Skoči na vsebino

Šport 2008

nimbus

Recommended Posts

Serena je dobila US OPEN.

Čestitke! x;)x

Pa Murray je Nadala! Ful mu privoščim! Bravo!!!

Zdaj ko igra s Federerjem, bom pa navijala za... dober tenis x;)x

Moja mati, ki se ji Federer smili ( xrolleyesx ker je bil revček drugi na Roland Garrosu in Wimbledonu) pravi, da naj on zmaga, ker je Andy se mlad in ima še čas x:o)x x:o)x x:o)x

Očitno ni pomislila, koliko časa je bil Federer praktično nepremagljiv x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 333
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Serena je dobila US OPEN.

Čestitke! x;)x

Pa Murray je Nadala! Ful mu privoščim! Bravo!!!

Zdaj ko igra s Federerjem, bom pa navijala za... dober tenis x;)x

Moja mati, ki se ji Federer smili ( xrolleyesx ker je bil revček drugi na Roland Garrosu in Wimbledonu) pravi, da naj on zmaga, ker je Andy se mlad in ima še čas x:o)x x:o)x x:o)x

Očitno ni pomislila, koliko časa je bil Federer praktično nepremagljiv x:Dx

Jap, bravo Murray (še posebej sem za njega vesel zato, ker bi mu že prej uspelo, pa ga je lani popolnoma ustavila poškodba). Škoda, ko nisem gledal. Zanimivo finale bo. Murray ima zelo dobre riterne, pa tudi na osnovni črti je zelo močan, zna precej variirat udarce. Me prav zanima, kaj se bo zgodilo v finalu.

Dober komentar tvoje mame x:Dx . Ubožček Federer. x:Dx x:Dx

Uau, kak je Federer odigral včeraj! Odličen dvoboj! In res super, da je le osvojil vsaj ta grand slam v tem letu, ubožček.

Murray je sicer pokazal zakaj je v finalu, ampak je le razlika med Rafo in Rogerjem, ker je bilo precej očitno, da je bil napad in odhod na mrežo prava taktika. Roger to zna zelo dobro,..Rafi še manjka.

Ubošček x:o)x x:o)x

Ma, vesela sem, da je zmagal. x;)x

Igral je super, tudi Murray je bil v redu... Mi je ful všeč njegova igra....

Zdej bo pa treba 4 mesece čakat na Australian Open :xx!: :xx!: :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 1 month later...
Madrid zmagal Murray! Ma tale Murray je pa zadnje čase res v izredni formi. V polfinalu bi sicer zmaga komot lahk šla v Federerjeve roke, ampak nasploh pa si je Murray čist zaslužil zmagat turnir. Moški tenis je trenutno zeeeeelo zanimiv x:)x

"Rokometaši koprskega Cimosa so v tretjem krogu evropske lige prvakov (skupina E) na domačem igrišču premagali španski Portland San Antonio z 31:29 (15:16).

Koprska zasedba bo v naslednjem krogu gostila romunsko Steauo, tekma pa bo 8. novembra."

http://www.sta.si/vest.php?id=1330094

Vsaka čast. Upam, da jim rata uvrstitev naprej. Letos so itak zelo resen kandidat za SLO prvaka.

• 3 weeks later...
No ja tut golf, sam golf je bolj tko za rekreativno elito.

Ravno berem zgodbo Iztoka Puca, slavnega rokometaša, ki je v Sloveniji prodal vse svoje imetje, da bi sina vpisal v šolo slavnega teniškega trenerja Nicka Bollettierija, še več plačuje privatne ure, ne me obesit, mende 900 dolarjev po uri, evo. Pa je mulo izpadel vprvem krogu v kategoriji mladincev Rolland Garrosa.

No predstavljajte si imate doma talentiranega sina, pa mu plačajte povprečno slovensko plačo na uro za tenis

Mi še na misel ne pade! Če je talentiran, bo uspel tudi brez nadpovprečnih učiteljev!

Odličen tenis v Shanghaiju. Danes pogledal tekmo Federer-Murray. Federer je sicer dost nihal (najverjetneje zato tudi izgubil), vendar je Murray v takšni formi, da komot zmaga cel turnir. Vrhunski moški tenis je izenačen, kot menda še nikoli. Pa ne tako, da ne bi bilo kakšnega izjemnega igralca, kot prej, ampak enostavno se je vrh razširil in igra zelo dober tenis več njih. Super,.prav užitek bo pogledat polfinala in finale. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...