direktorica 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Kaj mi lahko katera pomaga in mi prosim napise recept KAKO SE PRIPRAVI VANILIJEV SLADKOR ??????? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 vama, direktorjema! na vanilijevem sladkorju... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 ja super...meni je pa pac smesno blame it on the moon... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 kaj morm, če pa vemsexy... Jaz tega nisem vedela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 povej, povej.... ceprav tole je ze malo hardcore Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Zdaj lahko pa Bobnar FAN club ustanovimo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Z besedo na dan x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 ok, tole je pa ze cisto prevec vroce, cokoladni puding je skoraj prevec intimen, se bom zadrzala, ker imam resno zvezo in te prepustila michellinim mehkim ustnicam lahko noc Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 ok, tole je pa ze cisto prevec vroce, cokoladni puding je skoraj prevec intimen, se bom zadrzala, ker imam resno zvezo in te prepustila michellinim mehkim ustnicam Kr mislte, da se me lahko tko podajate.. Joj no, enkrat povem neki pozitivnega o seb... Bobi, kaj spet flirtaš Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Kaj mi lahko katera pomaga in mi prosim napise recept KAKO SE PRIPRAVI VANILIJEV SLADKOR ???????hvalačist simpl....kupiš vanilijeve palčke...kilo sladkorja daš v posodo, ki jo lahko zapreš..notr daš vanilijeve stroke oz palčke in lepo zapreš...pustiš vsaj ene 14 dni, da se sladkor navzame okusa in vonja...če pa palčke daš na polovico, je pa še tolk bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapurna 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Imam vprašanje za bobnarja. Čemu služijo fosfati v pralnih praških.lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 Kaj mi lahko katera pomaga in mi prosim napise recept KAKO SE PRIPRAVI VANILIJEV SLADKOR ??????? hvala Vzamem bolj zares kot ne... Sama počnem to uspešno že leta: - vzamem manjši kozarec za vlaganje, s pokrovom na navoj- ga napolnim s (cca. za jogurtov kozarec) sladkorjem. - vzamem svežo palčko vanilije (kupiti se da skoraj povsod, kjer imajo začimbe, le najbolj poceni ni) - palčko narežem na 2 do 3 cm dolge kose in jih dam v kozarec s sladkorjem. - kozarec zaprem in stresem, da se palčke pomešajo s sladkorjem. Čez približno 14 dni se okus že pozna. Lahko pa daš tudi dve palčki. Bolj intenziven okus dobiš.Ne škodi niti, če jo po dolgem zarežeš ob strani, da okus in vonj hitreje in bolje preide v sladkor. Tako kot boš odvzemala sladkor, lahko sproti dodajaš svežega.Kdaj bo treba palčke zamenjati, boš pa najhitreje ugotovila sama, ker je to odvisno, koliko boš vse skupaj zares uporabljala. Pa veliko sreče in veselja s kuho in peko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zlata ribica 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Kaj je pa narobe z vanilijevim sladkorjem, ki je že pakiran v vrečkicah? A je to, da ga sam narediš boljše, al kaj?Me zanima.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Težko da je naravno.Če bi bilo res naravno, potem nebi bil tako bele barve.Palčka je tudi malo na rjavo barvo in če pride malo preveč vlage v sladkor, potemni. Dišave za v avto in prostore imajo čisto drugačen vonj vanilije, mi je bolj domač kot iz sladkorja v vrečki. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Nisem povedala, da sem enkrt poduhala (po nerseči) pravo vanilijo (koncentrat zmeletih posušenih palčk).Posledica so sledile: kihanje nekaj ur. Dišalo pa točno tako, kot Ambi Pur za v avto.Res pa je, da je bil koncentat namenjen hotelu za pripravo vanili sladkorja.Mogoče pa le ni bil originalen vonj, glede na moje nekaj urno kihanje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Ne vem Mitra ...mam vrečko vanilije palčke -strok....ko odprem povem na zdravje! Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.