vranja 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Ne morem pomagat- ampak včasih mi že od trenutka ko vstanem iz postle raste pritisk :!!: za vsako pasjo figo. Žleht sem in si brusm kremplje na naključnih mimoidočih. Sem se že navadla- ko pogledam na koledar je tist usodni prazen krogec, ki označuje ščip tle nekje. Kot dviguje nivo plime, iz mene vleče, (zgleda),tiste potopljene hudobce Ne maram tega, po drugi strani mi je pa smešno in malo fino, ker sem šraf u tej lepi mašini... Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Ne morem pomagat- ampak včasih mi že od trenutka ko vstanem iz postle raste pritisk :!!: za vsako pasjo figo. Žleht sem in si brusm kremplje na naključnih mimoidočih. Sem se že navadla- ko pogledam na koledar je tist usodni prazen krogec, ki označuje ščip tle nekje. Kot dviguje nivo plime, iz mene vleče, (zgleda),tiste potopljene hudobce Ne maram tega, po drugi strani mi je pa smešno in malo fino, ker sem šraf u tej lepi mašini... to sam zato k jih potapljashcheb jim pstila na plano pogledat.....bi bla skos taka.... :vio: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 20. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2008 jap, tle je finta Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 torej nauk: nikoli ne potapljaj svojih hudobcev?? finoo Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Ne morem pomagat- ampak včasih mi že od trenutka ko vstanem iz postle raste pritisk :!!: za vsako pasjo figo. Žleht sem in si brusm kremplje na naključnih mimoidočih. Sem se že navadla- ko pogledam na koledar je tist usodni prazen krogec, ki označuje ščip tle nekje. Kot dviguje nivo plime, iz mene vleče, (zgleda),tiste potopljene hudobce Ne maram tega, po drugi strani mi je pa smešno in malo fino, ker sem šraf u tej lepi mašini...polna luna, prazna luna...luna v različnih znamenjih......plus vplivi drugih planetkov, znajo nardit en cel šmorn mal opazuj, kje se kdaj luna nahaja in boš potem sama že v naprej pripravljena na kake čudne izbruhe na www.lunin.net maš itak lunin kolendarček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sk%) 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Cak mau... smorn pa ne! Smorn je ful dobr! Je treba pa res prej pomislt, kdaj bo ksn mrk,scip,mlaj....Ceprow jst pa pravm, da to ni zrd luninih men da pride do "brusenja kremlplou" - loh se pac pocuts nezadovoljno in nezavedno zacnes pripravlat pilco. UF... sej treba ustaut ja, ker ce bi tko usi delal,usak dan... Citiraj Moznosti so neskoncne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 počaki,da je luna v sco..takrat js brusim kremple Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 ...name luna ne vpliva... kastrirau sn jo... fajn zadeva... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 kak pa to nardiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 luno ni tezko prerasti, v bistvu se najlaze... pri merkurju, veneri se pa ze zacne zapletati... malo Alan-a Leo-ta brat... luna je prva iluzija, ki jo moramo prerasti... zemlja ni center, sonce je center in ce je sonce center je luna relativno nepomembna, subjektivna iluzija oz. subjektivno dojemanje univerzuma... gre za preseganje dualnosti dobro-slabo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Luno sem jst očitno prerasla pa mam občutek da še kej druzga tud... mogoče sebe am post mi bo uspel, zdejle grem delat, tko da ni problema, do zvečer...vse se da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 25. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2008 ahhh, oseka! Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 Moja luna je ogromna ... je ne bom nikol prerasla. pa včasih mi je kar fajn, ko me meče. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 mene je včasih polna tako usekala, da so se mi doma raje vsi umikali sedaj jo obračam v svoj prid (ne me vprašat, kako - ne vem) in sem vedno dobre volje in blazno dobro naspidirana Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 27. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2008 Moja luna je ogromna ... je ne bom nikol prerasla. pa včasih mi je kar fajn, ko me meče. anede? men tud! Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Mene pa skos meče; enkat se zgovarjam na PMS (predm.sindrom), pol je MS (m.sindrom), pol je POMS (postm.sindrom), pol je prvi krajec, polna luna, zadnji krajec, prazna luna, pol so še kake neugodne medplanetarne konstalacije, pa relativna vlaga tut ni zmer taprava, aja, da ne pozabim na električno statiko v luftu&napravah&omrežju, tak da na splošno se zmer kej najde, kar opraviči mojo sitnobo sam tko na prvi uč se situacija poslabša 3 dni pred polno/prazno luno, na sam dan, sem pa kr znosna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Jaz priznavam samo štiri krizna obdobja na leto: pomlad, poletje, jesen in zimo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Jaz priznavam samo štiri krizna obdobja na leto: pomlad, poletje, jesen in zimo. važič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Cak mau... smorn pa ne! Smorn je ful dobr! Ja če ga ne zažgeš je dober, drugače pa ne Mene luna še vedno jebe na hipe :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 18. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2008 spet sm žleht! Bi se kdo hotu kregat z mano, prosm? Gledam po celmu forumu, kje bi lahk kej spluvala in zgrizla, pa so mi vse teme totalno bedne. (V četrtek je luna- sm šla pogledat na koledar.) Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 hOJLA JE KDO TUKIMEN SE ČETAJAVI SE MI TREBAM TE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 jp. tale luna je res huda zadeva!Imam sodeloveca,ki ga nosi ko je ščip,polna....tako,da v bajti sploh ne potrebujem koledarjevje točen kot ura... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 No mene tud kar pogosto luna trka.Takoj vem kdaj je polna,saj se počutim totalno zgubljeno,popolnoma oddtujeno od tega sveta.Nekako podobn občutek kot da bi bila zadeta od trave Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 7. april 2009 Avtor Prijavi Deli 7. april 2009 uh, je okrogla, ta mesec. Včeraj je bila tak lep dan, sonce, vse ok. Pol pa zvečer kar naenkrat, kot bi me z vedrom slabe volje in sitnobe zapljusnilo. Ja, me drži kr dobr Pa še vsi okol mene so tečni al pa jokcasti. Včer gladko prevozilardečo in se skor zaletela (po svoji krivdi). Lunca, lunca, lunca rumena Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janezb12 18. maj 2010 Prijavi Deli 18. maj 2010 Mene tudi luna grabi...java script:add_smilie("","smid_2") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.