nimbus 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 huh... ja... temu rečemo odprtost bivanja Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ma ja..... prideš do tega na stara leta..... včasih so temu rekli 'senilnost' x:Dx x:Dx x:Dx Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 to, to... da si bebček. ej, komi čakam, da se bom kot penzionist vozu naokol in bom škljocu karkol že Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ja, tist, kar ne boš mogu šlatat..... mlade noge pol stoletja mlajših bejb Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ma ja..... prideš do tega na stara leta..... včasih so temu rekli 'senilnost' x:Dx x:Dx x:Dx ce sam ne znas ziveti in uzivati v 'tukaj in zdaj', te pa narava prej ko slej prisili! senilnezi nimajo problema s slabimi izkusnjami...si upajo vedno znova zlest dol z drevesa ali pa na drevo,po potrebi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 ce sam ne znas ziveti in uzivati v 'tukaj in zdaj', te pa narava prej ko slej prisili! senilnezi nimajo problema s slabimi izkusnjami...si upajo vedno znova zlest dol z drevesa ali pa na drevo,po potrebi Bravo Tinka! Točno tako.... moram pogledat tvoj EMŠO, da vidim, si te izkušnje sama nabrala, al si jih zgolj pojerbala od stare mame Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 sem vedno verjela in zaupala starejsim, za vsak slucaj pa sem poskrbela, da sem tudi sama dozivela kaksno bogato preizkusnjo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 z gotovostjo trdim, da kdor mene ni sprobu, se ne more duwat, da je sprobu že vse drgač pa... čaw folk Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ej, ne sorry.... nočem izpast nesramna.... malo sem se hecala.... Sploh pa... tolk stara pa še nisem - eno mečkeno že, počutim se pa isto, kot 20 let nazaj ooooo.... kolk je že to 20 let Kaj če bi delila kakšno bogato izkušnjo še z nami.... kakšni se radi učimo tudi na napakah drugih, ne samo svojih Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Sploh pa... tolk stara pa še nisem - eno mečkeno že, počutim se pa isto, kot 20 let nazaj ooooo.... kolk je že to 20 let a das bla že takrat tko swinsko pametna melkijad press... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 a das bla že takrat tko swinsko pametna melkijad press... Ne, takrat sem bla bolj svinjsko nesramna in pogumna.... no ja....loh sem še dons Probi..... :vragec: :vragec: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ne, takrat sem bla bolj svinjsko nesramna in pogumna.... no ja....loh sem še dons Probi..... :vragec: :vragec:ne neee... maš prou. maš prou jes pa mir Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 ne neee... maš prou. maš prou jes pa mir Vidiš, sva se lepo zmenila cmok cmok am.... sam momljanje.... no ja, za prvič naj ti bo Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Vidiš, sva se lepo zmenila cmok cmok am.... sam momljanje.... no ja, za prvič naj ti bo kwa nej mi pa bo???a nekej kao častiš al kwa? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 kwa nej mi pa bo???a nekej kao častiš al kwa? a sam nimaš za pir? bogi Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 to bi mela kaj počet, ha Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Pil sem te in ne izpil,Ljubezen.Ko dehteče vino sladkih trt užil sem te,da nisem bil več trezen in da nisem vedel,da si Smrt. Zrl sem v strašne teme tvojih brezni:in ker bil pogled je moj zastrt od bridkosti,nisem vedel,Smrt,da si najskrivnostnejša Ljubezen. (ne vem kdo je napisal..na žalost) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Mislim ... pa v nogo se gre ustrelit. Butelj. to je tko k un J.B. Lully, francoski skladatelj, k si je med dirigiranjem s dirigentsko palco zadel nogo, potem dobil gangreno.. in umrl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Pil sem te in ne izpil,Ljubezen.Ko dehteče vino sladkih trt užil sem te,da nisem bil več trezen in da nisem vedel,da si Smrt. Zrl sem v strašne teme tvojih brezni:in ker bil pogled je moj zastrt od bridkosti,nisem vedel,Smrt,da si najskrivnostnejša Ljubezen. (ne vem kdo je napisal..na žalost) Gradnik iz Medane je to.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 da nis ti majica kšn zafukan fanatičn slavist Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 priznam, da včasih delujem tako..... :vragec: sicer pa - po profesiji daleč od tega.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Ljubezni ni,ker jo išče preveč ljudi....in zato nima časa zame Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Nje, tu sm jst. Ja, ona je!! Blame her! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alest 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Veste kaj Ljubezen in zveze so kot avtobus.Če ti ne paše več iztopeš na postaji dol in vstopeš na drug avtobus.Je težko apak je tolk dobrih ljudi okol ns da se zaradi tistih, ki nam niso po godu nebi smeli preveč obremenjevati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 ne bo slo.Prevec je bilo traparij in tezenja .kako naj vem da bo zdej kej drugac.pa ne da te nimam rad.rad te imam. oblec strumfpantle, bodi danes moja. sla je v kopalnico in se prebijala cez svoje ovire, ali se mu bo prepustila in bila za ta trenutek njegova.bo njegova tako kot je ze bila.nikoli edina.tiha mala senca, ki vendar jo je imel rad. nekoc ko so zvezde sijale in pazile na nju. trenutek ki je objel vesolje in njun smeh. njegova.on njen. voljena. za trenutek. s tisino v srcu kjer je toplina in zalostno svoboden pogled. z ocmi ki govorijo, bjezi budi sama svoja. voli i bit ces voljena.rtm Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.