Skoči na vsebino

luna me trka

vranja

Recommended Posts

Ne morem pomagat- ampak včasih mi že od trenutka ko vstanem iz postle raste pritisk :!!: za vsako pasjo figo. Žleht sem in si brusm kremplje na naključnih mimoidočih. Sem se že navadla- ko pogledam na koledar je tist usodni prazen krogec, ki označuje ščip tle nekje. Kot dviguje nivo plime, iz mene vleče, (zgleda),tiste potopljene hudobce x:Ix Ne maram tega, po drugi strani mi je pa smešno in malo fino, ker sem šraf u tej lepi mašini...
http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif
Deli na socialnih omrežjih

Ne morem pomagat- ampak včasih mi že od trenutka ko vstanem iz postle raste pritisk :!!: za vsako pasjo figo. Žleht sem in si brusm kremplje na naključnih mimoidočih. Sem se že navadla- ko pogledam na koledar je tist usodni prazen krogec, ki označuje ščip tle nekje. Kot dviguje nivo plime, iz mene vleče, (zgleda),tiste potopljene hudobce x:Ix Ne maram tega, po drugi strani mi je pa smešno in malo fino, ker sem šraf u tej lepi mašini...

:vragec:

to sam zato k jih potapljash

cheb jim pstila na plano pogledat.....bi bla skos taka.... :vio: :vio: :vio:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

polna luna, prazna luna...luna v različnih znamenjih......plus vplivi drugih planetkov, znajo nardit en cel šmorn x:o)x

mal opazuj, kje se kdaj luna nahaja in boš potem sama že v naprej pripravljena na kake čudne izbruhe x;)x

na www.lunin.net maš itak lunin kolendarček

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Cak mau... smorn pa ne! Smorn je ful dobr!

:wOOt: x:Dx

Je treba pa res prej pomislt, kdaj bo ksn mrk,scip,mlaj....

Ceprow jst pa pravm, da to ni zrd luninih men da pride do "brusenja kremlplou" - loh se pac pocuts nezadovoljno in nezavedno zacnes pripravlat pilco. UF... sej treba ustaut ja, ker ce bi tko usi delal,usak dan... :eek:

Moznosti so neskoncne..

...name luna ne vpliva... kastrirau sn jo... fajn zadeva...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

luno ni tezko prerasti, v bistvu se najlaze... pri merkurju, veneri se pa ze zacne zapletati... malo Alan-a Leo-ta brat... :inocent:

luna je prva iluzija, ki jo moramo prerasti... zemlja ni center, sonce je center in ce je sonce center je luna relativno nepomembna, subjektivna iluzija oz. subjektivno dojemanje univerzuma... gre za preseganje dualnosti dobro-slabo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

mene je včasih polna tako usekala, da so se mi doma raje vsi umikali :)

sedaj jo obračam v svoj prid (ne me vprašat, kako - ne vem) in sem vedno dobre volje in blazno dobro naspidirana

sleepwalking past hope

Mene pa skos meče; enkat se zgovarjam na PMS (predm.sindrom), pol je MS (m.sindrom), pol je POMS (postm.sindrom), pol je prvi krajec, polna luna, zadnji krajec, prazna luna, pol so še kake neugodne medplanetarne konstalacije, pa relativna vlaga tut ni zmer taprava, aja, da ne pozabim na električno statiko v luftu&napravah&omrežju, tak da na splošno se zmer kej najde, kar opraviči mojo sitnobo x^x

sam tko na prvi uč se situacija poslabša 3 dni pred polno/prazno luno, na sam dan, sem pa kr znosna x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jaz priznavam samo štiri krizna obdobja na leto: pomlad, poletje, jesen in zimo. x^x

važič :o|o:

x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cak mau... smorn pa ne! Smorn je ful dobr!

:wOOt: x:Dx

Ja če ga ne zažgeš je dober, drugače pa ne :P

Mene luna še vedno jebe na hipe :xx!:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 1 month later...
spet sm žleht! Bi se kdo hotu kregat z mano, prosm? Gledam po celmu forumu, kje bi lahk kej spluvala in zgrizla, pa so mi vse teme totalno bedne. (V četrtek je luna- sm šla pogledat na koledar.)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

jp. tale luna je res huda zadeva!

Imam sodeloveca,ki ga nosi ko je ščip,polna....

tako,da v bajti sploh ne potrebujem koledarjev

je točen kot ura... xDDx

Vsaka ovira je priložnost.

• 2 months later...
No mene tud kar pogosto luna trka.Takoj vem kdaj je polna,saj se počutim totalno zgubljeno,popolnoma oddtujeno od tega sveta.Nekako podobn občutek kot da bi bila zadeta od trave :inocent:
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

• 7 months later...

uh, je okrogla, ta mesec. Včeraj je bila tak lep dan, sonce, vse ok. Pol pa zvečer kar naenkrat, kot bi me z vedrom slabe volje in sitnobe zapljusnilo. Ja, me drži kr dobr :vragec: Pa še vsi okol mene so tečni al pa jokcasti. Včer gladko prevozila

rdečo in se skor zaletela (po svoji krivdi). Lunca, lunca, lunca rumena xmusicx

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...