roby 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 zivijo! predvsem me bolj zanima kakšno je vaše mnenje o tem ali naj nosečnice nosijo kristale in če - kje : v obliki nakita ali v torbici, na obesku...? Ali mislite, da kristali pomagajo tudi pri izgubi dojenčka - v smislu podpore in še: obsajajo kakšni kristali, ki bi še bolj pozitivno učinkovali in pomagali pri spočetju otroka? Sem namreč mamica - brez otročka, ker nama je umrl v 6 mesecu nosečnosti....in bi rada poskušala spočeti novega - brez strahu v naslednji nosečnosti. Morda ni pravi naslov, a se mi zdi da je bilo s pomočjo kristalov odpravljenih že nešteto tegob in problemov...morda tudi tovrstnih. hvala za odgovre lep dan še naprej vsem! roby xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 "ROŽEVEC ali ROŽNATI KREMEN ugodno vpliva na srce in ožilje, živčni sistem, pomaga pri celjenju ran in zaraščanju brazgotin, zdravljenju glavobolov in migrene.Spodbuja domišljijo in kreativnost in jača intelekt.Vrača samozaupanje in ljubezen in pomaga odpuščati.Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti.Primeren za vse (celo za dojenčke)."http://www.lunin.net/zdravje/slo/Kristaloterapija/224/Več o tem pa kdo drug. ) "! "AHATPomaga pri glavobolu, obolenjih oči in kože ter vrtoglavici. Ugodno deluje pri opeklinah in bolečinah v križu. Krepi mehur in črevesje ter nas očisti strupov. Pomaga pri depresiji, spodbuja iniciativo in pogum, vliva samozavest. Ohranja vitalnost, zdravje in mladosten videz ter skrbi za dolgo življenje. !Velja, da med nosečnostjo ščiti bodočo mater in otroka."http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1448 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Meni med nosečnostjo kristali niso pasali. No, občasno roževec, kaj drugega pa sploh ne.Mogoče je šlo pri meni tudi za to, da nisem hotela preveč vedeti, kaj in kako bo (pač strah, da bi šlo kaj narobe) in sem se zato 'zaprla' za vse višje sfere. Bi bilo pa zanimivo prebrati, kaj o tem meni kak strokovnjak - kako vplivajo kristali na otroka, na njegovo dojemanje sveta, na materin in otrokov šesti čut, ...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 (popravljeno) prav dobro ne more sevat-žarčit kristal, ki je iztrgan iz rodne zemlje in preprodajan, do končnega potrošnika...precej boljše deluje in prevaja utrip zemlje in širi pravo energijo, ko je nedotaknjen-nezlorabljen... Popravljeno 19. junij 2009 -> Agape Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 prav dobro ne more sevat-žarčit kristal, ki je iztrgan iz rodne zemlje in preprodajan, do končnega potrošnika... Ja sej zato ga pa sčistiš precej boljše deluje in prevaja utrip zemlje in širi pravo energijo, ko je nedotaknjen-zlorabljen... Ja kako to misliš? Bi rada slišala še nosorogovo mnenje o uporabi kristalov za nosečke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 en primer,z krampom,kladivom gredo razbit gnezdo kristalov in prekupčujemo z njimi,bili so rojeni na točno določenem mestu za njih in rastejo in oddajajo impulz zemlje z namenom-kaj pa mislite,da oddajajo,ko jih nekdo iztrga iz njihovega gnezda-impulza zemlje ni več v njih-zamre-mogoče vpijejo morilec in mi jih tudi damo v vodo,ter pijemo energetsko obogateno vodo...to je naša temeljna-osnovna energija-kristali,kamenčki-začetek razvoja -tisti,ki drži vrečo in tisti,ki v njo daje oba dobita kazen,po domače,če ne bi kupovali kristalov-jih ne bi kopali... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 in seveda se dajo taki kamni sčisti in se jih da lepo naprej uporabljat.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 in seveda se dajo taki kamni sčisti in se jih da lepo naprej uporabljat.... :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 jes, sem bil v Braziliji..governando de minerales- centralni rudniki...skor ni bilo treba jest...in utrip živega kristala je življenje....vse ostalo je žalostna zgodba... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.