tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 no super, hvala Michelle, zdaj vsaj vem za koga navijat Mi je všeč tkole brat, če je kdo za nekaj navdušen, ker potem še sama malo notri padem.Bom gledala sigurno kaj od tega SIgurno bi rada videla, da Williamsove ne pridejo na konec, ker so že bile milionkrat vsepovsod.Pri moških sem morda za rusa, bom morala še malo pogledat. Resno....nisem toliko sledila, drugače pa me pomirja tenis tkole v ozadju, če sem ravno doma in kaj počnem in potem z enim učem gledam....mi je všeč v bistvu.Nasploh so mi všeč igre ki so na zeleni travnati površini, sem opazila. Cricket in golf bi igrala nekoč, ko bi bla v penziji, če ne bi bilo zaradi lajfstajla, ki sodi zraven in mi je mimo... :xx!: American football in baseball itd...mi pa ni zanimiv, ker mi nasplošno ameriški športi niso, ker so stalno stop-start, stop-start....sem sodi tudi košarka.Imam rada bolj evropske športe, kjer se igra lahko razvije, kjer se res igra, in se pokaže karakter teama...ampak temu načinu igre je treba pač sledit, in fokusna sposobnost povprečnega američana je pod 3 minute, zaraditega tudi niso evropski športi popularni tam...nogomet je v ameriki pa itak čisto ženski šport Tenis je nekje vmes, ker se sicer še vedno precej ustavlja, ampak tudi, ko se ne, sta samo dve osebi v igri še celo američanom nekako uspe sledit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 lezbača Ouje Potem pa ne vem, zakaj tebe (neuspešno) pecam Pri meni je tenis edini šport, kateremu resnično sledim. Uživam, vsako leto komaj čakam, da je Slovenia Open in navijam za Kato (pa Andrejo in ostale). (še 3 tedne pa se začne ).Pa vedno imam nekoga, za katerega navijam no matter what (Kata in Roddick, seveda), tako da je bolj zabavno Sicer pa nisem ravno človek, ki bi prav veliko gledal šport po TV... Razen v ozadju, kot tinka... Pa smučanje mogoče... Cricketa jaz sploh ne štekam Oz. se nisem poglabljala. Aja, pa tudi jaz nočem, da Williamske prideta naprej. Tako bi bilo fajn, če bi zmagala Rusinja...Pri moških mi je pa po eni strani dolgočasno, da je Federer že tako dolgo št.1 po drugi strani mi je pa smotano, če izgubi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 hja, spomni se samo Ivaniševiča Ma ja.Toj blo vsaj zanimiv gledat.Ne pa to kej zej.Vse nekej isto .Mislm da mam več od tega če v steno gledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 .Mislm da mam več od tega če v steno gledam Tebi to celo verjamem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Mi je všeč tkole brat, če je kdo za nekaj navdušen, ker potem še sama malo notri padem.Bom gledala sigurno kaj od tega SIgurno bi rada videla, da Williamsove ne pridejo na konec, ker so že bile milionkrat vsepovsod..... Resno....nisem toliko sledila, drugače pa me pomirja tenis tkole v ozadju, če sem ravno doma in kaj počnem in potem z enim učem gledam....mi je všeč v bistvu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 eh, zame je tenis postal nezanimiv, ko je nehal Lendl igrat (par let sem samo njegov model Adidask nosil ), umrl pa je, ko je sel McEnroe...nic vec kricanja (zenski tantricno-orgazmicni kriki tu ne stejejo), metanja loparjev, grozenj sodnikom... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ne ti, Šrebotnikova pecaš? Ja pecam! Groza! Kolk sem slaba v tem, če še veš ne tega! :farb: Drugače pa resno...kako veš, da je Kata lezbača? Zanimivo. Aja, sicer pa zdaj igrata Dementieva in Petrova in je trenutno 6:1, 6:6 , Petrova servera.Pa Tanasugarn in V. Williams.... Če Williams dobi ta set, zmaga. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Tebi to celo verjamem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Venus Williams je prva polfinalistka. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Venus Williams je prva polfinalistka.http://www.jms101.btinternet.co.uk/full_sets/gold/circular_bold_std/zzz.gif ....ja no, sej če ne druzga pride kdaj kakšna "kurnikova" na sceno paj mal zanimiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Smo dojeli, tenis ti je dolgočasen....Pejt stran. Ravno sta začeli Zheng in Vaidisova in je 2:0 (Zheng servira) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Men se pa zdi da smo dojel, da če drugim ni všeč kar je teb, da si mal užaljena x:Dx mmmmmmmm tale Dementieva Nije loše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Dementieva je druga polfinalistka in se bo pomerila z VenusYES! :hepko: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 super! dogaja hitro, nisem uspele ša nič gledat, če bo šlo naprej v takem tempu, bo nocoj že finale (za razliko od nogometa kjer je ena tekma na dan, pa potem par dni vmes ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Ja hitro.No, žal sta obe Williamske naprej.Torej polfinale:Zheng (Kitajska) - S. WilliamsElena Dementieva - Venus Williams No, jutri pa moški. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 OK. stvar je jasna, sem za ruse Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 dogaja hitro, nisem uspele ša nič gledat, če bo šlo naprej v takem tempu, bo nocoj že finale ja jaz tud nisem za 2xwilliams. tud jaz (se jaz!) ju sita oz. sej sta dobri, ne, ocitno, sam mi je vsec ce je bl zanimiv. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ja jaz tud nisem za 2xwilliams. tud jaz (se jaz!) ju sita oz. sej sta dobri, ne, ocitno, sam mi je vsec ce je bl zanimiv. Men sta kul, sam k vidm fotra od njih me kr mine vse -get a life ata....Kostelič sindrom.Pa dobr, ne mislm morit z temu pa iskat ene napake. Bom jutr tipe mal pogledov po dovgmu cajtu, da vidm šta ima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Pisnikova vem da je, za Srebotnikovo pa niti slučajno nisem vedela.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Pisnikova vem da je, za Srebotnikovo pa niti slučajno nisem vedela.... Pa sej to ne morš verjet .Dobr, nč nimam prot temu, sam daj pr temu športu tolk tega na kupu . white parade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 No, dežuje. V angliji. Presenečenje Sicer je pa Federer pometel z Ančičem v prvem nizu 6:1 Lopez ima pa prednost pred Safinom (5:2) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Tenis humor Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Prvi polfinalist je Roger Federer :onfire: Safin trenutno vodi 2:1 v nizih. Je na SLO2. Začela sta pa tudi Nadal in Murray. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 tinka, Safin je dobil :onfire: KATARINA SREBOTNIK in Mike Bryan v nizih vodita že 2:0!!!! :inlove: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.