Skoči na vsebino

Šport 2008

nimbus

Recommended Posts

no super, hvala Michelle, zdaj vsaj vem za koga navijat x:Dx x;)x

Mi je všeč tkole brat, če je kdo za nekaj navdušen, ker potem še sama malo notri padem.

Bom gledala sigurno kaj od tega :palec:

SIgurno bi rada videla, da Williamsove ne pridejo na konec, ker so že bile milionkrat vsepovsod.

Pri moških sem morda za rusa, bom morala še malo pogledat.

Resno....nisem toliko sledila, drugače pa me pomirja tenis tkole v ozadju, če sem ravno doma in kaj počnem in potem z enim učem gledam....mi je všeč v bistvu.

Nasploh so mi všeč igre ki so na zeleni travnati površini, sem opazila. Cricket in golf bi igrala nekoč, ko bi bla v penziji, če ne bi bilo zaradi lajfstajla, ki sodi zraven in mi je mimo... :xx!:

American football in baseball itd...mi pa ni zanimiv, ker mi nasplošno ameriški športi niso, ker so stalno stop-start, stop-start....sem sodi tudi košarka.

Imam rada bolj evropske športe, kjer se igra lahko razvije, kjer se res igra, in se pokaže karakter teama...

ampak temu načinu igre je treba pač sledit, in fokusna sposobnost povprečnega američana je pod 3 minute, zaradi

tega tudi niso evropski športi popularni tam...nogomet je v ameriki pa itak čisto ženski šport xDDx

Tenis je nekje vmes, ker se sicer še vedno precej ustavlja, ampak tudi, ko se ne, sta samo dve osebi v igri še celo američanom nekako uspe sledit :vragec: x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 333
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

lezbača x:Dx

Ouje x:Dx :2src:

Potem pa ne vem, zakaj tebe (neuspešno) pecam :inocent:

Pri meni je tenis edini šport, kateremu resnično sledim. Uživam, vsako leto komaj čakam, da je Slovenia Open in navijam za Kato (pa Andrejo in ostale). x:Dx (še 3 tedne pa se začne x:px ).

Pa vedno imam nekoga, za katerega navijam no matter what (Kata in Roddick, seveda), tako da je bolj zabavno x:o)x

Sicer pa nisem ravno človek, ki bi prav veliko gledal šport po TV... Razen v ozadju, kot tinka... Pa smučanje mogoče...

Cricketa jaz sploh ne štekam x:Dx Oz. se nisem poglabljala.

Aja, pa tudi jaz nočem, da Williamske prideta naprej. Tako bi bilo fajn, če bi zmagala Rusinja...

Pri moških mi je pa po eni strani dolgočasno, da je Federer že tako dolgo št.1 po drugi strani mi je pa smotano, če izgubi x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mi je všeč tkole brat, če je kdo za nekaj navdušen, ker potem še sama malo notri padem.

Bom gledala sigurno kaj od tega :palec:

SIgurno bi rada videla, da Williamsove ne pridejo na konec, ker so že bile milionkrat vsepovsod.

....

Resno....nisem toliko sledila, drugače pa me pomirja tenis tkole v ozadju, če sem ravno doma in kaj počnem in potem z enim učem gledam....mi je všeč v bistvu.

..

xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eh, zame je tenis postal nezanimiv, ko je nehal Lendl igrat (par let sem samo njegov model Adidask nosil x8Dx ), umrl pa je, ko je sel McEnroe...nic vec kricanja (zenski tantricno-orgazmicni kriki tu ne stejejo), metanja loparjev, grozenj sodnikom... :sori:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

ne ti, Šrebotnikova x:Dx

pecaš? :eek: x:px :2src:

Ja pecam! Groza! Kolk sem slaba v tem, če še veš ne tega! :farb: :farb: :farb:

Drugače pa resno...kako veš, da je Kata lezbača? x:px Zanimivo.

Aja, sicer pa zdaj igrata Dementieva in Petrova in je trenutno 6:1, 6:6 , Petrova servera.

Pa Tanasugarn in V. Williams.... Če Williams dobi ta set, zmaga.

Venus Williams je prva polfinalistka.

http://www.jms101.btinternet.co.uk/full_sets/gold/circular_bold_std/zzz.gif

....ja no, sej če ne druzga pride kdaj kakšna "kurnikova" na sceno paj mal zanimiv x:Dx

Ja hitro.

No, žal sta obe Williamske naprej.

Torej polfinale:

Zheng (Kitajska) - S. Williams

Elena Dementieva - Venus Williams

No, jutri pa moški.

dogaja hitro, nisem uspele ša nič gledat, če bo šlo naprej v takem tempu, bo nocoj že finale x:Dx

:D

ja jaz tud nisem za 2xwilliams.

tud jaz (se jaz!) ju sita oz. sej sta dobri, ne, ocitno, sam mi je vsec ce je bl zanimiv. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D

ja jaz tud nisem za 2xwilliams.

tud jaz (se jaz!) ju sita oz. sej sta dobri, ne, ocitno, sam mi je vsec ce je bl zanimiv. x:o)x

Men sta kul, sam k vidm fotra od njih me kr mine vse xrolleyesx -get a life ata....Kostelič sindrom.Pa dobr, ne mislm morit z temu pa iskat ene napake.

Bom jutr tipe mal pogledov po dovgmu cajtu, da vidm šta ima.

Pisnikova vem da je, za Srebotnikovo pa niti slučajno nisem vedela....

Pa sej to ne morš verjet x:Dx .Dobr, nč nimam prot temu, sam daj pr temu športu tolk tega na kupu x:Dx .

white parade x:o)x

No, dežuje. V angliji. Presenečenje x:o)x

Sicer je pa Federer pometel z Ančičem v prvem nizu 6:1 :palec:

Lopez ima pa prednost pred Safinom (5:2) :sori:

tinka, Safin je dobil :onfire: :onfire: :onfire:

KATARINA SREBOTNIK in Mike Bryan v nizih vodita že 2:0!!!!

:inlove: :inlove: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...