Ale' 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 ...če tale reporter ne bi kmalu nehal blodit o španskem prekletstvu 22. junija, bi kmalu poskrbela, da dobi svoje lastno x:Dx Meni je šel tudi na živce Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 aja tole, mislm, po mojem je blo dons rekordnokrat omenjeno prekletsvo na kaksnem takem eventu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Sam res.....po drugi strani pa človek po 120tih minutah verjetno ni imel več kaj za povedat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 mehehe, Italija ni šla naprej. kako lepo. Jap. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Jest sm pa pogruntov da najbolj da vzamem 100000€ pa stavm za une za katere ne navijam, pa bom obogatel xg:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Pohiti Indy, samo še 3 tekme so Drugače pa...kljub temu, da so Španci že fino nabili Ruse letos...hmmupam, da bodo Rusi in Nemci v finalu. Čisti win-win situation Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Sam res.....po drugi strani pa človek po 120tih minutah verjetno ni imel več kaj za povedat jp, sej se je slisal, se mi je zdel da je ze kr zmatran. ej sam kok so moral bit sele uni??? mene bi ze petnajskrat kap zadela, ves kaj je laufat gor pa dol po takem placu??jaz sem cist ded, ce grem izica do poste. * Indy, pr men se pa ne bi izslo, k glih ene 1/2 krat so *moji* zmagal, 1/2krat pa ne. sej mi je kr mal mim, da za italijo prakticno skor iz principa ne navijam, kajti sport je sport, ravno zato sem pa dons bla pozorna pa hotla cist ibjektivna bit, ampak ne, bi popizdla, ce bi se spet pririnil do finala. * aja tinka k si rekla da si me ne predstavljas da se po trepalnicah pa zobeh mecem. ne bit tok prepricana, ves kako srdito sem ze navijala (pa glih prot Italijanom), najbl pa k so igral proti Braziliji.sva sla z mitjo iz kranjske s kolesom do dutyja, kupla Jacka, pol zvecer pa blaznela ob tekmi. jaz se lohk cist ufuram (no pa sej ves ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Oja, si predstavljam! Samo danes so se španci po moje tudi res bolj zaslužili...tako mi je ok.Jaz se tudi ufuram, in kar se tega teka tiče- ja...to je 13, 15km stop-start, sami šprinti...in tek ni niti bistveni del nogometa kot tak...noro. Zaslužijo si vse, kar dobijo, tile fantje, vsa čast...se vidi, katerim se da trenirat kondicijske In komaj čakam taka moštva, kot so turki pa rusi...ki dajo en gol pa potem tak polet dobijo,da bi jih dali lahko še kar pet....za razliko od enih (vključno z nami) ki dajo gol in potem se nekakopostavijo okrog gola in čakajo (najraje bi vsi med vratnice zlezli in pazili, da nič not ne pride ). Italijani pa itak imajo vedno neko srečo, tokrat je pa kar pravično se končalo, vsa četrtfinala so bila fer Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 (najraje bi vsi med vratnice zlezli in pazili, da nič not ne pride ). ja, res si zasluzjo..pa tko k pravs, tek je tle USPUT! blazota! aha, men so tud simpaticna taka mostva kot so rusi...mi je kr zal da nisem gledala vcer tekme, k ste vsi po vrst (tu in povsod) rekl da kok je bla ena najboljsih tekem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Fajn članek - zelo prizemlji razne mite in klasične potravmatske teze,in na koncu pa pove svoje se medijem, pivovarjem in "vatrenemu ludilu". http://www.index.hr/sport/euro2008/default...k&id=391975 Kot je navadno pri taksnih "face the truth" člankih, jih s pozivi nalinč potrdi tudi rulja s komentarji (--> cisto spodaj)... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Fajn članek - zelo prizemlji razne mite in klasične potravmatske teze,in na koncu pa pove svoje se medijem, pivovarjem in "vatrenemu ludilu". http://www.index.hr/sport/euro2008/default...k&id=391975Hud clank! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Gledaju Srbin i Slovenac utakmicu Hrvatska:Turska. Pita Slovenac Srbina: "Ej, a za koji tim ovdje ti zapravo navijaš?"Srbin: "Eh, ja bih, da oboji izgube. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Hmm, Nemčija-Turčija in Španija-Rusija. Kdo bi si mislil, da bojo taka polfinala. Sicer pa se je začel Wimbledon! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 a ne? cist odstekan! (hehe, turcija: nemcija! - kako bodo pa nemci pol navijal? ) rusija/spanija se pa tud nekam odstekan slis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 A na calcio (nogomet, da ne bo kdo razumel kalcij ) ste pa pozabili? Al ste vsi not v tekmi? Navijam za Španijo, ampak ne bom gledala. Kaj pa Nemčija-Turčija? Je že blo al še bo? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 jaz pa mal gledam (dolgcas v bistvu )...ful brezveznih ciljanj na gol, brez zadetka. :|| no zdaj se bo drugi polcas zacel... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 in padel je gol.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 trije celo! po tem, ko sem vcer tole napisala, se pravi v drugem polcasu, pa je ratala tekma velik bl zanimiva in so Spanci zasluzeno zmagal s 3:0...Ceprav so mi bli Rusi prej bl simpaticna ekipa, se mi zdi dbest, da so zmagal in po mojem bom tud v finalu zanje navijala.Nemci so -ocitno- pac zlo dobri, sam... kaj pa vem, bom kr za spance. nenazadnje pa se mi zdi da k fuzbalu *pase* mal tega juznjastva bl pa tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 A je zmagala Španija?!!! Jeeee!!! :onfire: *** Marsa jst tudi navijam da Španija zmaga v finalu. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 Zdej vidla da je finalna tekma Španija - Nemčija! Se pravi da je Nemčija zmagala.... pa sem si mislila da bi bilo fajn videt finalno tekmo Španija in Nemčija... No še vedno držim za Špance. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 Go go Arijska rasa http://powerforen.de/forum/images/smilies/wm2006/wmsupporterbrd.gif ...zih bojo pušil k za njih navijam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2008 donc bom gledu pa prvo tekmo pa naviju za špance... naj zmaga temperament. sej točn bojo po mojem vsi pršl gor P.S. balak, balak, balak... najbolš kar je od njegove kariere nastalo je blo ene par pozersko-manekenskih slik in ker ne bo igrau se bojo lahka spet zgovarjali na kaj. kao, nemška doslednost in analitičnost Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 pa naviju za špance... naj zmaga temperament. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 total zasluzeno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.