pubi 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Pozdravljeni, res je, da na forumu že dolgo nisem bil, sem se pa spomnil nanj sedaj, ko se mi poraja vprašanje, če ve mogoče kdo od vas, kje bi se dalo v Sloveniji kupiti newtonove kroglice? Za kakršnokoli pomoč hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 amazon.comhttp://www.amazon.com/Westminster-Newtons-...5/dp/B000Z9FT0M Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pubi 23. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2008 Hvala, ampak bi raje v Slo, vsaj zaenkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 heh... jaz iščem v sloveniji eno obično, ne bom povedu kakšno še, vrtljivo zvezdno karto pa, da ne boš mislu, da jo lahko dobiš morš it po njo u avstralijo... peš mali narod, mali jezik, velik profit pravi, se ne splača... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 heh... jaz iščem v sloveniji eno obično, ne bom povedu kakšno še, vrtljivo zvezdno karto pa, da ne boš mislu, da jo lahko dobiš morš it po njo u avstralijo... peš mali narod, mali jezik, velik profit pravi, se ne splača... hej Nimbus, kaksna pa je ta karta ? moj sine ma eno karto, jo je dobil v astronomskem drustvu Kmica, ko je bil na enem njihovem taboru ... ce to ni kaj res specialnega, ga lahko jutri povprasam, pa ti forvardiram info Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 ja, prosim, Tipka... karte še nisem vidu... predstavljam si pa, da je okrogla z dvanajstimi meseci na robu, da jo znaš obrnit ali pa z urami. pa zvezde ke do ene četrte magnitude. sej ni druzga, ampak priročna je, ko grem zvečer na bližnji kuklnuc si vrat lomit... pa ne bi zdej tonskega zvezdnega atlasa zraven vlaču, ker folk že tko al tko misle, da nisem čisto glih sem pa klical na spiko in pravi, da nimajo, da ne bojo imeli, ker se ne splača in da ne ve kje bi lahko dobil kej podobnega aja, sem jo pa najdu v NUKU... ampak je sam za v čitalnico anyway.. thx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.