Skoči na vsebino

Dobri PREDAVATELJI o prehranjevanju?

Recommended Posts

Pozdravljeni

V Ljubljani bomo v podjetju kjer delam kot študentka kmalu organizirali že 2 Internacionalni sejem Gastronomije, hotelske opreme in Sladoleda. Obsejemsko dogajanje so razna predavanja in predstavitve, brezplačno.

Moja naloga je najt kake predavatelje o prehrani, zeliščih, načinih prehranjevanja in tej tematiki.

Ima kdo bilokakšen kontakt, mail, ali pozna koga primernega da bi malo 'razsvetlil' obiskovalce sejma? xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

Resno sprašujem x:o)x

js pa resno mislim, da je to zlo pomembna stvar in zato skrbim, da je tema nonstop na vrhu in tko čimbolj opažena. x:)x

pa ne rabiš se zahvaljevat x:px x;)x x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Poslji mi dopis za predavatelje, vabilo na sejem, da ga lahko posredujem naprej.

Sicer pa kako, da so to dali to nalogo, ce se s tem izgleda ne ukvarjas? :inocent:

Pozdravljeni

V Ljubljani bomo v podjetju kjer delam kot študentka kmalu organizirali že 2 Internacionalni sejem Gastronomije, hotelske opreme in Sladoleda. Obsejemsko dogajanje so razna predavanja in predstavitve, brezplačno.

Moja naloga je najt kake predavatelje o prehrani, zeliščih, načinih prehranjevanja in tej tematiki.

Ima kdo bilokakšen kontakt, mail, ali pozna koga primernega da bi malo 'razsvetlil' obiskovalce sejma? xrolleyesx

(popravljeno)

Seveda se z tem ukvarjam,sej sem zato tam,pa čeprav kot student. To naj bi se tisti, ki jih zanima sami javli,ker je predavalnica na voljo zastonj, ker pa je meni tematika zanimiva in bi rade volje vidla na sejmu kako pamno predavanje več, sem si dala nalogo malo izbrskat predavatelje oz poznavalce, ki bi lahko povedali kako besedo o tem.

In seveda bi tudi sama imela kaj več znanja od takega predavanja ;) Me veseli moje delo v podjetju ful in bi rada prisla vn z kako dobro idejo;)

Popravljeno -> laskozvita

laskozvita,

poznam osebo, katera je bila pri Kushiju v USA na izobraževanju,

Zlatku Pejiću - na seminarjih; Makrobiotika.

Fakultetna izobrazba humanistične usmeritve. Odličen predavatelj.

Obvlada komunikacijo.

Ter osebo, katera je z makrobiotiko pri sebi zazdravila raka, že leta nazaj.

S pomočjo konzultacij pri Zlatku Pejiću v Zagrebu.

Avtorica knjig - dobro prodajanih na začetku (za zdaj ne bi vedel), z mnoštvom predavateljskih izkušenj po zdraviliščih, drugod...

Močno dvomim pa da bi katera od njiju odpredavala brezplačno.

Za lastno promocijo. Glede na to, da si ti plačana za organizacijo.

Promocije lastne pa nobena od njiju ne potrebuje, da bi delale brezplačno.

Ena dela v vzgoji in izobraževanju, ...

Naredi kako privat konzultacijo... (vsaj naredila jo je svoj čas).

Druga oseba pa je uspešna podjetnica.

Za svoj veselje kdaj pa kdaj izda kako knjigo iz področja prehrane uravnotežene.

Kje odpredava kaj v zvezi z bolj zdravo in uravnoteženo prehrano.

Raje kontaktiraj free - ja, koga drugega.

Z menoj se o kakih "brezplačno promotivnih" variantah NE pogovarjaj.

Kar se predavateljev tiče. )

Lep dan še naprej.

LP

Dobri predavatelji o prehrani: Scott Abel, Mauro di Pasquale, Eric Serrano... sam kaj ko nbenga tega ni mogoce v Slo videt... sem pa gledal seminarje....

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sam poznam dve strokovnjakinji iz področja prehrane, naša ta mlada k predava na biotehnični fakulteti in eno magistro k se ukvarja predvsem z zdravo in gensko nespremenjeno prehrano...sam nobena nau zaston pršla....tko da tud prašat ne grem, dokler ne vem ali imate za to predvidena sredstva.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

no ewo :vragec:

še najcnej bo, če jes tam ceu dan praktično demonstriram, kuko zgleda nezdravo prehranjevanje.

mam pač prepričanje da je hrana lahko al zdrava, al pa dobra :o|o:

pa da neb spet kdo slučajn mislu da ircam x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

jst dvomim, da laskozvita potrebuje imena za predavanja x;)x , sicer bi poslala vabilo.

kaj pa predava tvoja 'tamala'?

sam poznam dve strokovnjakinji iz področja prehrane, naša ta mlada k predava na biotehnični fakulteti in eno magistro k se ukvarja predvsem z zdravo in gensko nespremenjeno prehrano...sam nobena nau zaston pršla....tko da tud prašat ne grem, dokler ne vem ali imate za to predvidena sredstva.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...