Marsa 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 in res so pušili! (ful dobra igra! ceprav so ful akcij v bistvu zajebal. sam vseen, sej je bla tekma skoz na nemski strani, prakticno... kok pozrtvovalni!pa kako je blazotno akcijo torres izvedel!!! kwa je ruzhil, iz pete potegnil, kar neslo ga je, res super! nemci sploh niso vedl kaj bi. ene par akcij je blo toolk lepih, da nc hudga ce ni blo tud gola. dbest v glavnem! do konca zdrzal pa tko.. pa iznajdljivi zelo... prima, no. razen un mi je blo mal mim, chelna pa to (ceprav se je men zdel, da sta istiocasno glave nagnila drug prot drugemu) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 res carsko, ja.. pa ne sam torrse, tud senna, kwa je delal...k smo rekl, nej zmaga temperament - res je! k so res bli cist not, nad zagnani, tako tekmo je res fajn gledat. pa jaz sploh nisem navijala za spance prej (v zacetku prvenstva), ampak majo fajn igro, se mi zdijo poleg tega da so borbeni in pozrtvovalni, tud tko.. iznajdljivi pa taksni, majo tud inteligentno igro, ne sam borbene. tko, na konc se mi je zdel skor kot da se ze sam mal hecajo... zato me je kr skrbel mal. sam se niso dal!TO je tud men svec.Klinc ce je kdo nad dobr, ce druge runde ne spelje.... tle se zivcki pokazejo, zmogljivost, vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 Mah popolna dominacija Špancov.Čist zasluženo http://www.vocinelweb.it/faccine/sport/08.gif Švabi so me čist razočaral....ma jebi ga, so hotl pa ni šlo http://img439.imageshack.us/img439/2209/deprimetriste294230fr.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 http://www.vocinelweb.it/faccine/sport/08.gif hudo, kaksen 'smesko'! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 hudo, kaksen 'smesko'! http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=10330 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/166/378.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 sm vidla to temo, thanx! (sam ne morem nc si pomagat s tem - ne me sprasvat zakaj. ) me je zanimal, kaj je casillas po horoskopu, k sem bla zihr da je bik. in je 20. maja rojen, tko k moja mat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 eh, finale sem pa se jaz moral pogledat in jim posteno privoscil... http://www.geocities.com/mrosari0/spain-smilie.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Uau..... jaaaa!!!! Pa je RES zmagala Španija!!! dbest! :onfire: Si predstavljam da je bila težka borba z Nemci, ampak Španci mi igrajo ful dobro, dobre podaje, preigravanje, hitre in nepredvidene akcije, razgibana in elastična igra.... in ne kakor drveči bik na gol, ampak ck..ck..ck...ck... goool! Tko da so si sigurno zaslužili zmago. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 niti ni bla tok tezka, k so bli spanci total v prevladi.sej pravm, nemci sploh niso vedl, kaj bi. k da ne bi slo za ful dobro ekipo.....totalno niso mel sans, no.ce bi dal gol in bi se sli na 11m, pa bi slucajno zmagal, bi to bla cista in zgolj sreca. pa kot sem ze napisala vcer: v tem se men kazhejo tud jajca, da na taki tekmi, finalni, po tem k so ze v prvem polcasu dal gol, jih to ni zmedlo, niso zaspali ne nc..... skratka, tud psihocno mocni ocitno. to se trazi.ne pa nasi loleti tedaj, jokal pa tak, no! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Rusi in nemci so zgubili odkar se nismo tipkali in oboji totalno zasluženo Super so bili španci, skratka....in sem ful vesela za njihovega praselektorja (bo imel julija 70 let, oštja!!!), ki so ga vsi kritizirali, ker je tega in onega doma pustil, pa svoje fore imel...no, zdaj pa majo! zdaj gre človek lahko mirno v penzijo, Aragones - car! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ...in sem ful vesela za njihovega praselektorja (bo imel julija 70 let, oštja!!!), ki so ga vsi kritizirali, ker je tega in onega doma pustil, pa svoje fore imel...no, zdaj pa majo! zdaj gre človek lahko mirno v penzijo, Aragones - car! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Ok, dobr no Španci so zmagal, juhej!Jaz sem bolj vesela, da je konec!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 no pa nas razsvetli z novimi in nepričakovanimi dogodki v Wimbledon limonadi, serija 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Ne skrbi, ne bom pacala s to limonado.www.wimbledon.com Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ja v čem je pa fora met to temo, če ne čakulamo o športu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Nisem opazila pretiranega zanimanja za tenis. Pa tudi limonada ni ravno neka pozitivna beseda. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Saj za nogomet tudi ni bilo zanimanja, pa se nisem pustila motit Ok, nisem vedela, da to jemlješ tako resno...meni je pač vsako tako prvenstvo neke vrste limonada, s to dobro stranjo da je to šport in da se čez 1 mesec konča..najsibodi Wimbledon, nogomet, olimpijada...seveda ni pozitivna beseda, ker se šalim Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Saj za nogomet tudi ni bilo zanimanja, pa se nisem pustila motit kok res resn jemljes, Mich.ti bi zihr kako pikro rekla macki v uni temi 'povedal' k je napisala da ne steka, kako lhok kdo gleda (in s tem misli kere budale, sam tega ne napise ) fuzbal prvenstvo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Ma ne...sej ni tako hudo no Vem, pa, da je težko kdo tukaj tako obseden s tem tenisom.... Vse je kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 "Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 a ma F1 temo? kje? ful mi gre na živce! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 men se pa to tud spreminja. vcas sem cist shizila na forumlo, zdej je sploh ne gledam vec.vcas sem sem pa tja clo kak tenis pogledala, zdej (pa clo zdej k je slo bl v igri) se mi pa ne da vec tok.vcas sem sam kosarko gledala, fuzbala sploh ne, zdej pa ze dolg nisem kosarke gledala, pac pa pomembne fuzbal tekme pa kar.Itd.recimo blazno sem rada gledala atletiko tud...pac kar je, pa ce si glih in d mud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
(ba) 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 sama nisem spremljala fuzbala, ker mi to ni to, prisegam na kosarko in hiphop kulturo- ples. ..tega pa ni nikol prevec Citiraj music in the soul can be heard by the universe-lao tzu- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 No okej no x:o)x Wimbledon Katarina je v četrtfinalu v mešanih dvojicah z američanom Mikeom Bryanom xcrossfingx xcrossfingx GO KATA!!! V singles in ženskih dvojicah pa je žal že izpadla! Moški:Včeraj sem bila prav vesela, da je Andy Murray zmagal! Bravo, tak manjši comeback! Sam zdej ga čaka Nadal)Drugač so v četrtfinalu: Schuettler (Nemčija) - Clement (Francija) - tukaj upam da zmaga ClementSafin (Rusija) - Lopez (Španija) - upam na Safina (tudi manjši comeback)Federer - Ančič (Hrvaška) - Federer pa že omenjenaNadal - Murray (VB) - mi je vseeno Velika možnost je, da bo finale spet Federer in Nadal. Bomo videli. V tem primeru upam na zmago Federerja (naj ma en Roland Garros, drug pa Wimbledon pa je ) ŽenskeKle so večja presenečenja. Obe Srbkinji sta šli ven, prav tako Sharapova naprimer...Tako da prvih 3 na WTA v četrtfinalu ni.Mamo pa:Vaidisova (CZ) - Zheng (Kitajka) - Vaidisova Dementieva (Rus) - Petrova (RUS) - večje šanse ima po moje DementievaTanasugarn (Tajska) - Venus Williams - ne vem kje se je prva vzela, ampak ji tako privoščim, da pomete z Venus Radwanska (Pol) - Serena Williams Men bi bilo oh in sploh kul, če bi Wimbledon dobila Elena Dementieva http://imagecache2.allposters.com/images/pic/MMPH/C56158~Elena-Dementieva-Posters.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Michelle, kok si se potrudla in da je sve tko pregledno pa tko! (mene sicer tok spet blazno ne zanima, sam mogoce me pa se kaksna strasna navijaska mrzlica zagrab - pa zihr bo se za koga zanimiv ) tile tenisači, nobene konstantnosti, enkrat premaga 3 na lestvici, pol pa izpade v predtekmovanju Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.