Skoči na vsebino

newtonove krogle ali newtonovo nihalo

pubi

Recommended Posts

Pozdravljeni,

res je, da na forumu že dolgo nisem bil, sem se pa spomnil nanj sedaj, ko se mi poraja vprašanje, če ve mogoče kdo od vas, kje bi se dalo v Sloveniji kupiti newtonove kroglice?

Za kakršnokoli pomoč hvala!

Deli na socialnih omrežjih

heh... jaz iščem v sloveniji eno obično, ne bom povedu kakšno še, vrtljivo zvezdno karto

pa, da ne boš mislu, da jo lahko dobiš

morš it po njo u avstralijo...

peš x:Dx

mali narod, mali jezik, velik profit

pravi, se ne splača... :vragec: xrolleyesx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

heh... jaz iščem v sloveniji eno obično, ne bom povedu kakšno še, vrtljivo zvezdno karto

pa, da ne boš mislu, da jo lahko dobiš

morš it po njo u avstralijo...

peš x:Dx

mali narod, mali jezik, velik profit

pravi, se ne splača... :vragec: xrolleyesx

hej Nimbus, kaksna pa je ta karta ? moj sine ma eno karto, jo je dobil v astronomskem drustvu Kmica, ko je bil na enem njihovem taboru xDDx ... ce to ni kaj res specialnega, ga lahko jutri povprasam, pa ti forvardiram info x;)x

Mojca

ja, prosim, Tipka... :palec:

karte še nisem vidu... predstavljam si pa, da je okrogla z dvanajstimi meseci na robu, da jo znaš obrnit ali pa z urami. pa zvezde ke do ene četrte magnitude. sej ni druzga, ampak priročna je, ko grem zvečer na bližnji kuklnuc si vrat lomit... pa ne bi zdej tonskega zvezdnega atlasa zraven vlaču, ker folk že tko al tko misle, da nisem čisto glih x:Dx

sem pa klical na spiko in pravi, da nimajo, da ne bojo imeli, ker se ne splača in da ne ve kje bi lahko dobil kej podobnega :vragec: aja, sem jo pa najdu v NUKU... ampak je sam za v čitalnico xokkx

anyway.. thx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...