimpijske...tam bodo vsi športi skoraj, pa boš pričel na svoj račun Saj kar povej o Robiču, saj vemo, da je raztural Pač, začni pogovor, ne tle takoj kritizirat, pol pa zginit Uuuu,i'm scared.Samo izrazil sem mnenje,don't hate Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.